Снимки

Овен 21 март – 20 април

В събота посетете хората, които обичате и ви обичат. Ден на синовния и майчинския дълг. Всичко, което се прави по законите на сърцето, ще носи късмет и успокоение на духа. Никъде не отивайте без подарък или добра вест, за която ще почерпите. Ще ви облъчва с положителна енергия съвпадът на Меркурий и Венера от знака на Лъва. Ще ви дойде нужното дар слово, което ще помогне в този уикенд да стопите дистанциите, да кажете и направите това, което ще промени към добро личните ви и професионални отношения. Време е за изповеди. 18-и е ден на тръбача, който свири сбор. Конкурентите ви ще се обединят. Очакват ви два трудни и рискови дни. Пълнолунието ви прави нетърпеливи и превъзбудени. Не губете контрол върху чувствата и емоциите. В този момент всеки търси нови пътища за постигане на цели и намерения. Интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни противници и конкуренти.19-и може да се окаже най-проблемният ви ден за периода. Прибързаната ви реакция носи загуби на позиции и цели. Здравето е нестабилно. 20-и осигурява така необходимия баланс в чувствата и отношенията. На 21-ви ще получите обнадеждаваща вест. Реагирайте изпреварващо и може да спечелите неочаквани предимства. Добре е за подписване на нови договори. На 22-ри маските падат, правите важни разкрития, но и ви разкриват.


Телец 21 април – 20 май

16-и показва слабостите и слабите ни места. Виждате околните като през рентген, а това ще ви помогне да усетите на кого какво му е необходимо и към какво се стреми. Направете нужните жестове и помогнете. Не си позволявайте да навреждате след някои неприятни разкрития. Просто освободете терена, а и себе си и мислите си от всичко негативно. 17-и завърта колелото на късмета и ви води до първоизточници на сила, възможности и съдействие. Ще ви се обадят с предложения, които ще донесат късмет, пари, придобивки и шанс за нови договори на 18-и и 19-и. Това са и най-силните ви дни за периода. В тях може да направите силен ход, да се сдобиете с права и подкрепа, които не се дават всеки ден и на всеки. 19-и подклажда и опасни страсти. Лесно се отива в крайности, от които няма да имате полза в бъдеще. Ако искате да сключите взаимноизгодни договори, водете преговорите в понеделник, а ако искате да доминирате, да се наложите и да определяте правилата, насрочете ги за вторник, но бъдете сигурни, че и ответната страна точи зъби и нокти. 20-и изисква помирение и тактичност, определя границите в отношенията и балансира връзките. На 21-ви са големите ви битки с конкуренти и дори с близки за права, пари и територии на влияние. Здравето е нестабилно. Да не се оперират вени. На 22-ри всичко получаваме по заслуги.


Близнаци 21 май – 21 юни

В събота работата да почака. Смирете амбицията, обадете се на близки и приятели, направете посещения на добра воля, купете мечтани и желани подаръци, помогнете на някого да се почувства приласкан, нужен и значим. Ден на сърцето. Ако се държите авторитарно и с желание за надмощие, ще дистанцирате важни покровители и приятели. Съботната вечер носи неприятни изненади за родените във втората декада. В неделя ситуацията ще се промени от раз и в понеделник ще получите просветление, ще направите силен ход в бизнеса и личната си политика. Съберете семейния съвет, а и на работното място организирайте уточняващи събрания. Не протакайте взимането на отговорни решения. На 19-и апетитите достигат високи нива. Никой няма да отстъпва от позициите си. Ще се стигне до опасни конфликти и скандали. 20-и е много по-дипломатичен и успешен за амбициите ви ден. Преговорите минават гладко, изслушвате се и взимате под внимание всеки важен детайл за общата работа. Най-силният ви ден за периода е 21-ви, когато е вероятно да получите дългоочаквана вест, предложение и покана, която ще пренасочи сили и ентусиазъм в една много по-стабилна и печеливша посока. Ден на виното и камбаната. Ще се тържествува и празнува победа. В момента вие сте на ход. На 22-ри всеки е изправен пред своето огледало. За един то е криво, за друг - право.


