Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят ни дава божествения дар, но и отговорността на личния избор. Действайте самостоятелно и не позволявайте намеси. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва. Енергиите на доброто и злото са застопорени, оставени сме да правим самостоятелен избор, в който нито ни подкрепят, нито ни пречат. В такъв момент всеки има право да действа така както го чувства и разбира по законите на сърцето и душата. Не е време за компромиси. Бъдете себе си навсякъде и във всичко, с което ще се сблъскате.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Труден ден за родените във втората декада. Не очаквайте да получите подкрепа в труден момент, но и трудностите по пътя ви няма да бъдат толкова много, че да не може да ги преодолеете сами. Този ден е своеобразна проверка за личните ви възможности, сили и интелектуален потенциал. Ще постигнете повече, ако се опрете на собствените си умения, знания и преценка. Щадете крайниците, не рискувайте с тежки физически натоварвания. Днес нищо не бива да се прави на всяка цена. Не участвайте в събрания и тежки преговори.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят дава възможност да направите самостоятелна крачка, без да се притеснявате или да очаквате одобрение от странично мнение. До точното новолуние в 16,40 часа властва денят на Златния лебед. Това са такива моменти в живота, когато сме оставени на свободната си воля да постъпим по един или друг начин. Всеки отговаря за постъпките си и не бива да обвинява друг за това. Може да направите ход, който никой не е очаквал и да заемете престижна позиция, в момент когато другите правят грешки и се оплитат в лъжи.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес с малко усилия може да разберете как точно стоят нещата, кой каква позиция заема и какво е склонен да направи, ако няма подтискащи или стимулиращи фактори по пътя си. Добре е да се провеждат кастинги, да се даде предимство на конкурентното начало, без да се подкрепя или да се пречи на един или друг кандидат. Чудесен ден за провеждане на тестове на различни нива. Приключвайте със задачите. Върнете си дълговете и не започвайте нищо важно преди утрешния ден, когато ще се събудите с нови и свежи идеи.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес сякаш целият свят ви е крив. Лесно се влиза в скандали, а личната ви неудовлетвореност ще рикошира у дома и на работното място. Бъдете внимателни. В момента всеки показва истинското си лице, пристрастията, чувствата и намеренията си. Няма да може да скриете какво в действителност чувствате, какво ви движи и на какво се надявате. Ще сгрешите ако защитавате чужда мисия цел и политика и пренебрегвате личното си усещане за положението на нещата. Здравето е нестабилно особено за родените около 7-10 август.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Правете това, от което ще се почувствате щастливи и удовлетворени, което ще ви помогне да изкачите връх в професионалната и лична кариера. Не се отказвайте от амбиции и чувства, кажете каквото ви е на сърце, независимо кой какво ви съветва. В този ден съдбата не се намесва в избора ни, страничните фактори малко влияят на намеренията ни, така че не питайте, не искайте и не давайте съвети, а постъпете по законите на ума и сърцето. Утрешният ден ще покаже слабите ви места, но днес може да се защитите и подсигурите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на инвентаризация. Върнете дълг, изпълнете поръчки и задължения, които ще ви развържат ръцете за нов избор, за нова крачка и нов житейски опит. Трудно ще скриете това, което мислите и желаете в действителност. И действията на околните ще разкриват пред вас истинските им намерения и чувства като отворена книга. Ще разберете кой в действителност държи на връзката ви, на общата работа и съвместните ви дела. Идете там, където нещо ви привлича и довършете започнатото в миналото.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще направите много грешки, ако се съобразявате с чужди мисли, насоки и амбиции. Тенденцията е да печелят тези, които успеят да се освободят от задължения и зависимости, които може да надделеят над обсебващи хора, фактори, душевни и алкохолни злоупотреби. Лъсват истинските ни намерения. Проблемът е, че сте склонни да подтискате истинските си чувства и избора си, правейки си тънки сметки. До края на деня ще загубите важна позиция, ако не бъдете себе си. Не се дръжте агресивно, вредите на здравето си.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за любов, прошка и връщане на стари дългове. Позициите на доброто и злото са изравнени. Действат по-малко принуди и задължения, но и подкрепата, която получаваме е незначителна. В такъв момент е добре да се обърнете навътре към себе си, да си дадете сметка какво искате и да тръгнете в тази посока. Въпросите, които уредите ще ви помогнат в следващите три рискови за вас дни да постигнете повече и да се справите адекватно с проблемите. Приключете дълго отлагани дела, зарадвайте някого.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на разплата. Работодателите трябва да се издължат, а работниците да свършат каквото са обещали. Опитайте да се откопчите от веригата на отговорностите, които съзнателно или несъзнателно сте поели. В утрешния ден ще станат ясни новите приоритети, които ще изискват цялата ви енергия, сила и концентрация. В момента разчиствате терена и слагате в ред връзките, които биха ви помогнали или навредили. Анализирайте пътя си, откажете се от всички губещо, вредно, ненужно и разболяващо.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на важен избор за родените във втората декада. Преди да направите крачката напред, разчистете терена на отношенията, на професионалните и лични ангажименти. Действайте така както го чувствате и разбирате. В този ден сме оставени на собствения си избор и може да направим ходовете си без притеснение кой какво ще каже, дали ще ни одобри или осъди. Всичко, което направите под нечия диктовка ще ви докара загуби и лично неудовлетворение, ще ви отклони от истински важните за бъдещето ви цели и посоки.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес е важно да направите прочистване на отношенията и разчистване на сметките, да си върнете дълговете, да подложите на инвентаризация личните връзки и да уточните какво трябва да оставите в миналото и на какво да наблегнете в бъдеще. Време е окончателно да се разделите и с вредните навици. Имате един месец до новолунието в Риби, когато е най-добият момент през годината за отказване от вредни навици и привички. Дайте си месец и за разчистване на любовните връзки.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. Време е за ново начало, но след приключване на старите сметки и задължения. До септември проведете нужната инвентаризация. След това до края на годината задвижете новите проекти. Опитайте да започнете начисто и в любовта. До септември 2017 ще бъдете в силна юридическа позиция.

Родените днес са оставени на собствен ход. Това са деца които трудно ще се влияят от мислите за добро и зло. Те ще правят това, което е необходимо и се очаква от тях в момента, което е важно за всички в ситуации на кризи и риск. Добре е да имат юридическо образование. Те знаят каква е цената на неутралитета и ще го спазват.

Заченатите днес ще бъдат милосърдни, ще се чувстват добре където и да отидат, ще бъдат щастливи във всяко кътче на света и ще намират ценности и красота там, където другите не ги виждат и забелязват.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.