Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Уран. Тази вечер сте на прага на изкрящи страсти, на провокиращи съобщения и отношения, на неочаквани обрати, които може да провокират или насочат действията ви в една съвсем нова и неочаквана посока. Може да се откажете или да се върнете към старите връзки. Пасивноста е нежелателна, но прибързаноста е още по-вредна. Не действайте първосигнално, не планирайте за утре важни съвместни инициативи.

 

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Денят събужда заспали чувства и страсти. Почти несъзнателно посягате към нещо забравено от миналото, обаждате се на тези, с които имате стар ангажимент за оправяне и работа за вършене. Добре е да се прегледат всички уреди и техника, с които ще се работи. Спазвайте условията за безопасност на всички нива. Вечерта носи експлозия от чувства и срасти, които трудно ще овладеете. Утрешният ден ще ви донесе неочаквана печалба, стига да си вършите работата сами и да не се доверявате на всеки.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Ден на леопарда. Ако не нападнеш ще те нападнат. Пасивността е противопоказна, обезоръжава и позволява на враговете да ви притискат. Всичко важно да се прави с необходимите проучвания, защити и систематична подготовка. Ден за преглед на колата, за огледи на терени и имоти, за разузнавателна дейност в тила на конкуренцията. За уикенда планирайте среща, от която очаквате перспективни договори и финансови постъпления. Бъдете много внимателни с кой и за какво ще се обвържете в утрешния ден.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Днес и утре може да попаднете на засада, да загубите документи или права, да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Тенденцията е да действате първосигнално и тази вечер да направите необмислен ход в деловите и интимни връзки. Ден на нестандартни прояви, с които изневерявате на само на партньорите в любовта и бизнеса, но и на разбиранията си и собствения си начин на живот. Провокациите ще са на всяка крачка. Трудно ще овладеете емоциите, а това веднага ще се използва от околните.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Бъдете готови за скок. Денят дава предимство на хората с активно и агресивно мислене. Няма да дадете шанс на тези, които до момента са ви подтискали, задържали и обезоръжавали. Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже травма може да получи, но вие се активизирате и действате директно във всяка ситуация. Проведете съвместни разговори и преговори, на които да изкажете претенциите си. В събота ще се опитват да ви измъкват пари и повече екстри, но днес и утре последната дума може да бъде вашата.

 

 

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Настройте се на самозащита, ако не искате да бъдете в числото на жертвите, на тези които ще дават, ще работят за безпари, ще правят безплатни услуги и ще влизат в наравностойни любовни връзки. Стойте в златната среда и не ритайте срещу ръжена. Всеки опит да са наложите със сила или да изчакате в преклонение действията на околните ще ви носят проблеми. Печеливша е тактиката на пасивна защита и на отказ да се включите в действията и разправиите на околните. Прегледайте уредите, с които ще се работи.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Днес и утре попадате в капана на страста и на собственото си невнимание. Вътрешната ви енергия търси поле за изява, а това ви прави невнимателни, податливи на въздействия от всякакъв характер и готови на необмислини рискове. Тази вечер не замръквайте в непознати и пусти места. Не тръгвайте на път с неизправна техника и транспорт. Проверете няколко пъти документите, които получавате или подписвате. Може да загубите нещо, което трудно ще възстановите и ще си върнете. Конкуренцията ви се активизира.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Днес и утре може да направите крачка напред в сделките, в партньорсите и делови връзки. Тенденцията е да играете определяща и ръководна роля на преговори и събрания. Ще бъде посрещнат добре и публичният ви дебют на сцената на живота. Успявате да направите приемлива за друг собствената си амбиция и програма. Активизирайте се максимално, поставете условията си, не чакайте друг да определя и направлява житейския ви избор. Вътрешната ви енергия търси поле за изява. Не се ограничавайте сами.

 

 

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Който седи и чака нещо да се случи или друг да му свърши работата ще бъде прецакан в играта на живота. Поставете условията си, дръжте се ултимативно, опитайте да изкопчите най-добрите договори и условия за работа. Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да се разболее. Вътрешната ви енергия търси поле за изява, не я оставайте да се вкисне в тялото ви. Мислете и действайте в перспектива. Днес може да се опрете и на колективната сила, но утре всичко важно свършете сами.

 

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Днес и утре ще претърпите болезнени загуби и поражения. Тази вечер в неблагоприятна позиция са родените около 5 януари. На прага сте на неравностойни и обсебващи връзки. Не се предоверявайте. Спазвайте техниката на безопасност на пътя, не участвайте в изпитания и рискови инициативи. Ще бъдете провокирани да се доказвате, да изпълнявате екстремни задачи. Всяко отиване в крайности ще носи лични и здравословни проблеми. Днес и утре не е добре за вадене на зъб и оперативни намеси в областа на главата.

 

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ден за активни и целенасочени действия в посока на личния ви и професионален интерес. Прегледайте машините и инструментариума, с който ще работите. Това, което преди не ви се е давало днес може да бъде спечелено в истинска конкурентна битка. Желателно е да се натоварите физически, да участвате в конкурси и състезания, да тествате ума и психологическата си подготовка в трудни ситуации. Във въздуха витае агресия, настройте се едновременно за нападение и защита. И сънищата са проверка на сили и възможности.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Ако до момента сте мечтали и строили планове, вече е време да ги реализирате на практика, за да не ви изпревари друг. Чувствате прилив на сили и възможности, а това ще отприщи желанието за големи дела. Всичко да се прави внимателно, с нужната подготовка и защита. Ако спазвате правилата ще успеете, ако бързате и не се презастраховате ще си навлечете неприятности и грижи. Направете това, за което сте подготвени, което сте тренирали и обсъждали многократно. Откажете се, ако не чувствате сигурност.

 

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е четворка. Носите си кръста, товарите се с извънредни отговорности в желанието да получите повече пълномощия. До септември юридическата ви позиция е нестабилна, но след това ще постигнете голям напредък и през 2017г. ще се внедрите на ново място, в нова среда и сред нови партньори.

Родените днес се ексцентрични личности, които биха искали да опитат от всичко в живота, без да се съобразяват с норми и предписания. Притежават изкрящ темперамент, лесно ще се палят и лесно ще гаснат. Склонни са да буйстват и извършват революционни промени в живота си. И сексуалното им поведение ще е нестандартно.

Заченатите днес ще бъдат войни, борци, революционери или просто хулигани, ако имат проблеми с възпитанието и средата. 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.