Рак 22 юни – 21 юли

Съботният ден носи откровение за пътя напред, за личния ни избор и начин на живот. По някакъв начин ще изтрезнеете, ще усетите къде правите грешка, къде са истински важните за вас места и хора. Доверете се на избора на сърцето. Дава се милостиня, прави се това, за което те молят. В неделя може да направите посещение, което ще промени положението ви в семейството и в обществото. Подгответе се за атака на работното място. В понеделник ще се разменят удари и реплики, ще се действа ултимативно, ще се оказва натиск с непозволени средства. Ще ви е нужно покровителство, сами няма да можете да се справите с тези, които искат да ви изместят от яслата. Вечерта е рискова, но и във вторник няма да имате мира. Това е може би най-тежкият ви, рисков и губещ ден. Слизате с едно стъпало по-надолу в личните стремежи и класации. Кой както може ще се опита да ви захапе, принизи и затормози. Следете кръвното, спазвайте дистанция с хора на риска. Отложеното за сряда ще балансира нещата, ще позволи с всеки да се разберете и договорите. 21-ви е благоприятен за нови начинания. С лекота придобивате една особена вътрешна свобода, елиминирате страховете и действате. На 22-ри Слънцето напуска вашия знак. Едно покровителство си отива, но пък идват дни, в които всичко си зависи от вас. Чака ви чудесен уикенд. Пътувайте.


Лъв 22 юли – 22 август

Нещо особено ще се случи в събота. Ще се отпушат отношения и връзките ви навлизат в нова фаза. Чака ви приятен и благодатен уикенд. Посетете хората, които радват сърцето и душата, които знаете, че ви обичат и ви мислят доброто. Включете се в благотворителни прояви в съботния ден и нечия любов ще се излее над вас. Не мислете за работа и пари, не казвайте груби думи и не яжте груба храна. В неделя отделете време и за личната си визия. Посетете център за релакс и разкрасяване, тествайте нов козметичен продукт. Ще получите нова информация, която ще ви даде предимства в понеделник. Може да се появят старите проблеми, но лесно ще се справите. Във вторник трудно контролираме апетитите, искаме прекалено, без да си даваме сметка кой какво може да ни даде или е склонен да направи. Пренатоварвате се и в следващите два дни ще изживеете рискови и разболяващи моменти. Следете кръвното. 20-и ви вкарва в неприятни и губещи връзки, но може би най-рисковият ви ден ще бъде 21-ви, когато нещо тежко и неприятно ще се появи на хоризонта, ще затъмни важни за вас връзки и възможности. Вечерта може да се очакват скандали и неприятни разкрития. На 22-ри в 9,21 ч по Гринуич Слънцето навлиза в Лъв. В събота ще се събудите с гениална идея. Реализирате я самостоятелно. Не споделяйте идеите си в суров вид.


Дева 23 август – 22 септември

Чака ви труден уикенд, особено ако не сте склонни да давате, да прощавате и да забравяте негативното. В събота се ориентирайте към спонсорски прояви, така сами може да станете обект на благотворителност. Колкото и да се пънете, няма да надскочите себе си. Не е ден за състезания и конкурси. Родените около 1 септември ще бъдат засегнати на болното място и с пълна сила ще се повлияят от комплексите си. В този момент никого не можете да надбягате и надскочите. И в неделя се движете по линията на най-малкото съпротивление, ако не искате да влезете в преразход на сили и средства. 18-и и 19-и са силните ви дни. В понеделник всичко предприето ще носи късмет и придобивки, ще ви свързва с качествени партньори и ще изтрива сълзите от лицето ви. Ще привлечете точните хора, ще забравите за изневери и предателства и ще влезете в нова група по интереси. Може да получите изгодни предложения за работа, а подписаните договори ще са дълготрайни. Такъв успешен ден може дълго да чакате. Увеличете физическото натоварване и уплътнете максимално работното си време. На 20-и всичко да се дели поравно, и то не само придобивките, но и задълженията. 21-ви дава възможност за професионален растеж и печалби от странични източници. В петък е добре малко да задържите топката. Не планирайте нищо рисково за уикенда.


