Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ще постигнете много, ако обедините в едно свои и приятелски интереси. Направете равносметка на семейните отношения и задължения, на нуждите в една или в друга посока. Опитайте да приключите с обещенията дадени в миналото, със задачите, в които сте вложили много сили и талант и вече са на финалната права. Не на последно място помислете и за данъчните си задължения. Планетата на бизнеса, правото и закона Юпитер тръгва в ретроградна посока и ни подсеща да направим равносметка на права и задължения.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на високите енергиии, на възможноста да гоним високи цели и позиции. Чудесно е за подписване на нови договори, за избор на нов партньор в бизнеса и в живота, за срещи и запознанства, които ще насочат в нова посока личните ви амбиции и страсти. Не отклонявайте предложения, постарайте се да си осигулте по-голям избор, за да може да се пазарите и избирате. Ден на градивните връзки. Проведете уточняващи разговори и направете някои неотложни ремонти. Време е нещата, които ви дразнят да се прамахнат и сложат в ред.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с огромна зареждаща и обновяваща сила. Гонете си интереса, осигурете си комфорта у дома и на работното място. Ще се наложи да се държите ултимативно, за да избегнете подобно отношение към себе си. Битката за надмощие, пари и лично пространство навлиза в решителна фаза. Където не може с добро ще се поставят ултиматуми. Зачитайте върховенството на закона. От днес Юпитер тръгва ретроградно в знака на хармоничните ви Везни. Темида ще си свърши работата, ще доведете до край водените дела.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Подредете приоритетите по степен на важност. Може да получите допълнително финансиране или чаканата заверка и одобрение на проектите ви. Не си губете времето в разправии, действайте в комплект, а не на парче и със солови акции. Ще ви помогнат близки и приятели, ще застанат на ваша страна хора, чиито интереси в миналото сте защитили. Опитайте да съживите спрени дейности и производства. Платете данъци и такси, рекламирайте се, извадете разрешителни. От утре Меркурий вече ще ви гледа в хармоничен аспект.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще свършите много добра работа, ще направите изнанадващ ход и ще получите изгодно предложения. Сега е момента да започнете рамонтни и възстановителни дейности и да задвижите замразени в миналото производства. Ден на високите енергии и цели. Не мислете и не работете на дребно. Разпределете силите си между две дейности поне, така че ако нещо не потръгне да разчитате на друго. Пасивността в този ден направо ще ви разболее. Действайте изпреварващо и право в целта, която гоните отдавна.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще влезете в тежки преговори и единоборства. Трудно ще се справите с претенциите на близките у дома и на колектива на работното място. Очертават се тежки битки. Ще трябва да работите допълнително и да изисквате максималното от тези, които не си дават много зор. Качвате кръвното и излизате от кожата си след неприятни и тежки разговори. Не изкарвайте неудовлетвореноста си на близките и децата. Предстоят разговори, след които животът ви ще тръгне в съвсем различна посока. Сменят се приоритети и очаквания.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Един от най-силните ви дни за месеца. Гонете високи цели, не се задоволявайте с малкото. Искайте повече и ще получите достатъчно. Всеки на своето ниво ще вземе изпити, които ще го изкачат на по-висока позиция. Неприятностите бързо ще се забравят. Юпитер тръгва ретроградно във вашия знак, а това ще помогне да намерите изход от затруднителна ситуация и да получите заслужени награди. Денят се свързва с корона поставена на върха на планината. Усилията ви ще се овенчаят с успех. Чакайте изгодни предложения.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на обратен завой в личната политика, в желанията и амбициите. Опитайте да подновите стари връзки да довършите стопирани проекти и да реализрате поне една амбиция от миналото. Ще имате ползи от всякакъв вид преговори и подновени участия в съвместни проекти. Късметът за бъдещето ви е скрит в миналото и в нещата, които до момента са били замразени поради неблагоприятни условия и липса на средства. Добре е да се започнат и прочистващи процедури, да се разчисти и терена за бъдещите начинания.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще срещате опозиционно настроени колеги и служители. И у дома отношенията между родители и деца се усложнява, особено ако са се събрали три поколения на ограничен терен. Натоварването ви се увеличава, изискванията навлизат в критична фаза на поносимост. Не пренасяйте проблемите си от работата у дома и обратно. Този ден изисква да се поспрете, да пренаредите приоритетите, да не избързвате с взимането на решения, които ще ощетят прекалено един за сметка на друг. Очертават се скъпи ремонти и поправки.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не пропускайте този ден, в който късметът ще ви следва, работата ви ще отива към приключване и получаване на необходимите пари и екстри. Може да си осигурите стабилно покровителство и защити, да сключите изгодни договори и да вземете изпит. Добре е да се приключат и водените до момента дела, да се платят данъци и такси и да се сложат в ред отношенията с партньори. Ден за ревизиране на връзки и отношения, за преосмисляне на миналото и пренареждане на приоритетите за бъдещето. Длъжниците се издължават.

Работа-6

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Силен ден за вас. Ще получите заслужена награда за положените в миналото усилия. Чакайте предложения и покани. Може да спечелите конкурс и да получите повишение. Преподписвате и старите си договори с повече екстри и възможности за израстване. Пасивността е нежелателна. Енергията ви нараства и търси поле за изява. Подновете и дейност, която временно сте замразили поради зимните условия или проблем с инвестициите. Кандидатствайте по европейски и спонсорски програми. Върнете си и старата любов.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък ден за вас. Трудно се оправяте с родители и деца. Вероятни са предателства, които ще ви затруднят в най-неблагоприятния момент, ще попречат на работата и деловите ви отношения. Ще разкриете нечия двойнствена игра или вашите забежки ще станат ясни на партньора. Попадате в капани, които сами сте заложили с липса на внимание и предвидливост. Вероятен е и здравословен проблем. Насъбраното във времето назад рекушира с болка на най-слабото ви място. Хубавото е, че утре късметът ще е с вас.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Предстои ви помъдряване и остаряване. Положете усилия и се дипломирайте, приключете безперспективни връзки и не оставайте на работа там, където не ви ценят и уважават труда ви. В тази година е заложена програма за инвентаризация, за отделяне от зависимости, за уреждане на наследства и раздели с тези, с които нищо не върви. Разчистете терена до септември.

Родените днес носят прометеевски огън в сърцето и ума си. Ще поставят на дневен ред болните за обществото теми, ще бъдат пионери в нови области на познанието и ще постигнат много. В хороскопа им действа равностранен триъгълник на сили от въздушните знаци. Родените под Близнаци и Везни са естествените им съюзници, партньори и благодетели.

Заченатите днес ще получат подкрепа от духовете на предците си, ще наследят родовите дарби, ще пътуват много и ще прославят страната.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дидо от D2 се калява във „Фермата“

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Рокът показа как трябва да звучи „Прощално“ на Вапцаров (ВИДЕО)

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Тон мастило се изписа по евтиния пиар на неизвестна поп-фолк певица, която си позволи да пъшка и да се разголва върху стиховете от „Прощално“ на Вапцаров. След седмица шум и повече от месец дистанция от случилото се, днес надали много хора помнят името й. Тя се казваше Антонина. За повечето на казуса е сложена точка. Но не и за няколко човека от рок гилдията.