Снимки

Овен 21 март – 20 април

В събота се ориентирайте към приключване на отдавна поети ангажименти. Ще стигнете поне в една посока до важна и отдавна преследвана цел. Някой ще каже „да” пред олтара, друг ще изпълни каквото е обещал и ще се почувства значително по-добре. Вечерта може да очаквате трудни разговори. Родители и деца не се разбират. Лъсват миналите  проблеми. До обед в неделя ще се раждат деца с тежко детство и комплекс към майката. За 11-и не планирайте публични изяви и не влизайте в спорове. Нищо няма да се реши, всеки ще говори без да изслушва другия и ще се опиянява от собствения си глас. 12-и е ден, който ще ви срещне с големите ви страхове. Ако имате възможност заобиколете неприятните срещи и не оставайте в положение без изход. Този ден е сързан с водата, а тя винаги намира пролука или си издълбава нов път. Очертават се тежки битки на работното място, които ще очертаят новите връзки и перспективи. На 13-и е добре да се огледа или закупи имот и да се подсигури базата, на която в бъдеще ще се развивате и работите. Св. Валентин този път попада в неблагоприятен ден. Залива ни тъмнината на предстоящото новолуние, което ще бъде придружено със слънчево затъмнение. Стойте мирни, не планирайте нищо важно, не се обвързвайте. Би било добре да отложите за 16-и любовните си срещи и изповедите. Този ден е благословен за любовните връзки.

Телец 21 април – 20 май

10-и е ден на пасивност. Изолирайте се от светския шум. Пазете се от случайтни контакти, проведете прочистваща диета. На 11-и прекъснете вредни връзки и посетете хора, от които може да получите квалифициран съвет. Желателна е среща с Учителите. Започнете нов курс в интересуващата ви посока. Най-силните ви дни за периода са 12-13-и. Понеделнишки ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Може да намерите по-добра работа и да подпишите изгоден договор. Правите голяма крачка напред в посока на личните си и бизнес интереси. Ще намерите изход от ситуация, която до момента не ви и давала мира. 13-и е ден на прозрение за пътя напред, за изискванията на момента и за нуждите на близките. Правите големи покупки и инвестиции. Благоприятно за имотна сделка. Бъдете внимателни на 14-и. Вероятни са проблеми в любовта, невъзможност да се разберете и съберете и провокиращи обстоятелства, които ще ви отровят вечерта. 15-и е много особен ден. Доброто и злото сключват примирие и ни оставят на собствен ход преди затъмнението вечерта. Отворете новото си заведение или търговски обект. Направете своя ход в търговската инициатива. От 16-и започва годината на  жълтото Куче. Търсете доверени партньори и нови приятели. В петък сте на крачка от голямата любов. Чудесен момент за нови запознанства.

Близнаци 21 май – 21 юни

Нищо ново не започвайте в съботния ден. Приключвайте, изпълнете това, за което отдавна ви молят. Не се преуморявайте, не се опитвайте да се доказвате. Намалете физическото натоварване. Противопоказно е да се бърза. В неделя търсете среща със съмишленици, с приятели и хора, на чиито съвети и идеи може да се разчита. Разговорите да се водят на четири очи. Където се съберат много хора ще настане голяма говорилня и може да се заформи скандал. 12-и е ден на пробив, на възможност да тръгнете в нова посока, да получите повишение и да намерите точните хора. Оставете да ви води шестото ви чувство. Планирайте пътувания. В този ден е добре да се  посеят семената на новата реколта. Желателно е да си върнете дълговете, да изпълните нещо, което сте обещали. 13-и е ден за среща с важни за бъдещето ви партньори. Може да продадете или да купите имот, да прехвърлите собственост и да ангажирате децата с ремонти и строежи. Ден на брокерските инициатниви. 14-и е ден на фалшивите връзки, на неравностойната любов, на лъжите в интимен и любвен план. Жалко, че е св. Валентин, но повечето хора ще останат излъгани в надеждите и очакванията си. Вероятни са изневери и опасно зарибяване. На 15-и не се съобразявайте с никого, направете своя ход. На 16-и са вероятни проблеми в любовта за родените до 1 юни.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота бавно и полека достигате целта, постигате нещо важно с умело водене на преговори и дипломатична игра. Важното е да се приключва, а не да се започват нови инициативи. В неделя родените в първата декада ще имат неприятни разговори с родители и деца. В този ден ще се раждат деца, на които ще се създадат едипови комплекси в детството. Преговорите в момента не вървят, не събирайте родата и приятелите. По вероятно е да се изпокарате, отколкото да се веселите и да постигнете консенсус по спорните въпроси. На 12-и на всяка крачка ще срещате препятствия. Не се отчайвайте, бъдете сигурни, че ще намерите изход и от най-трудното положение. Близо до вода ще получите неочаквано озарение и  ще намерите изход от положението. Родените в третата декада ще изживеят болезнени моменти на 13-и когато може да бъдат ощетени при имотна сделка. Внимавайте с документи и пари. Важното отложете за края на работното време. Бъдете внимателни и на 14-и. Това е ден с негативно излъчване. Празнуващите Трифон Зарезан ще прекалят с пиенето, а празнуващите св. Валентин ще изневерят или излъжат и ще попаднат в компроматна ситуация. На 15-и преминаваме на нова навивка на развитие, откажете се от всичко вредно и ненужно. На 16-и ви чака много любов, подарък от съдбата и среща с важен човек.