Везни 23 септември – 22 октомври

Колкото и каквото дадете в събота, такова ще получите в неделя. Направете жестове и чакайте подобни прояви към вас дори и от страна на хора, които не ви долюбват. В събота можете да се разберете с всеки, а в неделя пуснете тънката цедка и отсейте вредните връзки. Тези дни носят пречистване, определят новите приоритети и поставят изисквания, които друг път са били пренебрегвани. На 18-и лагерите се оформят, дано не ви изхвърлят от групата, към която не сте си подновили абонамента или с нещо сте се издънили. Но може би най-проблемният ви ден е 19-и, когато ще се опитвате да получите нещо на всяка цена или не по правилата. Лесно попадате в компроматни войни, нарушавате закони и предписания и влизате в рискови отношения на работното място. Намалете претенциите, контролирайте чувствата. Работата и дома са противопоставени. Ако на едното място останете по-дълго, на другото ще има проблеми. Трудно ще удовлетворите изискванията на шефовете и половинката. На 20-и успявате да помирите враждуващите лагери и да намерите компромисното решение на всеки болезнен въпрос. Най-силният ви ден за старт на нови инициативи и подписване на нови договори е 21-ви. Всичко, което предприемете, ще носи късмет и ползи и ще ви устройва в подходящата за развитието ви среда. В петък маските падат, лъсва голата истина.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 16-и проявявате разбиране и съчувствие на едно място, на друго давате подкрепа, но на трето ще притиснете някого, който е показал слабост и неточност в отношенията. Ден на сърцето, съобразявайте се с неговите закони и всичко ще е наред. В неделя ще се събудите след сън, показващ собствените ви слаби места и перспективата за тяхното коригиране. Доставете си радост за сетивата, идете на фитнес и масаж, изпробвайте нов козметичен продукт. Всичко лесно се усвоява. Може да намерите и търсените хора за работа и съюз. В понеделник не се разсейвайте, гонете си интереса, търсете преки връзки и контакти и по възможност подпишете нови договори. Чрез връзката си с някого влизате в нова група по интереси или в нова бизнес среда. Във вторник тенденцията е към прекаляване и преиграване, към опасни връзки и страсти. Внимавайте да не изплашите птичето, което искате да вкарате в клетката на личните си ангажименти, чувства и любов. Така на 20-и ще се наложи да отстъпвате, да търсите помирение, да се съобразявате с някого и да правите компромиси. На 21-ви ще работите за чужди интереси, но пък работата ще върви и в бъдеще ще спечелите от сделките. Но 20-и и 21-ви ще се окажат губещи за големите ви амбиции, така че намалете темпото. На 22-ри късметът ви се връща, чака ви чудесен уикенд.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Пригответе се в съботния ден да давате на свои и чужди, да тичате по задачи и да зарязвате работата си заради нечии претенции. Не планирайте посещения при хора, от които трябва да искате пари или услуги. Ще се окажете вечните длъжници. В този ден е добре да се работи в своята градина, където всичко се прави от сърце и душа. Смирете претенциите, така или иначе те няма да бъдат удовлетворени. Всичко, което предприемете с големи апетити и амбиции, ще потъне в прахта на времето, няма да стане или поне няма да просъществува дълго. В неделя успехите ви ще се надграждат в съвместна работа и творческа инициатива, но отново вие ще сте тези, които ще изнесат повечето отговорности на гърба си. На 18-и смирете амбицията. Змеят на желанията и страстите трудно се контролира. На 19-и се преразпределят права, позиции и територии на влияние. Изискването е да се дели честно и по правилата, ако искате работата ви да напредва. На 20-и с успех може да се внедрите в нова среда. Ще ви се обаждат с предложения и покани. Бъдете максимално делови и експедитивни и ще почерпите. На 21-ви ще видите някого в истинската му светлина, но и другите ще видят основните ви качества или недостатъци. Този ден сваля маските и слага край на един театър. На 22-ри навлизате в рисков период. Бъдете внимателни през уикенда.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ако на 16-и проявите милост и състрадание, ще си спечелите едно ценно покровителство и приятелство, което ще ви предложи нови перспективи в началото на деловата седмица. Не си и помисляйте да влизате в скандали и единоборства. Разрешете споровете с роднини и приятели по дипломатичен начин. В неделя квотите се преразпределят. Някой ще изтегли късата клечка и ще работи за чужд интерес, но при вас тенденцията е да получите покани и да влезете през една широко отворена врата към позиции на житейска стабилност, сигурна работа и мечтана връзка. 18-и и 19-и са най-силните ви дни за периода, в които поне един проблем ще се уреди, работата ви ще се придвижи от точката на замръзване и предложените договори ще ви удовлетворят. Проблемът на 19-и идва от прекаления натиск, който оказвате и ви оказват. Никой не поддава и не е склонен на компромис, но вие ще успеете да вземете своето. Поискайте по-малко и ще получите достатъчно. На 20-и ще дойдат допълнителни екстри, ще се развихрите на работното място и ще свършите много добра работа за още по-добри пари. Постарайте се и на 21-ви да действате с премерен натиск, за да не дистанцирате тези, които смятате да привлечете. На 22-ри няма безплатен обяд за никого. Не забравяйте, че безплатното сиренце е само в капана. Презастраховайте се.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чакат ви пътувания и разместване на програмата в почивните дни. В момента и житейските ви пластове се разместват, ценностите и приоритетите се сменят, насочвате досегашните си стремежи и усилия в по-различна посока. Помолете се в съботния ден, направете някому подарък, обадете се на приятел в нужда. Включваме се към канала на космическата любов. В неделя всичко предприето ще тръгне от раз, ще донесе късмет и успехи, ще напълни потребителската ви кошница, ще ви осигури стабилна заетост и желана интимност. Действайте активно, такъв шанс рядко идва и в любовта. Ще ви търсят хора в нужда, ще споделят и вашите нужди. Обадете се на приятели и близки, които скоро са преживели криза, и помогнете поне с присъствие и съчувствие. 18-и е денят на тръбача. Свири се сбор, събираме се под знамената на личната си и професионална активност. Може да направите силен ход, да привлечете сподвижници и клиенти. На 19-и смирете амбицията, лесно се отива в крайности. Отложеното за 20-и и 21-ви ще ви донесе успех и възможност да пренаредите пъзела от варианти. Ще намерите нужната подкрепа и съдействие. 21-ви привлича особените случайности, очертаващи нови перспективи. Оглеждайте се, близо сте до това, което отдавна търсите. От 22-ри Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Шефовете ще ви поставят повече изисквания.


