Снимки

Овен 21 март – 20 април

Днес сякаш всичко е спряло и замряло. Предстои преустрояване и прегрупиране на хора и събития. Меркурий спира преди да тръгне директно, а и Слънцето се кани да напусне знака на Стрелеца и всичко това в утрешния ден. Затова в момента не предприемайте изпреварващи действия, защото голяма част от тях може да претърпят промени след утрешния старт на нови инициативи и изисквания. Подреждайте приоритетите, бъдете внимателни в общуването, не позволявайте да ви разбаланасират и провокират. Нещо може да се обърка.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес не бива да бъдете пасивни, но и прекалената амбиция не е за препоръчване. Натрупва се огромна потенциална енергия, всеки изчаква ходовете на другите, но точно в такъв момент може да извадите късмет и да спечелите например дело или голяма поръчка. Конкуренцията ви се страхува да предприеме изпреварващи ходове, а това ще е благоприятно за личните ви сделки и намерения. Подсигурете си гърба и си оставете вратички за отстъпление, ако нещата вземат негативен обрат. Препоръчва се повече физическо натоварване.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на подготовка преди действията ви в следващите дни. Вътрешната ви енергия нараства и ви провокира към действия, към преговори и предложения, които не се правят всеки ден и на всеки. Днес и утре не се обвързвайте с никого за нищо. В тези дни ще се случват събития, които ще елиминират тези, които ви пречат и с които трябва да се съобразявате. Родените в третата декада ще си отдъхнат от големи неприятности и болки. От утре Слънце и Сатурн вече няма да ви гледат в опозиция. Ще се изправите и ще тръгнете напред.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада да бъдат особено внимателни с техника и транспорт. Не се правете на майстори в нещата, които не разбирате. Намерете квалифициран специалист за нужните ви ремонти и услуги. Днес пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно и отговорно не бива да се занимавате. Увеличете физическото натоварване, но без прекалявания. Пазете си документацията. Не рискувайте с участия в начинания и проекти, които не се знае кой управлява, кой пие ще кой ще плаща. Не взимайте и не давайте заеми.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес и при вас ще се натрупа енергия и желание за действие. Всички ни гони предстартова треска. Внимавайте да не направите фалстарт. Пускат се провокиращи информации в посока на личната ви амбиция и професионални отношения. Не излизайте от рамките на добрия тон. Всичко, за което днес се постараете утре ще ви свърши много добра работа. В момента е добре да се провеждат събрания, да се обмислят общите действия и да се привличат съюзници. Не планирайте за утре работа в екип. Сега е момента да го направите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще постигнете много, ще намерите съюзници и може да станете част от голямата игра. Агресията е повсеместна, така че настройте се на самозащита. Идете максимално добре подсигурени и подготвени на разговорите и обсъжданията, които предстоят. Може да спечелите конкурс и да елиминирате конкурент. Довършете каквото има да се довършва на работното място и в отношенията. Днес е важно да разчистиш терена на бъдещите си действия. Не бързайте да се обвързвате. Дайте най-доброто от себе си и утре направете самостоятелен ход.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада може да бъдат провокирани и изловени в крачка. Не подписвайте важни договори и си пазете документацията. Осигурете си нужните защити, а след това мислете за атака и нападение в посока на големите си надежди и амбиции. Днес е важно да издигнеш дигите, които ще те предпазят от лавината на събитията, които ще ни залеят утре. Всичко, за което се постараете и уредите ще ви помогне да извлечете максимални ползи в следващите два дни. Не рискувайте с каскадьорски изпълнения.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес сте в стихията си, печелите от чуждата неувереност, нерешителност или незнание. Ще си осигурите престижна позиция. Действате с лакти и с натиск, който е отговор на минала агресия, подигравка или пренебрежителни действия. Днес Скорпионът обира лаврите, поставя всеки на мястото му и си осигурява стабилна база за старта на бъдещите инициативи. Вътрешната ви енергия достига високи нива позволяващи да влезете в битка за защита на права и лични интереси. Съчетайте атаката с надеждна защита.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Събирайте сили, енергия и личен потенциал за действие. Стоите на границата между задържащите ситуации на миналото и възможностите за едно по-добро бъдеще. Утре в живота ви ще настъпи огромна трансформация. Слънце и Сатурн ще напуснат вашия знак, ще изчезне една тежест, притискане и съобразяване с някого. Ще бъдете оставени на собствен ход. Работата и бизнеса ви ще тръгнат нагоре. Не бързайте днес да започвате каквото и да било. Застанете на старта, подгответе се за атака и битка за по-добри житейски позиции.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес личната ви активност и амбиция среща чуждата в тежка битка. От голямо значение е да си вземеш не само меча, но и щита, където и да отиваш, за каквото и да се бориш. Не бива да сте пасивни. Вземете предпазни мерки, извадете нужните документи и разрешителни, привлечете нужните хора, направете нужните проверки и диагностики на ситуацията, в която се намирате. Не давайте никому излишни права над проектите и личната ви територия на влияние. Не поправяйте техника, от която не разбирате.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес се работи с метали, точат се сечивата, а в миналото в такъв ден са изливали и правили сребърни съдове и прибори. Прегледайте всички уреди и техниката, с които ще работите. Този ден възражда личния ни потенциал за действие, активизира ни максимално в посока на големите ни амбиции и страсти. Важното е да не се предприема нищо съществено преди да сте сигурни, че сте осигурили нужната база, средства и съюзници за общата работа. Уточнете искания, позиции и права. За утре не планирайте работа в екип.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Препоръчва се интензивно физическо натоварване. Дайте поле за изява на натрупания в тялото потенциал. Натоварете ума си с планиране и подготвяне на предстоящите изяви. Губите, ако останете пасивни и изчаквате някой друг да ви свърши работата. Приключете с ангажиращите вниманието и работата ви проекти. Преди да стартирате в следващите дни нова дейност разчистете терена за нея, дайте си сметка с какви ресурси разполагате и какво точно искате да постигнете. И сънищата ви са тест за бъдещето.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Навлизате в лична година седмица, която ще ви донесе възможности за внедряване в нова среда, на нова работа и на ново местоживеене. Завивате зад ъгъла. Старите връзки остават в миналото. Може да не виждате дълго старите приятели. Нещо ново напира и търси поле за изява. Време е да се преборите с ограниченията и страховете си. Още утре поне някои от тях ще изчезнат.

Родените днес ще зависят силно от семейната среда и от страната, в която ще израснат. Ще са изключително надарени, но имат и тенденция да оставят талантите си латентни, ако няма кой да ги стимулира, подкрепя и обича. Научете ги да рискуват в рамките на умереното.

Днес ще се зачеват борци за права и свободи или просто хулигани. Във вените на тези деца ще тече кръв на боец и разрушител на статуквото.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дидо от D2 се калява във „Фермата“

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Рокът показа как трябва да звучи „Прощално“ на Вапцаров (ВИДЕО)

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Тон мастило се изписа по евтиния пиар на неизвестна поп-фолк певица, която си позволи да пъшка и да се разголва върху стиховете от „Прощално“ на Вапцаров. След седмица шум и повече от месец дистанция от случилото се, днес надали много хора помнят името й. Тя се казваше Антонина. За повечето на казуса е сложена точка. Но не и за няколко човека от рок гилдията.