Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят започва рисково за родените в третата декада. Внимавайте къде оставяте документи и пари. Загубеното трудно ще се възстанови. Проведете повторни изследвания след получените днес резултати. Търсете странично мнение за всичко, което ви интересува. Следобед имате повече шансове, особено по отношение на имотни и наследствени придобивки. Денят е благоприятен за старт на нови начинания, връзки и отношения. Включете се в спонсорски и благотворителни инициативи и сами ще получите подкрепа.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Станете рано и свършете до обед важното за деня. Може да скючите изгоден договор и да привлечете стабилна клиентела. Разговорите ви ще са ползотворни, дори и ако отивате някъде с намерение за скандал. Следобед интересите ви се преплитат с тези на конкуренцията. За всичко ще плащате повече, ще правите услуги и ще подкрепяте хора, които утре ще ви предадат и оставят насред пътя. Вървите към изневери и слечайни контакти, които ще ви костват повече отколкото предполагате. Следете кръвното.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят е особено облагоприятен за сделки с недвижим имот, за прехвърляне и уреждане на собственост, за наемни и наследствени дела. Нищо важно не оставяйте за утрешния ден, в който тъмни сили и нелоялна конкуренция ще се намесват в личните ви и професионални отношения, ще ви объркват и вредят. Сега е момента за публични изяви, за участия в конкурси и благотворителни проекти. Посетете инициативите, на които ви канят, давайте и приемайте съвети. Денят е благоприятен за зачеване. Внимавайте със страничните връзки.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Родените в третата декада ще имат тежко и рисково начало на деня, с евентуални загуби и неприятни инциденти. Към обед обстановката при вас коренно ще се промени, ще навлезете в силен и творчески период, ще получите изгодни предложения и покани, които ще ви зарадват. До края на деня може да финализирате имотна сделка, да подпишете нов договор и да постигнете съгласие по спорни въпроси. Участвайте в спонсорски проекти и сами ще получите финансова подкрепа. Тази вечер сте близо до голямата любов и до важен покровител.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Важното свършете до обед. Концентрирайте се максимално, не протакайте праговори, за да не загубите важни клиенти и благодетели. Явете се първи на изпити и конкурси, заявете участие в нови инициативи. Към обед навлизате в рисков период. Вечерта изневерявате на само на любимия, но и на собствения си начин и стил на живот. Нищо важно не планирайте за утре, когато може да попаднете в особено тежки и рискови обстоятелства. Вървите към загуба в чувствата и имиджа. Готви се компроматна атака. Не си позволявайте изневери.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Рекламирайте се по всички възможни начини. Не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета. Играйте посреднически роли. Ще се намерят клиенти и за непродаваемото. Ако помогнете на някой да успее и подреди живота си и вашият ще тръгне към оправяне. Ден с хармонична и ведра енергетика. Не отклонявайте покани. Може да се запознаете с новата си любов и да получите примамливо предложение. Публичните ви изяви ще привлекат спонсори. Направете огледи на имоти и терени. Пазарете се за отстъпки от цената.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Родените в третата декада ще започнат деня с разбъркана и рискова програма, с неочаквана промяна в отношенията и в курса, който са определили да следват. Внимавайте с документи и вложения, не се доверявайте на непознати. Към обед навлизате в подсигуряващ период. Може да направите сделка с недвижим имот, да намерите клиенти и купувачи, да уредите наследствен проблем и да поставите на нова база личните и семейни отношения. Пазете очите, внимавайте с техника и транспорт.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на духовно прозрение за правилния път, за важните цели и начинания и за хората, на които може да се доверите и да обичате. Всичко предприето ще донесе късмет и ползи. Може да се сдобиете с ново жилище и имот, да спечелите от наемни отношения и от дело за наследство. Тази вечер си уредете среща с евентуален спонсор и благодетел. Публичните ви изяви ще бъдат аплодирани, ще спечелите конкурс. В утрешния ден намалете темпото и изискванията. Постарайте се да уредите всичко важно днес.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден с оздравяваща и пречистваща енергитика. Вървите към успешни срещи и сделки, към предложения, които не се дават всеки ден и на всеки. Денят среща нуждаещите се с евентуалните им благодетели. Тази вечер може да постигнете повече отколкото се надявате. Постарайте се да бъдете близо до хора, които могат да помогнат в реализирането на личните ви амбиции и мечти. На личния ви хоризонт се появява спонсор. Дано успеете да го разпознаете и заинтригувате с личните си амбиции и проекти.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежка сутрин за родените след 15 януари. Не бързайте с изявите, с претенциите и пътуванията. Нещо може да се обърка и да ви вкара в преразход на сили и средства. Здравето е нестабилно. Към обед нещата се подреждат, намирате точните хора, и до вечерта постигате максималното. Някой ще се уреди с недвижим имот и ще започне битката за наследства. Моментът е благоприятен за преговори, за търсене на метериална подкрепа и правна помощ. За вечерта се препоръчват публични изяви. Предприетото ще ви донесе късмет и пари.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

До обед късметът ви следва. Получавате повече екстри от останалите, но следобед ще трябва повече да се постараете за нуждите на околните и да забравите за себе си. Ще влезете в ролята на благодетел и спонсор за свои и чужди, ще ви молят за услуги и ще ви притикат с изисквания в любовта. Не се забърквайте в изневери тази вечер. Утрешният ден ще ви донесе само главоболия, ако сбъркате в играта на чувствата. Днешният ден носи за вас опасни изкушения, с които трудно ще се преборите. Сексът на чуждо ще ви стъжни живота.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят може да започне с конфликти, грижи и неприятности, но към обед поне един светъл лъч ще се появи, а до вечерта и други шансове ще ви огреят. Може да намерите отдавна търсената база за развитие и живот. Чудесен ден за имотна сделка. Капарирайте жилище или друг терен и помещение, на който да развивате новата си дейност. Вечерта си уредете среща с хора, които могат да ви окажат услуга или да финансират проектите ви. В живота ви може да се появи благодетел. Явете се на конкурси и състезания. Утре ви чакат изкушения.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Всичко предприето ще ви подсигури стабилна база, на която да градите успешните си проекти в следващата година. Подпишете нови договори, гответе се за пътувания и промени, за устройване в нова среда и за старт на нов предмет на дейност. До една годна ви чака разширение и придобивка в дома, любов, брак или внуче.

Родените днес ще бъдат богати и известни. Ще се радват на протекция, ще печелят дела и конкурси, ще бъдат обичани и ценени. Родените в началото на Скорпиона са личните им спонсори и покровители. Там някъде ще бъде родена и голямата им любов. Ще работят с обществени средства, ще получават финансиране по световни и европейски проекти.

Зченатите днес ще владеят сили, за които другите не предполагат че съществуват. Всичко, което предприемат ще се увенчава с успех. Ще знаят и могат много над средното ниво. Помислете дали самите вие може да възпитавате и давате уроци на такава душа.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дъщерята на Джако призна, че е бисексуална

Парис Джексън, дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън, е бисексуална. 20-годишната актриса, която от доста време свързват с красавицата Кара Делевин – сама призна пред феновете си, че е привлечена и от двата пола – както мъже, така и жени, но не иска да си слага сама етикети.