Снимки

Овен 21 март – 20 април

В съботния ден се пазете от срещи с непознати, не позволявайте да ви притесняват с предложения и покани и не променяйте плановете си. Ден на паяка. Плетат се мрежи, оплитаме се в лъжи и сами се въвличаме в конфликти. На Великден всичко негативно ще се забрави. Предсотят срещи с близки и приятели. Ще се измъкнете от всяко неудобство и ще прекарате добре. 17-и изисква преход в нова среда, но за родените в първата декада ще бъде особено трудно. Би било добре да си вземете отпуск. Но и във ваше отсъствие ще се случват проблемни и неприятни положения на работното място, които ще ви докарат и повече разходи на сили и средства. 18-и изисква и налага тежки битки в полето на личния ви интерис. Внимвайте с документи и пари, спазвайте техниката на безопасност. Противопоказно е да се товари стомаха. Малко диета ще ви се отрази добре. На 19-и Слънцето напуска вашия знак. Наложеният ви режим ще се облекчи. Вече излизате от сатурнова дупка и до вечерта ще го почувствате. Но през деня не се препоръчва старт на нови програми и инициативи. Не си позволявайте да се обвързвате. Не се женете, не планирайте запознанства и годежи. На 20-и Меркурий ще навлезе във вашия знак и ще донесе мирис на пари. Ориентирайте се към финализиране на сделки, от които ще дойдат печалби. На 21-и стигате да финала поне на една работа и дейност. Завършвате дълъг цикъл и път.

 

Телец 21 април – 20 май

Тежка и рискова събота. Намалете темпото, смирете апетитите, движете се в позната и защитена среда. Полезно е да се поседи край огън. Не прекалявайте с алкохола. Великден събира семейството, обстановката е блага. Не нарушавайте хармонята с разговори по имотни въпроси. Лесно се отхвърлят съмненията в този ден и се взимат правилните решения. В понеделник може да постигнете много, ако сте на работа и си движите задачите. Денят се сързва с колесницата на победата. Поне в една поска от живота ви ще постигнете нещо значимо. Ще си върнете загубени позиции и ще получите покани, които не бива да се отхвърлят. На 19-и в 21 ч. 18 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Телеца. Още на следващя ден ще бъде точният съвпад на Слънцето с Меркурий. Ще ви предлагат изгодни на пръв поглед сделки. Сами може да се опитате да уловите нов клиент, но нещата няма да се развият добре нито за единия, нито за другия. Денят се свързва с коренната реформа, с желанието нещата да се променят, договорите да се преподпишат. Нищо от това, за което се разберете може да не остане да действа дълго време. На 20-и Меркурий вече е в Овен, но срещата му от предния ден ще ви повлияе прекалено амбицозно. Смирете се. На 21-и се лишавате от една подкрепа. Марс напуска Телеца и дава силата си на Близнаците.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

