Снимки

Овен 21 март – 20 април

Прекрасен съботен ден за вас, белязан със съвпада на Слънце и Венера в Овен. Това положение ви зарежда с вдъхновение и любов, а хората на изкуството може да създадат своя шедьовър. И в политиката ще бъдем свидетели на шедьоври кой както го разбира. А и в любовта може да създадете чудесен шедьовър, който ще се появи на бял свят след девет месеца. Сменяме времето, сменяме управляващите, а може би и системата. Всичко предприето през уикенда ще ви донесе ползи, късмет и много любов. В неделя е и точният съвпад на Меркурий и Уран в Овен. Този аспект среща ума на човешко ниво с космическия ум и съзнание. Родените в този ден ще имат прогностични дарби. Като комбинация тези два аспекта ще родят особено перспективни идеи у хората вдъхновени от чувства и любов. И избирателите ще постъпят вдъхновено. В понеделник не предприемайте нищо съществено. Вероятни са изнудвания и желание да употребиш другия. Неблагоприятно за запознанства и любовни срещи. Не сключвайте нови договори. На 28-и ще се открои полезното от вредното на всички нива. На 29-и стартирайте нов бизнес, отворете нов магазин, направете крачка в посоката, която ви изглежда печеливша. Вечерта може да получите и особено изгодно предложение. На 30-и печелят соловите играчи. Не споделяйте идеите си. В петък е време за нови инициативи, за купони и хубаво хапване. Диетите са противопоказни.

 

Телец 21 април - 20 май

В събота поспете. Късметът ви идва към обед. Очертават се пътувания. Всичко предприето ще тръгне по вода, ще ви извади от лични и служебни кризи. Денят обещава и много любов. Вашата управляваща планета Венера е в съвпад със Слънцето. Няма да се сдържите, ще направите крачка към любимия, дори и да сте в конфликт. Чудесен ден за нови запознанства. В неделя сменяме времето. Отива си и врмето на старите политици и дано новите избранници са на по-високо ниво. Съвпадът на Меркурй и Уран ще помогне на много хора да видят тенденциите за бъдещото развитие и да заложат на хората способни да променят нещата. На 27-и шлаката изплува, време е да се отпени и отстрани всичко вредно, агресивно и разболяващо. Не предприемайте нови инициативи, а разчистете терена за тях. На 28-и е новолуние. Прескачаме на нова навивка на работа и лични отношения. Не се препоръчва раждане със секцио около 06ч. На 29-и ще спечелите много, особено ако отворите вратите на ново заведение и търговски обект и започнете нов бизнес. От значение в този ден е първата продажба и първият клиент. Обгрижете го, след него ще дойдат и други. На 30-и запазете неутралитет, не работете в екип. 31-и е ден за подписване на нови договори, за купони и тържества. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Дава се клетва за вярност.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Станете рано в съботния ден. Ще получите вдъхновение, ще срещнете подходящите хора и ще направите важна крачка към хармонизация в отношенията. С напредването на деня положението при вас се затяга. Ще се появи преграда, ще влезете в конфликти, ще се наложи временно да се отказвате от предвидените начинания или да свършите едно за сметка на друго. 26-и е ден на обновяване на всички нива. И в политиката ще има неочаквани изненади и трансформации, които ще изведат сраната на нова навивка на развитие. Родените в третата декада ще имат един проблемен понеделник. Очаквате едно, а става друго, надявате се на подкрепа, а получавате удар под кръста. Не се доверявайте на никого за нищо. Отлагайте за следващите дни важни срещи и отношения с чиновници. На 28-и ще се събудите с идея или чувство, което е добре да последвате. На 29-и пасивността е особено вредна. Нещо нестандартно ще се случи и ще покаже доколко сте стабилни и може да се оправяте в новата ситуация. На 30-и не влизайте в коалици и съглашателство, ако не искате да останете фона, на който се развиват печелившите действия на другите. Предложеното в момента цели да ви зариби и постави под контрол. 31-и ви дава награда, подходящи оферти и приятелско рамо. Отстоявайте принципна политика. Планирайте богато угощение.

