Снимки

Овен 21 март - 20 април

В събота Слънцето навлиза в знака на Рибите, а вие навлизате в сатурнова дупка. Ще се наложи да попълвате празнините в знанията и да се задълбочите на ниво професионална подготовка. Каквото научите в събота, ще ви бъде от полза в следващите дни. В неделя не си нарушавайте спокойствието, не гостувайте и не канете гости, особено такива, които винаги ви разбалансират. Вероятно е да вземете решение за основна промяна в начина ви на живот и общуване. В понеделник ще поставите условия и ултиматуми. 20-и е денят на хората с комплекси. В такъв момент Овенът постига много повече отпреди, защото няма кой да му излезе насреща. Започнете бързо належащите реформи, за да не ги направи някой друг в следващите дни. В момента позицията ви е стабилна, но на 21-ви поне едно кранче ще ви бъде спряно и поне в една посока ще се почувствате предадени и ощетени. В този ден не бива да се взимат прибързани решения. Важното е да се приключва, а не да се започва каквото и да било. На 22-ри трудно ще уредите документи, ще ви разтакават по инстанции, ще сте обект на чиновническа немарливост. Каквото загубите, трудно ще си го върнете. Пазете си документацията, не тръгвайте на път с неизправна кола и спазвайте разпоредбите за безопасност. Вечерта късметът ви се отприщва и в петък ще постигнете максималното. Добре е да се купи жилище и имот.


Телец 21 април – 20 май

За родените в третата декада съботният ден носи повече рискове и неудобства. Проблемите ще са повече за тези, които се стремят към върха на постиженията и славата, без да имат нужния потенциал и подготовка. Може да се провалите на конкурси и при кандидатстване за работа. Лаиците губят. В неделя сте склонни на скандали и авантюри, ако ви настъпят на болното място. Не участвайте в митинги и в обществени инициативи, където ще се съберат много хора. Тълпата е неуправляема. В понеделник се събуждате с желание за промени, но ако не сте готови, не бързайте. Нужна е щателна подготовка за важните ви инициативи. 21-ви е ден за постигане на отдавна гонена цел. Може да получите отговор на запитвания и молби. Някой ще получи и предложение за работа. 22-ри ще ви поднесе на тепсия нещо, за което отдавна се борите. Конкурентите ви са заети със странични дела. Така ще изпуснат придобивки и поръчки. Действайте, тихомълком си движете нещата. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Най-силните ви дни за периода са 22-ри и 23-ти. В четвъртък всичко тръгва по вода. Бързо се уреждат документи, а каквото се започне, ще донесе ползи и придобивки. Бъдете активни и сигурни в себе си. На 24-ти с действията си работите за чужда кауза и дано е в полза на децата. Добре е да се купи, прехвърли и наследи недвижим имот.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

18-и ви поднася информации и новини, които ще позволят да подредите пъзела, да се подготвите за проблемните ситуации, с които ще ви сблъска животът. Всичко, което научите и проучите, ще ви влезе в работа. На 19-и и 20-и Луната ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Ще се почувствате в изолация, ще се решите на генерални промени, за да защитите позицията си у дома и на работното място. Неделният ден е неблагоприятен за споделяне на планове и идеи. Или ще ви ги откраднат, или ще ви откажат от мечтата да ги реализирате. И в двата случая губите и попадате в нежелани зависимости. Важното за 20-и е да не позволявате да ви притискат със срокове или икономии. Залагате фундамента на нещо ново в отношенията и в работата. Не пестете материали и усилия. До вечерта може да се развихрят скандали. Родители и деца не се разбират. Някой ще се изнесе. На 21-ви не проявявайте излишна активност, пазете се от случайни контакти и запознанства. 22-ри носи бури в отношенията и разправии, които е добре да избегнете. Денят е критичен, хората са настроени скандалджийски и не са склонни да бъдат поучавани. 23-ти ще отпуши личната ви инициатива. До петък ще подпишете изгоден договор и ще направите успешен ход. Предприетото на 24-ти ще донесе пари и слава. Ориентирайте се към брокерски сделки.
 

