Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден за консултации, за срещи с покровители, учители и консултанти в областите, в които всеки има нужда от съвет, морална и материална подкрепа. Сами може да спечелите и като съветници на приятели, близки и шефове. Сега е момента да вземете решение по въпрос за личното ви израстване, за специализации, за проучване на нова посока на развитие. Може да получите и непоискани съвети, с които е добре да се съобразите. Благоприятно за консултации при заболяване на щитовидната жлеза.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Бъдете внимателни, ако планирате работа и действия в непозната за вас посока или среда. Без съвет от капацитет не поемайте задължения към хора, които не познавате. Постарайте се да разберете мотивацията, която движи действията на хората търсещи контакт с вас. Постъпете добросъвестно към задълженията, които имате. Наученото и проучено днес ще ви влезе в работа, ще ви издигне в очите на околните. Не планирайте публични изяви, ако не се чувствате готови и подготвени за въпросите, които ще ви зададат.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Търсете нова информация по интересуващите ви въпроси. Ако в този ден проучите много добре работата и хората, към които ще се насочвате в следващите дни ще си спестите грешните ходове, проблемите и разочарованията. Провокирайте близък да „изплюе камъчето”, да ви сподели това, което го измъчва и тревожи. Така ще вземете адекватно решение и ще помогнете да не се направят или повтарят грешки. Добре е да се работи в екип и да се търси съвместно решение на професионалните въпроси.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден на съкровените знания, на това което остава скрито и само от време навреме ни се отдава да го открием или споделим. Лесно може да убедите някой да ви съдейства. С разумни доводи ще получите кредит на доверие от хора и инстанции. Търсете капацитет за съвет в личен и здравословен план. След получените съвети може да преосмислите ситуацията и да постъпите правилно. Денят е благоприятен за постигане на споразумение по имотни и наследствени дела. Което си е ваше може да си дойде при вас.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Тежък ден за родените във втората декада, особено ако се мислят за всезнаещи и всеможещи. Днес ще се намери някой, който ще ви надхитри и постави в неприятна ситуация на избор. Внимавайте с имотни и наследствени дела. Не подписвайте нищо без консултация със специалисти по въпроса. Може да ви направят неизгодно предложение, което да ви постави и пред свършен факт. Каквото е важно опитайте да отложите за петък. Днес и утре вървите по тънък лед от рискови инициативи. Неблагоприятно за гинекологични интервенции.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за придобиване на нови знания и умения. Ако се чувствате специалисти в дадена област може да започнете и преподаване. В този ден ученикът си намира учител и двамата ще са доволни. Старайте се да стигате до основата на възникналите проблеми. Не оставайте нищо неизяснено, за да не добие хроничен характер. Добре е да се поровите в старите източници по отношение на възникналите проблеми. Ще намерите неочаквано и оригинално решение на повтарящ се проблем. И сънищата ви носят нови знания и ще се сбъднат.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за сондиране на мнения по различни въпроси с капацитети в съответната област. Сега е момента да проверите как стоят нещата по отношение на готвените имотни и наследствени дела и делби. Намерете специалисти и адвокати, търсете консултации и давайте такива. Сега е момента да се водят преговори на работното място, да се търси спонсор и инвеститор, към който да се прикрепите и да действате съвместно в една и съща посока. Не правете нищо повърхностно и само, за да се „отбие номера”. В петък нещата може да зациклят.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще направите силен ход и ще обезпечите бъдещата си работа и дейност. Ден за консултации със специалисти и търсене на спонсори. Може да спечелите стипендия или да си осигурите нужната методическа подкрепа в посока на новите ви професионални интереси. В живота ви ще се появи благодетел, който може да ви наставлява и съветва почти безплатно. Търсете нови връзки и контакти с капацитети и специалисти. Всичко, което научите и проучите днес ще ви влезе в работа, ще ви осигури защити и протекции в бъдеще.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Изпреварващите ви действия в днешния ден може да ви помогнат да елиминирате конкуренцията и враговете си в следващите два дни. Активизирайте се максимално, проучете как стоят нещата в интересуващата ви област или потърсете съвет от капацитет за проблемите, които имате в здравословен и професионален план. Може да намерите учител и специалист по отношение нуждите и на децата. Не се опитвайте да се справяте сами с проблеми извън личната ви компетентност. Подайте документи за нова работа.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Този ден отваря вратичка към нова работа и професионална заетост. С времето задачите и отговорностите ви ще се разширяват и парите ще са повече. Проучете как стоят нещата в посоката, в която смятате да тръгнете. Нищо няма да ви се даде даром, но вложените усилия ще се отплащат във времето. Постарайте се да стигнете до основата на всеки проблем или поставена задача. Нищо да не се прави повърхностно, ако искате да успеете. Дава ви се шанс да заемете нова пазарна ниша. Проведете нужните консултации.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежък, рисков и проблемен ден особено за родените във втората декада. Не се предоверявайте, не предприемайте нищо важно, ако не сте готови, ако чувствате, че не сте в час с нововъведенията и изискванията в съответната област. Днес и най-мъдрият ще се изложи и ще покаже, че си е малко прост. Проверете по различни канали и от различни източници информациите, на които се готвите да реагирате. Не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Не е изключено да ви подведе нелоялната конкуренция.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ще постигнете максималното и ще направите изгодни за околните личните си съвети и предписания. Ще се окажете отдавна търсеният специалист или консултант в област, в която ви смятат за капацитет. Ще ви рекламират публичните ви участия и изяви. Сега е момента да създадете свой екип, да потърсите финансиране на проектите, с които се занимавате. В живота ви може да се появи спонсор или неочакван благодетел, който да ви извади от кризата. Намирате решение на тежък проблем. И сънищата ви дават важна насока.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет –5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е 11. Не я превръщайте в двойка. Сега е момента да вдигнете нивото, да не циклите само в материалната област, а да започнете да работите и за духовното си усъвършенстване. Желателна е среща с Учителите. Най-неочаквано може да завиете в съвсем нова житейска посока.

Родените днес са малки мъдреци, които ще ви учудят с таланти и дарби. Родените на изгрев слънце ще владеят публиката и сцената. Ще им ръкопляскат където и да се появят. Родените около 1-10 ноември са вероятни техни благодетели, треньори, учители и партньори в бизнеса и в любовта.

Заченатите днес ще бъдат учени и защитници на закона, независимо дали той е добър или лош. Те ще пазят устоите на обществото.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. 

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.