Снимки

Овен 21 март – 20 април

В събота ще се събудим с интуитивно усещане за полезното и вредното. Обърнете внимание на желанията си. Яжте каквото ви се дояде, обадете се на тези, за които сте си помислили с приятно чувство. Ден за размишления и изследвания. Не предприемайте нищо, особено ако не е законосъобразно. В неделя във въздуха витае агресия. Стойте далече от големите тълпи и не провокирайте околните. Бъдете внимателни, не товарете кръста и бъбреците. В понеделник ограничете контактите и не провеждайте събрания. И двете предложения, които получите ще имат за цел личното ви обсебване. Бъдете сигурни, че има и трети вариант, който ви се спестява. 3-4-и не са благоприятни за гинекологични интервенции и аборти. Посрещаме 4-и с делови и приятелски срещи, с намерението да се подпишат нови договори и да се преговаря по спорни въпроси. Ден на стиснатите ръце, на делови и приятелски сбирки, на които ще се решават важни въпроси от взаимен интерес и ще се сключват перспективни договори. Това е и единственият ден за този месец, в който храната изцяло се изгаря и превръща в енергия. 5-и носи покани и от чужбина. На 6-и до обед може да намерите търсеното жилище или търговски обект. Вечерта очаквайте провокации, неприятни посещения и разкрития. От 7-и Меркурий ще ви гледа в опозиция. Време е за разплащане, изчистете сметките. В събота бъдете внимателни.

 

 

Телец 21 април – 20 май

1-и е ден за консултации и опипване на почвата. Доверете се на желанията, яжте само каквото ви се дояде и бъдете с тези, които са ви на сърце. В неделя печелят активните и пробивните, тези които ще вложат цялата си енергия, личен и душевен потенциал в лично хоби и активна почивка. На 3-и бъдете внимателни във връзките. Тенденцията е да влезете в опасни връзки и да направите грешен ход към някой, който си е направил сметката по-добре от вас. На 3-4-и са противопоказни абортите и гинекологичните интервенции. Не се занимавайте и с имотни делби. 4-и предлага набор от приятни изкушения, за които ще се плаща с лихвите във времето напред. Наблегнете на хубавото похапване. В този ден храната изцяло се усвоява, превръща се в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. Този ден предлага и изкушения в любовта. Венера и Луна ви гледат в опозиция от знака на сладострастника Скорпион. Трудно ще издържите на изкушенията и може да забиете в грешната посока. На 6-и към обед правите силен ход. Може да получите покани и предложения от чужбинта. Хора в притеснено положение ще ви осигуряват работа и двете страни ще са доволни. 6-и е ден на комлексарите, на хората с прибързана и неадекватна реакция. Ще се възползвате от нечия приказливост и ще направите важно разкритие. На 7-и всичко предприето ще има успех.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

1-и е ден даващ много възможности. Дано се ориентирате правилно в морето от варианти. Не предприемайте изреварващи инициативи. Подайте на околните проучваща информация. Водете преговори. В неделя пасивността е нежелателна, но важните инициативи отложете за следващите дни. Препоръчват се умерени натоварвания. Вътрешната ви енергия нараства. Сменете един вид труд с друг. На 3-и се пазете от случайни контакти, обединете усилия и ресурси в семейството и в групата, в която се изявявате. Не е добре за приемане на нови членове и назначаване на персонал. Ден на интриги и излишно противопоставяне. За 4-и планирайте публични изяви, контакти с бъдещи клиенти, посредници и снабдители. Хапнете си наволя, в този ден не се пълнее. Съвпадът на Луна и Венера в знака на Скорпиона стимулира и сексуалните връзки. Ден за всякакъв тип контакти и запознанства. 5-и ще ви даде вариантите за оцеляване в кризата. Денят се свързва с Ноевия ковчег, с възможноста да намерите работа и перпективна връзка. На 6-и се уреждат и документи за чужбина. Не говорете много преди да сте постигнали каквото гоните като лична цел и намерение. От петък планетата на бизнес иницативата Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Везните. Предлагат се участия в изгодни проекти. Намирате мястото си.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