Рак 22 юни - 21 юли

С навлизането на Слънцето в Риби за вас стартира успешен и творчески период. В събота лесно се усвояват знания и нови умения. Потърсете учители и консултанти за въпросите, които искате да научите и усъвършенствате. Запишете се за нов информационен курс. В неделя внимавайте с изневерите, сексуалната енергия подкопава здравето. Контролирайте апетитите, не позволявайте намеси. Нищо ново да не се започва. Не се поддавайте на гнева. Не си режете ноктите. В понеделник получавате откровение как да постъпите в трудна ситуация. Проблемите идват от нежеланието да се разруши статуквото и от привързаностите към един или друг авторитет. Денят изисква активно преустройство. На 21-ви се старайте да приключите с обещаните дейности и проекти. Не бързайте за нищо и за никъде. Важното е всичко да бъде изпипано и направено качествено. Вечерта са вероятни проблеми във връзките, а на 22-ри скандалите може да идват един след друг на базата на минали лъжи и спестени информации. На 22-ри вечерта сте в особено рискова позиция. Професионалните и семейните задължения са противопоставени. Техниката ви подвежда. Спазвайте правилата. На 23-ти срещате преграда. Може да действате като таран или да заобиколите. Изборът е ваш. Но каквото отложите за петък, ще мине с лекота и ще се развие много по-добре.


Лъв 22 юли – 22 август

В събота проблемите са повече за родените след 12 август. Не си позволявайте коментари по отношение на въпроси, за които не сте подготвени. Добре е да вземете някой и друг урок и да ползвате консултантски услуги. Нищо не решавайте на своя глава без знанието на семейството и партньора. Сексът разболява и вреди, не изневерявайте. В неделя апетитите са огромни, никой няма да ви направи компромис, а и вие не сте склонни да отстъпвате. Вървите към ултимативни действия, за които после ще се иска извинение. Отварят се огромни апетити. Захапвате яко конкуренцията. В понеделник се отива към преустройства на работното място, които ще ви осигурят по-добър контрол и престижни позиции. Изпипвайте всеки детайл, подпишете нов договор, съобразете се с изискванията на закона. Ден на фундамента, всичко трябва да се прави здраво и качествено. Вечерта губят тези, които се чувстват гузни и имат ненужни задръжки. 21-ви ви дава възможност да постигнете отдавна гонена цел и да приключите с проект, който ще ви донесе пари, утвърждаване на работното място и крачка в нова бизнес среда. 22-ри е ден за елиминации. Не бързайте, конкурентите ви взаимно ще се неутрализират. Така предприетото на 23-ти ще донесе късмет, ползи и пари. Действайте активно, подпишете нов договор. На 24-ти уреждате имотен спор и сделка с недвижимост. Кръвното варира.


Дева 23 август – 22 септември

В събота може да спечелите, ако давате уроци и влезете в ролята на консултант. Лесно се усвояват нови знания и умения. Ще си намерите ученици и последователи. В неделя обстановката коренно се променя. Ще ви поставят ултиматуми, близките ще искат повече, отколкото можете да предложите. Очертават се скандали и разправии. Контролирайте се максимално. Не си режете ноктите. Не провокирайте никого. Една изневяра ще ви вгорчи живота. В този ден някой ще вземе и решение за имиграция. Може би най-трудно ще ви бъде в понеделник. Не предприемайте нищо съществено. Тече програма за смяна на шефовете и шефските приоритети. Не е време да избирате, за да не се окажете аутсайдер. Родените в третата декада получават ултимативни предложения. Ще качите кръвното. Може да се скарате с близки и приятели. Отлагайте за следващите дни взимането на отговорни решения. На 21-ви приключете проект и защитете работна позиция. Чакайте награди за добре свършената работа. На 22-ри прекратете вредни връзки, посетете учителите си, консултирайте се за утрешните си действия. 23-ти е може би най-успешният ви ден. На крачка сте от важен връх в кариерата. Получавате повишение, уреждате нови договори. В петък всичко, което посадите в парника, ще се хване. Обсъдете и задвижете нови проекти и идеи.