Лъв 22 юли – 22 август

10-и е ден на пасивност и обмисляне на бъдещите планове. Не предприемйте важни ходове, свържете се с хората, с които ще работите и ще действате съвместно в следващите дни. Пазете се от случайни контакти и приключете с това, за което сте поели ангажимент. В неделя ще срещате хора с комплекси, които може да използвате като лост и опорна точка за личната си амбиция. Препоръчва се диета и прочистване на тялото и душата на това новолуние. Бъдете избирателни във връзките и прекъснете вреден контакт. Посъветвайте се с капацитет в интересуващата ви област. 12-и е ден за старт на нови дейности и проекти. Всичко ще тръгне като по вода, ще се намери начин да се избегнат заложените капани и ще се постигне целта при преговори и взаимни инициативи. Мислете за приятни неща и те ще ви се случват. Това е денят за залагане семената на новата реколта. Направете разсада в парника. 13-и е най-благоприятният ден за старт на нова работа и бизнес проект. Добре е за вложение в недвижим имот, който ще използвате не само за живеене, но и за работа. 14-и е един от най-опасните дни за месеца. Лесно се попада в лапите на порока и мошениците. Лош ден за запознанства, сълзите ще са повече от целувките и усмивките на празника. 15-и е ден за прошка. Върнете си дълговете, направете жеста, който се очаква от вас. Най-хубавият ден за влюбените ще е 16-и.

Дева 23 август - 22 септември

За родените в третата декада съботният ден носи повече неприятни моменти и рискови случайности. Старайте се да приключвате и да работите на свой терен. Не е ден за нови запознанства. Проведете прочистваща диета, прочистете се от шлаката както на физическо, така и на духовно ниво. В неделя ще постигнете максималното когато двама се карат. Децата се изплъзват от контрола на родителите. Лесно може да влезете в преразход на енергия и средства. Запазете силите си за следващите два дни, в които ще постигнете максималното, ще намерите нова работа или ще ви повишат. На 12-и ще се окажете в благоприятна позиция, на точното място в точното време. 13-и е ден за вложения на капитали в имотни сделки. С един ход може да намерите не само жилище, но и терен за бъдещета си дейност или хоби. Този св. Валентин попада в деня на хидрата, която поглъща Луната преди новолунието. Ще страда женското начало, ревността и предателствата ще са повече от лобовните признания. Хора с тъмни страсти и тъмно минало ще се опитват да уловят невинните в мрежите си. Не се обвързвайте с нови партньори. На 15-и направете своя ход в област, в която имате амбиция и лични интереси. Ден на свободния избор. На 16-и Луна, Венера и Нептун ще ви гледат в опозиция. Вероятни са скъсвания в любовта и компроматна атака. Не предприемайте нищо важно.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота не се намесвайте в избора и игрите на другите. Ден за пасивност, за самостоятелни занимания и прочистващи диети. Да не се започват нови проекти и да не се прави нов избор. Луната отива към изпразващо силите и възможностите ни новолуние. В неделя проблемите ще са повече за родените в първата декада. Ще си проличат комплексите и притесненията ви, а това ще даде възможност на някой да ви използва и манипулира. Не участвайте в публични изяви и по възможност стойте далече от хора, които са склонни да ви притискат и вкарват в своята схема. В понеделник се очертават остри сблъсъци на интереси на работното ви място. Очаквайте опити за елиминация. Може да смените подхода и да се откажете временно от една цел, за да постигнете друга. Бъдете гъвкави и ако ви подтискат на едно място, бягайте на друго. На 13-и внимавайте с документи и собствености. Може да ви принудят да продавате или прехвърляте имот. Денят е добър за брокерски инициативи. На 14-и може да откраднете чужда любов и да бъдете подложени на фатално привличане и влияние. На 15-и е добре да се стартира нова търговска инициатива. Направете това, което искате, а не това което някой ви убеждава, че е добро за вас. 16-и е силен за хората на изкуството. Ден на творческо и любовно вдъхновение и на едното поради другото.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

