Снимки

Навлизате в труден тридневен период. Движете се внимателно до понеделник, избягвайте конфликтите, не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Обърнете повече внимание на близките и децата. Противопоказно е през този уикенд да замествате колега и да влагате усилия в чужди амбиции и начинания. Обличайте се добре, лесно може да се простудите. Този уикенд не е благоприятен и за преговори по отношение на имоти и наследства. Постарайте се в неделния ден да стопите дистанциите и ако с някого сте се скарали обадете се първи и изгладете конфликтите. Може да се намери лекарство за тежка болест и мехлем за душата. Контролирайте се, приберете се навреме, ако ще пътувате. Родените в третата декада ще имат трудно начало на деловата седмица. На 26-и не бързайте, изчакайте, не предприемайте нищо съществено. Следобед ще извлечете полза от всеки разговор и може да довършите обещана работа. Не пестете усилия, средства и материали. На 27-и може да получите достъп до предмети, складове и наличности, които в предните дни са били ограничени. Насочете всички усилия за благоустройството на дома и офиса. На 28-и ще постигнете поне една важна цел. Вечерта се приберете с подарък, повод за празнуване ще се намери. На 29-и започнете с проява на благотворителност. В петък ще се наложат реформи и промени. Старото си отива.

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

 

 

Съботната сутрин ще е натоварена, но от обед до неделя на обед всичко при вас ще се подрежда по най-добрия възможен начин. Канете гости и гостувайте. Уточнете позиции с тези, с които имате работа за вършене. Изискването е да изпълните дадените преди обещания и да простите на тези, които не са могли да изпълнят своите. Посетете специалисти, които могат да ви консултират по личен и здравословен проблем. От обед в неделя ще ви е нужна повече духовна храна, за да смелите неприятоститие и проблемите, които възникват. За понеденик до обед не планирайте важни преговори, не се оптивайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Липсва информация, нещо се обърква, липсва ви и самокритичност. 27-и дава взможност да се завладеят високи позиции, но и изискванията ще са големи. Съобразете се с предписанията, не нарушавайте закона и не се опитвайте да минете „метър” с данъци и такси. Очерват се проблеми с инстанции и държавни служители. На 28-и преди да свършите работа за себе си, помогнете на друг да свърши своята. Следобед се включете в благотворителни прояви, а в четвъртък не подминавайте тези, които ви молят за помощ и подкрепа. Енергийният ви потенциал нараства. Ще получите награда за положените усилия. 29-30-и ще ви донесат пари и предимства, възможност да се утвърдите в работата и да подновите стари връзки.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

 

Съботната утрин е провокативна. Не се шегувайте с неща, които са проблем за околните. Още със ставането си пожелайте нещо лично и до вечерта може да го получите. Този уикенд ще ви доближи до нови източници на енергия и сила. Обмислете нещта от живота, спомнете си старите грешки и не ги повтаряйте. Навлизате в период на трансформация. Това, което сте искали вчера днес вече не е актуално. Може да намерите лечебно за вас място. Препоръчват се пътувания и огледи на терени. От неделя на обед до понеделник на обед е необходима активна самозащита от чернотата наоколо. Не е време за запознанства и ново обвързване. Постарайте се да приемате нещата без излишна емоционална реакция. Следобед на 26-и ще ви се обаждат с изгодни за вас предложения и информации. Представете се ярко посоката, която ще следвате. 27-и е ден на израстване на работното място, на повишения и затвърдяване на позицията. Ще изкачите поредния връх в кариерата. Идват награди и признание. Дипломирайте се завършете стар проект. На 28-и до обед ще ви донесат успех начинания, за които добре сте се подготвили. Нищо да не се прави в последния момент. Следобед намерете начин да благодарите, навлизаме в деня на сърцето. Посетете приятел и близък изпаднал в депресия. На 29-и се включете в благотворителни дейности. 30-и е ден налагащ промени и нов подход в променената ситуация.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

 

 

