Овен 21 март – 20 април

Пътувайте към места, където има въпроси за решаване. Добре е да доведете до финала една работа или отношения и в следващите месеци да се премине на нова навивка на отношенията. В този ден нищо ново и съществено не бива да се предприема преди да сте разчистили терена за новото, което идва. Постарайте се да изчистите, каквото има да се изчисти на всички нива. Кажете дипломатично и думите, които премълчавате. Символът на този ден е чешма на кръстопът, до която са седнали двама пред раздяла.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Денят носи трудности в общуването и делата повече за родените след 10 май. Останете пасивни, не бързайте да взимате отговорни решения поне до обед. Основното изискване е да се пазите от случайни контакти и да се движите в ограничен кръг на доверени приятели и близки. Проведете прочистващи тялото и душата процедури. Идете на сауна и масаж. Намерете време в тишина и на спокойствие да обмислите проблемите. До вечерта поне един ще се разреши. И в утрешния ден без много шум и споделяне ще постигнете нещо важно.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Началото на деня е многообещаващо. Ще свършите добра работа, ще подредите нещо, което все отлагате и ще се разберете с партньори и близки по важни въпроси. Разчистете терена на връзките си, защото от обед навлизате в двудневен труден период, в който ще ви трябва подкрепата на доверени хора. За понеделник не планирайте делови срещи и събрания. Може да ви замесят в неприятни игри. Днес е важно да мислите повече за нещата, които трябва да се уредят и приключат, а не за старт на нови инициативи.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на пасивност. Не позволявайте на чужди хора да ви измъкнат от уюта на дома и от черупката, в която сте се затворили. Останете поне за час, два на спокойствие и в тишина и обмислете нещата от живота си. До вечерта е добре да вземете важно решение, по линия на което ще действате в понеделник, без да коментирате много. Слушайте вътрешния си глас, той няма да ви подведе. Ден за изчистване на тялото и душата от насъбраната шлака. Преди да постигнете душевен и физически покой не предприемайте нищо ново.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ако се колебаете между две срещи и посещения, идете там където има работа за вършене, въпроси и дела за уреждане и приключване. Ден, в който достигате финала в отношения и делови връзки поне в една област на живота си. След като приключите и решите проблема ще почувствате лично успокоение и ще се отървете поне от една наложена отговорност. Ден за лично и душевно пречистване. Посетете свято място следобед и си направете равносметка. Утрешният ден ще започне със спорове, не се включвайте в тях.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Както е казано „утрото е по-мъдро от вечерта”. Така и днес ще се събудите с някакво прозрение кое как да се свърши и приключи и ще го направите. С напредването на деня отношенията се обтягат. Луната навлиза в Дева и застава в опозиция на Нептун от Риби. Не позволявайте да ви запленяват с нови идеи. Едно неочаквано хрумване или предложен вариант за работа може да се окаже губещо а вас. До края на деня не започвайте нищо ново. В утрешния ден не споделяйте плановете си, а направете някои проучвания преди старта.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес бавно и полека извървявате път до важна за вас цел. С голяма вероятност може да постигнете мир и покой във връзките си, да разрешите неразрешим до момента казус в отношенията, работата и действията си. Сега е момента да направите разчистване на връзките си, да отхвърлите излишното, да покажете чувства и отношение към това, което остава в живота ви. Денят носи опасност от фатално привличане. Не е добре за нови запознанства и старт на нов предмет на дейност. 17-18 са дни за нови начинания.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ден на тежък избор за родените след 10 ноември, но за другите нещата ще се подредят добре, с пътувания и постигане на важна за тях цел. Помогнете на близък да се справи с проблемите си, така и вашите ще се разрешат. Втората половина на деня е много по успешна и действена. До обед сте задръстени с неотложни задачи, а и пътуване може да се отложи. Планирайте за утре разговори на четири очи, а не общо събрание. Където се съберат много хора работа няма да се свърши. Този ден слага точка на определени отношения.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Станете рано и до обед свършете каквото има да се върши и не търпи отлагане. Ако протакате нещата, ще навлезете в период на невъзможност да изпълните задълженията си. Някой ще ви натяква за бавната и недовършена работа. Намерете време за релакс в този следобед. Отложете срещи касаещи нови запознанства или уреждане на нова работа. В понеделник много неща може да объркате с прибързани действия, но каквото от сега планирате за 18-и ще ви донесе ползи и късмет. Днес може да си вкарате Троянски кон в живота.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Правете всичко без бързане, с ясното съзнание, че работата трябва да се свърши и приключи така както сте дали обещание на себе си или на друг. Ако може не проявявайте никаква активност. Не създавайте нови връзки. Затворете компютъра, изключете телефона поне за час два и проведете прочистващи тялото и душата процедури. Ден за релакс, усамотяване и потапяне в тишина. Следобед ще се почувствате много по-добре, ще навлезете в стабилизираш период и в следващите дни ще уредите нещо важно и печелившо за вас.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в третата декада да не бързат. До обед Луната ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Ще бъдете под чуждо разпореждане и малко време ще ви остане за личните ви нужди, за страстите и желанията на тялото и душата. Следобед намерете време да останете насаме със себе си и да си дадете равносметка на постигнатото. Днес може да вземете окончателно решение по даден проблем или окончателно да го разрешите. Постигате важна цел и до два дни ще намерите нещо ново, което да преследвате с целия си водолейски плам.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

До обед свършете каквото има за вършене и не търпи отлагане. Денят е важен за приключване, а не за започване на нова връзка, нова дейност или ново начинание, с което смятате да ангажирате и цялото си семейство. Следобед навлизате в неблагоприятен период. В понеделник ви чакат доста недоразумения и конфликти на работното място. В днешния ден е добре да ограничите максимално връзките си, особено с непознати. В живота ви може да се втурне чуждо тяло, което да разруши личния ви и професионален комфорт.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е осмица. Последните месеци са ви дали изключителен шанс, дано сте го използвали. В момента юридическата ви позиция е силна. Може да сте намерили нова работата и да започвате нов предмет на дейност. През 2018 г. ще трябва да се откажете от един вариант на работа или живот, така че в момента е добре да имате и да си създадете няколко такива варианта.

Родените днес са мъдреци, които успешно ще влизат в душите на околните и ще ги манипулират. Няма да може да ги лъжете, а и не трябва защото може да ги научите да правят същото. Това са стари духове, вероятно с последно прераждане, в което ще получат и доста заслужени награди. Ще живеят дълго.

Заченатите днес ще са играчка в ръцете на случайността. Ще живеят под девиза „целта оправдава средствата” . Ще имат пророчески дарби.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.