Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Денят носи късмет и повече успехи на родените в първата декада. От особено значение за бъдещето ви ще бъде всяка получена информация, независимо по какви начини и канали. Посетете учителите си, подгответе се за изпит, за интервю и за важен разговор с хората, от които зависите. Без щателна подготовка и изградена тактика за защита и нападение няма да постигнете толкова големи успехи. И сънищата днес ни носят нови знания и показват в преносен смисъл как да се решат наболелите проблеми.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

Очертават се трудни разговори и преговори, на които ще има опити за въздействие както от едната, така и от другата страна. Ще спечели по-добре подготвения с фактология, знания и допълнителни информации за действията и намеренията на противника. Контролирайте емоциите, очаквайте опити да ви дестабилизарат. Опитайте и вие да напипате слабото място на тези, с които ви предстоят делови разговори. Нервите са опънати до краен предел. Печелят тези, които ще запазят спокойствие в труден момент.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ставате с някаква раздразнителност и агресивност, предизвикани от случилото се вечерта. От голямо значение е да се опитате да запазите дипломатичния тон в разговорите. Отношенията ви на всички нива няма да бъдат леки. Родените в първата декада ще са в по-неблагоприятна позиция, но в утрешния ден за всички напрежението, проблемите и нервите ще са по-силно изразени. Ако нещо не търпи отлагане свършете го днес. Добре е да направите някои проучвания преди деловите си срещи. Неподготвените губят играта за оцеляване.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Преди да предприемете каквото и да било е добре да потърсите компетентно мнение от човек врял и кипял в материала. Този ден ще донесе късмет на решените да си повишат калификацията. Запишете се за нов информационен курс, търсете начин да се срещнете със знаещи и можещи хора в областа на личния ви интерес. Опитайте да стигнете до корена на нещата, да разберете смисъла на една своя връзка, на един стремеж или неочакван порив. Всичко си има обяснение, ако го намерите успехът ви днес е гарантиран.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

И докато другите се блъскат сами и се опитват да стигнат до някакво решение вие може да го получите наготово от знаещ, можещ и квалитетен човек. Това, което ви е нужно като информация го има някъде или някой може да ви го предостави. Не е нужно да откривате топлата вода, а да намерите човека, който ще ви я достави. Лесно се усвояват знания и умения. Правите и чудесни асоциации по съседство. Направете всичко възможно да осъществите мост и връзка между двама, чиято работа ще ви бъде от полза. Екипът работи за вас.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днас някой ще ви изпревари нелоялно в конкурентната битка, друг ще ви натовари с проблемите си, ще ви разсейва и губи времето. Ще се окажете между чука и наковалнята у дома и на работното място. Ако загубите присъстиве на духа може да загубите и една важна поръчка, работа или делово предложение. Старайте се да сте в час с изискванията на момента. Родените в първата декада губят повече, но в утрешния ден и за другите няма да е лесно. Пазарете се, не си продавайте труда и знанията за жълти стотинки.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за среща на учителя с ученика, на нуждаещия се от информация с този, който ври и кипи в вещата. Постарайте се да стигнете до корена на проблема, с който се занимавате. Нужен е комплексен подход във всичко. Не мислете и не действайте едностранчиво. Всеки детайл от пъзела трябва да се напасне преди да вземете окончателно решение по важен за вас въпрос. Не отлагайте за утре това, което може да свършите днес. Днес и сексът е на ниво, а утре разочарованията ще са повече, конфликтите също.

 

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Не барзайте да влизате в конфликти и да предизвиквате скандали. Събуждате се настроени агресивно и ако тръгнете в тази посока загубите ви ще са значителни. До обед се постарайте да проучите нещата основно. Опитайте се да разберете другата гледна точка и да немерите слабите места на тези, с които ще спорите или ще влезете в професионален диалог. Обърнете внимание и на сънищата си. В тях има нужното ви зрънце съвет и информация, които може да са ви от полза. Утре започвате с реформите.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

Ден за потувания, за срещи на място, за преговори с посредници, адвокати и мениджъри. Не отивайте никъде наподготвени. Опитайте да намерите, както силното, така и слабото място на тези, които искате да спечелите. Всеки съвет ще ви е от полза, всяка консултация ще ви даде предимства и насоки, за които сами няма да се досетите. Добре е днес да излезем от собствената си градина и да надникнем в чуждата с проучвателна и разузнавателна цел кое как се прави. Това, което ви трябва вече е измислено и направено, само го намерете.

 

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ще си проличат хората с комплекси, а на такъв фон ще изпъкнете, ще бъдете забелязани и оценени от шефове и бъдещи партньори. Участвайте в състезания и конкурси. Влезте в нова група по интереси и позволете на знанията ви да работят за вас. Символ на деня е златното ключе на познанието. Добре информираните ще направят силен ход и в петък ще се похвалят с пари, победи и постижения. Днес и утре не е добре за диагностики и лечения в областа на тазобедрената става. Наблегнете на растителната храна.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Може да спечелите от натрупания в годините интелектуален потенциал. Ако още сте в началото на житейския си път днес е добре да научите нещо повече, да направите мащабни проучвания в посоката, в която ще насочите сили, пари и интереси в следващите седмици. Този ден помага на всеки да стигне до основата на нещата, да получи компетентно мнение и насока и да си направи изводите. Заемете се с личната си квалификация, не отлагайте изпити, явете се на прослушвания и конкурси.

 

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Родените в първата декада плуват срещу течението, влагат много сили, време и енергия да решат проблемите си сами, вместо да потърсят подкрепа и експертно мнение по въпроса. До вечерта ограничавате съвсем кръга от хора, на които може да се опрете. Утрешният ден ще ви изложи на опасности и рисковове, ако днес не вземете нещата в свои ръце и не потърсите подкрепа, разбиране и любов. До 3-и на обед сте изложени на неблагоприятни въздействия и влияния, които ще ви донесат доста проблеми.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е четворка. Носите си кръста, водите дела, роднини ви притискат с искове за имотни делби. До август планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в опозиция. След това ще започнете да отхвърляте проблемите и в следващата година ще се почувствате свободни, ще пътувате, ще смените работа, дом, населено място или ще се усетите граждани на света.

Родените днес притежават експлозивна и ексцентрична нагласа. Проблемите в детството и в отношенията с родителите ще им докарат комплекси за малоценност, които ще компенсират с много труд и знания в дадена посока.

Заченатите днес ще бъдат мъдреци, умници и очилатковци, които ще се врат навсякъде и ще дават съвети на всички. Ще имат пословична любознателност, но ще ви качват кръвното с вечните си въпроси и открития, които не би ви се искало да направят.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.