Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ако може да си го позволите в събота не излизайте от дома и не влизайте в контакт с непознати. Стойте далече от социалните межи. Йордановден, пречитваме се, хвърля се кръста. Всичко предприето в неделя ще тръгне по вода и ще ви носи предимства. Бъдете сигурни, че ще преодолеете всяка преграда. Вече са разрешени и църковните бракове. На 8-и всеки се опитва да гребе с голямата лъжица, с претенции за нещо по-добро в работата и в живота. Ще бъдете подложени на натиск. Преградите по пътя ви ще са трудно преодолими. Не се отказвайте, опитайте да ги преодолеете. Конкуренцията на работното място навлиза в решителна фаза на 9-и, когато не бива да се давате без бой. Ще получите информация позволяваща да намерите път за решение на проблемите. Правят се първите успешни сделки за годината. На 10-и трудно ще се уреждат документи и разрешителни. Някой открито ще ви пречи да вземете това, което ви се полага. Лесно се влиза в конфликти, от които ще имате само неприятности. 11-и е силен и творчески ден, в който може да си издействате повишение, допълнителни доходи или спонсорска защита. В световен план тръгва някаква важна мисия, в която много страни ще се включат. Старото се руши, денят носи реформи и законови промени. На 12-и ще постигнете поне една цел. Преди да започнете нещо ново приключете окончателно със старото и не се обръщайте назад.

 

Телец 21 април – 20 май

Независимо празника на 6-и ограничете контактите, прекарайте деня сред свои, работете над проектите си и се занимавайте с личното си хоби. Може да ви хрумнат чудесни идеи. На 7-и късметът ще работи повече за родените в третата декада. Този ден дава възможност да се прекрачат всякакви бариери, да се направи предложение, да се започне нова дейност, която ще ви издигне на по-висока навивка на лично и професионално развитие. Сега е момента да се концентрирате над най-важната си цел. Не се разпилявайте с дреболии. Преди заспиване е добре да си поръчате сън. В понеделник ще се събудите с изяснена позиция и цел, ще се ориентирате в променящата се ситуация и ще намерите мястото си в средата, в която се изявявате. Не напрягайте очите, намалете месните продукти. На 9-и ще получите информация, която не се дава на всеки. Слънце, Венера и Плутон ви гледат в хармоничен съвпад от Козирога. Може да ви направят изгодно делово предложение. Не протакайте отговора си. На 10-и конкурентите ви ще се намесят и ще ви изтикат от яслата. Това ще бъде ден на огромните апетити, на блъскането с лакти и засилена компроматна атака. На 11-и старото се руши, може да получите неприятно напомняне, особено ако нещо не сте платили. Губите някои привилегии. Меркурий навлиза в Козирог и на 12-и идва вашето време и шанс да печелите повече.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На Йордановден очаквайте опити за въздействие и манипулация. Не се задържайте дълго на места, където може да ви провокират. Добре е да се изолирате от светските изяви, но трудно ще ви се получи. Очертава се здравословен проблем. В неделя до обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. С напредването на деня лесно се отхвърлят съмненията и най-накрая се взима важно решение. Този ден ще ви помогне да се ориентирате дори и в ситуация, за която имате малко информация. В момента много неща се правят и уговарят на четири очи. Най-силните ви дни за периода са 8-9-и. В понеделник пътувайте, водете преговори, рекламирайте се по всички възможни начини и уредете срещите, от които очаквате пари, придобивки и преспективни договори. На 9-и имате шанс да влезете в нова среда. Ще получите информация преди другите и ще направите силен ход. Ще се подписват изгодни договори. На 10-и ще се погазват привилегии и права, ще се действа от позиция на силата и за малкия човек никой няма да мисли. Ден на крокодила, апетитите са огромни, всеки се стреми да грабне кокала преди другия. Лош ден за преговори. Каквото отложите за 11-и ще промени нещата, ще донесе реформите, които са нужни на вас и на зависещите от вас. 12-и ви изправя пред тежка дилема. Приключвайте, а не започвайте.

