Овен 21 март - 20 април

Бъдете максимално бдителни и внимателни. Очертават се рискови положения и всякакъв тип кражби, от които ще пострадате не само финансово, но и интелектуално. Децата тръгват на училище, емоциите са големи, а вниманието е нулево. Каквото се развали днес трудно ще се оправи. Не бързайте за никъде и не позволявайте на околните да ви притесняват с изисквания. Пазете се от случайни контакти. Съдбата може да ви сблъска с хората, от които трябва да бягате, а не да се залепвате и да им давате любовта си.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-3

 

Телец 21 април – 20 май

Избягвайте пренапрежението, но всичко свършено бавно, внимателно и с необходимите защити ще се окаже полезно за работата и личните ви връзки. Ден за разчистване на терени, за прочистване на шлаката, за инвентаризация на отношенията и преглед на наличностите. Първият училищен звънец бие. Надеждите, очакванията и радостта са големи. Съветът е да приключвате, а не да започвате нещо ново. Оберете плодовете на дълъг труд. Чака ви притеснителен уикенд. Нещо неприятно ще промени плановете ви.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май - 21 юни

Ден на проблеми в общуването. Всеки търси услуги, и начин да прокара собствените си мисли, намерения и идеи. Препоръчва се пасивност. Прекарайте този ден по възможност далече от хорския шум. Обърнете внимание на близките и на децата тръгващи за първия си учебен ден. Не позволявайте да ви нарушават комфорта, хармонията и вътрешния мир. Каквото приключите и сложите в ред ще донесе ползи и придобивки, а каквото започнете ще носи само неприятности и ядове. Не е ден за нови запознанства.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Вероятността да попаднете в рискови и кризисни ситуации е голяма. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Бъдете особено внимателни. Еуфорията от първия учебен ден ще създаде доста рискове и на пътя. Отваряйте си очите, не позволявайте да ви отклоняват вниманието от децата, от работата, която вършите и от заниманията, които не търпят отлагане. Ако промените плановете си ще се забъркате в чужди проблеми, ще давате излишни пари и ще обслужвате чужди интереси. Ден на пасивност.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ако в този ден действате внимателно и се движите на пръсти без много шум и публични изви, утре ще имате повече шансове и предимства и ще получите подкрепа за всяка своя изява и лична инициатива. Контролирайте нетърпението, не бързайте да сключвате нови договори и да се обвързвате с обещания. Очертават се фатални срещи и контакти, които ще ви донесат повече главоболия вместо очакваните удоволствия и екстри. Не проявявайте никаква делова и политическа активност, не търсете никого за услуги и за съвместни дела.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ако искате да избегнете пренапрежението и нервните сривове правете всичко бавно и внимателно. Не позволявайте на околните да ви притесняват с изисквания. Не променяйте плановете си заради случайни хора. Отделете време на децата тръгващи за първия си учебен ден. Хубаво е да поседите в тишина, да обмислите нещата и да отложите сключването на новите договори. Бъдете сигурни, че в понеделник ще ви се предложат повече екстри. Всичко, което приключите и представите днес ще ви донесе ползи и пари.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за преоценка и преосмисляне на връзки и наличности. Разходите ви нарастват, децата тръгват на училище и тази вечер ще ви представят списък с допълнителни пособия. Ще имате успех в делата и проектите, които приключите, а новото стартирано днес ще ви донесе само неприятности, разходи и много нерви. Стойте настрана от всякакъв тип покани за делови участия. Който се забърза да печели или да придобие нещо ще се окаже на опашката, ще бъде прецакан и употребен. Не е изключен здравословен проблем.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден за обиране на реколтата. Представете завършен проект, чакайте награди и поощрения. Всичко, което докарате до финала ще ви вади на предни позиции в работата и в живота. Шефовете ще ви похвалят, а някой ще получи и стимулиращо увеличение на заплатата. Нищо ново да не се започва. Всеки опит да вземете инициативата ще ви донесе главоболия през уикенда и ще ви натовари с непредвидени отговорности. Очертават се проблеми с партньора у дома, ако този вечер закъснеете. Ден на фатални срещи и привличане.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за пасивност и нищоправене. Вземете си отпуск, особено ако ви притискат с някаква служебна инициатива. В този ден е важно да се приключва, а не да се започват отговорни бизнес дела. Отделете повече време за изпращането на учениците за първия им учебен час. Не е ден за запознанства, за нови срещи и старт на нови дейности и проекти. Каквото се приключи ще донесе слава и пари, а каквото се започне днес ще носи само главоболия и разходи, които няма да се покрият и оценят. Чака ви приятен уикенд.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не поемайте рискове с нови дела, договори и фирмени начинания, които някой ви предлага в последния момент. Вероятно е да попаднете на мошеници и да си докарате неприятности. В хороскопа ви действа планетен кръст. Този ден ще ви донесе тенденция към инциденти, конфликти на пътя, проблеми на работното място и непредвидено стечение на обстоятелствата, което може да ви скара с близки и роднини. Останете където сте, не предприемайте нищо съществено. Каквото се развали трудно ще се оправи.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на пасивност, на отказ да се поемат нови отговорности и да се започва каквото и да било. Символ е костенурката. Бързайте бавно. Опитайте да стигнете до финала на определена работа и фирмен проект. Не се занимавайте с новости и не обръщайте внимание на чуждите предложения. Постойте поне за минути в тишина. Ще получите някакво прозрание и ще вземете окончателно решение за неща, които отдавна ви мъчат и провокират. Ден за прочистване от шлаката на физическо и душевно ниво.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес бавно и полека стигате до финала и до развръзката на неща, които от доста време занимават съзнанието ви и ви провокират. Ще получите импулс за приключване на старите дела и конфликти. Някой ще спечели дело, друг ще получи дължими услуги и сам ще се издължи. По някакъв начин днес ще ви олекне, ще разчистите терена на връзките, а това ще позволи в следващите дни да направите нов избор. Неблагоприятно за нови запознанства. Пазете се от случайни срещи. Не отивайте на купон на непознати хора.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Това е човешкото число, което ни отличава с възможноста да имаме право на личен избор. Сега е момента да влезете в нова среда, да направите своя избор с кого да бъдете, с кого да се разделите, какво да правите и към каква цел да се устремите. 2018 г. ще ви донесе придобивки повишение, нова работа и може би нов дом.

Родените днес са мъдреци. От малки ще ви гледат умно и всичко ще схващат. Ще трябва да се справят с проблемите на семейството и на рода, а и на работното място ще ги чакат те да решават и оправят нещата. Чака ги живот пълен с отговорности и работа, но пък ще живеят дълго.

Заченатите днис ще бъдат завършени души с последно прераждане. Ще имат силна интуиция, вродени умения и знания надвишаващи средното ниво. Те ще ви превъзпитат, а не вие тях. Случайността ще играе голяма роля в живота им.

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.