Риби 20 февруари – 20 март

Тежък уикенд за вас. Ще се почувствате самотни и неразбрани, ще ви атакуват на слабото място. Дори и най-близките ще ви затруднят, ще ви поставят пред невъзможен избор и по някакъв начин ще ви натъжат. Здравето е нестабилно, не се товарете с несвойствени задачи. Смирете апетитите, но и не позволявайте да ви досаждат, предизвикват и злоупотребяват с вниманието ви. Не провеждайте важни делови разговори, не се пазарете и не сключвайте нови договори. Ще се окажете губещата страна, ще ви излъжат и оставят да плащате повече за всичко. В понеделник тръгвате в правилната посока. До вечерта поправяте грешките и завоювате предимства. Може да получите предложение за допълнителна заетост дори и да се излежавате в момента на плажа. Във вторник апетитите са максимални. Не бива да мътите водата на по-големите риби. Денят превъзбужда хората, които лесно изпадат в маниакални депресии. Не оставайте сами, бъдете с някой, с когото можте да споделите самотата и личните проблеми. На 20-и делете поравно не само отговорностите и парите, но и радостите. Не отивайте в крайности, радвайте се на това, което имате. На 21-ви чакайте предложения и вести, покани на различни нива и възможности да постигнете важна за вас цел. Почерпете, ако нещо ви се уреди. В петък се открояват приятелите от враговете.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.