Снимки

Овен 21 март – 20 април

Родените в третата декада да ограничат пътуванията, екстремните спортни изяви и желанието да направят промени в средата. Денят е неблагоприятен за нови начинания. Инициативата ви ще се използва от странични хора и фактори, които ще ви залъгват с някакви общи интереси. Пазете се от случайни контакти, не е ден за запознанства и първа среща. Вървете по линията на най-малкото съпротивление и довършете това, което сте обещали. Не се опитвайте да поправяте техника, от която не разбирате.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Вложете цялото си старание и усилия за приключване на дела, които ще ви донесат пари и обществено признание. Защитете работен процес, дипломирайте се, представете завършен проект. Очаквайте награди и парично стимулиране от шефове и бизнес партньори. Всичко да се прави с нужното търпение, без бързане и пришпорване на нещата. Започнете диета, ограничете вредните контакти, прочистете душата и личното си пространство от всичко вредно и разболяващо. За утре планирайте срещи на четири очи.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на пасивност. Не взимайте отношение към новите информации и задачи, които някой ви предава и представя. На спокойствие и в изолация от околния шум ще намерите решението на тежък проблем и начин да приключете успешно водените до момента преговори. Не се включвайте в нови инициативи, не подписвайте нови договори, а се постарайте да удовлетворите старите нужди, запитвания и ангажименти. Нещата да се правят едно по едно, да не се дава предимство на нищо, което възниква изневиделица.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада може да изживеят рискови моменти и да попаднат в стресова ситуация на пътя. Контролирайте се максимално и не си позволявайте да зависите от непроверени хора. Отложете пътуване, ако условията не са благоприятни. Днес трябва да си прибран в сметките и обран в отношенията. Случайните контакти ще донесат неприятности. Движете се в позната среда, не стартирайте нови проекти. Отложете важното за 14-15-и. Днес и утре се движете по линията на най-малкото съпротивление.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не пропускайте в този ден да си довършите ангажиментите поети преди, да приключите с работен проект, който може да донесе пари и с преговори, които ще ви осигурят стабилна позиция на пазара. Ден на костенурката. Бавно, внимателно и полека се движете към целта. Наблюдавайте и оценявайте всеки факт, всяка случка и получено предложение. За утре не приемайте ангажимент за съвместни срещи и публични изяви. Каквото свършите в момента ще носи ползи, каквото отложите за утре ще работи за чужд интерес.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

Днес може да спечелите конкурс, да одобрят предложенията и проектите ви и да ви предложат финансиране. Поне една важна работа ще приключи успешно и ще донесе придобивки. Някой вече върви по червения килим, получава заслужени аплодисменти и се приобщава към перспективна среда. Ден на заветните цели, които ще ви помогнат да се окопаете на позиция, която не се дава всеки ден и на всеки. Ден и за чистене от шлаката в тялото и в душата. Прекъснете вредни връзки, които ви действат изнудващо и обсебващо.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Намалете риска и активноста. Родените в третата декада лесно „прегарят” на работното място и влизат в конфликти с околните. Внимавайте при пътувания, особено ако сте изживели стресова ситуация. Ще се натрупат няколко негативни фактора и събития, които може да ви разконцентрират и поставят в критична ситуация. Препоръчва се пасивност, отказ да се взима думата, да се правят предложения и да се навлиза в чужда територия на влияние. Постойте в тишина, обмислете всичко на спокойствие.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес без много шум се опитайте да изкачите своя връх, да приключите с дейнст и ангажимент, които ще ви донесат пари и слава. Печелят хората умеещи да стигат до края и до основата на нещата. Финализирайте отдавна подготвена сделка. Не приемайте нови хора в средата и в екипа си. Ден на ограничените контакти, но и на неограничените възможности да получиш това, което отдавна искаш и желаеш. Слушайте вътрешния си глас, не се съгласявайте странични хора да се намесват в дейноста ви. Започнете диета до новолунието.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-6

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Очертават се опити да ви отклоняват от целта и да ви вменяват чужди идеи. Пазете се от неочаквани промени в плана и от хора, които напират да се набъркат в работата и личните ви ангажименти. Не си търсете заместник и не оставайте някой друг да ви върши работата. Титуляра ще си запази позицията, ако не отсъства и не дава повод да бъде сменен с някой друг. Нищо ново да не се започва, особено ако е свързано с дългосрочна програма. До новолунието в Риби в събота си дайте дума, че ще се откажете от вредни навици и привички.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не поемайте никакъв риск, независимо какви екстри и печалби ви обещават, ако се включите в нов проект или инициатива. Ограничете контактите, отложете рискови пътувания, не се занимавайте с екстремни спортове и си почивайте повече. Каквото се развали в този ден трудно ще се оправи. Не бързайте и не тичайте за никъде и за никого. Нека другите тичат след вас. Пазете свои и чужди тайни и не подписвайте нови договори. След дълго тичане след задачите днес ще постигнете целите си и ще накарате околните да се съобразяват с вас.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на вашия личен талисман костенурката. Напредвате бавно, но сигурно и в следващите дни ще уредите важна инициатива и проблем. Днес е от значение да не се бърза, да се изпипват детайли и подробности и да се довършват отдавна поети ангажименти. Чакайте пари за свършената работа, а някой и предложение за нов договор. Насрочете преговорите за 14-и, когато всичко предприето ще тръгне по вода. В момента изпипвайте и проверявайте нещата, не позволявайте да ви влияе странично мнение или друг фактор.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на пасивност и обмисляне на бъдещите ходове и лични инициативи. Не бързайте с предложенията, с новите договори и със сватбата. Полезно е да се почива, да се спазва диета, да се ограничават емоционално взетите решения. Очертават се опити за въздействие и манипулация. Не правете никакъв избор независимо какви екстри ви се обещават и предлагат. Не се отклонявайте от вече поетите ангажименти. Свършете обещанате работа и се приберете у дома. Следващите дни ще предложат по-добри шансове и варианти за нови инициативи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е осмица. До октомври юридическата ви позиция е силна. Може да спечелите дело, да започнете нова работа и да се включите в престижни и добре платени дейности. Затворете производствения си цикъл. Кандидатствайте по спонсорски програми. Ще уредите имот, ще придобиете повече права и ще се радвате на изгодни предложения.

Родените днес са големи манипулатори, но винаги трябва да си дават сметка докъде може да стигнат и къде трябва да спрат. Вероятно е да се зенимават с политика и социални дейности. Имат дарба за въздействие над околните, артистичен талант и лично обаяние.

Заченатите днес ще са подвластни на обстоятелствата, ще бъдат малко мудни и пасивни, но не и когато са на лов за по-добра позиция в живота и в обществото. За тях целта ще оправдава средствата.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал.