Снимки

 

Овен 21 март – 20 април

 

 

И не помисляйте за тежка работа и поемане на допълнителна отговорност. Този ден изисква концентрация над себе си, над нуждите на тялото и душата. Направете се красиви, използвайте нов продукт и техника за разкрасяване и се постарайте да бъдете неотразими вечерта. От утре ще навлезете в рисков период, затова тази вечер не прекалявайте с алкохола и храната. В този ден може да се освободите поне от една тежест и проблем, които ви пречат да бъдете щастливи и да живеете по-добре. Не оставайте сами тази вечер.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Полезните вещества и мисли прекрасно циркулират в тялото ни в този ден. Доставете си радост, намерете място за физическо възстановяване и релакс и си починете добре преди празничната вечер. Постарайте се да изглеждате на ниво и да оберете овациите с визия, излъчване и тоалет. Може да се наложи да отидете на две места. Не е изключено да са ви нужни и два тоалета за вечерта. Бъдете предвидливи и правете промените в движение. Не бива да нервничите, проблемите ви бързо ще се решат.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Близнаци 21 май - 21 юни

 

 

Ден на преход от едно място на друго и от едно състояние в друго. Вечерта е добре да се съберете с единомишленици и приятели. Коледата е семеен празник, а на тази Нова година е добре да бъдете с тези, с които в бъдеще ще вървите заедно напред в бизнеса и амбициозните инициативи. До утре на обед всяка среща и разговор е от значение и ще определи състава на новия ви екип и новият ви предмет на дейност. До вечерта ще отпаднат поне някои ограничения, които ви пречат да бъдете себе си и при тези, към които се стремите.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Покрай подготовката за празничната вечер намерете време и за себе си. Не оставайте за последния момент избирането на тоалета, грима и оглеждането в огледалото. От значение е да изглеждате добре и отпочинали вечерта, когато може да се окажете и център на внимание. Предстоят срещи важни за бъдещето ви и това на децата. Не планирайте тежки физически натоварвания и активни мероприятия за следващите два дни, когато може да имате проблеми и да не се чувствате на ниво.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Ако може да си го позволите поглезете се в този ден, намерете време за сауна и масаж или за друг тип релаксиращи и ободряващи процедури. За вечерта планирайте среща на две нива, едната с роднини, а другата с единомишленици и приятели. Ще получите нова информация, която ще промени отношението ви към някого и ще налага обсъждане и промяна в плановете за бъдещето. И ако тази вечер сте ангажирани семейно, то утре непременно намерете време за среща с партньорите или екипа. Предстои да се вземе важно решение.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не взимайте присърце подготовката за вечерта и оставете ако може някой друг да се натовари или да ви помогне в приготовленията. Очертават се проблеми и неочаквани кризисни ситуации, които ще ви настроят агресивно и може да отнемат от лустрото, излъчването и блясъка ви. Намерете време за релакс и ободряващи процедури, независимо кой какво иска от вас и какви претенции има. Няма да се чувствате добре, ако сте неглиже, а и здравето ви е нестабилно.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Днес всичко лесно се усвоява, движите се превъзбудено и оптимистично и дори да се появи проблем бързо ще го решите. Пътувайте, позволете си приятни и ободряващи процедури. Този ден помага да се избавите от минали тежести и проблеми. Но още в утрешния ден родените в първата декада ще изживеят нещо притеснително и натоварващо и може да поемат несвойствен ангажимент. Не планирайте до 3-и рискови пътувания и излишно натоварване. Останете където сте тази вечер и бъдете внимателни.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Един магичен ден за вас, в който поне една неприятност ще изчезне. Ще се справите с възникналите проблеми и задачи и ще намерите време за себе си, за приятните моменти с хората, които обичате. Навлизате в успешен тридневен период, в който може да получите по-големи подаръци от тези на Коледа или в живота ви да се появи този, когото отдавна очаквате. В момента превключвате на по-висока скорост, амбициите ви нарастват заедно с възможностите и шансовете за успех. Каквото си пожелаете ще го имате.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Ден с тежка и натоварваща програма, с изисквания и претенции от страна на околните и с едно присъствие, което ще ви натежи. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, но съпротивлението от страна на децата и близките трудно ще преодолеете. Всеки тегли в неговата посока и не се съобразява с вас. Очертава се пренапрежение и желание да се оттеглите от голямата веселба и да останете насаме с най-близките или със себе си. Още утре обстановката се разведрява, чакат ви приятни моменти.

 

 

Работа -5

Пари - 4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Денят е чудесен, проблемите лесно се преодоляват, изчистват се отношенията и се провеждат важните за бъдещето разговори. Отделете време и за себе си, направете си разкрасителни процедури. Вечерта бъдете сред свои и близки хора. Не планирайте тежки физически натоварвания или преходи в планината. По възможност не предприемайте и пътувания на 1-2-и. Предстои ви рисков период, с неочаквани семейни или здравословни проблеми. С повече внимание и разбиране ще овладеете ситуацията.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Приятен, релаксиращ и успешен ден и за вас. Чакайте гости и гостувайте. Не отклонявайте покани. Търсете начин да бъдете с тези, които обичате и чувствате близки. Всичко има тенденция да се подреди по неочакван и устройващ ви начин и дори неща тръгнали наопаки ще поемат в правилната посока. Някой ще пътува, друг ще дочака желани гости и като цяло този ден ще бъде незабравим за повечето от вас и по-приятен от миналите празници. Доставете си радост за сетивата, за тялото и душата.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Ще ви е трудно, ще поемете тежестите на близките и децата, ще подреждате масата, ще гласите подаръците и поне една непредвидена ситуация ще ви затрудни. Не рискувайте излишно. Намерете време да помислите и за себе си. Облечете новия тоалет, движете се оптимистично и нещата ще се подредят. Утре ще се събудите с чудесни мисли, настроение и желание за пътуване, за промени и за нещо необикновено като изживяване. Животът ще ви предложи възбуждащи  и стимулиращи моменти, проблемите ще се забравят.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов -6

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Навлизате в лична година деветка, която бележи край на определен жизнен цикъл. Излизате от младостта или от детството. Ще се наложи ревизия на планове и намерения, лична и професионална инвентаризация. Ще се появяват ограничения по пътя ви, ще се налага да влагате много повече усилия и труд и в най-дребните начинания. Но това е година на преход в нова среда, в която ще се развивате и печелите в следващата силна и плодоносна 2019г.

Родените днес са деца с висок коефициент на интелигентност. И ако другите са картите в една колода, те са джокера, който може да замести всеки един от нас, независимо на каква позиция се намира. Имат мисия за подобряване бъдещето на света и в частност на България.

Заченатите днес ще живеят дълго, но ще бъдат изцяло подвластни на капризите на съдбата и на случайността. Много малко неща в живота им ще зависят от тях самите.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Носител на „Ман Букър“ открива CineLibri

Иън Макюън – един от най-изтънчените британски писатели и сценаристи, ще бъде сред специалните гости на тазгодишното издание на фестивала CineLibri. По традиция, форумът ще бъде открит на 10 октомври в зала 1 на НДК. Тогава и Макюън ще получи Почетна награда за изключителен принос към съвременната проза и нейните превъплъщения на екрана.

Наложило се певицата да се премести в друго училище

Учители тормозили Гери-Никол

Наложило се певицата да се премести в друго училище

Арендби старлетката Гери-Никол призна, че не само съучениците й я мразили, а и учителите й също.