1-и е проблемен ден за родените във втората декада. Спазвайте закона и предписанията. Не предприемайте нови инициативи, особено ако не сте ги съгласували с близките. Доверете се повече на инстинките, а не на разума. Лесно се отива към прекалявания и крайности. И на 2-и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Ще усетите с кого и накъде да вървите. Щадете кръста и бъбреците. В понеделник навлизате в силен период. Може да направите полезни за околните личните си амбиции и проекти. С лекота ще убедите някой да ви служи, съдейства и работи в посока на личните ви интереси. Да му мислят тези, които се предоверяват на непроверени хора. Вечерта е магична и любовна. Венера и Луна ви облъчват с емоция и любовни стрели от знака на Скорпиона. И най-обърканите отношения може да се оправят. 4-и ще ви донесе пробив в мечтана и желана посока. Всичко, което предприемете ще ви носи късмет, победи и слава. Яжте без ограничение. Радвайте се на живота. На 5-и навлизате в период на окопаване в сигурна и стабилизираща позиция. Приемайте предложения за работа от страната и чужбина. 6-и започва с провокативни съобщения и желание за намеса в живота на другите. Ден на комплексарите. В петък ще се сдобиете с конкурент в бизнеса и в любовта. Чака ви изнервящ и рисков уикенд. Още от сутринта на 8-и ще ви тръгне на скандали.

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

1-и изисква да помислиш, а после да действаш. Обсъдете с близките бъдещите си планове. Ако се доверите на инстинктите няма да сбъркате в преценката. Този ден дава вътрешна убеденост накъде да се тръгне и какъв хранителен режим да се спазва. С лекота ще привлечете и нужните ви за съдействие, работа и любов хора. В неделя пасивният човек ще претърпи поражение. Вътрешната ви енергия търси поле за изява, ако не и го осигурите ще се разболеете. Препоръчват се умерени физически натоварвания, но не и седене на дивана пред телевизора цял ден. В понеделник съдбата ще ви срещне с провокатори и с хора целящи да се настанят на вашето диванче, да ползват личните ви ресурси и слабости. Не работете в екип и не участвайте в колективни иницативи. Вечерта вървите към изневери. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Който познава слабостите ви ще се възползва. На 3-4-и абортите са противопоказни. На 4-и се контролирайте максимално, изкушенията ще са навсякъде. Каквото отложите за следващите дни ще мине на ниво. 5-и е ден за прозрения, за стиковка на бизнес планове и намерения с доверени партньори. На 6-и ще преборите конкуренцията и ще си осигурите повече възможности и доходи. Осъществете връзка с чужбина. В петък изкачвате висок връх.

 

 

