Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на успешни творчески и лични договори. Агресивната ситуация от миналите дни се тушира, отношенията лесно се напасват на изискванията и потребностите в момента. Лесно ще се разберете и спогодите по цени на стоки и услуги, ще получите и дадете изгодни оферти. Тенденцията е към изчистване на връзките от всичко ненужно, вредно и пречещо. Добре е за провеждане на събрания и делови срещи. Ако спазвате добрия тон до вечерта ще се похвалите с постижение и печалба. Сексът не е на ниво, мислете повече за работа.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на равновесие и равнопоставеност. Не искайте прекалено и не позволявайте да ви поставят крайни искания. Смята се, че крясъците в днешния ден разболяват, вредят и дистанцират повече от друг път. Подходът във всяка ситуация трябва да е балансиран. Може да сключите изгоден договор, стига да позволите и на другият да спечели. Днешните споразумения ще носят облаги и за двете страни, а и третата, която ви чака у дома ще се отнесе разбиращо и стимулиращо. Денят не е благоприятен за лов на пернати.

 

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Изискването на деня е да се отнесете разбиращо към всяка една от страните, с които влизате в разговори и спорове. Нека справедливостта бъде знамето на преговорите, които водите. Не отдавайте никому повече внимание отколкото на другите, ако искате да постигнете мир и хармония у дома или на работното място. Служебната амбиция не бива да пречи на колегиалните разговори. Съвместните начинания ще потръгнат, ако всеки даде своя принос и не бяга от отговорност. Започнете прочистващи процедури.

 

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес сексът не е на ниво, но в работата ви чакат победи, похвали и възможност да защитите позицията си и тази на хората, които уважавате и представлявате. Добре е да се води балансирана  политика, да не се провокират опонентите и да се вземе предвид всяка гледна точка. Един скандал и разправия ще доведе спорещите до големи загуби и ще позволи на трети лица да се възползват, да придобият пари и власт в неуредената законово ситуация. Подложете на проверка и на тест по пригодност връзките си.

 

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ако искате да спечелите трябва да дадете възможност и на някой друг да спечели, да постигне важна за него цел или признание. Забравете за момент големите си апетити и амбиции. Ако не направите съответните жестове враговете ви ще се обединят, ще намерят начин да ви противодействат и парират, и в крайна сметка да ви извадят от играта. Ден, в който и богатите държави подхвърлят оглозгания кокал на бедните, с цел да  успокоят ситуацията. Разделете част от печалбите си с персонала и участващите в играта.

 

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес към вас идват печалби и възможности от няколко страни. Длъжници ви се издължават, шефовете дават правилна оценка на труда ви или осигуряват по-добри условия на работа и труд. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. Точно това ще ви вдигне цената, ще се появят хора, които ще заплатят за труда и дарбите ви това, което се полага. Не е нужно да влизате в спорове. Който има нужда ще ви намери и ще предложи изгоден договор. Случващото се днес ви носи по-голяма стабилност и увереност в бъдещето.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Светъл, чист и хармоничен ден. Водете умерена политика на работното място, търсете начин да се разберете и споразумеете по делови и работни въпроси. Сключените договори ще удовлетворяват и двете страни, ще носят печалби на работодателите, пари и сигурност на персонала. Сега е момента да се изявите, да предложите добре обмислен вариант на събрания и партньорски разговори. До два дни израствате от една притеснена и подтискаща позиция до самостоятелен бизнес или ръководен пост.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Смирете служебната амбиция, ако искате да си осигурите спокойствие в днешния ден. Опитите ви да изместите конкурент от яслата, ще предизвика обединение на общите интереси срещу вашите. На всички нива се препоръчват балансирани и умерени действия. Ако искате печалба трябва да позволите и да помогнете и на другите да спечелят. Случващото се в този ден може да вдигне общото ни ниво или да ни поведе всички заедно към дъното. Прояви на злоба, завист и агресия водят към падение и унищожават постигнатото преди.

 

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Вървите към успешни преговори, към равностойни  договори, които ще донесат предимства на всички работещи в ситуацията. Разпределят се роли и сфери на влияние. Нищо няма да се постигне със скандали, а с дипломатичност и преговори около кръглата маса. Появяват се търкания там, където не се спазват принципите на равнопоставеност. Не си кривете душата, не се опитвайте да мамите и заблуждавате другите, за да не ви измамят. Подобно поведение ще ви донесе проблеми и загуби в следващите два дни.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Един успешен ден за вас. Ще постигнете напредък в делови и лични разговори, ще се договорите за цени на стоки и услуги и ще намерите пътя на компромиса, там където до момента не сте могли да се разберете. Ако действате премерено, дипломотично и с разбиране ще се похвалите с придобивка, изгоден договор и стабилизиране на положението у дома. Денят се свързва с човешката душа, с необходимите компромиси, които отварят железни врати и стоплят сърцата. Препоръчват се и физически упражнения водещи към хармония.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Бъркате, ако загърбите приятелство и отговорност в стремежа за повече пари и придобивки. Днес всичко трябва да се дели наполовина. Отделете от времето си за нуждите на близки и приятели. Служебната амбиция в този ден ще ви разболее и навреди, ще ви постави в рискова позиция и ще ви вкара в неравностойни връзки. Желанието за бърза печалба ще донесе проблеми и разрив в отношенията. Направете инвентаризация във връзките и на работното място. Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена.

 

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят ви дава повече възможности, шанс да сложите ред в партньорските и професионални връзки и да постигнете синхрон в действията си у дома. Сексът е противопоказен и разболява. Може да получите откази, да изневерите или да разберете за изневери. Символ на деня е умереността, желанието за постигане на компромис и балансираност в отношенията. Нищо няма да се разреши със скандали и крясъци, само пропастта ще стане по-дълбока. Препоръчват се по духовни и релаксиращи занимания.

 

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. Стартирайте нова дейност, време е за ново начало в бизнеса и в любовта. Работете на всички фронтове, които ви привличат и дават възможност да се изявите и постигнете максималното. Подпишете нов договор. Осигурете си подкрепа, защита и партньорско рамо за следващата година.

Родените днес ще бъдат балансьори и омиротворители. Вероятно е да работят за някаква откривателска, пионерска или благотворителна мисия. Ще печелят, ако действат синхронно със закона и с разбиранията на обществото. Добре е да имат юридическа професия.

Заченатите днес ще се стремят към идеала в чистия му вид. С лекота ще получават дотации и средства за проектите си. Ще обичат животните и ще се включват в екологични проекти. Ще пътуват много, ще имат дом и седалище на няколко места. 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.