 

Рак 22 юни – 21 юли

За вас съботният ден е белязан повече с ревност, отколкото с любов. Но към обед намирате нужната ви опора и успявате да заобиколите преградите по пътя. Действате целеустремено, взимате нещо без да питате. Препоръчват се водни процедури и пътувания към място на сила. В неделя може да намерите новото си жилище и да спечелите от брокерски инициативи. Ден, в който всички ние сме сеячи на полезни мисли, а и пуснатите бюлетини ще свършат полезна за обществото работа. В понеделник властва денят на хидрата поглъщаща Луната. Предстои ограбващо силите ни новолуние, но точно в този момент вие залагате семената на новото си бъдеще. Така е в живота, за вас сватба, за другите брадва. 27-28-и са благоприятни за зачеване, но не и за раждане. Каквото се посади и в земята ще се хване и даде богата реколта. Проблемът е, че на социално ниво в този момент избуяват плевелите и може да получат власт хора които ще работят само за себе си. На 28-и правете всичко по усет и инстинкт. На 29-и ще ви е трудно, родените в третата декада ще получат тежки уроци, ще имат проблеми с документи и ще позволят на конкуренцията да им отнеме важна позиция. Съветът за 30-и е да се работи самостоятелно и да не се споделя. Ден на фатални привличания. Но в петък чакайте награди и приятни моменти заедно. В този ден не се пълнее, хапнете без ограничение.

 

Лъв 22 юли – 22 август

25-и може и да не тръгне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Денят се свързва със стихията на водата, с възможноста всичко да тръгне по вода. Ще направите пробив в местата, където в миналото сте зациклили. Родените в началото на зодията може да получат любовно предолжение или да намерят отдавна търсения партньор. Слънце и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Овена. За родените в третата декада ще има повече късмет и овации в неделния ден, когато Меркурий и Уран ще ви облъчват с брилянтна енергия, ще помагат да доловите тенденциите на бъдещите връзки и личното ви развитие. В понеделник злото се опитва да налага маниерите си на работа и живот. Властват тъмните сили в деня преди наволунието. На 28-и може да се събудите с неочаквано прозрение. До вечерта ще вземете правилното решение. На 29-и късметът ще работи с пълна сила за родените около 10 август. Чудесен момент за старт на ново производство. Може да уредите и терена, на който да живеете и работите в бъдеще. Очетават се неочакани обрати във връзките. Каквото и да се случи ще носи ползи и пари. Вечерта се пригответе да давате. На 30-и ще ви изнудват и ще попадате в примките на хитреците. Вечерта скандалът чука на вратата ви. За 31-и планирайте пътуване, обилни обеди и вечери. Не е време за диета. Не се пълнее.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 25-и пътят ви е осеян с препятствия. Ще се разкарвате, ще се налага да вършите чуждата работа, докато вашата зацикля и изостава. Върнете си дълговете, може би те ви стопират. В неделя лесно продавате идеите си, попадате в капани за наивници и издавате тайните си в желанието да се похвалите и да блеснете. Ще ви е трудно, а и трудно ще ви изберат и предпочетат за обща работа и съюз. В понеделник проблемите ще са повече за родените в третата декада. Всичко предприето ще тръгне накриво. Ще ви извиват ръцете тези, които знаят тайните ви. Ще бъдете обект на прикрита и открита атака. На 28-и ще се събудите с точното чувство за полезното и вредното. Може да направите или да ви направят и любовно предложение. Тръгвайки за работа може да срещнете неочаквано любовта. 29-и е ден на обрати, на възможност да намерите нова работа и да открите своята нова пазарна ниша. Нищо не е случайно и не бива да се отказва. Пасивността ще ви провали. Но най-силните ви дни за пари, имоти и придобивки са 30-31-и. 30-и ще ви донесе победа при самостоятелни инициативи. Излизате от средата, в която ви използват. Искайте си парите и си отстоявате привилегиите. Не работете в екип. На 31-и може да намерите нова работа и да подпишете нов договор. Храната изцяло се изгаря в организма ни, не е време за диети.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

