Снимки

Овен 21 март – 20 април

Предприетото в събота ще дразни и настройва агресивно околните. Ограничете желанието за ремонти и преустройства. Старото лесно ще се разруши, но новото трудно ще стане. Сексуалната енергия подкопава здравето. Внимавайте със страничните връзки. В неделя всичко предприето ще мине и ще се приеме с лекота. И в любовта ще имате предимства. Късметът ви ще се отприщи в следващите два дни. Включете в действие резервите, направете някои процедури и за понеделник не планирайте нови начинния, а приключете с проектите на миналото. На 24-и околните ще действат комплксарски, а това ще даде възможност да излезете напред, да оглавите класацията и да се изявите пред групата, в която работите. Това са дни на възможности за преосмисляне и преоценка на връзките. На 25-и в трудна позиция ще бъдат родените в първата декада. Очакват ви неприятни служебни изненади, конфронтация с колеги и шефове и допълнителна работа, за която може и да не ви се плати. Но пък 25-и е най-добрият ден за този месец за старта на нов бизнес проект и отваряне на ново заведение. Може да бъдете наети като професионалисти в нов търговски обект. На 26-и се задвижва отдавна планирана брокерска инициатива. Добре е за покупка на жилище и разделяне на бащин имот. На 27-и не предприемайте нищо съществено и се пазете от изнудване.

 

Телец 21 април – 20 май

21-и е кризисен ден, както и да го погледнете. Ще влезете в преразход на сили и пари, ще ви засегнат интересите, а и вие ще се държите агресивно с околните. Отварят са огромни апетити, всеки се опитва да наложи своето и да преметне другия. Скандалите са неизбежни с такъв подход и поведение. Не се поддавайте на провокации и не провокирайте. В неделя не бързайте. Важното да се свърши следобед. Денят се свързва с фундамента, с възможността да поставите на нова основа връзките в семейството или в бизнеса. Ще получите изгодно предложение. В понеделник бавно и полека ще стигнете до целта, за която другите само могат да мечтаят. Поне едно ваше желание и намерение ще се сбъдне и даде плод. 24-и е денят на голямата говорилня, на безсмислените спорове и дебати, в които никой никого не слуша. Но каквото отложите за следващите два дни ще мине на ниво. Сряда и четвъртък са дните, в които може да „избиете рибата” да се уредите на престижна работа и с добро заплащане, да уговорите сделка и да получите важен документ и сертификат. В тези дни е много добре да се отвори нов търговски обект. Сега е момента да заемете нова пазарна ниша или да станете по-самостоятелни в старата. Включете в действие наследен имот, отдайте под наем или започнете странична дейност на базата на семеен имот. В петък очаквайте провокации.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

21-и е денят на коренните реформи, на внезапното или очакваното желание нещо да се промени в този живот и да стане по-добре за вас и семейството ви. Апетитите са огромни, може да се очакват сблъсъци на амбиции и позиции. Не е ден за публични изяви, тълпата е неуправляема. Отложеното за неделя ще мине много по-добре, ще обере овациите, ще спечели почитатели и последователи. Но към обед късметът ви ще си отиде, ще навлезете в объркан и непрятен период, в който интересите ви ще се противопоствят на тези на околните, на близките и приятелите, които сте оставили доста време сами да се оправят в една трудна ситуация. Новото предприето на 23-и няма да потръгне добре, скоро ще се забрави, откаже и прекрати. На 24-и колкото и да се напъвате няма да убедите никого за нищо. Ще влезете в преразход на сили и средства и ще направите грешен ход. Каквото отложите за 25-и ще тръгне по вода и ще донесе придобивки. Обединете силите си с доверени съюзници и последователи. В четъртък може да намерите отдавна търсен имот или помещение за новия си бизнес проект. Ще ви се предложи изгодна сделка. Заставате на старта с нова дейност и програма, регистрирате нова фирма. Това се чудесни дни за влизане в нова бизнес среда, за старт или рестарт на нови и стари фирмени проекти. Новолунито в петък ви дава предимство. Не допускайте намеси.

