Овен 21 март – 20 април

Ден на високите енергии, което определя и тенденция към поставяне на високи цели. Сега е момента да покажете и дадете всичко от себе си, да организирате и да участвате в творчески и социални инициативи. Навлизаме в период на личностна трансформация. Което е било невъзможно вчера ще бъде реално за постигане днес. Не стойте в пасивно изчакване. Тръгнете в посоката, която отдавна ви привлича и към човека, когото обичате. Тази вечер навлизаме в деня на сърцето, нека жестовете говорят вместо вас.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април - 20 май

Ден на кипящи страсти и очаквания, които може и да не се покрият. Не се претоварвайте, но и не стойте пасивни. Сега е момента да покажете чувства, обич и загриженост към близките и да помогнете с каквото можете. Страничните връзки и приятелства са поставени на изпитание. Ще се случват събития, които ще ви показват от кого и от какво трябва да се откажете. Ще си проличи качеството, ще отделите полезното от вредното, но по един болезнен начин. Предателствата се разкриват, предателите също.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес владеете положението както у дома, така и в социалните връзки. Енергията Кундалини се възражда и тръгва нагоре по гръбначния стълб, а това ще ни помогне да се държим изправено, да не се поддаваме на натиск, да направим точен и полезен избор. В този ден пасивността е нежелателна. Вземете отношение към определени спорове, туширайте интригите. Силата и на приятелите ви нараства, а това ще позволи да направите силен съвместен ход. Не отивайте никъде без подарък. Печелите доверие и обич.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Навлизате в стабилизиращ и успешен период. Предстоящото пълнолуние ще ви донесе късмет и определена порция щастие. Този ден възражда връзките, дава възможност да стопите дистанциите и да привлечете важни за бъдещето ви хора. Енергията ви търси поле за изява. Увеличете натоварването, но без да отивате в крайности. Сега е момента да помогнете на близък и приятел в дела и дейности, в които му е трудно да се справи. Добре е да се започне диета и да се практикуват прочистващи тялото и душате процедури.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Отнесете се с разбиране към нуждите на близките, дори и това да ви натовари. Тенденцията е да се провалят някои приятелски срещи поради семейни проблеми. Ще се случват събития, показващи доколко се ценим един друг. Жестовете от този ден няма да се забравят. Ако оставите партньора да се справя сам с проблемите си и той ще постъпи така когато вие имате нужда. Сега е момента да си дадем сметка на кого и на какво държим. Изливайте любовта си над близките. Ще си проличи обичта или незаинтересованоста ни един към друг.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Днес имате два пътя. Единият е свързан с обществени и творчески мероприятия, в които ще се изявите и ще покажете ниво. Другият път води към сърцето, към нуждите на обичаните от вас хора. Трудно ще съчетаете нуждите и амбициите си в едната и в другата посока. Ако не проявите загриженост и обич към близките в следващите дни ще се печете на огъня на незачитането. Намерете време за всичко и за всички. Тази вечер навлизаме в деня на сърцето. Намалете претенциите, уважете някого с подарък и посещение на добра воля.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на неочаквани подаръци от съдбата и от тези, които ви обичат. Ден на високите енергии, на жестовете, които дълго ще се помнят и които по някакъв начин ще обезпечават връзките ви. Който ви обича и цени нека ви подари розов опал във формата на сърце. Този талисман ще ви топли и подкрепя. Не е ден за тежки физически натоварвания, но малките жестове ще свършат основната и тежка работа, ще възвърнат надеждата у другия и взаимните ви чувства. Време е да започнете и прочистваща диета.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Труден ден за родените във втората декада, особено ако мислите и действате егоистично, ако загърбите нуждите у дома и гледате само личния си интерес. Добре е да се откажете от едно пътуване и забавление, ако някой у дома има нужда от вас. В момента сте подложени на тест от съдбата, а и близките ви ще си дадат сметка доколко ги обичате и държите на тях. Проблемът е по тежък за тези, които имат любов на две места и нужди на още няколко. Изпълнете дадените обещания, но без да се претоварвате. Лъсват истинските чувства.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден с високи изисквания и потенциали. Ще се напънете да свършите цялата работа, а това със сигурност ще ви донесе доста неудобства. Намалете темпото, работата да почака. В момента е важно да засвидетелствате обич и разбиране, да подкрепите нечия инициатива и да изпълните дадените на децата и любимите хора обещания. Много очи ви гледат в очакване. Ако пренебрегнете нуждите на сърцето в следващите дни сами ще бъдете пренебрегвани и оставяни да се справяте сами в труден момент. Не се преуморявайте.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на повишени изисквания както от ваша страна, така и от страна на околните към вас. Всички гоним близки и далечни цели, а те ни сближават с един и разделечават от друг. В момента лагерите в живота ви се оформят, някои отговорности отпадат, но други се създават. От особена важност е да следвате повика на сърцето, да насочите енергията и личния си потенциал към подобряване отношенията у дома и към заздравяване на новите партньорски връзки. Малките жестове вършат голяма работа. Направете подарък от сърце.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Силен и творчески ден за вас. Намерете време за всичко и за всеки. Ще се почувствате заредени и окуражени от проявите на любов и привързаност към вас, към работата и личните ви стремежи. Днес пасивността е вредна и разболява. Пътувайте, изливайте любовта си към околните и ще ви даряват с обич. Ще получите съдействие и подкрепа в точен момент и ще открите нова посока за бъдещо развитие. Съдбата ще ви направи малък подарък, който дълго ще ви топли. Жестовете се връщат, а и каещите се грешници се завръщат.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Към вас се движи влакът на недеждата и любовта. Това не значи да заставаш на релсите, а да изчакаш пристигането му на подходящото място. Страстите около вас се развихрят. Предстоят емоционални обяснения засягащи бъдещето на семейството и работата ви. Намерете сили да запазите приятелските връзки. Всеки жест е от значение и ще се помни дълго. Тази вечер навлизаме в деня на сърцето. Сега е момента да покажете обичта, привързаноста и чувствата си. И дано никой не страда от това.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Три точки на личен интерес ще определят за вас една нова равнина на развитие. Вероятни са промени в отношенията и работата ви, които ще променят и начина ви на живот. Очертава се възможност за внедряване в нова пазарна ниша, която в бъдеще ще се развива успешно, но и доста ще ви натовари с изисквания.

Родените днес притежават огромен енергиен потенциал, който ще стимуира творческите им сили. Това са деца на света. Ще имат приятели навсякъде и интереси на много места. Ще бъдат обект на спонсорство и от чужбина. Ще отвяват конкуренцията по пътя си. С ум, красота и чар ще печелят конкурси.

Денят е благоприятен повече за зачеване на момчета. Заченатите днес ще притежават особени магически сили, с които не е лесно да се справиш. Не се карайте, ако ще правите бебето.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.