Овен 21 март – 20 април

Пропуските и неприятностите на другите ще ви създават работа в съботния ден. Нищо важно да не се предприема. Бъдете особено внимателни, за да парирате в зародиш нещо неприятно. В неделя ще се събудим с верен усет за полезното и вредното. Доверете се на сетивата, не посягайте към неща, които ви отблъскват. Тази вечер е оплождаща и омиротворяваща. Лесно може да направите бебето с подходящия човек. В понеделник не чакайте пасивно друг да се задейства. Свършете си работата, за да не станете виновни за чужда вина. На 7-и избягвайте работа в екип, не влизайте в съглашателства и не се доверявайте на непознати. Едно отсъствие от дома или от работното място ще активизира конкурентите ви. На 8-и всичко ще тръгне по план, ще донесе ползи и възможност за сключване на нови договори. Водете принципна политика. Не сдържайте емоциите си, нека всеки покаже нужди и претенции. Ще се намери начин, така че всички да са доволни. Диетите са противопоказани, позволете си любимото блюдо. 9-и дава възможност да разширите връзки и влияния и да обедините интересите на работното място. Обадете се на клиенти от чужбина. Може да намерите и работа в чуждестранна фирма. 10-и започва с мисъл за някого, който бързо ще стане част от плановете ви. През уикенда в живота ви се появява благодетел. Не е все едно с кого ще се срещате и преговаряте в следващите дни.


Телец 21 април - 20 май

Нищо важно не подхващайте в съботния ден. Чернотата на предстоящото новолуние ви обгръща с негативизъм, с неприятни случайности и срещи, които може да ви извадят от равновесие. Не взимайте окончателно решение по важни въпроси. В неделя ще тръгнете в правилната посока, ще усетите накъде духа вятърът и какво ще е най-благоприятно за вас като избор, работа и цел. И ако искате да имате близнаци, сега е моментът да ги направите. Луна и Венера се целуват в знака на двойствените Близнаци. Може да се спрете на два проекта и да ги движите паралелно в следващите дни. На 6-и изчакването е противопоказано. Представете проекти и сключете нови договори. Пасивният човек ще претърпи поражение и може да бъде изтикан от софрата. Използвайте отсъствието от пазара на потенциалните си конкуренти и ще се сдобиете с допълнителни клиенти. На 7-и ще овладеете интересите на групата, в която се изявявате. В този ден шефовете печелят, както и тези, които организират свой екип, който да защитава интересите им. Но като се събудите на 8-и, знайте, че ви чакат трудни моменти. Конкуренцията ще направи своя ход, ще представи нови продукти и ще подбие цената ви с промоции. В този ден не се пълнее. На 9-и може да получите откази, но на 10-и късметът ще се върне при вас и през уикенда ще стъпите на сигурна база.


