Снимки

Овен 21 март - 20 април

Енергетиката на този петък 13-и е освобождаваща, чупеща прегради и бариери. Ще намерите сили в себе си да тръгнете по пътя, който ви привлича. Откъснете се от зависимости, избавете се от условностите и в следващите дни ще постигнете максималното. Чудесно е да планирате пътувания и огледи на имоти и терени. В утрешиния ден може да откриете мястото, което търсите отдавна. Този ден ще ви помогне да се освободите от комплексите на миналото и от връзки, които ви вредят. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес ще ви движат идеи и намерения, заради които може да променяте пътя и реда на срещите си, но до края на деня всичко ще си дойде на мястото и ще стане така, както е най-добре за вас. Родените във втората декада ще намерят изход и от най-неприятната ситуация. Може и да не вярвате, но близо до вода ще ви хрумнат чудесни идеи. Идете близо до някой фонтан и помислете на спокойствие. Този петък 13-и дава нестандартни, но печеливши идеи, стига да мислите позитивно и да вярвате в щастливата си звезда.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на объркващи сигнали и спестени истини. Разминавате се с точните хора. Обръщате внимание и се свързвате с неподходящи партньори и после се сърдите, че работата не върви. Родените около 10 юни да не бързат със споделянето на идеи и планове. Пред вас изниква стената на неразбирането. Добре ще е да я заобиколите, а не да се опитвате да я пробиете с агресивни действия или нравоучения. В момента е важно да се върви напред. Уредете това, което е лесно и се поддава на натиска ви, а другото ще се уреди след два дни.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Този петък 13-и ще ви донесе късмет, ще освободи отдавна сдържани сили и енергии и ще ви помогне да постигнете целите си. Всичко, което се посади в градината ще се хване. Всяка хрумнала ви идея е добре да се реализира, а и от всеки проведен разговор ще имате полза. Ще постигнете нещо непостижимо преди и поне една забрана в живота ви ще падне. Движете се оптимистично, търсете съюзници и съмишленици и вярвайте в победата си. Фатализмът на този ден се крие в страха ни да си гоним интереса и да си поемем отговорностите.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Повярвайте си и ще стигнете далече. Този ден се свързва с реката търсеща в своя път към морето на големите надежди. Търсете и вие подходящите хора и варианти за бъдещото ви развитие, работа и живот. Тенденцията е с лекота да се преодоляват прегради. Водата е най-могъщата стихия, пред която дори и огънят отстъпва. Като огнен знак се страхувате от развоя на събитията в момента, но ако не заявите претенциите си и не поставите условията си много може да загубите. Гонете си интереса, сменете тактиката.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Луна и Нептун ви гледат в опозиция. На пътя ви е поставен знака Стоп. Силни хора и фактори се опитват да ви ограничат, да ви създадат дискомфортна обстановка и да ви въздействат негативно, за да ви използват в бъдеще. Ако се спрете и примирите няма да имате бъдеще и ще дишате прахта на тези, които вървят напред. Сега е момента да намерите друг път и вариант, да се отклоните временно от целта, но да не я губите от погледа си. Още утре ще намерите начин да продължите, не се отказвайте от намеренията си.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 6

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Имате въможност да излезете от рамките на ограниченията и да направите важна крачка напред. Не се страхувайте. Този петък 13-и е фатален за хората стоящи в нерешителност и не умеещи да си гонят интереса. Желателно е да си върнете дълговете, да разчистите терена на връзките и да откриете перспективата за новите възможности и действия след два дни. Чудесно е да се посади цвете и дърво, да се пътува, да се търсят нови места за развитие и внедряване. Може да намерите търсеното жилище или имот в утрешния ден.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един дълбоко интуитивен ден. Може да постигнете много, ако се доверите на усещанията си, ако тръгнете в посоката, която ви привлича и се свържете с хората, които са ви на сърце. Ще изживеете моменти на откровение, които ще ви подскажат точните думи и действия в точния момент. Поне една цел ще бъде постигната, а другите ще се наредят като върволица след нея. Посадете цвете, защитете своя идея и проект. Позволете си щастливи моменти тази вечер. И сънищата носят интуитивно прозрение.

Работа - 5

Пари - 6

Любов - 5

Късмет - 6

Здраве - 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените около 10-и декември да внимават с лекарстава и алкохол, да не смесват и неща, които после трябва да разделят. Не се препоръчват общи сбирки с хора, които имат взаимно изключващи се интереси. Не споделяйте идеи и намерения. Ориентирайте се към работа със земята и смяна на един вид труд с друг. Препоръчват се водни процедури. Планирайте за утре финализиране на имотна сделка или огледи на апартаменти и къщи. Тези дни ви водят към важна за вас цел и определят бъдещите ви стремежи.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не се страхувайте от фатализма на петък 13-и. В този ден ще постигнете нещо особено важно. Стремежите ви в следващите дни може да бъдат парирани от неблагоприятни фактори и негативно настроени хора. Сега е момента да постигнете поне една важна цел, да активизирате търсенията си и да не се спирате пред ограниченията. Ако на едно място ви откажат, на друго ще ви приемат. Не пробивайте стената с глава, заобиколете, оставете тези, които ви създават проблеми да се оправят сами, за да усетят липсата ви.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В този ден може да се постигне всяка цел, да се реши проблем, който ви мъчи отдавна. Вероятно е духовно прозрение за пътя напред и за изхода от кризата, в която се намирате. Днес и утре в живота ви може да настъпят дълго очакваните промени към по-добро. Може да ви предложат допълнителна или нова работа. Обмислете добре, не отказвайте прибързано. Съдбата ви дава възможност да реализирате личния си потенциал. Този петък 13-и може да ви дари с чудесна идея, с нова връзка и със стимули, които дълго ще ви подкрепят.

Работа - 6

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Вдъхновен ден, в който ще получите интуитивни прозрения и усещания за правилната позиция, цел и посока, които трябва да следвате. Ще се намери изход от положение, което отдавна не ви дава мира и покой. Ако сте се събудили с някаква идея непремено я реализирайте. Търсете ново място за внедряване, нова база за бизнеса и търговската ви дейност и ново жилище. Планирайте за утре финализирането на имотна сделка. Денят е благоприятен за пътуване и опознаване на света от различна гледна точка. Върнете дълговете си.

Работа - 6

Пари - 6

Любов - 6

Късмет - 6

Здраве - 6


Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. Сега е момента да стартирате нова дейност, да тръгнете в нова посока, да реализирате една голяма мечта. И малките мечти не са за пренебрегване. Започнатото този година ще ви донесе пари и благоприятни възможности през 2019. Не се отказвайте, гонете си интереса до дупка.

Родените днес притежават сили и възможности, които ще им помогнат да постигнат всичко, което искат. Имат артистична, музикална или друга творческа дарба, която бързо трябва да откриете и да им помогнете да развият. За тях фатализмът на тази дата се състои в многото таланти, които имат. Не бива да се разпиляват, а винаги да гонят определена цел.

Заченатите днес ще приличат на вас, ще пътуват много и ще имат някаква мисия в този живот. Ще страдат от алергии и инфекции.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.