Снимки

Ако жена иска да разбере дали е в овулация, може да разбере, като изследва проба от слюнката си за известния лутеинизиращ хормон. Въпреки че вече има комплекти, които позволяват на потребителите да изследват проби по старомодния начин, за ме.mum се твърди, че позволява на потребителките да правят това по-бързо и по-лесно посредством смартфона си.

Хардуеря на me.mum се състои от калъф, който се поставя на телефона и апликатор с форма на червило, който се прикрепва магнитно за калъфа, върху камерата на телефона.

Потребителката стартира приложението me.mum, след което използва пръста си, за да размаже капка от слюнката си върху стъкълце, вградено в горната част на апликатора. След като пробата изсъхне, всеки лутеинизиращ хормон, които се намира в нея, ще бъде оптично открит и тя ще бъде предупредена, че е в плодородна фаза на своя цикъл.

Посредством машинно обучение е възможно и приложението да предвиди кога ще възникнат тези фази, въз основа на данните и резултатите от предишни проби.

me.mum бе представен миналата седмица на CES 2018 и ще бъде на пазара до шест месеца с цена около $ 100.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Имота се намира на върха на оптично влакно

Нанофабрика изгради най-малката къща

Имота се намира на върха на оптично влакно

Малките къщи, добиват все по-голяма популярност. За да демонстрират възможностите на нова нанороботизирана система, френски учени изградиха микро къща на раздвоения край на оптично влакно.

Газ поддържа мотоциклета в траектория

Система на Bosch прави мотоциклетите по-безопасни

Газ поддържа мотоциклета в траектория

Производителите на мотоциклети се стремят да ги направят колкото е възможно по-безопасни и обикновено за това се грижи електроника, като контрола на сцеплението, ABS в завой и електронното окачване.

Устройството изгражда обекти без нагряване

Заработи най-големия 3D принтер

Устройството изгражда обекти без нагряване

Австралийската компания Titomic представи най-големият 3D принтер за метал, в света, в напълно автоматизираното си съоръжение в Мелбърн.