Овен 21 март – 20 април

Очертава се тежка събота, но с възможности за пътувания и гостувания. Проблемите ще идват от странични агресивни към вас хора и фактори, така че въоръжете се с търпение, ако ще пътувате и общувате с много хора. На Великден останете в тесен приятелски и роднински кръг. Всичко, което научите в този ден ще ви влезе в работа и ще ви бъде от полза. Тежки аспекти действат за вас в тези два дни. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и не се занимавайте с нищо отговорно. На 9-и се събуждат огромни апетити, започва разчистване на старото, назряват реформи и реорганизации, които пряко ще произлезат от вас, но ще бъдат предизвикани от близки и колеги. Случващото се ще освободи място за новото, което идва. На 10-и е добре да се заемете с ремонти и строителство, с дейности които ще обезпечат новия ви режим на работа и живот. Нищо не бива да се прави повърхностно и без мисъл за бъдещето, за да не се препрява и прекроява после. Влагайте качествени материали и мисли в проектите, които не търпят отлагане. На 11-и не започвайте нищо ново, независимо нуждите на момента и стимула от страна на близки и шефове. В този ден е важно да стигнеш до финала на работа започната преди. 12-и ще ви зарадва с чудесна идея и посещение. Нищо да не се споделя. Фатализмът на този петък 13-и е в това, че се дава шанс на всички, без значение за каква работа и дейност. Конкуренцията е на ниво.

Телец 21 април – 20 май

Празничният уикенд е зареден с позитивна емоция, но и с голяма доза агресия. Но каквото и да се случва наоколо ще работи за личния ви интерес. Ще срещате подкрепа и защита, ще ви канят на приготвената трапеза. Някой друг ще се постарае повече, ще изпитва затруднения и неудобства. 7-и е благориятен за пътувания. Налагате волята си, успявате да заведете близки и приятели на местата, които вие сте избрали. В тези дни 4 планети ви гледат в брилянтен аспект от знака на Козирога. Ще задействате чужите комплекси, ще използвате емоционалните пикове в настроенията, за да постигнете нещо, което отдавна искате. Този Великден носи повече уроци, отколкото веселие. На 9-и се активизират хора, които не могат да простят и да допуснат друг да се разпорежда и води в играта. Внимавайте, тълпата е неуправляема. Не ходете там, където се събират много хора. 10-и ще ви поднесе неуредици във връзките. Шефове, приятели и близки започват промени или ремонти, които неприятно ще ви засегнат. Вероятно е да тръгнете по пътя на наследствените делби. От 9-и до 11-и Луната ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Всеки се е капсуловал в своята среда, в семейстовто и в екипа, с който има ангажимент. На 12-и ще използвате хаотичните движения на колегите и ще направите силен ход. 13-и освобождава скритите във всеки потенциали.

Близнаци 21 май – 21 юни

Великденските празници са заредени с агресивен потенциал. Стойте далече от рискови места. Добре е да се пътува в събота, но близките са неуправляеми и всеки тегли в неговата посока. Трудно ще се съберете всички на трапезата за празника. Не провокирайте никого, особено тълпата. Неделният ден позволява да се стигне до основата на всеки проблем и да се потърсят начини за разрешаването му. На 9-и смирете желанията, бъдете максимално дипломатични. Очертават се остри сблъсъци на мнения, интереси и позиции. Денят се свързва с преследването и изгнанието и ако в този ден заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Вероятно си заминават децата ви, които учат и работят в чужбина и са дошли само за празниците. Връхлита ни реалноста. На 10-и започвате промени, които от доста време сте отлагали. Вече не може да се живее постарому. Нещо се е променило, животът ни е излязал вече от коритото на примирението, всеки на своето ниво започва генерални промени, ремонти и преустройства, за да може от 15-и да се стартира и нова дейност, когато Меркурий вече ще се движи в директна посока. За 11-и се препоръчва приключване и инвентаризация, а за 12-и отказ да се работи в екип. В петък на пътя ви изниква преграда. Заобиколете я, таранът няма да успее. Конкуренцията е силна и се е окопала добре.

