Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят се свързва с леда, с преминаването на отношенията ви към друго състояние, включващо повече дистанцираност и желание да се изхвърлят от живота ви хора и положения, които ви навреждат. Край с илюзиите с непрекъснотото действие повече по инстинкт, отколкото след добро пресмятане на плюсовете и минусите. Тенденцията е да се получава по заслуги за миналите ползи действия и грешки. Някой ще получи награди за добре свършената работа и признание в любовта, а друг ще се почувства излъган и ощетен.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Не участвайте в колективни инициативи, особено там, където не се знае кой пие и кой ще плаща. Интересите ви ще бъдат противопоставени на колективните, ще имате проблеми с близка жена и майка, ще се налага да отсъствате от едно място важно за вас и да присъствате на друго, където ще се чувствате притеснени и използвани. Символ на деня е маймуната. Правим си маймунджилъци и номера. Не поставайте ултиматуми и бъдете реалисти. Не правете аборти.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Имате два дни, в които трябва да поправите и коригирате подхода и старите си грешки. Този ден носи разплата за миналото, поставя в отговорна позиция тези, които са претупали отговорностите си и до момента са разчитали някой друг да им свърши работата. Развивайте един по-обективен подход в отношенията, дайте си сметка какво можете и какво не можете да очаквате от другите. Имате възможност да се видите отстрани, да се откажете от една илюзия или да продължите до пълния крах на неизяснените връзки и отношения.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ще се наложите в избора и преценката на другите. Ще убедите приятели и близки да работят за вашата кауза, дори и да се съмняват в нея. Ден на големия маскарад, в който ще играете не само водеща и определяща, но и в доста моменти печеливша роля. Проведете разчистващи пътя ви разговори. Днес маските падат. Може да видите някого в истинската му светлина, да откриете слабите му точки и истински намерения. Ден на важни попадения в тотото на живота, които ще ви помогнат да спечелите и едно сърце.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не планирайте гинекологични интервенции до понеделник на обед. Този ден може да ви завърти в неприятни отношения и схеми, от които трудно ще се измъкнете. Не водете преговори по имотни и наследствени дела. И ако не може да играете водеща роля откажете се от всякакъв вид съвместни дела. Опасно е да се следва пасивно чуждата мисъл и воля. Вижте се отстрани, бъдете обективни и не позволявайте да ви водят за носа. Не планирайте за утре важни инициативи.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес околната действителност е огледално отражение на това, което става в душата ни. Не продължавайте да се оглеждате в кривото огледало на неравностойните и ограбващи връзки. Свалете картите, кажете всичко, което отдавна мислите и търсите начин да промените. Утрешният ден ще донесе неприятни и обсебващи моменти, както и опити отново да ви се въздейства. Концентрирайте се, не си позволявайте тази вечер алокохолни и емоционални опиянения, които отново може да ви направят играчка в чужди ръце.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Символ на деня е възможноста за преобразяване. Може да го направите не само външно с нова прическа, тоалет и визия, но и вътрешно с нов поглед и позиция към връзките ви в бизнеса и в обществото. Свалете розовите очила, вижте реалноста такава каквато е, изчистете мислите си от подржанието и пасивното следване на чужди съвети, претенции и идеали. От огромно значение е да заявите точната си позиция и да поставите условията си. Държте се ултимативно там където вече вече няма връщане назад.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната навлиза във вашия знак. Вероятни са пътувания, промени в посоката, в позицията и начина ви на живот. Откажете се от една илюзия, а ако имате две забравете ги окончателно и не позволявайте да ви залъгват. Днес вие може да диктувате условията, да налагате правилата и да действате изпреварващо в отношения и връзки, които вече са излезли от контрол. Помислете дали да останете там, където не получавате разбиране и съдействие. Не насрочвайте за утре важни начинания и разговори.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Това, което не разрешите и уредите днес ще ви донесе проблеми, ще изисква повече работа, разходи и натоварване в следващите дни. В момента е важно да заявите претенциите си, да кажете и покажете какви са изискванията и позициите ви в дадена връзка и бизнес инициатива. В следващите дни очаквайте опити за въздействие и манипулация. Това, за което ще си замълчите днес утре ще ви принуди да крещите и да се разправяте с хора, на които днес всичко прощавате. Каквото надробим днес това ще сърбаме утре.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за изясняване на отношения, за обективен и творчески поглед отстрани в ситуация, която трудно контролирате или направо не зависи от вас. Не позволявайте да ви залъгват с обещания, поставете условията си. Този ден дава възможност на всеки да се преобрази, да бъде друг, да реагира така както ума го разбира, а не както сетивата и желанията му диктуват. Преборете се с навици и привички, с разболяващите мисли и влияния, които спъват развитието и ви заключват в неподходяща и вредна среда.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес някой игрее по фината струна на чувствата и предпочитанията ви. Ще ви лъжат с думи и обещания, които просто няма да се получат и случат. Не стойте на колене пред ледената кралица и крал, от които зависите и пред сърцето което отдавна не тупти в синхрон с вашето. Случват се събития , които ще помогнат да се събудите от будната кома, в която отдавна живеете. Утрешният ден ще бъде много по-тежък, с опити от всички страни да ви бъде оказвано влияние и натиск. Не правете аборти. 

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари - 20 март

Край с вечните опити, с пробите и грешките, които правите в желанието да спечелите един или да си върнете друг. Дайте назад, огледайте се, вижте обективната реалност и направете ходовете, които не се очакват отвас. Имате шонс да извлечете ползи не само от своите действия и личен избор, но и от грешните стъпки на другите. Не бива да се действа емоционално, а с хладен и трезв ум. За сърцето не говорим. Днес то е самотен ездач в полето на мислите за едно по-добро бъдеще. Ще получите това, за което сте се потрудили.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е двойка. Търсете нови партньорски връзки, участвайте в съавторства и съвместни иницативи. Двойката изисква да сте двама и в люлката на живота, за да се подкрепяте взаимно в тези трудни времена. До септември юридическата ви позиция е нестабилна, но след това бързо ще тръгнете напред.

Родените днес притежават лечителски способности и дарба да регенерират околните и средата. В даден етап от живота си може и да са склонни към разрушение, ако не получават любов и закрила. Не се препоръчва да имат емоционални връзки с родените под Скорпион, но силно ще се привличат от тях.

Заченатите днес ще имат крехко здраве, но ще бъдат обгрижвани и издигани на пиадестал. Трудно ще понесат краха на илюзиите си.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.