Овен 21 март – 20 април

Първата половина на деня започва с неприятности. Пътувайте към обед, когато облаците ще се разнесат, ще имате подкрепа от приятели и близки и тръгналото наопаки ще се оправи. Използвайте този уикенд за ремонти и подобрения у дома, в офиса или на вилата. Създайте си някои удобства, особено ако предстоят промени в семеен план или чакате гостувания. Навлизаме в деня на фонтана. Енергия и ресурси ще стигнат и за по-тежки и трудоемки дела. Включва се каналът на кармичната родова памет. Заемете се и с реставрация.

Телец 21 април – 20 май

Започвате деня с грешен ход, с недоразумения и разправии, които могат да променят планове и пътувания и да ви отровят уикенда. Не се опитвайте да правите нововъведения. Този ден изисква да се спазват традициите, да се правят нещата така, както сте ги правили до момента. Всяка рационализация ще затрудни живота ви, вместо да го облекчи. Очаквайте посещения и неочаквани ангажименти, които ще ви объркат програмата и ще ви изнервят. Работете на свой терен, не се хвърляйте да помагате някому, особено за ремонти.

Близнаци 21 май – 21 юни

Започвате от ниска позиция, но до утре ще постигнете много, ще подредите по нов начин отношенията и положението у дома. Не бързайте с изявите до обед, когато ще получите разрешения на наболелите проблеми. Ще се обадят близки от страната и от чужбина. Ще намерите кой да помогне в ремонти и преустройствени дейности и в добавка да инвестира във вашите таланти и намерения. Вечерта ще доминирате в средата си, околните ще се вслушват в думите ви, ще се съобразяват с желанията и разпорежданията ви.

Рак 22 юни - 21 юли

Към обед навлизаме в деня на фонтана. Неприятностите ви ще се трансформират в предимства. Ако за някъде сте закъснели или не сте могли да отидете, ще ви поканят на по-добро място. Едно ваше отсъствие ще привлече тези, които отдавна не сте виждали. Ще се появи спонсор или човек, готов да се заеме с личните ви проекти и да помогне в ремонтите и разместването у дома. До вечерта ще забравите поне за един проблем и неприятност и в следващите дни ще изкачите и останалите стъпала към успеха.

Лъв 22 юли – 22 август

Просто не ви е ден. Неща, започнали добре, ще се разбъркат, плановете ви ще се променят, ще се окажете пренебрегнати в намеренията на важните за вас хора. Някой друг ще се окаже център на внимание, а това неприятно ще ви засегне. Контролирайте емоциите, не показвайте чувствата си, отдалечете се от средата и мястото, което ви създава грижи. Денят е благоприятен за ремонти, за преустройство и подреждане по нов начин на връзките и интериора. Не променяйте условията на работата, за която сте се разбрали.

Дева 23 август – 22 септември

Ден за ремонти, строителни и преустройствени дейности. Имате два дни да приключите с това, което сте обещали. В началото на новата седмица ще ви подгонят задачите и нищо странично няма да можете да свършите. Този ден се свързва със семейните традиции с възможността да приобщите нови членове към средата и дейността си. Поканете близките на партньора или бъдещите си сватове. Моментът е важен за стиковка на намерения и начинания. Нищо да не се прави без знанието на тези, от които зависите. Така ще избегнете кризите.

Везни 23 септември - 22 октомври

Контролирайте емоциите си. Ще изживеете приятни моменти с близки и любими. Някой върви към запознанства, които ще се окажат стабилизиращи и даващи сила за бъдещи инициативи. В този уикенд може да изкачите висок връх, да спечелите състезания и конкурси и да получите нещо, за което дълго сте се борили. Близо сте до важен източник на сила в този ден. Символ е фонтанът от преливаща енергия, чувства и възможности. Не се отказвайте от нищо, което ви предлага животът. Тази вечер ще изживеете нещо вълнуващо.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще ви спъва недовършената работа на някой лаик в семейството и в приятелския кръг, който ще опре до вашите услуги. Провалят се пътувания, планове и намерения, но ако отделите време за належащите инициативи, ще имате чудесни моменти в началото на новата седмица и ще изкарате добри пари. Бъдете сигурни, че за всяка направена услуга ще ви се плати с лихвите. Не се ядосвайте за дреболии, а и по-едрите проблеми до утре ще отшумят. Пасивността е нежелателна, но трябва да се внимава с тежките физически натоварвания.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Имате два дни за ремонтите у дома, както и за напасване на проблемите в отношенията с близки и партньори. Използвайте всяка минута от днешния ден да свършите започнатата работа и да изпълните дадените обещания. Ако не се издължите с извънреден труд или финансово, ще имате проблеми в началото на новата седмица. Нещата, с които сте се захванали, не търпят отлагане. Забавянето им може да попречи на тези, които са ви се доверили. Бъдете отговорни, спазвайте обещанията си.

Козирог 22 декември – 20 януари

До обед не започвайте нищо ново и не променяйте плановете си. Може да направите грешен избор. Следобед с лекота ще извоювате лична и интелектуална независимост, ще се срещнете с хора, които ще ви дадат сили и ще предложат спасителни за вас варианти. Навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. В такъв момент някои от вас ще попаднат на тайни и явни източници на сила. В живота ви може да се появи благодетел. Чакайте изгодни поръчки и предложения с добра възвръщаемост.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес и утре Луната е във Водолей. Ще ви върви в любовта и спонсорирането, но в търговската инициатива ще бъдете изпреварени. Подредете приоритетите, дайте повече шансове на любовта, на приятните срещи и на артистичната промяна в интериора у дома. Съчетайте функционалното с модерното. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока и ще извлечете максимални ползи и облаги. Този ден помага на всеки от нас да намери своята ниша, своя човек и любовта на живота си.

Риби 20 февруари – 20 март

До обед не се опитвайте да отстоявате на всяка цена мнението си. Бъдете гъвкави, променете програмата, ако с това ще доставите радост на близките и децата. Простете на някой, който ви е обидил, и си дайте втори шанс. Близо до вода ще се чувствате добре. Навлизаме в деня на фонтана. Препоръчват се активен отдих и водни процедури до утре на обед. Довършете някои ремонти и поправки, подредете дома по нов начин и се отдайте на заслужена почивка. Чудесно е в този ден да се започне нов градеж и нова връзка.

Честит рожден ден!

Личната ви година е тройка. До края на ноември имате шанс да се внедрите на нова работа и в нова среда. Някой ще дочака и внезапно придобито богатство, нова работа и добре подплатен финансово договор. В момента се намирате в един от най-успешните си периоди на 12 г. цикъл. Някой ще дочака скоро деца и внуци. В следващата година натоварването ви ще е двойно, но ще има за какво да почерпите.

Родените днес ще имат силни покровители, ще срещнат и голямата си любов сред родените около своя рожден ден. Ще участват в световни мисии и изяви, ще бъдат спонсорирани в усилията си от различни организации. С лекота ще печелят конкурси и състезания. Дайте им добро образование. Родените на обед ще живеят далеч от мястото, където се раждат. Ще имат по-трудна и тежка съдба, с проблеми между родителите.

Заченатите днес ще бъдат покровителствани от предците си и уредени с наследства от двата рода.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.