Рак 22 юни – 21 юли

Намалете до минимум риска около Великден. На 7-8-и Луна, Марс, Сатурн и Плутон от Козирог, заедно с Меркурий, Слънце и Уран от Овен сключват тежки и агресивни аспекти с вашето Слънце. Но в същото време ще ви подкрепят и стимулиращите аспекти на Юпитер и Нептун от другите два водни знака. С такава конфигурация е вероятно да нагазите в дълбоките води на агресията и проблемите, но до края на париода геройски да изплувате и да намерите решение на ситуацията. Все пак не си играйте с късмета и на 7-8-и намалете риска до минимум. Не се препоръчват участия в екстремни игри и спортове. Стойте далече от тълпата и от места, където назряват конфликти. Не се съгласявайте да замествате колега и да поверявате на някой друг работата си. Замразете всичко и след празниците започнете наново. На 9-и върви програма за раздели поради стагнации и невъзможност да се постигне нещо повече тук на местна почва. Силните на деня не пускат кокала, децата ни си заминават за страните, където им плащат добре, независимо условията. 10-и е ден с огромна преобразуваща сила. Старото си отива. Не се опитвайте да го задържите, за да върнем децата. На 12-и не позволявайте да ви влияе чуждия избор и реакцията на околните. Не се страхувайте от фатализма на петък 13-и. За вас този ден носи късмет и шанс за пробив в нужната посока.

Лъв 22 юли – 22 август

7-и е ден за пътувания, за последно пазаруване за великденската трапеза, за посещение при приятели и подготовка на празничния Великден. Бъдете с хората, които обичате и цял живот ви подкрепят. Не се разсейвайте с еднодневките в живота си, които още утре ще ви създадат проблеми. Неделният ден дава на всеки нужните уроци. Към вас съдбата няма да е токова строга, но приятели и близки ще изпитат и от меда и от жилото и. Релаксирайте в стесен кръг, не ходете в места, където се събират много хора. Във въздуха витае агресия. На 9-и трудно ще избегнете и вие конфликтите. Ще ви ударят през пръстите, така че не посягайте към нищо, не искайте и не претендирайте много. Ако захапете ще ви захапят. Не очаквайте компромиси и отстъпки, ако сбъркате или застрашите нечий интерес. До 11-и Луната ще ви гледа в опозиция от Водолей и Венера от Телец ще налива масло в огъня на страсти и изневери. На 11-и нищо важно да не се започва. Бързайте бавно, оглеждайте се, постарайте се да приключите каквото сте обещали, да си върнете дълговете и да помогнете на някой също да го направи. 12-и е ден на напразните усилия, на празното говорене и разводняването на нещата. Ще си загубите времето, ако преговаряте или искате да свършите важна работа. На 13-и в петък тенденцията е и най-зациклената ситуация да се отпуши. Тръгвате неудържимо напред.

Дева 23 август – 22 септември

За вас 7-8-и са заредени с оптимизъм, с действена програма, с възможност за приятни изживявания и моменти, в които ще сте актуални, ще се чувствате на положение ще дадете най-доброто от себе си и ще получите повече от другите в ситуаците, които попадате. За вас важат преимуществено  стимулиращи, подсилващи и подсигуряващи аспекти. Проблемният ви ден ще бъде петък 13-и когато нищо няма да става така както сте го намислили и неприятни случайности ще пречат на стремежите и желанията ви. Но до тогава може да постигнете повече от другите, да прекарате чудесно около Великден и в следващите дни да довършите обещаната работа. Преговаряйте по имотни и наследствени дела. На 9-и не се месете в чуждите отношения. Ще ви захапят по незначителни поводи тези, които смятат, че им вредите или навлизате в личната им територия. Конкуренцията е безмилостна. На 10-и пробвайте нова тактика, старото вече не действа, нужен е нов подход в ситуациите, които ви затрудняват. На 11-и приключете стари проекти и задължения и чакайте плащания за положените усилия. В следващите два дни Луната ви гледа в опозиция. На 12-и стойте далече от колективни действия и инициативи. Ден на напразно бърборене. 13-и дава стимул за отхвърляне на зависимости. Гонете си интереса.