Везни 23 септември – 22 октомври

В събота се заемете с личното си усъвършенстване и самообразование. Проучете всичко, касаещо партньорските ви връзки и бъдещите съвместни инициативи. Никъде на отивайте без нужната подготовка. И сънищата ви носят нови знания и ще се сбъднат. В неделя рисковете са големи, особено ако си превишите правата и забравите за отговорностите. Отварят се зверски апетити, но не само по отношение на храната. Нарушавате забрани и предписания и в следващите дни ще си имате неприятности повече, отколкото предполагате. Вероятни са провокации там, където се съберат много хора. В понеделник действайте солово, ако искате да постигнете напредък. Лесно се влиза в конфликти, но докато двама или трима колеги се карат, вие може да извоювате без много шум позициите и екстрите, които ви интересуват. И като се събудите във вторник, знайте, че ви очакват три дни на проблеми, усилена и безсмислена работа, която ще обслужи конкуренцията. На 21-ви нищо ново не започвайте, а довършете обещаното. На 22-ри трудно ще избегнете скандала. Критичен ден особено за родените във втората декада. Вечерта се приберете навреме. Внимавайте с документи, техника и транспорт. 23-ти дава изход от кризата, но с доста компромиси. Бъдете дипломатични. В петък ще направите най-силния си ход. Може да се обзаведете с жилище.
 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един успешен съботен ден, в който може да спечелите от консултантски услуги и от съветите, които давате. Дано има кой да ви чуе. Запишете се за нов курс по език или в подкрепа на личното ви хоби. Задушница е, запалете свещ за душите на тези, които не са вече сред нас. В неделя всеки е склонен на скандали. Не очаквайте компромиси. От една накриво казана дума може да пламне разправия, която да ви раздели. Сексът разболява. Не е ден за изневери. Символ на деня е саможертвата. Все някой трябва да отстъпи, за да има мир. Понеделнишки съдбата завърта своето колело, започват промени, старото се руши. Постарайте се бързо да се напаснете на реформите на работното ви място, активно да им съдействате или да ги проведете. На 21-ви не бива да се бърза. Ден на костенурката. Бавно и полека достигате нужната цел. На 22-ри не провеждайте общи събрания. Разговорите се разводняват, всеки се стреми да надприказва другия. Да не се работи в екип. Решете еднолично проблемите в семейството и във фирмата. Всичко, което оставите за 23-ти, ще тръгне като по вода. Това е най-силният ви и успешен ден за периода. Всичко предприето ще носи ползи и допълнителни доходи. Очаквайте подкрепа и финансиране. На 24-ти мислете за наследниците си, купете или им прехвърлете имот. Осигурете и нова база за бизнеса си.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

В събота се прекланяме пред душите на починалите. Задушница е. Следобед е време за образователни програми. Помогнете и на децата в ученето. Лесно се усвояват не само знания, но и кармични уроци. Каещите се грешници се завръщат. Вечерта Луната навлиза в Стрелец. Внимавайте, ако ще пътувате в неделя. Вероятни са провокации и съблазни. Не ходете по митинги, не планирайте съвместни изяви в непозната среда. Не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват. Не споделяйте идеите си, но и не бързайте да ги реализирате. На 20-и ще се наложи да включите и резервите в програмата, която започвате. Време е за поглед в нова посока. Дано минете без допълнително финансиране. Постарайте се да стъпите на сигурна база за бъдещето. Не претупвайте работата си. 21-ви носи успех за тези, които ще приключат в срок обещаната дейност и задача. Ще пласирате успешно и продукцията си. На 22-ри маските падат. Виждате някого в истинската му светлина и с истинските му намерения. Посетете капацитет за съвет в непознатите за вас области. Не се подвеждайте. Отложете за 23-ти старта на нови дейности и инициативи. Ще намерите решението на невъзможен казус, ще си осигурите необходимата подкрепа и финансиране. 24-ти е ден с хармонична и ведра енергетика. По някакъв начин се заземявате, а това помага за устройването ви в новата среда.