25-и открива пред вас чудесни перспективи. Пътувайте, посетете места на лично вдъхновение и любов. Предприетото ще тръгне като по вода. Залага се нов курс в отношенията и се прокарват  нови пътища към сърцата. Възраждате стара любов или срещате новата. 26-и е ден за връзка на миналото с бъдещето. Вероятно е да не си повярвате и да се откажете от една чудесна идея. Пречи ви вроденият консерватизъм на Везната, която не обича да се отклонява от равновесното положение. Но в тези дни без отклонение няма вдъхновение и победа. 27-и задава грешна програма и ориентири, подтиква към вредни мисли и връзки. Ще ви преследват нереални чувства. Вероятни са изневери променящи семейния живот. Родените в първата декада попадат на обсебващи връзки. 28-29-и са рискови и противопоставящи дни. Внимавайте с пари и документи. Ще ви изнудват и поставят пред свършен факт. Платете данъци и такси. На 29-и проблемите ще са повече за родените около 10 октомври. И на 30-и мислете и действайте самостоятелно. Не е момента да се работи в екип. Не влизайте в стадото, дори и да се окажете черната овца. Не е време за коалиции. На 31-и ще получите изгодни предложения, ще осъществите пробив в средата си. Чака ви възраждащ уикенд. Хапнете си наволя, няма да напълнеете. Храната се превръща в енергия.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