15-и ще бъде един от най-рисковите ви дни за месеца. Останете си у дома и в тесен кръг от роднини и приятели. Не допускайте нови хора в средата си. Най-лошият ден за обвързване и сключване на брак. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Днес и утре контролирайте пиенето и стимулантите. На Великден не се разпилявайте, концентрирайте се над най-важното. Почивайте повече и внимавайте с очите. 17-и ви дава шансове, които чакате отдавна. Поне в една посока ще победите, а в друга ще направлявате събитията. Може да се решите на крачка, за която в миналото не сте събрали сили и кураж. Добре е да се работи в екип и да се преподписват колективни трудови договори. Започнете промени, обединете дейстивята си с екипа. На 18-и уговорете срещи с консултанти и специалисти в областа, в която планирате важни инициативи. Ден за учене, за проверка на наличностите, за участие в състезания и тестови програми. На 19-и Слънцето навлиза в Телец, а вие навлизате в сатурнова дупка. До вечерта ще се случат неприятни събития, ще влезете в стресиращи ситуации и ще се изнервите. Контролирайте апетитите, не искайте много, но от вас може да поискат повече отколкото предполагате. На 20-и от глупоста до гениалните прозрения има само една крачка. На 21-и Марс навлиза в Близнаци и ви дава сила.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 15-и сте подложени на изкушения, на които трудно ще устоите и ще си причините неприятности, ако го направите. Не приемайте на гола вяра новите идеи. Бъдете сигурни, че зад предложенията има скрит вреден за вас подтекст. На Великден искате или не, но ще трябва да се съобразите с близките и с обичаите на новото семейство или новите ви приятели. Този ден помага да се преодолят преградите в нас и около нас. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. 17-18-и ще бъдат тежки дни, особено ако планирате отговорна работа и участие в състезателни програми. Вероятни са издънки, здравословни проблеми, неприятности с колеги и шефове. Това са дни, които изискват революционни промени и преустройство в начина ви на работа и живот. Ще се уверите, че нещо вече не върви и ще трябва да се промени. 17-и е ден и на доброволната жертва и на желанието да помогнете на децата лишавайки се от нещо важно за вас. Очертава се имотна придобивка. На 18-и нищо важно да не се предприема. Едно допълнително проучване ще ви влезе в работа и ще ви предпази от грешки. Пазете си документацията. Някой се опитва да надникне, да ви открадне идеите и причини вреда. На 19-и започвате със скандал и неприятни срещи. Агресията и епетитите са огромни, не влизайте в скандали. На 20-и старото в живота ви се руши, а на 21-и постигате отдавна гонена цел.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Съботният ден се свързва с паяка и с мрежата, в която ни оплитат връзките ни в интернет. Не се препоръчват контакти с непознати. Пътувайте, не стойте дълго пред компютъра. Може да прекарате чудесно, но в дадени моменти ще сте на ръба. Не се поддавайте на провокации. Не се обвързвайте и не се женете. На Великден енергетиката е прекрасна. Всяка цел е достижима. Това, което ви е пречило отива в миналото и лесно може да се преодолее. Ден за духовно прозрение на бъдещето. Вечерта е добре да си поръчате сън. 17-и е ден за пазар, за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Работете в екип, правете промени и нововъведения. В този ден някой ще получи и своето изцеление. Кръвта се пречиства, връзките се обновяват. На 18-и все нещо трябва да се научи и проучи. Старайте се да стигнете до основата на нещата. Не тръгвайте неподготвени за важни мероприятия. На 19-и няма прошка, никой не е настроен на компромиси. Денят се свързва с изгнанието. Тълпата не бива да бъде провокирана, но провокациите ще са на всяка крачка. Вечерта се приберете навреме у дома. Родените в третата декада ще направят силен ход на 20-и, а тези родени в началото на зодята ще изпитат големи натоварвания и материални липси. Внимавайте как и къде влагате парите си. На 21-и ще приключите успешно отдавна движен проект и задача.

 