 

Рак 22 юни – 21 юли

6-и е благословен ден, в който сънищата ни се сбъдват. Добре е да се ограничат контактите, да се работи на свой терен и сред свои. Не бързайте да се обвързвате с нови хора и да се поставяте в зависимост от някого и нещо. Грижете се за близките и претворете в реалноста личните си идеи. В неделя всичко предприето ще ви радва и донесе успехи. Първият благоприятен ден за годината за сключване на брак. С действията си в момента вдигате нивото. Следобед навлизате в труден период. Ще се появяват спънки и неудобства, а в понеделник и конкуренцията ви ще се активизира. В тези дни ще трябва да дадете всичко от себе си, ако искате да се укрепите и да направите крачка напред. Може да се предложи нова работа или странична дейност. Натоварването ви се увеличава. Нищо няма да ви се даде даром. Щадете кръста и бъбреците. Родените около 10 юли преживяват кармични изпитания и трябва да се справят с открито и прикрито противопоставяне. На 10-и може да се решите на крачка, която окончателно ще остави в миналото стария ви начин на живот. Който замине за чужбина дълго няма да се върне. Бъдете внимателни в избора. На 11-и започвате с придобивка и късмет. Едно желание ще ви се сбъдне, ще направите стъпки и реформи носещи перспектива и благополучие в живота ви. На 12-и постигате първата важна цел за годината.

 

Лъв 22 юли – 22 август

6-и е рисков за тези, които прекалят с алкохола и стимулантите, които се поддадат на нечие въздействие и влияние. Малко повече дистанцираност ще ви помогне да парирате нечии претенции и намеси в живота и в личния ви избор. Не е ден за нови запознанства. Навсякъде са заложени мрежи за наивници. В неделя всичко е променено, шансовете ви са двойни, не се колебайте в избора си. Пътувайте, проведете първите важни разговори за годината. Този ден по един или друг начин ще ви вдигне нивото. В понеделник водете преговори, използвайте посредници и в най-важните моменти разговаряйте на четири очи. Ако за нещо се споразумеете и двете страни ще имат полза. Дава се клетва за вярност, подписват се първите успешни договори. Уредените сделки ще носят двустранни ползи. На 9-и печелят тези, които добре са проучили нещата и са си научили урока. Вървите към съюз, който не бива да се афишира. Ще получите информация от първоизточника. Възползвайте се, реагирайте преди другите. На 10-11-и ви предстоят тежки битки. На 10-и не очаквайте компромиси, стойте далече от рискови компании. Конкуренцията ще ви захапе, ще се опита да ви отнеме спонсорите. Очертават се здравословни проблеми. Не се давайте без бой, няма накъде да се отстъпва. На 12-и ще се похвалите с победи и ще постигнете важна цел.

 

Дева 23 август – 22 септември

В събота може да направите полезни и изгодни за друг собствените си амбиции и желания. Йордановден е, кръста е хвърлен, мрежите също. Кой както може ще се опитва да улови някого в мрежата на личната си амбиция. Поканете на среща тези, от които може да получите някаква услуга и облага. Опасното е, че в този ден нищо не се дава даром. На 7-и придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще ви помогне да кажете и направите това, от което сте се притеснявали и страхували. Концентрирайте се над най-важното и ще го постигнете. Вечерта си поръчайте сън. 8-и е ден за преговори, за неустоимо движение напред и нагоре към целите, които ще гоните през годината. Всичко предприето ще носи ползи, ще ви свързва с важни съюзници и посредници. Ще се похвалите с победа и може да сключите изгоден договор. Във вторник печелят добре подготвените и тези, които предварително са се информирали за изискванята на момента и са си научили урока. На 10-и не правете и не очаквайте да ви направят компромиси. Всеки се бори с нокти и зъби за престижни позиции. Един заминава за чужбина, други двама се борят за мястото му. Няма прошка, не отстъпвайте. 9-и ще ви свърже с ценно партньорство и с важен благодетел. Очаквайте изгодно преложение. В петък нищо ново да не се започва, а да се приключва това, което е обещано.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 6-и се въздържайте от странични връзки и контакти с непознати. В сила е зарибяваща програма. Особено опасно е да се съгласявате прибързано с нечие мнение и да защитавате позиция, която не сте проверили и обсъдили с близките. Неблагоприятно за сключване на брак и нови договори. Родените в третата декада да очакват изненада в настоящия период, която тотално ще преобърне отношенията и ще пренасочи усилията им в нова посока. На 7-и в живота ви може да се появи благодетел, на когото ще се опирате и разчитате дълго. Подаръците от този ден ще са от полза и за близките ви, независимо, че ще засягат повече лично вас. Не се отказвайте от нито една предложена възможност. В понеделник вършете работата си сами и без посредници. Очертават се опити да ви бъде отнето пълномощие и възможност лично да си движите нещата. На 9-и нищо няма да постигнете без щателна поготовка и верни съюзници. Пазете свои и чужди тайни. Ако се опитате да навредите някому ще си докарате неприятности. В тези два дни чуждо тяло ще се опита да се вмъкне в професионалните ви и лични отношения. Вместо обещаното шефско място може да получите това на заместника му. 11-и е ден на неукротимите апетити. Сексуалната енергия подкопва здравето. Отложеното за петък ще приключи успешно и ще ви донесе пари.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

