Снимки

Овен 21 март – 20 април

Събуждате се с някакво озарение как да подредите деня, какво и кого да изключите и включите в плановете си. Уредете стабилизиращи работата ви срещи и разговори, търсете нови партньорства, затвърдете старите. Следобед навлизате в рисков период, особено ако не контролирате изказванията и си позволите повече алкохол. Ще бъдете провокирани да „изплюете камъчето”, а това ще ви постави в неблагоприятна позиция, ще доведе до лични забележки и критика. Внимавайте къде оставяте компрометиращи материали.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Тежък ден за родените в първата декада. Всяко прегрешение ще има своите последствия. Законът ще ви санкционира при неспазване на правила и предписания. На работното място очаквайте колективна атака. Нищо да не се афишира преди да е станало факт. Следобед навлизаме в деня на петела. Не споделяйте важна информация, особено ако засяга трети лица. Счупен домашен съд е лош знак. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне, а после може да се чудите как да се отървете от него или от нея.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Навлизате в успешен период. Ще разберете скривани информации и ще направите своя ход преди този на конкуренцията. Използвайте силата на колектива за уреждане на лични интереси и битки. Очаквайте вест от чужбина. До вечерта обстановката се натяга от непремерените реплики на околните. Не взимайте отношение, за да запазите връзката и с двете спорещи страни. Ако вземете страна, ще се дистанцирате от важни за бъдещето ви хора. Ще ви провокира прекалената приказливост и желанието да се похвалите.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Разчитайте на интуицията, търсете начин за обединение на хора и интереси. Не играйте несвойствени роли, особено свързани с компроматна война и силови блокажи. Каквото си пожелаете до утре на обед ще се сбъдне и ще стане основа за бъдещите ви действия и връзки. Не забравяйте, че този ден сбъдва благите пожелания, а тези, които вредят се връщат като бумеранг. Следете знаците на съдбата и не лъжете. Ще се очудите колко бързо лъжата ще се разкрие или ще се превърне в истина. Пазете си личните данни.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес всеки има лъвски помисли и амбиции, дори и да не е от вашата зодия. Интересите ви ще се сблъскат с тези на силни и опасни противници. Ще ви трябват много усилия и дипломатичност, за да постигнете своето. Не си позволявайте работа и любов на едно място. Един непремерен жест или реплика може да ви извадят от играта и да ви вкарат в компроматни войни. От обед до утре на обед се изолирайте от светския шум, не правете изявления и не разкривайте картите си пред напроверени хора. Пазете си документацията.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Трудно ще се измъкнете от влиянието на околните в личните ви и професионални дела. Движете се в позната среда и не допускайте странични намеси в новата си работа или предмет на дейност. Винаги, когато си позволите работа в екип енергията започва да тече от вас към некадърниците. Затова днес бъдете с равностойни и доказани във времето партньори. Не споделяйте нищо излишно, особено касаещо идеите, от които възнамерявате да печелите в бъдеще. Тази вечер сте на път към приключение, което ще се помни.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Един вдъхновен ден, в който може да получите просветление за работата и личните ви връзки. Ще ви търсят и от чужбина с предложения и покани. Не чакайте, сами с обадете на приятелите и стиковайте намеренията си за предстоящите празници. Ден за резервации и оформяне на групата, с която ще работите или ще се събирате за поредния купон. Следете знаците на съдбата и тази вечер си позволете да изживеете някакво проключение. Внимавайте с алкохола и стимулантите, не правете забележки, не споделяйте свои и чужди тайни.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Очертават се пътувания и отсъствия, които ще ви позволят да изживеете нещо вълнуващо. Бъдете сигурни, че и тези, които оставяте сами няма да скучаят. Днес бумерангът на изневерите се връща, случват се събития, които могат да ви променят местожиеенето и средата и да ви насочат към странични връзки. Желанието да изживеете нещо вълнуващо ще се плаща. Внимавайте какво си пожелавате тези вечер, защото ще се сбъдне и ще промени живота ви. Не вредете с думи и дела. Изтривайте от телефона компрометиращите факти.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Имате два дни, в които да пробвате нова тактика по отношение на лични и професионални връзки. Уговорете срещите си до обед. Следобед провокациите ще са повече, а съдействието по-малко. Ще се реагира болезнено на лични забележки и критика, ще се разменят остри реплики. Започвайте такива дела, които бързо ще приключат. Не афиширайте нищо, което планирате за бъдещето. Желанието да се похвалите ще ви изиграе лош номер. Организирайте пътувания, но планирайте да се върнете в неделя преди обед.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Севетът на деня е да се чувствате с развързани ръце, но да не развързвате езика. Действайте активно в посока на амбициите си, без да давате излишна информация на тези, с които влизате в контакт. Не слагайте тигана преди да сте уловили рибата. Очертават се възможности за пътувания и покани от чужбина, които може да се провалят, ако конкурентите ви разберат. Не унищожавайте квитанции и бележки, ще ви потрябват. Денят не е благоприятен за вадене на зъб. Не е нужно и да захапвате някого на болното място.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луната навлиза във вашия знак и до вечерта сключва пречупващ аспект с планетата на правото и закона Юпитер. Бъдете внимателни при пътувания. Не си позволявайте да влизате в конфликти. Движете се по линята на най-малкото съпротивление. Внимавайте какво си пожелавате до утре на обед. Тенденцията е да се сбъдват благите пожелания. Тази вечер ще ви донесе изкушения, които ще се плащат в бъдеще. Движете се в позната среда. Изневерите в тези дни ще имат по-големи последствия, отколкото преполагате.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес плувате в морето на интуицията, усещате неща, които остават скрити за околните, а това ще ви помогне да постигнете максималното в ситуацията. Останете неми като риба за своите и чужди тайни. Ще ви се предлагат изкушаващи варианти, особено в любовта и връзките. Пожелайте си нещо и ще го имате. Изискването е да не вредите никому, така че пожелайте на враговете щастие и късмет, но по-далече от вас. Планирайте пътувания. Ще изживеете вълнуващи моменти, ако откриете своя човек в множеството.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Излизате от лична година деветка, в която много неща и връзки в живота ви са приключили, но сте имали и възможност да оберете плодовете на дълги години старание. 2018 г. ще бъде година-репер и ориентир за бъдещето ви. Всичко предприето ще ви изведе на по-добри позиции в личния живот и в бизнеса. Тръсете нови варианти и пътища за развитие. Каквото си пожелаете тази вечер ще се сбъдне.

Родените в интервала 11 ноември -1 декември попадат в скритата зодия на Змиеносеца, която управлява скрито съдби и души и в която се смята, че се прераждат атлантите. Родените днес ще правят пророчества, които ще се сбъдват. Може да работят за тайни служби. Част от работата и живота им няма да се афишира. Тези деца са мост към бъдещето.

Заченатите днес ще живеят в синхрон с природата и ще използват нейните сили. Ще пътуват много, ще имат лични интереси в различни части на света.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дъщерята на Джако призна, че е бисексуална

Парис Джексън, дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън, е бисексуална. 20-годишната актриса, която от доста време свързват с красавицата Кара Делевин – сама призна пред феновете си, че е привлечена и от двата пола – както мъже, така и жени, но не иска да си слага сама етикети.