Дева 23 август – 22 септември

15-и може да се окаже особено тежък, рисков и губещ ден за вас. Не тръгвайте с голямата кошница, особено в любовта. Пазете се от внушения и влияния. Не е ден за обвързване, нито пък за нови запознанства. На Великден ще се наложи да се съобразявате повече с другите, ще натрупате неудовлетворение. Комплексите от миналото отново се задействат и ви поставят в услуга на тези, които и преди са ви провокирали. Ще ви е трудно в контактите с роднини, а и с приятелите все нещо ще се обърка. 17-18-и са най-силните ви дни за периода. Всичко може да постигнете и разрешите. Освобождавате се от задръжките и правите крачка в посоката важна за вас и бизнеса ви. Ако в този ден вземете важно решение нещата ще вървят по план. На 18-и сте на път да направите изгодна сделка. Поемете премерени рискове, търгувайте, уредете среща с посредници и снабдители. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Изскубвате се от неприятни зависимости и уреждате живота си така както го искате и разбирате. Наученото и проученото в този момент ще ви влезе в работа. На 19-и не работете в екип и стойте далече от хора настроени агресивно. Не си режете ноктите. Нищо важно да не се започва. От 20-и се върнете назад и довършете започнатото преди. Вървите към имотна сделка. На 21-и всичко да се прави без бързане, без напрежение и принуда. Прочистете се от шлаката.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Всичко, което ви кажат в събота трябва да мине през цедката на недоверието. Ден на лъжи и завоалирани действия. Не се препоръчват нови запознанства. Не лъжете. Започнатото накриво ще ви донесе неприятности до два дни. На Великден стойте близо до доказаните приятели и се съберете по роднински. Не се съмнявйте, че поне една бариера ще преодолеете, ще кажете и направите нещо важно за бъдещето. Не напрягайте очите. Вечерта си поръчайте сън. На 17-и пътя ви ще е като бягане с препятствия. Ще е трудно, но ще ги прескочите. Доста ще се изтощите, ако трябва да сте на работа. Стоварват ви задълженията на отсъстващи колеги. Работете за семейството. Ден на доброволната жертва в името на децата. На 18-и ще работите за чужда кауза и интерес. Не слушайте какво ви казват, а проверете лично условята по договори или други дейности, с които започвате да се занимавате. Може да стигнете до важни истини и източници на сила. Добре е да се прехвърлят имоти. От 19-и Слънцето вече няма да ви гледа в опозиця. Ще спечелите на своя страна шефовете. Може да ви повишат и да ви дадат повече пълномощия, но без договор и без взаимно съгласие по спорните въпроси не започвайте отговорна работа. 20-21-и ви дават повече шансове и печалби. 20-и е ден за революционни преустройства, а 21-и за приключване на задачи.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Съботният ден изисква пречистване. Мислено се откажте от всички лъжи и неприятни отношения, от илюзите и нереалните очаквания. В този ден лесно прилепваме към неподходящите хора. Ограничете кръга от познанства, движете се в своя среда. Енергетиката на неделния ден позволява да се изкачим на по-висока степен в личното си развитие. Вземете важно решение на Великден. Не се съмнявйте, че преградите са лесно преодолими и голяма част от тях са само в ума ви. В понеделник пътувайте, остановете нови връзки, търсете начин да постигнете компромис по важни сделки и бизнес начинания. Може да намерите точно това, което отдавна търсите и да установите връзка с подходящите за работа и любов хора. 18-и изисква вникване в детайлите, проучване и преоценка на всичко, което ще се предприеме. Започнете нов квалификационен курс. Каквото научите ще ви влезе в работа. На 19-и ще направите грешен ход. Може да попаднете на нелоялни търговци и сами да излъжете някого в желанието за бърза печалба. Апититите са неустоими. Може да ви санкционират. Ако в този ден заминете за чужбина дълго няма да се върнете или ще се установите окончателно там. Ще ви е трудно с шефовете. Слънцето вече ви гледа в опозиция. На 20-и ще получите откровение как е най-добре да се постъпи и на 21-и може да постигнете поне една своя цел и мечта.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