Козирог 22 декември – 20 януари

В събота направете връзки с хора, от които може да научите нещо или да изкарате пари, като ги обучите в област от личната ви компетентност. Лесно се създават ползотворни връзки. Гърнето си намира похлупака. В неделя ограничете контактите, изолирайте се от шума наоколо, спазвайте диета не само в храненето, но и в секса. Започвате коренна реформа в отношенията чрез преговори или просто чрез скандал. Не оставяйте дома и децата без надзор. Добре е да се провеждат разчистващи, почистващи и оздравителни дейности и процедури. Огромна преобразуваща сила е заключена в този понеделник. Навлизате в един от най-силните си периоди. Заложете здрави основи на всичко предприето, защото в бъдеще ще надграждате на тази база и децата ви ще се ползват. Нужна ви е и нова платформа за действие при новите икономически и политически условия. Търсете доверено рамо. На 21-ви може да привлечете към работната си програма можещи и знаещи хора, които в момента са на кръстопът. Сложете в ред отношенията си. На 22-ри околните правят хаотични и безпорядъчни действия, а това ще помогне на хора като вас с нужния авторитет, знания и потенциал да овладеят положението и да властват. 23-ти е най-силният ви ден за периода. Всичко предприето ще донесе ползи и пари. Планирайте за петък огледи и покупка на имот.


Водолей 21 януари - 19 февруари

18-и е труден ден за родените в третата декада. Търсете съвет за нещата, които ви предстоят. Слънцето напуска вашия знак, вече излизате от сатурнова дупка. Този уикенд изисква да се подредят приоритетите, да се отсее нужното от ненужното и да не се взимат прибързани решения. Неделният ден се свързва с доброволно или принудително изгнание. Дори и сред много хора може да се почувствате самотни или да вземете решение за имиграция. 20-и носи промени в курса, пътувания и някакво особено откровение, което ще очертае полезните връзки и намерения. На 21-ви Меркурий от вашия знак сключва брилянтен аспект с Юпитер от Везни - знака на Темида. Вероятно е да започнете нова търговска дейност, да се обадят покровители и спонсори, да се отвори възможност да работите с фирми от чужбина или с чужденци тук, на местна почва. С предприетото в следващите дни ще спечелите престижни позиции и пари. Не се помайвайте. На 22-ри не обсъждайте с никого намерения и планове. Ден на големите бъркотии. Никой с никого не се съобразява, взаимно си пречим. 23-ти е може би най-силният ви ден за подписване на нов договор и старт на нова инициатива. Увличате и други след себе си, постигате максималното във всяка ситуация. В петък може да подредите и нов дом по нов начин. Някой ще се уреди и с нова собственост.
 

Риби 20 февруари – 20 март

На 18-и в 11,23 ч по Гринуич Слънцето навлиза в Риби. Вече може да почерпите. Опитайте днес да си създадете контакти с полезни хора. Добре е да посетите учители и наставници, да се заемете с уроците и с подготовката за предстоящите ви инициативи. В неделя нагазвате в тресавището на неочакваните проблеми или на делата, които все сте отлагали във времето. Претенциите на другите към вас се увеличават. Вероятни са скандали и неприятни положения, в които и двете страни искат прекалено един от друг. На 20-и ще се събудите с откровение как да постъпите в дадена ситуация. Започнете незабавно с реформите у дома и на работното място. Ден на мечката, може да ви направят и мечешка услуга. Сами не правете никому услуги, ще си спечелите само врагове. На 21-ви е добре да предадете завършен проект и да изчистите всякакъв тип задължения. Добре е да се платят данъци и такси. Започнете на чисто в следващите дни. На 22-ри се препоръчва въздържание и пост. Кръвта са пречиства и обновява. Подредете приоритетите. И ако говорим за наистина успешен рибешки ден, това е 23-ти. Символ на деня е вашата родна стихия водата. С действията си ще пометете всички прегради по пътя си, а тези, които не можете да повалите, ще заобиколите и ще подложите на обсада. Всичко предприето и на 24-ти ще ви носи облаги.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Андрей Арнаудов стана татко на момче

Тв водещият и продуцент Андрей Арнаудов гушна първата си рожба. Това съобщи самият той в социалните мрежи. „Добре дошъл, Васил А. Арнаудов! Бебето и Емануела са добре! Благодаря на Acibadem City Clinic Tokuda и особено на д-р Ани Богданова!“, написа гордият татко.

Хю Грант вдига сватба

Популярният като „вечният ерген“ актьор Хю Грант ще каже заветното „да“ на приятелката си от 6 години – шведката Ана Ебърстийн. Двамата са подали заявление за сключване на граждански брак в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където притежават къща.

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг (ОБНОВЕНА)

В лентата участват известни актьори и популярни лица от малкия екран

Със заснемането на нов сериал са се заели продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Телевизионното дуо вече опъна снимачната техника на северния плаж в Слънчев бряг.