Този уикенд ще започне с остри сблъсъци на интереси и мнения. Влезте в положението на близките и направете това, за което ви молят. Не планирйте да работите извънредно и да оставите партньорът сам да се оправя с децата. Лош момент за командировки и отсъствия. Със сигурност ще припламнат искри и ще започнат скандали, ако не се съобразите с желанията на семейството и не се вкючите в задачите. За неделя не планирайте срещи с роднини по имотни въпроси. Вечерта е рискова за пътувания. Границата между права и задължения е размита. Може да направите нарушение. На 26-и до обед не предприемайте нищо важно и не отговаряйте на провокации. Следобед навлизате в силен период и до два дни може да постигнете напредък в работата и в сделките, за които преговаряте. Заемете се с благоустройството на дома и офиса, променете интериора съобразно новите задачи и виждания. Силите ви непрекъснато ще нарастват и до 28-и ще получите подаръци и награди. С лекота отхвърляте работата, която отдавна ви виси като ангажимент. В четвъртък преди да помислите за себе си, направете едно добро дело и обгрижете някой изпаднал в нужда. Правете това, за което ви молят. На 30-и ще получите нова нформация по въпрос, който не търпи отлагане. Не се съмнявайте, че ще решите проблема, денят е магичен.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

 

 

Хубаво е в съботния ден да увеличите физическото натоварване и да изживеете някакво приключение. Пътувайте към хора и места, за които мислите отдавна. В организма ни се включват фините енергии. Подновете отношения, които са охладнели, извинете се ако нещо е останало неизяснено. В неделя е Благовещение. Идват вести осигуряващи две посоки на избор. Моментът е добър за пренасяне в нов дом. Едно тежко чувство в гърдите говори, че е добре да отделите повече внимание на духовните и на сърдечните работи. В понеделник до обед обърнете внимание и на знаците на съдбата и ако нещо неприятно се случи побързайте да го уредите. Към обед Луната навлиза в Лъв, апетитите ви нарастват, възможностите също. Ден на фонтана от преливаща енергия. Може да намерите нов източник на сила и ресурс, да получите кредит на внимание и доверие и да си осигурите финансиране на важен проект. 27-и ви дава предимства при преговори и сделки и показва линията, която трябва да следвате в бъдеще, за да имате успех. На 28-и с лекота ще движите два проекта и начинания. Енергията ви достига високи нива. Съобразете се със закона и ще постигнете максималното. На 29-и преди да поискате дайте, помогнете, обгрижете някого. В петък отделете време за промяна във визията и външния вид. Предстоят престижни публични изяви.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

 

 

Тежка събота сутрин за родените в последните дни на зодията. Намалете натоварването и не отговаряйте на провокации. Следобед отношенията се затоплят, проблемите се решават, греховете се опрощават. В неделя ограничете контактите, особено вечерта. Пътувайте, изпълнете обещанията дадени на децата. Сънищата показват истинското ви предназначение. От обед до понеделник на обед попадате в изкушаващи положения. Не се съгласявайте прибързано с чуждото мнение и не започвайте дълготрайни проекти. Всеки старт в този момент ще ви връща отново в началната точка. В понеделник следобед превключваме на фино ниво на разбиране и поведение. Ще се намери решение на проблемите лекарство за болките. Ако във вторник започнете да правите нещо несъзнателно или наберете случайно нечий номер, продължете в тази посока и животът ви ще се подобри, а отношенията ще се оправят. На 28-и може да се изкачите на по-висока позиция в бизнеса и в обществото. Не отклонявайте покани, чакайте повишение. Енергята ви търси поле за изява и непремено ще го намери. Вечерта Луната навлиза във вашия знак, а утрото на 29-и ще ви събуди с откровение и решение накъде да вървите и какво да предпочетете. Направете едно добро дело и жестът ще ви се върне. 30-и носи нова информация и нови решения на старите проблеми.