25-и е ден на интуицията. Ще направите крачка във вярната посока, ще изберете човек или вариант, които ще ви допълват и носят лично удовлетворение. Преградите са лесно преодолими. Ще поставите всеки на мястото му. В неделя ви чака и победа на изборите независимо дали са в живота или в политиката. Чудесен ден за нови инициативи, за сключване на брак и намиране на жилище. Може би това ще е сватбеният подарък от родителите. В понеделник може да направите полезни за околните собствените си мисли, амбиции и желания. Получавате повече екстри докато другите губят позиции и предимства. Все пак бъдете внимателни в този ден на изкушения. Окадете дома, спазвайте диета, ограничете фалшивите връзки, не вярвайте на никого за нищо. Предстои вечер на обсебващите и неравностойни отношения. Доверете се на интуитивния си избор. На 28-и ще се събудите с правилното чувство за полезното и вредното. На 29-и стартирайте нов бизнес. Личното ви хоби също ще донесе доходи. Вечерта ще плащате за нечие удоволствие. На 20-и ви чакат изнудващи моменти, особено ако си позволите да влезете в нова работна група и среда. Не се обвързвайте с никого, водете самостоятелна игра и политика. На 31-и ортанизирайте или планирайте участие в бляскави благотворителни иницативи. Хапнете си наволя. Пийте умерено.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Действайте бързо в посока на личния си интерес. До обед в събота съдбата ви дава възможност да тръгнете в желаната посока и да предприемете действия, важни за семейството. С напредването на деня ще се появат спънки и прегради, ще се налага да се съобразявате с другите и да правите услуги. Навлизате в труден период до вторник. В неделя ще трябва да правите копромиси, но на вас такива няма да бъдат направени. Пазете очите. Кръвното варира. Не се напрягайте излишно. Ще има опити да ви стоварват на гърба чужда работа и отговорности. Но може би най-трудно ще ви бъде в понеделник, когато и конкуренцията ще се обедини срещу личните ви амбиции и интереси. В деня преди новолунието ще бъдете лесно манипулируеми. И в любовта вървите към неравностойна връзка. Родените в третата декада да не предприемат важни ходове. Във вторник се събуждате с усет за полезното и вредното, коригирате посоката и успявате да си върнете загубените в миналото позиции. На 29-и правите силен ход и доходите ви се увеличават. Може да намерите нова пазарна ниша, в която да се резвивате в бъдеще. 30-и е зареден с конфликтност поради някакво особено привличане, от което не може да се отървете. Лош ден за запознанства. Да не се работи в екип и да не се създават нови коалиции. В петък водете принципна политика.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота вървите към целта, дори и да се наложи да се отклоните, ако се появи преграда. Не се спирайте да я рушите, а заобиколете и продължете. С времето ще подкопаете основите и на най-голямата си конкуренция. Неделният ден дава възможност да преминем на нова навивка в личния и политически живот. Сменяме времето, сменяме правителството, опитваме се да променим и начина си на живот. Това е и най-добрият ден в момента за покупка на имот и жилище. Осигурете си стабилна база за бъдещото развитие на дейности и лични интереси. 27-и изисква пречистване и преосмисляне. Спазвайте диета на всички нива. Окадете дома. Вечерта получавате лоши знаци от съдбата. Не планирйте раждане със секцио на 28-и около 06ч. Ден за планиране, а не за започване. 29-и е особено неблагоприятен ден за амбициите на родените в третата декада. Вероятни са проблеми с документи, рискова политика и желание за намеса от страна на конкуренцията. Може да загубите повече отколкото предполагате, ако не се вслушвате в гласа на интуицията. Пазете си декументацията. 28-29-и не са добри дни за вадене на зъб и оперативни намеси в областа на главата. 30-и изисква взимане на самостоятелни решения. Не търсете партньори в този ден, всичко свършете сами и ще успеете. 31-и носи пари, нови договори и щастливи събития, за които ще почерпите.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 25-и Луната напуска вашия знак, но късмета няма да ви изостави. Ще постигнете отдавна гонена цел и до края на деня може да си осигурите присъствия и придобивки, за които отдавна мечтаете и се стараете. В неделя на всички нива се действа вдъхновено. Съдбата дава знаци на подготвените и прогресивни хора да очертаят пред останалите вярната посока. Планетата на човешкия ум, на контактите и комуникациите Меркурий е в точен съвпад с Уран-носителят на тенденциите за бъдещото развитие. В този смисъл личният ни компютър е насторен на космическия. Дано и ние на нашето ниво направим правилния за бъдещето избор. На 27-и както и да постъпите ще работите за чужди интереси. Тъмните сили вършат тъмните си дела в желанието да спрат прогреса. В отношенията доминира фалша, изфабрикуват се и фалшификати. На 28-и не може да излъжеш сетивата. Събуждате се с точното чувство за полезното и вредното. Не правете каквото смятате за неуместно и не яжте каквото не ви се яде. По същия начин се отнесете към лекарства и добавки. 29-и ви дава възможност да спечелите и направите силен ход. 30-и е ден на фатално привлчане, което ще ви донесе много болка и много разходи. На 31-и е добре да се пътува и да се провеждат директни срещи на място. Работата в екип е противопоказна. Хапнете си без ограничение. Доставете си радост.

 

Риби 20 февруари – 20 март

25-е е един наистина рибешки ден. Символ е водата. Ще ви тръгне по вода, ще намерите начин да прокарате идеите си и да постигнете целта си независмо дали ще се движите и разговаряте деректно или със заобикалки. 26-и помага на всеки да намери правилната за него посока и избор. Ден за брокерски инициативи. Намерете време да направите огледи на имоти и терени. И изборът, който ще направи народът ни ще е най-добрят възможен в създалата се ситуация. Този ден очертава за всеки от нас реперите и ориентирите на бъдещите действия и постъпки. На 27-и родители  и деца не се разбират. Трети лица слагат прът в колелото на семейните отношения. Не започвайте нова работа и връзка. Не взимайте прибързани решения. На 28-и ще се събудите като Менделеев с готова таблица на личните си приоритети и с готово решение на проблемите. Правете само това, което наистина усещате за правилно и яжте само това, което ви се дояде. 29-и очертава сблъсъци на интерси. Не се месете в чуждите дела. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. Почти в края на работното време ще получите изгодна оферта. Печелите от тотото на живота и изпреварвате конкуренцията. За четвъртък не се препоръчват нови запознанства и старт на съвместни проекти. Отложното за пътък носи пари и допълнителни екстри. В този ден не се пълнее.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.