Снимки

Овен 21 мат – 20 април

 

Ден на победата. На всички нива действайте самостоятелно, не се съгласявайте на комбина и съвместни инициативи, особено с непроверени във времето хора. Не вярвайте на думи и обещания, не бързайте да взимате решение подведени от реклами или колегиален натиск. Вечерта се приберете навреме и в следващите два дни действайте особено внимателно и избирателно. Сключните днес договори навързват три синджира роби към слабо платена дейност. Не продавайте евтино труда си, отложете пазарлъка за утре.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден за опипване на почвата. Някой ще поддаде, ще позволи на трети лица да се разпореждат с личните му дарби, финанси и възможности. Сами може да накарате някой да работи и действа във ваш интерес, без необходимите осигуровки и нужното заплащане. Сключените днес договори ще насочат енергиите и парите само в една посока. Един ще се почувства богат, друг ощетен и забравен. Повечето Телци ще успеят да овледеят положението и амбициите на другите и да спечелят. Не допускайте трети лица в личните отношения.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Интересите ви са противопоставени на околните. Не търсете консултации, не давайте и не приемайте съвети. Лесно може да влезете в капана на чуждата амбиция и желание за властване. Съветът е да не подписвате нови договори, особено такива, които ви поставят в зависимост от трети лица. Не провеждайте събрания и не споделяйте намеренията си с колектива, в който участвате или сте на път да създадете. Вероятни са опити за манипулация и обвързване. Ден на компроматни атаки. Въздържайте се от коментари.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Съветът на деня е десет пъти да премислите преди да вземете окончателно решение по какъвто и да е важен проблем. Противопоказна е екипната работа и поемането на колективна отговорност. Ще бъдат по-добре тези, които сами си вършат работата, които не споделят на всеослушание планове и намерения и не се поставят в зависимост от трети лица с думи, дела или заеми. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради собствения ни избор. В такъв момент не се препоръчва да избързвате или оставяте избора си на някой друг.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

Може да сбъркате в преценката. Днес всеки играе роли, опитва да омаловажи постиженията на околните и да рекламира своите, без да има нужното покритие. Не сключвайте нови договори, проучвайте нещата, ограничете контактите. Насрочете за утре действия и срещи, от които ще очаквате придобивки, пари и възможности за нова работа в бъдеще. Днес на всички нива ще се правят опити за проникване и манипулации. Който може ще вкара своя Троянски кон в делата на ближния с тенденция да ползва чуждите ресурси.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Родените в третата декада ще имат повече притеснения, грижи и разходи. Не бързайте да влизате в схеми измислени от един и одобрени от друг. Юпитер тръгва в директна посока във вашия знак, а това положение ще размести фигурите и ще коригира правилата на играта. Вероятни са опити за влизане в личното ви пространство. Не споделяйте планове и намерения. Противопоказно е да се включвате в колективни инициативи и да поемате чужда отговорност. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септемвмри – 22 октомври

 

Ден на пасивност и отказ от съвместни инициативи. Не влизйте в схемите на другите, независимо какво ви предлагат и колко екстри ви обещават. На всички нива се търси начин за използване на чуждите ресурси, възможности и таланти. С лекота ще направите приемливи за друг личните си амбиции. Планетата на правото и закона Юпитер тръгва в директна посока. Утрешният ден носи нови шансове за успех на проекти и договаряния. Оглеждайте се, събирайте информация, насрочете за утре важна делова и спонсорска среща.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ще имате възможност да привлечете нови клиенти, посредници и бизнес партньори. Ще се окажете в центъра на въртележка, която ще работи и дава енергия на вас и семейството ви. Планирайте за следващите два дни важни инициативи и срещи, на които ще се разберете за съвместна творческа дейност, работа и печалби. Този ден преобръща плановете, дава възможност да излезете от лична и духовна криза. Навлизате в стимулиращ период, в който може да намерите изход и от най-зацикленото положение. Предстои вечер на неслучайни срещи.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Родените в третата декада може да бъдат привлечени от хора с негативни и манипулативни намерения. Не бързайте с подписването на нови договори, не вярвайте на обещания и сами не давайте такива, ако не сте сигурни, че ще ги изпълните. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Хора, на които сте се предоверили ви увличат в посока, която може да се окаже вредна и неблагоприятна за вас. Сами може да повлияете негативно на една съдба и на отношенията в семейството.

 

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Нищо важно да не се предприема, особено под въздействие или в комбина с някого. Ще се окажете в центъра на неприятни и обвързващи събития, които ще ви насочат в грешната посока, ще костват в бъдеще нерви и пари, и ще ви създадат проблеми. Не правете крачка към нова връзка и не се разделяйте със старата, преди да си дадете още един шанс. Лесно може да се вкарате в схеми, от които няма измъкване и в отношения, от които няма отърване. Попадате под фатално влияние и привличане, на което трудно ще устоите.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Ден за анализ, преоценка и проверка на всичко, с което смятате да се занимавате. Родените в третата декада ще изиграят успешно картите си, ако не се доверяват на никого, не се хвалят и не споделят преди да са постигнали целите си. Ден на пасивност и отказ от участия в обществени и социални проекти. Не назначавайте нови хора в екипа си и не влизайте в нова среда. Утрешният ден ще предложи много по добри шансове. Чакайте покана за работа, която ще ви изправи на крака и ще помогне да гледате с надежда напред.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Лош ден за обвързвания независимо какви екстри и възможности ви се предлагат. Работете на свой терен и със свои средства. Не влизайте в комбина, особено с хора, които и друг път са ви проваляли или провокирали. Да не се секът дървета и подаряват цветя. Не теглете кредит, не давайте заеми и непоискани съвети. Отложеното за утре ще се развие по най-добрия начин, ще предложи много по-изгодни условия и варианти. Съветът на деня е да не бързате за нищо и за никъде и да не се съгласявайте с уговорките на другите.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е петица. Очертават се пътувания, промяна в работата, местоживеенето и учебния процес. Сменете посоката, качете се във влака на промяната и заложете на нова карта в личния си и професионален живот. В следващата година ще се окопавате на новото място.

Родените днес притежават красив ум, дарба да омайват, привличат и увличат околните със себе си. Ще влизат в битки със закона, докато не го пременят в правилната според тях посока. Не им се препоръчва професия на военен. Ще имат много странични връзки.

Заченатите днес ще бъдат продължители на рода, ще наследят семейните имоти и по двете линии. Ще имат нестандартно мислене и ще намират изход там, където другите не го виждат.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.