От 10-и Венара ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите. Навлизате в силен емоционално период, който ще стимулира творческата ви активност и може да ви изпрати артистично вдъхновение. Освободете място за новото, което си проправя път към вас. В събота приключете стара връзка, обещана работа или ремонт. В неделя може да направите примамливи за някой собствените си амбиции и желания. Да не се се работи и движи в екип. Всеки ще дърпа чергата към себе си. В понеденик работата ви потръгва, получавате покани и повишение, уреждате документи и имате шанс за нова работа. Не се отказвайте от нищо. В този ден може да стигнете далече и да се внедрите в престижна среда. Сега е момента да заложите в парника и семената на новата реколта. 13-и дава възможност да уредите имотен и наследствен спор или да прехвърлите имот на децата. Може да придобиете право за ползване на терен или да закупите жилище. Следват два неблагоприятни дни. 14-и може да ви донесе най-големите проблеми. Ще се окажете в плен на наравностойна връзка, може да изневерите или да разберете за изневери. На 15-и бъдете себе си, не лъжете и не се преструвайте, за да не задълбочите нещата. Чака ви чудесен петъчен ден и вечер. Чакайте посещение на личната си муза. Ще ви хрумнат гениални идеи. Ден за изложби и артистични мероприятия.

Стрелец 23 ноември – 21 декемри

От 10-и изкусителката Венера ви гледа вече в нехармоничен аспект от знака на Рибите. Внимавайте във връзките, особено на 16-и, когато с голяма вероятност ще имате неприятности в чувствата и в любовта. В събота ограничете контактите, не позволявайте да ви провокират към някакъв избор, към активни мероприятия или участия в срещи с хора, които не понасяте. Нещо болезнено и провокативно се промъква в живота ви. За неделя не планирайте общи участия и големи сбирки. Потърсете съвет от капацитет по въпроса, с който не може да се справите. На 12-и всичко може да тръгне като по вода. Преградите по пътя ви са лесно преодолими. Може да спечелите конкурс, да намерите нова работа и да привлечете спонсор. На 13-и всяка инициатива ще ви се отплаща в бъдеще. Благоприятен ден за имотни дела и брокерски инициативи. Може да капарирате имот. И така стигаме до този ден на влюбените един в друг или в алкохола. Внимавайте да не прекалите в едната и в другата посока. 14-и е ден на фатално привличане. Тъмните сили се активизират, пеперудите се привличат от огъня и може да си опарят крилата. Лесно се спретват компромати. На 15-и имате шанса на свободната воля да оправите грешките и да постъпите така както сърцето и душата ви подсказват. Ако се колебаете, в петък проблемите ще ви надвият и поставят в рискова ситуация.