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

 

 

 

В събота сутрин си позволете приятни моменти и приятно физическо натоварване. Изживейте някакво приключение. Към обед нализате в рисков период. Ще рабтите за чужд интерес, а в любовта може да посегнете на чуждо. Съветът е да потърсите път за връщане към тези, които ви обичат и ценят, а не да създавете нови връзки, в които ще повтаряте старите грешки. Внимавайте при пътувания. В понеделник оставете до обед инициативате в ръцете на колега. Родените в третата декада трудно ще наместват задълженията на работното място и отговорностите у дома. Назряват конфликти. Добре е на 26-и вечерта да наравите някои ремонти и поправки, които все отлагате. На 27-и работата ви ще потръгне, може да получите повишение и възможност за израстване в кариерата. Явете се на конкурси и прослушвания. До 28-и на обед бележите напредък в строителни и довършителни дейности и укрепвате отношенята с партньори. Не се претоварвайте, разпределете ролите. На 29-и се включете в благотворителни прояви и сами ще станете обект на обгрижване и благотворителност. Направете желан подарък. На 30-и отделете време за личната си визия. Изберете нов тоалет и прическа. В този ден всички полезно лесно с усвоява. Ще усвоите и някои ценни уроци в работата и в любовта. Денят е магичен, ще се освободите от голяма тежест.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

 

 

Още със ставането в събота си пожелайте нещо. Денят щи донесе промени в начина ви на живот. Може да получите информация, която ще помогне да вземете правилното решение. Рискувайте в рамките на умереното. Пътувайте, посетете хора, с които отношенията ви са поохладнели. Подновете връзката, простете си взаимно. Неделният ден е благоприятен за пътувания, за посещения на лечебно място. Може да си направите лекартво или мехлем. Релаксирайте със стил. Следобед ограничете контактите, не споделяйте намеренията си. В понеделник на работното ви място ще има промени. Очертват се нежелани присъствия, а точно хората, които ви трябват ще отсъстват или няма да вземат взаимно изгодните решения. На 27-и ще успеете да си пробиете път в джунглата на живота само с колективно участие в съвместни проекти. Соловата работа не носи успех. 28-и е зареден с огромен потенциал, но на всяка крачка ще срещате забрани. Качвате адреналина. Следобед лесно ще постигнете целта. Водете дипломатична игра и не си позволявайте агресивни прояви. Вечерта се приберете с подарък. На 29-и се обадете на спонсор, чакайте подаръци и финансиране. Тези, които ви обичат ще направят крачка към сближаване. На 30-и ще отхвърлите миналите притеснения и ще свършите много добра работа. Тествайте нов козметичен продукт.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

 

 

За родените след 12 декември съботният ден носи недоразумения и проблеми. Лош знак е, ако се счупи нещо. Бъдете внимателни в споделянето и забележките. Този следобед ще ви помогне да оправите зациклени отношения и да си простите взаимно. Запалете свещ, пожелайте си лошото да остане в миналото. Денят докосва нещо съкровено. В неделя уплътнете времето си до обед със спорт и оздравителни процедури. Следобед стари страхове и притеснения отново се събуждат, нещо недоизказово и мрачно витае във въздуха. Необходима е самозащита от чернотата наоколо и в понеделник, когато може да се очакват агресивни реакции от страна на колеги и шефове. Важното отложете за следобед. Следващите два дни ще ви помогнат да завладеете нова служебна позиция, да постигнете това, което гоните отдавна и да получите награда за минали усилия. Добре е да се започнат ромонти и размествения у дома. Енергията ви търси поле за изява. Препоръчват се умерени физически натоварвания. Неприятностите от миналото ще отстъпят място на нещо приятно, ще ви залее оптимизъм, ще си повярвате и ще постигнете това, което гоните отдавна. В следващите два дни намалете натоварването. 29-и е денят на сърцето, включете се в благотворителни дейности. Всеки жест е от значиние. В петък не се напъвайте много, смирете амбицията.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

 

 