В събота запазете неутралитет и не влизайте в спорове. Внимавайте с алкохола и с обещанията, които давате в нетрезво състояние. Слабостите ви ще бъдат използвани. Не давайте обещания и не теглете кредити. В неделя всичко предприето ще носи късмет и ползи. В този ден лесно се справяме с нерешителноста. Отхвърлете съмненията, решете как ще постъпите, на кого ще се опрете и с кого ще се обвържете. Ден на духовно прозрение за бъдещето. В понеделник може да се решите на крачка към нов човек и ново бъдеще. Чудесно е да подпишете и нов трудов договор или да започнете нова работа. Ден за преустройство, за преместване на ново място или в нов дом. Денят е благоприятен и за покупко-продажби и търговия с полуфабрикати. Ще намерите и нужното ви лекарство или специалист. На 9-и късметът ще работи за добре информираните и тези, които дърпат конците. В сряда бъдете особено внимателни. Информацията, която давате ще бъде използвана срещу вас. Пазете се от всякакви демонстрации на сила. На 10-11-и Луната е във вашия знак . Препоръчват се участия в публични изяви, пътувания, преговори и срещи, които ще ви донесат спонсорска защита и финансиране на важен ваш проект. Ще спечелите дело и ще се включите в перспективна дейност или мисия. Родените около 10 ноември са в най-изгодна позиция. На 12-и всяка цел е достижима.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 6-и не поемайте излишни рискове, не вадете кръста и не се връзвайте сами на кръста на задълженията в желанието да отмените някой, който няма да го оцени и пак ще е недоволен. Вероятен е и здравословен проблем. Не се оставяйте в нещо да ви убеждават. В неделя не си поставяйте тежки задачи. Пътят ви е като бягане с препятствия. Следобед навлизате в стабилизиращ период. В понеделник ще осъществите мечтаната сделка, ще си стиснете ръцете с важен партньор, ще намерите търсения клиент и защитник на проектите ви. Кандидатствайте по спонсорски програми. На 9-и печели този, който успее добре и навреме да се информира по отношение на промените, които предстоят. Опитайте да навържете информации от няколко източника и ще направите изпреварващ ход. Денят е добър за среща с учители и съветници. На 10-и не се доверявайте на никого, вършете си сами работата без излишни коментари. Не отговаряйте на провокации и не изневерявайте, ако не искате да ви компрометират и рекетират. 11-и е ден за реформи и реорганизации. Заложете здрава основа на новите начинания, консултирайте се с юрист. Нещо, което си е ваше ще дойде при вас. Пропоръчва се да включите и резервите на пълна мощност. Започнатото в този ден ще донесе придобивки още в петък, когато се очертават и пътувания.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Изключително силен уикенд за вас. На 6-и ще убедите някой да ви съдейства, а друг да подкрепи идеите и проектите ви пред важна аудитория. Ще извлечете полза от всяка среща и контакт, в неделния ден. Не се съмнявайте в себе си, в силите и възможностите си. На 8-и обстановката се променя и усложнява. За всичко ще ви трябва повече усилие и съдействие. Ще подложите на изпитание и партньора си в семеен или професионален план. На 9-и е точният съвпад на Слънце, Венера и Плутон във вашия знак. Повярвайте си и ще постигнете много. Вероятни са запознанства с човек, който дълго ще остане в живота ви. Ще получите някакво особено стимулиране на сили, амбиции и таланти. Това е ден, в който търсещите се сродни души се намират, половинките се срещат и дано повече не се разделят. На 10-и предстоят тежки битки с конкуренцията. Не бързайте, напредвайте бавно и запазете неутралитет. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате, а тихо и кротко си действайте по важните задачи. 