Дева 23 август - 22 септември

В събота опипвайте почвата, търсете консултации и контакти с хора способни да ви помогнат в избора на мисия, посока и цел. Ще се събудите с вярното чувство къде да отидете и към какво да се насочите. В този ден е добре да избираме и храната си покаприз и чувство. Не яжте каквото не ви се яде. В неделя се заемете с разчистващи и прочистващи процедури. Енергията ви търси поле за изява. Натоварете се физически. Ден за поправки, за ремонт на техника и точене на сечива. 3-и е ден на фатално привличане, на срещи с хора, които ще се опитват да влизат в личното ви пространство и да ви манипулират за услуги. Противопоказна е екипната работа. Не сечете дървета. Отложеното за 4-и ще мине при особено благоприятни и приятни обстоятелства, ще ви помогне по пътя към славата и известноста и ще даде възможност да направите пробив в престижна среда. Хапнете наволя, няма да напълнеете. Съвпатът на Венера и Луна ще покровителства любовните ви връзки, ще даде възможност да направите и бебето. На 5-и важното свършете до обед, доверете се на интуицията. Вечерта ви чакат поблеми у дома. 6-и е ден на едиповите комплекси и на комплексарското мислене, от което е крайно време да се отървете, ако искате да спечелите. В петък ще направите силен ход, а в почивните дни ще си издействате отдавна мечтани и желани неща.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените около 1-и ще имат и чудесни подаръци за рожденния си ден. Внимавайте, съдбата ви е приготвила нещо отдавна желано. В съвпад със Слънцето ви са Луна, Юпитер, Слънце и Меркурий. Очертават се срещи и запознанства, връзка с покровители и спонсори. 1-2-и възраждат личната ви инициатива по един приятен начин с възможоности за пътувания, срещи и предложения, които отдавна сте чакали. Не бързайте в понеделник. Лесно може да попаднете на фатална за бъдещето ви връзка. Денят се свързва с грехопадението, с тенденцията да се подчиниш на чужди съвети и воля. 4-и ви помага да отидете на точното място и да направите изключително полезен за бъдещето ви ход. Проявете творческа активност, рекламирайте се, влезете в нова среда. На 5-и намирате работа, терен и връзка, които ще се окажат спасителни варианти в кризата. Чакайте покана от чужбина. Участвайте в работата на чуждестранни фирми. 6-и не е ден за недоволство, приемайте каквото ви се дава. Проблемът в този ден е битката за самостоятелност. Не позволявайте намеси в личния ви избор. Ако свалите гарда и постъпите против волята си ще съжалявате. Меркурий навлиза във вашия знак, а това ще се отрази стимулиращо на бизнеса и деловите ви връзки. До една седмица ще направите силен професионален ход. Идва вашето време.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 1-и се събуждате с интуитивно прозрение за полезното и вредното, за това какво трябва да ядете и накъде да насочите личната си инициатива. Ако си повярвате ще си спестите много проби и грешки. Ден на устата, бъдете избирателни в храната. Това новолуние ви дава точните координати и на любовта. През уикенда пътувайте към нея. Най силният ви ден за любов, за публични, професионални и политически изяви е 4-и. Всичко предприето в този ден ще ви донесе късмет и слава, ще ви приближи максимано близо до приятели и любими хора, ще даде възможност да направите и получите предложения, които ще променят живота ви в една печеливша посока. На 2-и пасивността е разболяваща. Оглеждайте се, избирайте без да позволявате да ви избират против вашите чувства и воля. В понеделник ще срещате хора готови да ви изкушат, да ви привлекат към личните се амбиции и да ви направят част от своята политика. Лош ден за работа в екип. Правете сами и без да давате обяснения това, което смятате за важно. На 4-и хапнете наволя, но без да преяждате. На 5-и до обед продължете със същата тактика, но следобед в живота ви може да влезе провокатор. 6-и ви води към обекти и хора търсени отдавна. Обадете се на тези, за които мислите. Осъществете контакти с близки от чужбина. Някой купува еднопосочен билет. На 7-и ще изкачите висок връх.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Чудесен съботен ден за отваряне на собствен търговски обект или магазин. Ясно осъзнавате какво е полезно или вредно за вас. Ако се доверите на инстинктите няма да сбъркате и в играта на чувствата. В неделя прегледайте колата, или друга техника, с която ще пътувате и работите. Ден за ремонти и в отношенията. Нищо да не се оставя недоизказано и недоуточнено. На 3-и животът ви сблъсква с хора, които ще се опитват да ви дават изгодни за тях съвети, да ви насочват в посока на зависимости и застопоряване. Бъдете особено вниматени, не се препоръчват случайни контакти, както и подписване на обсебващи договори. 4-и е ден за приятелски срещи и визити, за обвързване и започване на нова работа. Сега предложените ви условия ще са много по-изгодни за вас. Ден и за хубаво похапване. До 5-и на обед не се ограничавайте в контактите и в храната. Вечерта Луната навлиза във вашия знак и на 6-и е в точен съвпад със Сатурн. Аспектът е свързан с комплексарското поведение, с колебанията, които дават шанс на други да ви изпреварят и да се внедрят на заслужено от вас място. Загубеното на 6-и трудно ще си върнете. Но от 7-и планетата на бизнес иницативата Меркурий вече ще ви гледа в хармоничен аспект. Ще се отворят нови още по благоприятни варианти, така че не се ядосвайте за пропуснатото. Ще бъдете компенсирани.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