Близнаци 21 май – 21 юни

Предстои новолуние във вашия знак. В събота не искайте много от живота и от околните, не се преуморявайте и не изневерявайте. Този уикенд може да обърка плановете на семейството и да ви вкара в програма, свързана с взаимни изневери. Слънце, Луна и Венера се прегръщат във вашия знак, а това може да ви свърже в опасни тройни комбинации в любовта. Вероятни са непланирани зачевания, а планираните ще включат болезнено в играта трета страна. Опитайте да изчистите от съзнанието си всякакви емоции и страсти. В понеделник си гонете целта на работното място и в живота, без да поглеждате кой как изглежда. На 6-и във въздуха витае агресия. Настройте се не само за нападение, но и за самозащита, ако не искате да попаднете в числото на жертвите. Бъдете принципни. Във вторник не работете в екип и не се доверявайте на колективно творчество. Ще излезете виновни за чуждите пропуски. Ако шефовете сгрешат, може да направят отговорни за това хората, които са им на подчинение. 8-и изисква интензивно физическо натоварване. Енергията ви търси поле за изява. Това е и единственият ден в този месец, в който храната изцяло се превръща в енергия. Колкото и да изядете няма да напълнеете. На 9-и ще ви се обадят тези, за които мислите. 10-и ще започне с покана за съвместни действия, но до края на деня може да се очакват провокации.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Не влизайте в комбина с никого на 4-и. В деня преди точното новолуние тъмните сили се активизират, правят опити да завладеят съзнанието, ума и сърцата. Отхвърляйте от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, не се съгласявайте с чуждите доводи и препоръки. В неделя ще се събудите озарени от великолепни идеи. Правете това, което ви идва отвътре и което ви привлича. Яжте само това, което ви се дояде, и се срещайте само с хората, които са ви на сърце. В понеделник и вторник Луната е във вашия знак. Това са дни на промени в намерения и пътувания, даващи възможност да прокарате идеите си пред шефове и колеги. Не чакайте покана, представете проектите си и действайте активно в посока на най-важните си цели. В тези дни работата ще пречи на семейните задължения и обратно. Дано има кой да поеме някои от функциите ви, за да развържете ръцете си за обезпечаващите дейности. На 7-и е противопоказано да се работи в екип и да се поема колективна отговорност. Свършете сами това, което искате да се реализира на практика и да ви донесе доходи. Сключените договори на 8-и ще са перспективни. Получавате дължими пари и екстри. На 9-и се приобщете към съвместни проекти, свързани с чужбина. Уреденото в момента ще изиграе за вас спасителна роля. 10-и ще донесе късмет на тези, които спазват конфеденциалност.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не рискувайте в съботния ден. Не участвайте в занимания, изискващи прекалени разходи и голямо физическо натоварване. Не носете изделия от кости и рога. В тези дни не е изключено и да станете рогоносци или да сложите някому рога. Бъдете там, където са интересите и чувствата ви. На 5-и избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Подсъзнателните ви усещания са правилни, доверете се на сетивата. Не яжте това, което не ви се яде, и не ходете там, където нещо ви отблъсква и настройва негативно. Вечерта е любовна. Може да направите бебето, че даже и две. 6-и е обезпечаващ ден. Намирате база за бъдещето и спасителен вариант за развитие на бизнеса си. 7-и изисква дистанцираност от хора и обстоятелства, които се опитват да ви наложат чужда програма и план за действие. Не е ден за запознанства и сключване на брак. Договорите ще са неравностойни. На 8-и Луната навлиза във вашия знак. Планирайте публични изяви, организирайте делови и лични срещи, рекламирайте се по всички възможни начини. Ще сключите изгодни договори. На 9-и се очертават пътувания, възможности за контакти с чужбина, за уреждане на работа и дейност извън страната. Денят се свързва с Ноевия ковчег. Намирате спасителен вариант за нуждите си и тези на семейството. 10-и привлича спонсори на ваша страна. Огледайте се.

 