До понеделник на обед внимавайте и се движете внимателно. Спазвайте правилата на пътя. Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Рака. Не отсъствайте от семейните дела поради служебни ангажименти. Този път прехвърлете работата на друг. Съботният ден започва с промени в плана поради нечие обаждане и страничен натиск. Чудесно е, ако може да си позволите да изключите телефона. В неделя е Благовещение. Не предприемайте нищо рисково и такова, с което ще застрашите семейния мир и личния си комфорт. 26-и започва с неприятни моминти на работното място и с повишени шефски изисквания, които ще ви разбалансират. Важното и належащато отлагайте за следобед. 27-и е ден на фонтана от преливаща енергия и оптимизъм. Започнете ремонти и поправки подновете стопирани строителни дейности. Сега е момента да си създадете нужния комфорт и удобства и да задволите желанията на близките. Стопете дистанциите, обадете се на тези, които ви липсват. На 28-и чакайте преструктириране и на работното място, което ще ви издигне на по-висока позиция. На 29-и чакайте подаръци от съдбата. Ще ви подкрепят и непознати хора в труден момент. Може да получите одобрение и финансиране на различни проекти. 30-и е ден, в който имате шанс да блеснете и привлечете нови съюзници. Всичко полезно лесно се усвоява. 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

 

 

Още със ставането в съботния ден си пожелайте нещо и на Блоговещение ще го имате. Родените в третата декада ще изживеят приятни моменти. Навлизаме в деня на фонтана от преливащи чувства, сили и енергии. Сега е момента за сближаване с тези, с които времето и проблемите са ни раздалечили. Пътувайте търсете нови контакти, направете огледи на имоти, започнете обновяваща дома и връзките дейност. На 26-и получавате подаръци, които ще ви затруднят. Не се радвайте предварително, бъдете внимателни в избора. На 27-и са вероятни притеснения и натиск от страна на шефове и колеги. От обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на царската власт Лъва. Дистанциите ще се увеличат. Спазвайте закона и правилата на играта, не лъжете и не провокирайте тези, от които зивисите. Ще изпиете горчивата чаша на разочарованията от някого и ще продължите сами. На 28-и ви чака битка за власт и позиции в обществото. Явете се на конкурси, търсете начин да се изявите и получите това, което отдавна заслужавате. 29-и е ден зареден с обич и съчувствие. Може да получите подкрепа и подарък от съдбата. Длъжници ви се издължават. 30-и е ден на пръстена и колелото. Има шанс живота ви да се преобърне и тръгне в печеливша посока. Първото впечатление ще е от значение. Облечете новите дрехи, движете се оптимистично. Чакайте подарък.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

 

 

В събота провокирате някого към споделяне и научавате важна информация. Умело водите играта и извличате ползи от разправиите на другите. Дано знаете докъде да стигнете и къде да спрете. Ще получите нужното удовлетворение от игра, която отдавна не се води по правилата. Мислете повече за семейния мир и уют. Този уикенд може да предложи приятни моменти на релакс с любими на сърцето ви хора. Някой ще започне и ремонт и ще обнови семейното гнездо съобразно изискванията на момента. В понеделник печелите, ако не взимате страна в спор и изчакате ситуацията да се успокои. Грешките на другите ще работят във ваш интерес. Доверете се на интуицията. До края на седмицата ще започнат рокади, от които може да се възползвате. Движете се като риба-прилепало близо до силните на деня. 27-28-и дават шанс да си осигурите подкрепа и финансиране и да се установите в нова среда. Добре е да се работи екипно и да не се поемат много големи лични отговорности. На 28-и дайте повече от себе си и почти в края на работното време чакайте награда. 29-и изисква споделяне на средства и отговорности. Правете това, което душата и сърцето ви намират за правилно. Отложете пътуване, ако сте нужни на някого. В петък полезните вещества чудесно се усвояват. Ще се наложи да усвоите и някои нови уроци. Съдбата ще ви покаже къде ви е мястото.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.