Козирог 22 декември – 20 януари

10-и ви доближава до важна цел. Каквото уредите до края на деня ще стане база на бъдещите ви лични и творчески успехи. За неделя не планирайте тежки разговори с родители и деца. Вместо да се разберете ще се изпокарате и всеки ще тръгне в различна посока. В този ден лесно се стига да загуба на енергия, до изблици на гняв, за които ще съжалявате. Предстоят два силни дни за бъдещето ви. Постарайте се в неделя да намерите време за всичко, което не търпи отлагатне и в понеделник ще трябва да се представи на обсъждене. Родените във втората декада ще имат чудесен понеделник, в който може да получат изгодни предложения, да подпишат нов договор, да получат увеличение на заплатата и да се внедрят в нова среда. Не се колебайте, преградите пред вас са лесно преодолими и целта се вижда ясно. 13-и ви заземява на ново място. Това е най-благоприятният ден за месеца, в който може да се сдобиете с жилище и ново помещение за работа. На 14-и тенденцията е да се развалят стари приятелства, поради новите запознанства, които обаче няма да са дълготрайни. Всичко предприето ще тръгне накриво и ще носи болка. На 15-и върнете дълг на внимание и обич. Сега е момента да бъдете себе си и да работите за личната си кауза и интерес. На 16-и ви чака много любов и чудесно запознанство. Ще ви осени и блестяща творческа идея.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Съботният ден изисква пасивност, концентрация и размисъл. Получавате откровение и стигате до важно решение. Добре е да проключите поет ангажимент. Навлизате в период на разчистване на сметки и отношения. Нищо ново да не се започва. 11-и е един от критичните дни за месеца. Напрежението ще нараства, лесно ще се отива към скандали и разправии, които нищо не решават, а само действат на нервите и разболяват. Каквото отложите за следващите два дни ще ви донесе късмет и успехи. Понеделнишки е добре да тръгнете на нова работа, да организирате срещи и преговори с нови партньори и да търсите нова пазарна ниша, в която да се внедрите. Във вторник може да намерите и терена за бъдещата ви работа или съвместен семеен живот. Окопайте се на новата територия. Вечерта Луната навлиза във вашия знак. Очертават се пътувания. Едно отсъствие на 14-и ще ви скара с любимите хора. Ще е трудно да угодиш на всички, все ще има сърдити. Бъдете много внимателни, не се обвързвайте с непознати. Ще ви спретнат компромати. Тенденцията е чуждо тяло да се вмъква тъм, където до момента сте били двама. В петък ще се събудите с чудесна творчека идея. Ще се раждат поети и музиканти в този благословен и артистичен ден. Добре е да имате важно участие, да привлечете към себе си ценители и мениджъри.

Риби 20 февруари – 20 март

От 10-и планетата на любовта Венера навлиза във вашия знак. Предстои период на влюбвания и разлюбвания, който ще стимулира поетичната ви и артистична натура. До петък може да създадете своя шедьовър. Родените в третата декада ще изживеят притеснителен съботен ден. Ще преливат от пусто в празно в отношенията и няма да могат да направят избор. Насочете вниманието си към изпълнение на поетите ангажименти. В неделя ще се действа от позиция на силата. Деца и родители взаимно ще се манипулират, а после ще се чудят защо разговорите не вървят. Не търсете повод за скандал. Каквото отложите за 12-13-и ще ви донесе късмет, нова работа, възможност за делови срещи и пътувания. Ще се уредите с имот или ще спечилите дело. 14-и ще мине под знака на скандалите, изневерите и взаимните обвинения. Тъмнината на приближаващото новолуние ще завладее и вледени душата, ще разбие някои замисли и надежди. Това е най-тежкият ден в сатурновата ви дупка. Бъдете внимателни, не изневерявайте, не оставайте партньора сам с потенциални изкусители и изкусителки. 15-и позволява всеки да тръгне по своя път, без да се съобразява с условностите. И ако говорим за любов и творческо вдъхновение ще го имате в петък, когато Луна, Венера и Непун ще се съберат във вашия знак. Ще изживеете приказни мигове, които не са за приказване и споделяне.

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Мадона нареди децата си за снимка в Малави

Мадона се завърна в Малави, за да отбележи първата годишнина на Центъра за детска хирургия и интензивно лечение Мърси Джеймс, които създаде в африканската държава. Лечебното заведение носи името на едно от четирите ѝ осиновени от Малави деца

Историята на Фалун Дафа увековечена в изложба

Изложба „Изкуството на Джън-Шан-Жен” може да се види в столичната галерия „България“ в едноименния концертен комплекс на ул. „Бенковски“ до 22 юли. Международната експозиция е създадена през 2004 г. и досега е обиколила повече от 900 града в общо 50 държави.

SOS за родната къща на Гена Димитрова

Инициативен комитет, зад който стоят 85 изявени български творци и интелектуалци, настоява за създаването на обществена колекция „Гена Димитрова“ в родния дом на незабравимата оперна прима в с. Беглеж.