Везни 23 септември – 22 октомври

И за вас се очертава тежък Великден. На 7-8-и в хороскопа ви действат пречупващи аспекти. Съветът е да не предприемате нищо екстремно и рисково, да се изолирате от хора, които ви действат негативно и да не реагирате на провокации. Каквото се развили в тези дни трудно ще се оправи. Не ходете в места, където се събират много хора. Сред свои и на духовни места ще се чувствате добре. На 9-и проведете укрепващи и оздравителни процедури. Не се поддавайте на гнева и не си режете ноктите. Не вдигайте тежко и намалете до минимум физическите усилия. 10-и е свързан с ремонтите и стоителните дейности. Получавате откровение в каква посока да се насочите. Доверете се на усещанията си. Не се отнасяйте повърхностно към задачите си. Влагайте качествени материали и квалифициран труд в това, което правите. Нещата направени как да е ще се правят после наново. В този ден се пробужда и стимулира и сексуалната ви енергия. На 11-и всичко да се прави без излишно бързане и притесняване на колеги и близки. Ден на костенурката. До вечерта ще постигнете важна цел, ще намерите решение на проблема и ще се справите със задачите. На 12-и е благоприятно за среща с учителите. Потърсете съвет от капацитет. На 13-и ще получите предложения и поне в една посока животът ви ще се отпуши. Действайте бързо. В събота пак ще има повод да качите кръвното.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Предприетото в събота ще има успех. Прекрачвате прегради и ограничения, с които дълго сте се събразявали. Ден за победа и над себе си, над нещата, които пречат на щастливите ви връзки и начин на живот. Вечерта си поръчайте сън-прогноза, който да ви даде насоки за бъдещето. Всяко препятствие може да бъде преодоляно. Може да се решите на ход, от който в миналото сте се притеснявали. В неделя пътувайте, посетете близки и приятели, посрещнете Великден на общата трапеза сред любимите ви хора. Но като се събудите на 9-и знайте, че съдбата ви готви изпитания и промени в плановете. Не се захващайте за нищо важно и не влизайте в чужда територия на влияние. От нещо дребно може да възникнат скандали. Сексуалната енергия подкопава здравето. Не е ден за изневери. Бъдете внимателни, не товарете крайниците. На 10-и старото си отива, не се опитвайте да го задържите. Очертават се раздели, които ще ви насочат към нов начин на живот и може би на ново място. Навлизате в период на инвентаризация и разрушение на връзки, които вече са изчерпали значението и смисъла си. 11-и е ден за приключване. Поне една цел ще бъде достигната. На 12-и проведете консултация със специалист. В петък ще ви тръгне по вода, неприятното ще остане в миналото, ще реализирате важна идея. Нищо, че е петък -13-и.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден ви дава възможност да прекрачите бариерите, които до момента са ви ограничавали. Проблемът е, че някои прегради и забрани са били животоспасяващи и помагащи да стоите далече от злото, от вредните приятелства и връзки. Това е ден, в който препятствията са лесно преодолими, децата се изплъзват от контрол, а и родителите не успяват да се удържат и ограничат от неща, които са си забранявали. Отдава се много енергия. Бъдете внимателни и на Великден. Не коментирайте имотни дела с роднини. Идват дни на неукротимо движение в нова посока и към нови цели. В понеделник апетитите са изострени до краен предел, тенденцията е да се посяга на чуждо. Тълпата е неуправляема, увеличете дистанциите. На 10-и старото просто си тръгва, промените са неизбежни, съобразете се с изискванията на момента и не се опитвайте да задържате статуквото. На 11-и приключете всичко, което сте обещали и което ви пречи да поемете в нова посока. Време е да се върнат дългове и да се изчистят старите сметки. Платете данъци и такси и планирайте от 15-и да задвижите нова бизнес инициатива. На 12-и не влизайте в преговори, много ще се говори, малко работа ще се върши. Уредете си срещи на четири очи с професионалисти. Не споделяйте идеи и намерения в петък, за да не ви ги откраднат. Не подписвайте нови договори.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 7-8-и Луна, Марс, Сатурн и Плутон от вашия знак са в пречупващ аспект с Меркурий, Слънце и Уран от знака на Овена. Аспектът съвсем не може да се нарече мирен. Добре е да се движите с повишено внимание в празничните дни, да се пазите от провокации и разправии. Не са изключени конфликти, проблеми с близките и децата, неприятности около пътувания и всякакъв вид неудобства, които може да провалят и най-чудесната инициатива. Здравето е нестабилно. Да не се поемат излишни рискове. В понеделник продължава тенденцията към скандали, конфликти и напрежение в отношенията. Всеки е отворил голямата уста и не е склонен на компромиси. 