Дева 23 август – 22 септември

4-и е може би един от най-рисковите ви и проблемни дни за периода. Нищо важно да не се предприема. Не търсете съвети, не взимайте кредити. Тъмнината на новолунието пречи да различим приятелите от враговете. В неделя ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното, но едва ли ще послушате вътрешния си глас. Най-големите грешки ще направите в любовта. Слънце, Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на двойствените Близнаци. Ще си докарате доста неприятности, а може би и раздяла заради странична връзка. В понеделник се настройте на самозащита, ако не искате да ви оплетат в мрежа от интриги. Пасивността е нежелателна, но важните и отговорни дела да се оставят за 8-и. На 7-и е противопоказано да се работи в екип. Отговорностите се размиват, работите повече, а получавате по-малко от заслуженото. Но в сряда идва вашето време, появяват се варианти, които трябва да се използват максимално. Хапнете си на воля, не е ден за диети. На 9-и ще ви търсят хора по реклами и обяви. Чакайте предложения от чужбина. В петък ще сключите изгодна сделка. В съботния ден организирайте среща със спонсори. Този уикенд ви носи шанс, възможности и късмет във връзките. Не е все едно с кого ще бъдете. Търсете контакти с покровители и благодетели.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Този уикенд ви носи късмет в страничните връзки. Може да се запознаете с човека, който ще преобърне живота ви и до месеци може да промени семейното ви положение. Слънце, Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Близнаците. Правите крачка и към някого, от когото в миналото сте бягали. Бъдете внимателни, в тези дни властват тъмни сили. Подложете на проверка всеки, който смятате да допуснете до себе си. За удоволствията ще се плаща. В понеделник проблемите ще са повече за родените в първата декада, а на 7-и за останалите няма да има мира на работното място и у дома. Старайте се едното да не пречи на другото. Не отсъствайте от важните за близките и за колегите ви мероприятия. Ще ви мерят с различен аршин, така че каквото и да свършите все ще има недоволни. В тези дни и здравото ви е нестабилно. На 7-и може да имате и проблеми с документи. Внимавайте къде какво оставяте, за да не ви спретнат компромат. На 8-и всичко предприето ще носи късмет, пари и възможност да пробиете в престижна среда. Явете се на конкурси, сключете нови договори, не изпускайте нито един шанс. Честността в момента е най-добрата политика, дори и за политика. На 9-и мислете глобално, търсете начини за реклама, за работа или учене в чужбина. 10-и ще ви даде това, което ви липсва. Спестявате си грижи, ако водите преговори на четири очи.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота лесно се отива към прекаляване, нарушават се обещания, прави се крачка в посока на изневери и изнервящи половинката положения. Не позволявайте да ви провокират. Отложете срещи с хора, които винаги ви вкарват в интриги. В неделя интуицията ви работи на пълни обороти. Ще се събудите с верен усет как да постъпите в една важна и напрегната ситуация. Доверете се на сетивата и по отношение на храната. Ако нещо ви се дояде, наблегнете на него до другото новолуние. На 6-7-и ще се отпушат дейности и задачи, от които ще имате облаги и пари. В хороскопа ви се образуват брилянтни аспекти. Може да постигнете максималното в ситуация, която отдавна не ви дава мира. Някой ще дочака назначението си, друг ще получи повишение, а трети ще стартира собствен бизнес. Не си позволявайте пасивност, а във вторник не влизайте в комбина. Работата в екип ще изисква неравностойно делене на печалбата, което ще опъне нерви и отношения. И като се събудите на 8-и, знайте, че ви чака труден ден, в който интересите ви ще се сблъскат челно с тези на влиятелни противници. В такъв момент е от особено значение да знаеш на кого да подадеш ръка и от къде да бягаш, за да не се опариш. Хапнете си на воля, там няма забрани. На 9-и слушайте интуицията си. На 10-и в живота ви ще се появи покровител. Приемайте покани за уикенда.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Бъдете внимателни, не насилвайте събитията и не спекулирайте с добрите намерения на околните. Този уикенд ще ви донесе повече проблеми и главоболия, отколкото предполагате, особено ако действате с натиск и рискувате повече от позволеното. В събота тъмните сили са заложили капани. Не влизайте в казиното, не се срещайте с хора, които и друг път са ви подвеждали и лъгали. Не е ден за амбициозни проекти. Всичко ще тръгне накриво и ще ви донесе повече проблеми, отколкото екстри. В неделя сте на крачка от изневери, които може да ви разведат или разболеят. Не оставайте и партньора сам. Почивайте, изолирайте се максимално от всичко и от всички. В понеделник поставете условията си, влезте в битка за защита на интереси и територии на влияние. На 7-и стойте далече от колективните инициативи, ако не искате да работите за чужди интереси. Не е ден за нови запознанства. На 8-и навлизате в силен тридневен период. Чакайте предложения за съвместна дейност, от която много ще се печели. Стиснете си ръцете за обща работа. Почерпете се, в този ден не се пълнее. На 9-и търсете връзки с чужбина и работа в чуждестранна фирма. Ще получите бонуси за съвети и консултации и в бъдеще може да станете член на някакво общество или престижна група. На 10-и намирате отдавна търсен пристан и обект. Каквото си пожелаете, ще го имате.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не си поставайте високи цели и не си позволявайте да изпадате в зависимости от непознати в съботния ден. Тъмните сили вършат тъмните си дела в деня преди новолунието. Неблагоприятно за планирано раждане около изгрев-слънце в неделния ден. В тези дни са благоприятни зачатия инвитро. Този път може да ви се получи. На 6-и семейните и професионални дела са противопоставени. Може да закъснеете за важна среща или да забравите обещанията, които сте дали на половинката. Прегледайте машините и апаратурата, с която ще работите. Нещо може да даде засечка в неподходящия момент и да откаже почти спечелени партньори да работят заедно с вас. На 7-и не се съгласявайте на съвместни инициативи. Само който си свърши работата сам, ще се похвали с успехи и пари. Лош ден за обвързване и нови запознанства. На 8-и действайте активно и подпишете нови договори. Не оставайте друг да движи играта, от която се надявате да спечелите. На 9-и до обед ще направите силен ход, с който ще привлечете благодетели и благоприятни случайности в петъчния ден. 10-и ви дава предимства, поставя на колене тези, които преди сте молили за услуги. Ще може да поставяте условията си и да ръководите избора на всички засегнати в ситуацията. Чака ви силен уикенд. Една среща ще обезпечи бъдещето ви, а може да ви ориентира и към нова работа.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Случващото се в този уикенд ще сложи доста хора на мястото им, особено, ако се предоверят или избързат с начинанията. Случващото се в момента ще ви отвори път, който отдавна е бил запушен или преграден от нечии намеси или несъгласие. В тези дни се връщат каещите се грешници и животът ви потръгва в една много по-блага и перспективна посока. За родените в третата декада неделният ден ще донесе повече екстри и награди за преживените стресове и усилия. На крачка сте от любовта, ще ви посетят и хора, които държат на вас или са ви длъжници. Ще се радвате на признание и любов. На 6-и действайте активно, енергийният ви потенциал достига високи нова. Може да се захванете с работа, която в миналото ви е плашила с изискванията и трудността си. Бъдете сигурни, че ще се справите с поставените задачи и във вторник, когато силата на семейството и колектива ще ви подкрепят и действат съобразно вашите намерения и личен избор. Вероятно е повишение. Но и без него отговорностите ви нарастват. На 8-и очаквайте сблъсъци на интереси. Спазвайте правилата, бъдете принципни и защитавайте справедливи каузи. Ще има опити да ви изнудват. Овладейте материалните импулси. На 9-и едно отсъствие ще ви коства много, дистанциите се увеличават и в любовта. 10-и издига вашата кандидатура за работа в чужбина. Неподреденото се подрежда.