 

Рак 22 юни - 21 юли

Съботният ден дава възможност да приключите с отдавна влачени дела и проекти и с отношения които са вредни за бъдещето и личните ви връзки. По някакъв начин провокирате околните, а това ви дава възможност да получите важна информация. В неделя напира желанието за реформи, за промени в набелязаните цели и в отношенията, които от доста време ви притесняват и не носят търсеното удовлетворение. Това са дни на равносметка, на отказ да се продължава постарому и на инвентаризация в семейните дела. Някой отново е готов на саможертва в името на спокойствието си и това на близките, но не това е начина да се оправят нещата. 23-и дава възможност да представите готови проекти и да приключите работа, от която ще се очакват приходи. На 24-и имате реални шансове да спечелите конкурс, да получите мястото или подкрепата, която ви е нужна както и обещаното финансиране на определени дейности и проекти. 25-и се свързва с реката, с умението да се намери най-прекия път към целта и да се преодолеят ограниченията. Може да реализирате отдавна гонени печалби. В едно направление животът ви се отпушва, но на друго възникват проблеми. Конкуренцията отваря офис до вашия. 26-и сблъсква имотните ви интереси с тези на роднините. Не предприемайте нищо на 27-и, когато има вероятност да работите за чужди интереси.

 

Лъв 22 юли - 22 август

21-и може да се окаже най-проблемният ви ден за периода, ако не спирате с претенциите и не намирате начин да задоволите апетитите. Влизате в конфикти с близки и приятели. Бъдете внимателни, трудно ще ви изтърпят, ако не намалите изискванията. Не се събирайте с много хора, тълпата е неуправляема. Вероятни са енергийни и емоцнални загуби, за които ще плащате със здравето си. В неделя поне до обед не предприемайте нищо важно. Ориентирани сте към промени в дома, към желание да се направи нова подредба. Променяте и плановете за пътувания. Следобед постигате примирие или другите се съгласяват и приемат претенциите ви, за да има мир у дома. Каквото довършите и докарате до финала в понеделник ще ви донесе популярност и слава. Рекламирайте новите си продукти, но не започвайте нови начинания. Противопоказно е да се бърза и да се пришпорват околните. На 24-и длъжници ви се издължават, но сами не бива да правите услуги и да давате заеми. Ще успеете да постигнете и да имате каквото искате докато други двама се карат и не могат да разделят неделимото. В такъв момент хора като вас ще им отмъкнат придобивките под носа. 25-и е благоприятен за отваряне на ново заведение, а на 26-и може да купите апертамент или офис. На 27-и не предприемайте нищо важно и отговорно.

 

Дева 23 август – 22 септември

В събота трудно се удържа змея на желанията. Може да прекалите в искания и изисквания, както към себе си, така и към другите. Сексът е противопоказен и разболява. В неделя намалете темпото, важното свършете до обед, а след това се постарайте да не давате ход на нови иницативи и да не обещавате невъзможни неща в желанието да ви забележат и да изпъкнете. Навлизате в неблагоприятен период до 25-и. 23-и изисква мъдро, а не емоционално държание. Бързайте бавно. В този ден нищо сеществено на бива да се предприема, както и да се започват инициативи, на които ще се разчита в бъдеще. Вечерта е заредена с комплексарско поведение и на 24-и продължавате по същия начин. Тези, които усетят притесненията ви ще се опитат да ви яхнат, да употребят личния ви ентусиазъм и работоспособност. И ако сте успели да „задържите топката” от сряда вече ще имате реални шансове за успех и творчески постижения. Предприетото на 25-и ще ви донесе пари и слава. Сега е момента да стартирате нова фирмена дейност, да започнете нова работа и да се внедрите в нова пазарна ниша. Това е най-благоприятният ден в месеца за отваряне не търговски обект или заведение. Ще спечелят тези, които започнат бизнес на свой имот. На 26-и разширявате терторията си налияние или правите сделка с имот. На 27-и запазете неутралитет.