11-и е ден на първите реформи, на важни посещения и срещи, на които трябва да сте инициативни и добре да се представите. Има шенс да получите неочаквано кредитиране и бизнес предложение. В този ден Меркурий навлиза във вашия знак и ще ви подкрепя в сделките. Приключеното в петък ще донес пари и слава.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 6-и не се оставяйте да ви убеждават как да постъпите и какъв избор да направите. Доминира желанието да си пръв, да си в светлините на прожекторите, да убедиш околните да работят за личната ти кауза и интереси. Не правете нищо за пръв път. Каквото отложите за следващите дни ще ви донесе късмет, придобивки и възможности за лична реализация. Не бързайте да давате каквито и да било обещения. На 7-и се концентрирайте над най-важната и неотложна задача и чак като я свършите се заемете с другите си задължения. Не се разпилявайте. В понеделник късметът ще ви следва, ще осъществите перспективна връзка, ще си стиснете ръцете и може да подпишете изгоден договор. Бъдете внимателни в юридически план. В момента всеки ваш пропуск и недомислие може да се използва от някого във ваша вреда. Не давайте повод за критика. На 9-и сте в стихията си получавате по различни канали важна нформация, която ще ви помогне да изпреварите конкурентите и да спечелите повече отколкото предполагате. Ден за среща на учителят с ученика. Започнете да взимате и давате уроци. Родените около 10 февруари ще имат проблеми със закона на 11-и. Намалете претенциите, не се разправяйте с никого и спазвайте правилата. Не предприемайте нищо сериозно. Късметът ви ще се върне на 12-и следобед. Приключете каквото сте обещали.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Внимавайте на 6-и, когато с голяма вероятност ще ви склонят и убедят да направите нещо, което ще ви създаде проблеми, ще даде възможност на друг да печели или да ви елиминира от играта. Нищо ново да не се започва. Не е ден за първа среща, особено след запознанство в мрежата. Алкохолът допълнително влошава нещата. Някой ще улови златната рибка в мрежите на личния си интерес. Дано не ви се наложи да изпълнявате три желания. До неделя на обед тенденцията е към конфликти и дистанциране. След това обстановката се успокоява. В понеделник действайте без бавене, обадете се на тези, с които имате намерение да работите и извършвате съвместна дейност. Денят се свързва с колесницата на победата. Може да подпишете изгоден договор и да си стиснете ръцете в името на общия съюз и общата защита срещу конкуренцията. На 9-и може да се събудите с важна идея. Проучете как стоят нещата. Ден за среща с капацитет в съответната област. Ще се намери и лекарство за тежка болест, а и в областа на чувствата ще преболедувате старата връзка и ще навлезете в нов любовен цикъл. 10-11-и ви носят късмет, сила и защита, възможност да получите чаканото финансиране на задачи и проекти. Родените около 10 март ще спечелят дело в битката с конкуренцията на 11-и. На 12-и нищо ново да не се започва, а да се приключи с обещаното.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дидо от D2 се калява във „Фермата“

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Рокът показа как трябва да звучи „Прощално“ на Вапцаров (ВИДЕО)

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Тон мастило се изписа по евтиния пиар на неизвестна поп-фолк певица, която си позволи да пъшка и да се разголва върху стиховете от „Прощално“ на Вапцаров. След седмица шум и повече от месец дистанция от случилото се, днес надали много хора помнят името й. Тя се казваше Антонина. За повечето на казуса е сложена точка. Но не и за няколко човека от рок гилдията.