 

Риби 20 февруари - 20 март

Новолунието в Близнаци и в Дева след няколко месеца ще ви постави на изпитание в средата, в която се движите. Бъдете особено внимателни този уикенд. На никаква цена не преговаряйте в събота, не се срещайте с хора, способни да ви подлеят вода или несъзнателно да ви подведат. Каквото се развали и излезе от контрол ще отрови цялата предстояща седмица, ще донесе неприятности и разправии, които ще ви качат кръвното и провалят програмата. На 5-и като добавка може да дойде и една изневяра или признанието за такава. Важни хора ще си отидат от живота ви, ще ви предадат и обърнат гръб. Но в понеделник се залавяте здраво за работа, не правите компромис и си гоните интереса. Пасивността е вредна, разболяваща и ограничаваща пълномощията ви. Ако не покажете зъби и нокти, друг ще ви ги покаже. На 7-и избягвайте обвързвания и съвместни действия с непроверени хора. Всичко важно да се върши в тесен кръг от роднини и съмишленици. Предприетото на 8-и ще носи ползи и късмет. Сега е моментът да направите крачка в нова посока, да афиширате и рекламирате продуктите и дейността си. На 9-и интуицията ще ви покаже правилния избор, път и посока, както и най-доброто място за живеене или работа. На 10-и важното да се свърши без протакане. Навлизате в слаб юридически период. Не се обвързвайте през уикенда.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Ед Шийран с пореден рекорд

Ед Шийран подобри рекорда за годишна печалба на музикант. Постижението е главно благодарение на турнето му "Divide", което захрани банковата му сметка с 342,3 милиона британски лири през 2018 г.

Дивна пусна нова песен след близо година мълчание(ВИДЕО)

Почти година след катастрофата, в която пострада манекенката Кристин, Дивна прекрати мълчанието и отново се завърна към музиката. Тя пусна нова песен, която се казва „всичко/нищо“, и призна, че я е посветила на приятелката си.

Джордж Лукас е най-богатата американска знаменитост през 2018 г.

Режисьорът и създател на киносагата "Междузвездни войни" Джордж Лукас е бил най-богатата американска знаменитост през 2018 г. според класацията на сп. "Форбс". Списъкът бе публикуван вчера на сайта на изданието, съобщи ТАСС.