 

Везни 23 август – 22 септември

Съботният ден е свъразан с желанието за реформи на всяка цена. Не ви се иска да чакате повече и да разчитате на някого. Склонни сте да започнете с промените у дома и на работното място, дори и без да се съобразявате с партньори и колеги. Ще влезете в разправи и конфликти. Опитайте се да разберете другата гледна точка. През уикенда проведете оздравителни процедури. В неделя старото трябва да даде път на новото, което напира. Двама си казват довиждане заради трети, които ще направлява ситуацията и ще изисква реформи. Този ден се свързва с фундамента. Ако стъпите на здрава основа в отношенията ще стабилизирате бъдещето си. Повърхностните отношения и намерения няма да издържат проверката на времето. 23-и изисква спокоен размисъл и преоценка. Не взимайте отговорни решения, търсете начин да довършите започнатото преди. На 24-и влизате в битка за нови договори и поръчки. На 25-и проблемите ще са повече за родените в първата декада. Предстои среща с големите ви конкуренти. Вечерта ще ви поставят ултиматуми и условия, които няма да можете да изпълните. На пътя ви изниква преграда. Спрете или я заобиколете, но не влизайте в директни сблъсъци. 26-и дава възможност да се уреди брокерска сделка. На 27-и сте на прага на рискови и фалшиви запознанства. Прекъснете вредни връзки.

 

Скорпион 23 октомври- 22 ноември

В събота си гоните интереса, поставяте условия и се държите ултимативно в желанието да си извоювате екстри и свободи. Опитвате се да рушите статуквото и да излизате от рамките на ограничението, на което сте подложени, дори и да е във ваш интерес. Деца и родители не се погаждат, гонят различни цели и интереси. В неделя в организма ви се събуждат сили способни да ви извадят от застоя и да ви предложат верния път. Всичко, което правите нека е здраво и градивно. Не пестете материали и усилия, създайте си комфорт и уют. В понеделник се вслушвайте във вътрешния си глас и в интуицията. Не бързайте с новите инициативи. До обед ще настъпят промени и ще трябва да преправяте това, което сте свършили. На 24-и околните проявяват с пълна сила страховете и комплексите си. Не влизайте в преговори, няма да получите удовлетворяващи ви отговори и предложения. На 25-и късметът ще проработи и за вас, ще се случват събития позволяащи да спечелите, да намерите по-добра работа, да си извоювате повишението и куп екстри, на които не сте се и надявали. Увеличете изискванията и си гонете интереса и на 26-и когато всичко предприето ще се разраства в бъдеще и ще носи ползи. Започнете в тези дни нов бизнес, регистрирайте фирма, извадете патент и разрешителни. На 27-и очаквайте неприятности и проблеми.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота се отварят огромни апетити, но не само спрямо храната. Обхваща ви желание всичко да става по вашите правила. Искате и претендирате за повече внимание, налагате предпочитанията си и сте склонни на скандали и авантюри. Някой взима и решение за заминаване в чужбина или за напускане на родителския дом. В неделя ви обхваща ентусиазъм за разместване и подреждане. Нови начинания ще занимават ума ви докато работите по семейните дела и проблеми. Подгответе се добре за изявите си в следващите дни. Луната навлиза във вашия знак. В понеделник може да пътувате, да финализирате преговори, сделки и бизнес отношения. Довършете започнатото преди, подновете старите договори. Не е добре да започвате нова дейност. На 24-и много ще се говори, малко работа ще се върши. С пълна сила ви завладяват комплексите. Трудно ще спечелите, конкурс, още по трудно ще вземете изпит. Някаква несигурност и неувереност в собствените сили пречи да разгърнете потенцила си. Но на 25-и ще се събудите решени на активни действия и този път ще уредите всичко с лекота. Това е ден на неудържимо движение напред, преградите са лесно преодолими. Всичко предприето на 25-26-и ще ви носи късмет и устройване на нова позиция в работа и бизнес. Някой ще намери и новия си дом. На 27-и попадате на опасни изкушения.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

