Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Провокационен ден. Подхождайте много внимателно към свои и чужди тайни. Това, което изкоментирате може да се обърне против вас и да стане причина за проблеми и усложнения във връзките. Желанието да се похвалите ще ви изиграе лош номер, а едно лъжа ще задълбочи проблема. Родените в първата декада са в неблагоприятна служебна и здравословна позиция. Отсъствието ви ще позволи на конкурентите ви да се окопаят. Повишава се рискът от кризисни ситуации. Днес и утре не вадете зъб.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят е силен за хората, които владят вербалната комуникация и са в състояние да наложат мислите си и светогледа си над околните. Ако се явите добре подготвени и изложите перфектно тезата си ще спечелите всяка битка и ще привлечете последователи. Моментът е добър за сформиране на нов екип и участия в нова група по интереси. Каквото си пожелаете с голяма вероятност ще се сбъдне. Мислете позитивно, денят сбъдва благите пожелания, другите се връщат като бумерант. Днес и утре е добре за бъбречни трансплантации.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не бързайте, идете към обед на важните за деня срещи и мероприятия. Проверявайте всички информации и факти в интересуващата ви посока. Колкото и да не ви се вярва днес една лъжа носи простудно заболяване. Ще имате успех в такива начинания, които са поставени на справедлива и взаимно изгодна основа. Там, където има желание да се действа манипулативно и изнудващо отношенията ще се пропукат. Започвайте само такива дела, които ще приключите за няколко дни. Долготрайните проекти ще зациклят.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Тежък и неблагоприятен дан за инициативите на родените до 1 юли. Все нещо ще се обърка и ще ви вкара в неприятни положения на избор. Внимавайте в праказките. Колкото по-малко споделяте, толкова по-добре. Дори и жестовете трябва да са премерени, за да не дават повод за атака и агресия. Каквото кажете ще се сбъдне, каквото си пожелаете ще се случи и дано после не ви се иска да се отръвете от него или нея. Вероятни са здравословни проблеми във връзка с главата. В пряк и в преносен смисъл си патите от нея.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Навлизате в силен тридневен период. Днешните ви разговори ще се развиват успешно за вас, ще привличат съмишленици и нови клиенти. Ще успеете да измъкнете нужната ви информация от хората, готови да се похвалят и привлекат вниманието към себе си. Помолете се, днес молитвите се сбъдват. Лош знак е, ако се счупи нещо. Не си подреждайте документацията, не изхвърляйте квитанции и бележки в кошчето. Всяка бележка и информация е ценна за вас или за този който я намери и узнае.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Навлизаме в деня на петела, в който ще ни залива важна информация. Дано успеете да отсеете важното и актуалното за вас и за бъдещата ви дейност. Ако водите разговори, оставете другият да се изказва и приказва, а вие задавайте провокиращи въпроси. Информацията днес тече от знаещите към можещите да се възползват от нея. Бъдете дискретни, не разгласявайте свои и чужди тайни, особено ако с това ще навредите на нечий имидж. Бумерънгът на съдбата ще се върне. Ако се налага нещо да делите нека е справедливо.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Тежък и рисков ден за родените в първата декада. ще бъдете провокирани към споделяне. Приятели и конкуренти ще опитват да измъкнат от вас тайни и сведения. Не бъдете многословни и не започвайте нови инициативи, ако резултатът от тях ще се види след месеци. В момента ще успяват и потръгват кроткосрочните програми с бърза възвръщаемост на пари, средства и усилия. Добре е да се купуват продукти и стоки, които бързо ще се използват. Не сключвайте нови трудови договори точно днес. Пазете очите и не вдигайте тежко.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ден за благопожелания. Действа магията на словото. Пожелайте си нещо с цялата си душа и то ще се сбъдне. Не вредете. Прочистете мислите си от негативизма, за да не се разболеете. Предприетото в момента ще получи юридическо и финансово обезпечение и ще донесе ползи до няколко дни. Не е ден за празни приказки. Всяка дума ще тежи на мястото си и ще работи за този, който и знае цената. Опитайте да предразположите с усмивки и подаръци тези, с които ще преговаряте. Сънищата ви са пророчески и ще се сбъднат.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада ще имат полза от всяка своя инициатива, ще получават подкрепа и услуга за всеки жест, който направят. В най-силна позиция са родените-оратори, тези които могат с няколко приказки да ти разтворят душата и портмонето, а може би и банковата сметка. Може да уговорите успешна поръчка и доставка и да се спазарите за отстъпки от цени на стоки и услуги. Започнатото днес още утре ще даде плодове и ще позволи да сключите много успешен договор. Бъдете внимателни, оглеждат ви, преценяват ви.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на малки и големи предателства, някои от които ще стават съвсем случайно и ненарочно. Затворете си устата, не коментирайте свои и чужди тайни, ако не искате да пострадат връзките, положението ви на работното място и в обществото. Не давайте излишни обяснения и по-добре замълчете отколкото да излъжете. Ако забравите документи и записки, бъдете сигурни, че ще се използват срещу вас. Не упълномощавайте друг да се грижи за делата и парите ви. Каквото се оплете трудно ще се разплете и оправи. Не вадете зъб по възможност.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Спазвайте закона и предписанията и всичко ще е наред. Намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо на глас. Този ден сбъдва благите пожеления, но не и тези, които навреждат на друг. Може да работите много и извънредно и да поемете допълнителни задачи, но в приказките бъдете много внимателни и оскъдни. Днес е добре да надваш ухо, а не да отваряш уста. Всичко, което научите ще ви влезе в работа, а това което споделите ще се използва веднага от друг. Помислете дали сте склонни нещо да загубите и да пожертвате.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Помолете се и си пожелайте нещо на глас. Ден на вербалната магия и на хората, които знаят да работят със словото. Ако сте сигурни в думите си, спорете и влезте в преговори. Но ако се чувствате неподготвени и рискувате да издадете свои и чужди тайни, по добре се оттеглете и замълчете. Ще се проверяват връзките ви на опън и натиск, ще бъдем тествани за лоялност към шефове и бизнес програми. Не се разпилявайте, не си подреждайте бюрто, не изхвърляйте в кошчето компрометиращи материали. Ще изживеете някакво приключение.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е седмица. Тя носи двоен отлив на възможности и енергия, изисква усилия, за да се излезе от старата, вредна, пречеща и стягаща ви среда и да се търси нова ратота, нов дом и нова връзка. Изискванията ви се повишават, но и другите ще искат повече от вас. През 2019 ви чакат победи и постижения, израстване в службата и материлни блага.

Родените днес предиобед имат опасност от обсебване и пристрастяване. Животът ще изисква от тях да пазят тайни. Някои може да имат проблеми с говори и слуха. От малки ги приучвайте да бъдат самостоятелни и да не се доверяват прекалено.

Заченатите днес ще имат ярък и действен живот, но с опасности при пътувания. Ще обучават и наставляват другите, ще лекуват и определят пътя, по който ще се върви.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. 

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.