15-и е зареден с ултиматуми, с привличания и прилепване към неподходящите хора. Останете си у дома и се движете сред свои. Най-лошият ден за сключване на брак за месеца. И запознанствата от днешния ден са обречени на провал. На Великден Луна и Сатурн са в съвпад във вашия знак. Ще ви движат едиповите комплекси или точно те ще ви попречат да бъдете където искате и с този, който ви е на сърце. Ще позволите да ви се оказва натиск. Никой няма да се съобразява с това, което ви е приятно. 17-и ви зарежда с оптимизъм, а срещите ви са с голяма перспектива. Организирайте преговори с бъдещи и настоящи партньори. Приемайте и давайте поръчки, уреждайте доставки и задвижете стари сделки, от които почти сте се отказали. На 18-и посетете учителите си. Сами може да се сдобиете с ученици. Помислете за квалификационен или кандидатстудентски курс. Във всичко, което правите стигнете до основата на нещата. Което претупате и свършите бързо ще носи загуби и отлив на клиентела. На 19-и кой каквото хване няма да пусне. Битката за кокала нализа в решителна фаза. Сексуалната енергия подкопава здравето. Не е ден за изневери. На 20-и включвате резервните варианти. Започнете генерални ремонти в проектите и отношенията. Старото се руши, не се опитвайте да задържите статуквото. На 21-и уреждате стар проблем по нов начин и с нови хора.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Всичко което научите и ви предложат в събота ще се окаже поредната илюзия и лъжа. Останете си у дома. Не се срещайте с непознати и не сключвайте нови договори. Неблагоприятен ден за сключване на брак. На Великден енергетиката коренно се променя. Ставаме лесно възприемчиви към всичко положително и полезно. В този ден няма преграда, която да не можете да преодолеете. Навлизате в най-успешния си период за месеца. Препоръчват се приятелски и делови срещи, разговори за най-важните неща, които ви движат и тревожат в момента. Всяка цел е лесно постижима, а преградите ще се окажат само в ума ви. На 17-и излезте на пазара на труда, рекламирайте се, установете връзки с минали и бъдещи партньори, а с настоящите водете преговори за удължаване на договорите. Ще продадете и купите нещо на сметка. Дава се клетва за вярност и в любовта. 18-и ще ви даде възможност да навлезете дълбоко в работа, до която преди не са ви допускали. Денят се свързва с тайните източници на знания и енергия. Всичко, което ви предложат ще има висока възвръщаемост за вас в бъдеще. 19-и и рисков и опасен ден. Не ходете по митинги. От няколко страни ще ви провокират. Запазете самообладание. На 20-и Плутон тръгва ратроградно в Козирог, а това ще ви върне към старите родови задължения. На 21-и поне едно дело ще приключите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 15-и навсякъде са разпрострени мрежи за наивници. Лъжите са повсеместни. Всеки търси изгода за себе си. Може да ви обещаят нещо приятно, което ще заплатите, но няма да получите. Ставате жертва на поредната илюзия. Бъдете внимателни, движете се в позната среда. На Великден вземете важно решение. По някакъв начин ще вдигнете нивото, ще извисите съзнанието си на по-високо ниво. Посетете свято и лечебно място. Вечерта си поръчайте сън. В понеделник ще ви се обадят с делово предложение. Бъдете активни, търсете старите връзки, установете контакти с хора, с които и в миналото добре сте работили и сте се разбирали. Подновете стари договори. Може да се върнете и към старата любов, която както знаем „ръжда не хваща”. Във вторник търсете нужните ви специалисти и учители за децата. Сами може да влезете в повишаваща квалификацията ви програма. Всичко, което проучите изоснови ще стане база за развитие в бъдещето. На 19-и нищо съществено да не се започва. Конкуренцията прави ход в личното ви пространство, опитва да ви отмъкне приятелства и поръчки. Следобед Луната навлиза във Водолей, а Слънцето вече е в Телец. Родители и деца не се разбират. Луната и Слънцето са в конфликт. 20-и ви дава шанс да пренаредите личния пъзел, а на 21-и вземете окончателно решение по важен въпрос.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък уикенд за вас, но съботният ден ще е изпълнен с повече грижи, неудобства и проблеми. Не лъжете, ще дадете повод за компроматна атака и ще влезете в зависимости, от които трудно ще се отървете. Венера тръгва директно във вашия знак и до 28-и ще зарежда връзките ви с повече интимност и любов. Някой върви и към изневери. На Великден родените в третата декада ще имат тежки задължения и наложени отговорности. Жертвате своето спокойствие заради чуждите удоволствия. 17-и ще ви даде възможност за изгодни покупки и договаряния. Всичко предприето ще ви донесе полза, ще получите покани, които ще помогнат за развитие и на водените преди това преговори. Действайте активно. 18-и е ден за събиране на информация. Нищо не предприемайте преди да сте се информирали от няколко страни по важните въпроси. 19-и ще сблъска различни интереси и позиции. Внимавайте да не се окажете между двама, които водят лични битки. Не взимайте страна в спорове и не се дръжте ултимативно. 20-и е свързан с ремонтите и строителството. Заложете здрави основи на всичко, което предприемате. Стартирайте програма за разширение у дома и на работното място. Не пестете от матерали. От 21-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект. Конфликтите и споровете ще се изострят, ще се държите непримиримо и ще привличате агресия.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.