21-и е свързан с насилието и разрушението. Старото си отива, отношенията у дома се променят, старите не отстъпват, младите настъпват с искания и претенции. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Проведете здравословни процедури, не влизайте в излишни разправии. В неделя намирате изход от едно положение, но попадате с неприятен ангажимент в друго. Старайте се да не се обвързвате с допълнителни услуги и заеми. Включете резервите на пълна мощност. Мобилизирайте семейството и се постарайте да не опирате до странично кредитиране. 23-и нека бъде ден на пасивност. Не тръгвайте в нова посока, колкото и да ви изкушават. До два дни ситуацията ще се промени и това, което сте започнали с амбиция вече няма да е актуално. 24-и ви среща с травмирани хора способни да ви повлияят негативно и да ви откажат от битката, която започвате. На 25-26-и Луната е във вашия знак в съвпад с Меркурий и Плутон, но в пречупващи аспекти с Уран и Юпитер. Това ще бъдат дни на тежки битки и сладки победи. Сега е момента и за апартамента, за покупки на недвижимост и старт на нов бизнес на собствен терен. Бъдете внмателни с документацията си. Не носете оригинали със себе си, ако не се налага и не ги предоставяйте на трети лица. Вероятни са проблеми със закона и негови служители. На 27-и рискът ви диша във врата.

 

Водолей 21 януари – 19 феврури

Съботният ден ще ви донесе куп неприятности и неудобства. Смирете апетитите и дано успеете да задоволите тези на близките и децата. Ще ви поставят неизпълними условия, а и вие няма да отстъпвате. Денят е свързан с отровите, внимавайте с лекарствата и алкохола. И семейният мир може да се отрови с претенции и забележки. В неделя ще постигнете всичко без бързане и с премерени действия. До обед нищо не върви, но до вечерта намирате изход от зацикленото положение. 23-24-и са дни на пътувания, на възможности да организирате лични и публични изяви и да спечелите нечие доверие. Не се съгласявайте на промени. Не взимайте участие в нови проекти, а се опитайте да приключите със старите и да си получите обещаните пари и екстри. На 24-и ще ви притесняват хора с комплекси. Бъдете сигурни, че това, което ви обещават няма да се уреди или не е в компетенцията на ответната страна. 25-и дава шанс за старт на нов бизнес и то на собствен терен. Може да печелите и от наемни отношения. 26-и е най-добрият ден за нови инициативи, за привличане на покровители и спонсори и за започване на нова работа. Подписаните договори ще са дълготрайни. Възможно е прозрение за пътя напред. На 27-и тъмните сили се активизират в деня преди новолунието. Бъдете отговорни, проведете прочистващи тялото и душата процедури.

 

Риби 20 февруари - 20 март

Едно пътуване в съботния ден ще ви отдалечи от неприятности и проблеми. Не се лакомете за нищо, не се поддавайте на провокации и съблазни. Ден на разболяващият и обсебващ секс. Лош ден за изневери, но със семейството ще имате един благодатен ден с почивка и релакс на приятно място. В неделя до обед всичко върви по план, но след това до вечерта може да получите неприятни обаждания и знаци на съдбата, които ще изискват повишено внимание в следващите дни. Вървите към рискови ангажименти. В понеделник не бързайте и не позволявайте да ви притесняват със срокове. Не планирайте важни делови разговори за вторник, когато с пълна сила ще се проявят комплексите и насадената в миналото робска психика. Не разчитайте и на хора в подобно положение. Предприетото в този момент ще работи за чужди интереси. Най-успешните ви и силни дни за периода са 25-26-и. Ще се отприщят неподозирни сили и възможности, ще направите много добър избор и ще започнете нов успешен проект. Подпишете нов договор, обезпечете бъдещето на близките и децата, търсете странични занимания, които ще са от полза за всички у дома. Сега е момента да включите и децата в семейния бизнес или заедно да стартирате такъв. В четвъртък може да намерите нужния офис или жилище. В петък намалете темпото и не позволявайте намеси.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.