За вас се очертава тежък, рисков и губещ уикенд, особено ако не се съобразите с интуитивните усещания и с предупредителните знаци на съдбата. Нищо отговорно да не се започва. Вероятни са конфликти у дома, особено ако смятате да отсъствате или да каните гости, които партньорът не одобрява. Дръжте тъщи и свекърви по-далече от дома. Това новолуние ще се отрази неблагоприятно на родените около 1 януари. И в политиката може да бъдат наложени на страната ни неподходящи кандидатури. На 3-и не взимайте прибързани решения, независимо съветите или притискането от страна на колеги и близки. Каквото отложите за 4-и ще ви донесе късмет, ще сложи в ред връзките, ще ви направи актуални и търсени, ще даде възможност да подпишете изгодни договори и да пробиете в желаната от вас посока. Ден и за хубаво похапване, почерпете за уредените сделки. На 5-и имате шанс да се внедрите на стабилно и доходно място. Обадете се на близки и приятели, които са далече. Ден на невъзвръщенците. Някой заминава за чужбина с еднопосочен билет, а и другите може да не се върнат. 6-и ви сваля на земята, овръзва ви с обещания и задължения, които няма как да не изпълните. Трудно ще се откъснете от застопоряващи предложения и прилепващи връзки. На 7-и една врата ще се затвори. През уикенда ви чака работа и наложени отговорности.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота се събуждате с ясното усещане къде са приятелите и къде враговете, какво трябва да ядете и какво да избягвате. Направете си равносметка и в неделя започнете да реализирате проектите си. 2-и е денят на леопада, който се готви за скок. Набелязани са жертвите и вариантите, които да ви осигурят нужната подкрепа и перспектива. На 3-и може да направите необмислен ход, да влезете в неблагоприятни връзки и да поемете отговорност, която не е ваша. Нищо важно да не се започва. На 4-и наоколо ще е голяма веселба, но за вас може да стане от играчка плачка, ако отидете в крайности или прекалите с алкохола. Бъдете избирателни, не споделяйте намеренията си и влезте в битка за защита на личните си и приятелски позиции. 4-и е и ден на големите изкушения, които може да ви разведат или оженят за неточния човек. На 5-и ще почувствате нужда да се обадите на някого. Ден на телепатичните контакти. Следвайте исканията на душата, проведете разговори с чужбина и направете крачка към една мечта. Имате шанс да се окопаете и подсигурите на престижна позиция. Хора в притеснено положение ще ви правят услуги. Гледайте да се справите с едиповите комплекси и с проблемите на миналото. От 7-и Меркурий ще ви гледа в хармонична позиция от знака на Везните. До десетина дни ще получите повишение, ще спечелите дело, ще регистрирате фирма.

 

 

Риби 20 февруари - 20 марлт

В събота избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Останете в леглото, медитирайте. Ще получите откровение за важните и маловажни неща в живота ви, за полезното и вредното, за истински нужните и вредните за вас връзки и храни. Ако се вслушате в гласа на интуицията ще си спестите грешен избор и неточности в действията. В неделя сменете един вид труд с друг, натоварете се физически, идете на излет в планината. Пасивността ще ви разболее. 3-4-и са най-силните ви дни за периода. Може да направите удобни и полезни за околните личните си стремежи и желания. Ще намерите начин да получите безплатни услуги и съдействие в нужния ви момент. На 3-и вечерта и в любовта ще ви се отвори парашута, а на 4-и може да привлечете с личния си чар и обаяние всеки, когото сте си набелязали. Тези дни може да ви направят желани партньори и да ви издигнат на престижна социална или политическа позиция. Нищо случващо се не е за пренебрегване. Не си изпускайте шансовете. На 5-и важното да се свърши по най-бързия начин. Към обед една врата ще се затвори, а вечерта някой ще ви постави и ултиматуми. На 6-и трудно ще се избавите от комплексарското си поведение. Ще раболепничите излишно и ще заемате робска позиция. На 7-и ще минете през неочаквано преобразяване. До вечерта ще смените тактиката и ще спечелите.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.