Снимки

Само преди няколко години, всички се възхищаваха на първия 4K проектор за домашно кино от Sony, който имаше цена от $ 26.000. Сега, през 2018 г., вече съществува N-Tech безжичен, преносим 4K проектор, който разполага и с вградени съраунд високоговорители и струва едва $ 475.

Понастоящем предмет на кампания за набиране на средства, проекторът N-Tech е компактна модулна система, включваща три отделни модула, високоговорител, батерия и проектор. Най-горният модул е на проектора, който може да се върти на 360 градуса, което позволява бързо калибриране в желаната посока, както и възможност за допълнителна настройка за прожекция на тавана.


Проекторът предлага разделителна способност 4K UHD 3.840 x 2.160 при 60 FPS и яркост от 1500 ANSI лумена, като осигурява размери на проекцията между 32 инча (81 см) и 360 инча (914 см) от разстояние от 80 см до 9 м. Акумулаторният модул осигурява до осем часа работа с едно зареждане, докато модулът с високоговорители включва четири говорителя по 3 W.
Освен допълнителния HDMI вход проекторът предлага пълна безжична функционалност, посредством Wi-Fi или Bluetooth. Разполага с 32 GB пространство за съхранение и USB вход, позволяващ зареждане с мултимедийно съдържание или лесно да се включи флаш памет. Модулния проектор е висок 11.4 см и широк 17.1 см.

Цената от $ 475 при предварителна поръчка е доста приемлива, като компанията ще стартира доставките от септември 2018 г., след като финализира дизайна, на наскоро през декември.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Количката на BMW с приложения за летища и търговски центрове

Personal Mover Concept оптимизира работния процес

Количката на BMW с приложения за летища и търговски центрове

Автомобилните фабрики представляват огромни помещения, изискващи работниците да изминават големи разстояния, докато извършват работата си. В фабриките на BMW, някои служители може да изминат до 12 км на ден, често пренасяйки различни части. Компанията проучва нов подход към мобилността на работното място, разработвайки персонално превозно средство, подобно на Segway, което позволява на служителите да се придвижват в завода.

Chatterbaby помага на родителите с увреден слух

Приложение превежда бебешкия плач

Chatterbaby помага на родителите с увреден слух

Всеки родител ще потвърди, че звукът на плача на бебе, може да съобщава множество неща, от „гладен съм” до „боли ме”. Екип в UCLA вече е разработи ново приложение, което може да долови, кога бебето плаче и помага да се дешифрира това, което се опитва да съобщи.

Изкуствен интелект сам поправя грешките си

Система позволява на роботите да се учат от хората

Изкуствен интелект сам поправя грешките си

Ако роботите някога ще заместват хората, те ще трябва да се научат да работят. Ръководителите на фабрики имат по-важни задачи, от това да програмират сложни инструкции, като ще е много по-лесно, ако биха могли да покажат на роботите какво да правят, също както биха показали на нов служител.