10-и е благоприятен ден за реконструкции, реставрации и промени, които да облекчат обстановката и помирят духовете. Ще получите някакво особено откровение как да се постъпи в ситуация, от която не сте намирали изход. И ако до момента вариантите пред вас са били два ще се появи и трети, който ще даде възможност да си спестите някои разходи и губене на време. На 11-и е добре да се стигне до края на една връзка и да се изпълнят дадените обещания. Пресичате финала и на успешна сделка. 12-и е ден за преговори. Консултирайте се с капацитет, обадете се на учителите си и на тези, които са навътре в нещата. В петък пътят пред вас се разчиства, гответе се за преход в нова среда.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Великденските празници преминават в натегната обстановка не само около вас, но и в световен план. По възможност ограничете контактите, особено с агресивно настроени хора и екзалтирани групи. Емоциите трудно се контролират, Енергетиката на съботния ден ни дава възможност за духовно израстване, за промяна в мисленето и намеренията. Ще се случват събития, които ще променят подхода и начинта ни на живот и ще сближават единомислещите. Дава се клетва за вярност, а вечерта в съботния ден е добре да си поръчате сън, в който да получите просветление и уроци в някои направления на живота ви. Великден е, на всички нива предстои трансформация, която е неизбежна. Действа законът за количествените натрупвания, които водят до качествени изменения. В понеделник ще си проличи ламтежа у едни и отказа от битка при други. Ден на изгнанниците и невъзрвръщенците. Отново изпращаме децета по работните им места в чужбина. 10-и започва с неочаквано решение за промяна. Дори и консервативно настроените възрастни търсят начин да изплуват от кризата. Започнете ремонти, потърсете съюзници и съмишленици. На 11-и ще ви олекне, ако поне една работа и обещан проект се приключи. На 12-и споровете заглушават здравия разум. Никой никого не слуша. Но в петък поне в една посока животът ни ще се отпуши. Тръгваме към нови хоризонти.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще имате спокойни и светли празници, ако стоите делече от хорския шум, от големите тълпи и общестевните мероприятия. Концентрирайте се над най-важните дела и над приготовленията на празничната трапеза. Не напрягайте очите. Денят носи духовно прозрение и отваря нови духовни канали, които ще обединят света. Нищо обаче няма да стане по лесния начин. На Великден имате възможност да се докоснете до тайни и явни източници на сила. Посетете свети места, помолете се за мир и благоденствие. 9-и е свързан с преследването, изгнанието и отровите. Внимавайте с алкохола и стимулантите, не се подавайте на провокации и съблазни. В този ден сексуалната енергия подкопава здравето. Проведете укрепващи и оздравителни процедури. 10-и е свързан с постамента и основата. Всичко, което се прави трябва да е здраво, защото на него ще се крепи нещо важно за бъдещето ви. Не пестете от метериали, ако започвате ремонти. Вложете цялото си старание и умение, не пренебрегвайте съветите на специалистите. Сами може да си приготвите лекарство. На 11-и нищо ново да не се започва независмо изкушаващите предложения и покани. Някой иска с ваши ръце да вади кестените от огъня. На 13-и на пътя ви има препятствия, парирайте опитите да ви откраднат идеи и проекти. Не се доверявайте на никого в професионален план.

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Звезди от „Бягство от затвора“ също пристигнаха в България за лентата

Алек Алексиев се снима в „Преден пост“ с Орландо Блум

Звезди от „Бягство от затвора“ също пристигнаха в България за лентата

Актьорът Алек Алексиев получи шанса да се снима  рамо до рамо с Орландо Блум във филма „Преден пост“, научи „Монитор“. Макар ролята на звездата от медицинската драма „Откраднат живот“ да е поддържаща, той е един от двамата български артисти, успели да вкарат имената си в каста.

Сузанита яде бой от бившия си

Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, призна, че е ставала жертва на побой от бившия си приятел.

Матю Бродерик става училищен директор

Двукратният носител на награда „Тони“ Матю Бродерик отправя първи по-сериозен поглед към телевизионното кино с новата продукция на Netflix – Daybreak. Сериалът, представлява първият проект, предназначен за малкия екран, в който театралният и филмов актьор ще разгърне потенциал извън рамките на малка епизодична роля.