Снимки

 

 

Овен 21 март – 20 април

 

 

Ден за сделка с имоти и придобиване право на ползване. Уредете покупко-продажби и наемни отношения. Окопайте се на новозавледените територии с точен договор. Символ на деня е разтварящия се лотос. Енергетиката е блага и облагородяваща. Новите инициативи ще потръгнат добре, особено ако сте ги предприели до обед. Следете кръвното, не се напрягайте прекалено физически. Пазете очите. Препоръчва се старт на прочистваща програма. Добре е да се спазва диета до новолунието. Откажете се и от нещо вредно.

 

 

Работа--6

Пари-5

Любов- 5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Ден с облагородяваща и пречистваща енергетика. Свършете до обед каквото е важно и изисква лична инициатива. След това се ориентирайте към преосмисляне и претегляне на ситуацията, към разплащане на сметки и изпълнение на вече поетите задачи. От днес до 21 септември планетата на бизнес инициативата Меркурий ще върви ратроградно. Ще навлезем в период на очакване на предстоящите политически рокади, което ще стопира и бизнеса и ще ни насочи към окопаване на завладените до момента позиции.

 

 

Работа-5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Ден на слънцето, в който е вероятно прозрение за бъдещите дела и за отговорностите, които могат да се поемат или престоят да се изчистят. Колкото си по нависоко, толкова по-големи отговорности ще поемеш и разчистиш. Меркурий се кани да тръгне ретроградно в обедните часове. Стоите на браздата между миналото и бъдещето, между желанията и възможностите и си правите лична равносметка. Каквото свършите до обед ще променя бъдещето, а каквото се каните да свършите следобед ще коригира грешките на миналото.

 

 

Работа -5

Пари-4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Движете се в приповдигнато насторение, но контролирайте емоциите. Ден на важни прозрения, кое как ще потръгне и накъде ще върви. Всичко, което се посади ще се хване. Бъдете сеячи на полезни мисли и растения. Денят е благоприятен за нови начинания и брокерски инициативи. Вървите към изгоден бартер и закупуване на жилище. Не променяйте договорите, за които ще се споразумеете. До 21 септември не се препоръчват нови инициативи, а преоценка и преосмисляне на старите отношения. Ще сънувате пророчески сън.

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Благодатен ден. До обед направете силен ход, купете жилище и имот, завладейте територията, на която някой се чуди дали да се настани. От обед Меркурий тръгва ретроградно в знака на съседа ви Девата. Не само вие, но и съседите ви по политика, бизнес или местоживеене ще се ориентират към изчакване. Предстоят политически и обществени рокади, които ще променят обстановката. Не си изгърмявайте патроните. Запазете ги за след 21 септември, когато Меркурий ще тръгне директно и ще задвижи търговската и обществена инициатива.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -6

Здраве -5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

 

 

Каквото било, било. Днес полюсите се разместват, отношенията навлизат в нова фаза. Окопайте се. Добре е да се оттеглите временно от активна дейност и настъпателни инициативи. Меркурий във вашия знак ще върви в ретроградна посока от днес до 21 септември. Това положение може да ви направи разпределителна гара на нечии инереси, пари и позиции. Очаквайте покани от стари познати и възможност да се върнете на стара работа. За да направите две крачки напред в тангото на живота, пригответе се да направите една назад.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов-5

Късмет-4

Здраве -5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

От днес миналото става по-актуално от бъдещето. Препоръчва се ориентиране към старите дела и връзки и уреждане на това, което сте оставили само да се оправя. Преди да продължите напред от края на септември довършете всичко, което сте започнали, което ви виси като гири на врата и пречи на личната ви активност и мобилност. До обед е добре за нови инициативи, но след това поне една врата ще се затвори. Започнете прочистваща диета и дейности целящи разчистване на старите сметки. И в любовта предстои инвентаризация.

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Случващото се в днешния ден ще ви качи кръвното, ще изисква връщане назад, стопиране на проекти и замисли и отказ от амбициозни дела. Някой ще ви подложи крак, друг ще се откаже от сделки и договаряния, а трети активно ще се намеси в избора ви. Ако сте на финала на брокерска инициатива, осъществете я, иначе друг ще ви отмъкне сделката или имота. Навлизаме в период на личностна и професионална инвентаризация. Ще ви бъде оказван натиск да взимате прибързани решения. Неотложното свършете до обед.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

 

Ден на важни прозрения и силен ход за родените вав втората декада. Ще уредите престижна сделка и може да се сдобиете с жилище. Посадете цвете, опитайте да насадите в нечия глава и семената на личните си идеи, намерения и амбиции. Навлизаме в период на връщане към миналото, на опити да се рестартира това, от което прибързано сме се отказали. Предприетото до обед ще носи перспективи, а отложеното за следобед съвсем може да се отложи и прекрати. Контролирайте се максимално, следете кръвното, пазете очите.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януаи

 

 

Денят изисква да спреш, да се огледаш, да се ориентираш в обстановката и да отложиш новите инициативи за след 21 септември, когато Меркурий отново ще тръгне директно в знака на хармоничната ви Дева. Хубавото за вас е, че ще продължите да държите юздите и да контролирате положението, независимо какъв завой в личния си и професионален избор трябва да направите. Дръжте се изправено и на капрата на големите политически амбиции. Накарайте другите да се съобразяват с вас, защото от октомври палачинката ще се обърне.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов-5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Родените във втората декада трудно контролират емоциите, противопоставят се излишно на тези, които са им от полза. Приемете без разправии решенията на околните. Не натискайте прекалено педала на амбицията. Днешният ден ни пренастройва към промяна в планове, възгледи и намерения. Някой може да се откаже от договореното с вас, но пък друг ще се върне и предложи изгодни условия по договори и проекти. Приемайте случващото се със спокойствие и се постарайте да реагирате едекватно на промените.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

До обед придвижвате уговорените задачи, но след това очаквайте отлив във връзките, отлагане на срещи и делови ангажименти. Меркурий тръгва ретроградно в знака на опозицията ви Девата и до 21 септември всевъзможни обстоятелства ще спъват новите ви проекти и начинания. В такъв момент е добре да премислиш, да сложиш в ред партньорските дела, да си кажеш кои дрехи ще носиш и кои не, да пренаредиш и гардероба на отношенията. За утре не планирайте нищо важно и рисково. Съдбата ви готви неприятна изненада.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е двойка. Излизате от отлив, но прилива на 2017 г. наближава. Време е да се отделите от родителската ясла и от партньорското съдействие, което на моменти си е и чисто вмешателство в личните ви интереси и амбиции. През 2017г. ви предстои завладяване на нова пазарна ниша. Може би пак ще трябва да делите ресурси, печалби и интереси, но на друга навивка и с други хора.

Родените днес трудно ще взимат решения. Ще се паникьосват в моменти на криза и ще изчакват действията на околните. Умът им ще работи на подсъзнателно ниво докато решат проблема, а външно ще показват притеснена и объркана реакция. Но пък ще остават стабилни и непоклатими на позициите, които успеят да постигнат. Не отлагайте за утре и другиден раждането със секцио.

На заченатите днес принадлежи целия свят. Те ще знаят и ще усещат законите, които движат нещата. Често ще изпадат в летаргия и покой давайки си сметка, че съществува известна предопределеност и необходимост да се случи това или онова.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.