Снимки

С всяко презареждане на Прима услугите Мтел подарява на своите клиенти 100 минути разговори в собствената си мобилна мрежа, както и 3000MB мобилен интернет. Промоцията важи при вкарване на поне 10 лева в предплатената карта, като допълнителните разговори и трафик ще важи за следващите 15 дни. Те се предоставят изцяло безплатно, без да се изисква допълнително таксуване.

В кампанията могат да се включат всички настоящи и нови клиенти на Прима, които заредят поне 10 лева в своите предплатени карти. Промоцията важи без значение по какъв начин са увеличили своя лимит, дали в магазин, със закупена карта, онлайн или през мобилното приложение MyMtel. Притежателите на Дейта Прима ще получат само допълнителните 3000MB мобилен интернет, тъй като те нямат включена гласова услуга. Клиентите на Прима ще получат промоционалните минути за разговори и мобилен интернет до два часа след като са заредили своите карти, като ще получат SMS с потвърждение. Те ще са валидни 15 дни от датата на активирането им.

За клиентите на Прима няма ограничение в броя на презарежданията. Всяко ново вкарване на поне 10 лева в предплатената карта, потребителите получават нови минути разговори и мобилен интернет от кампанията, които се добавят към наличните. При ново презареждане валидността на всички промоционални минути и мобилен трафик се удължава с нови 15 дни.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Данък „Градушка“ вдига цените на застраховките

Нов данък "Градушка" ще вдигне цените на най-масовите застраховки, предупреждават застрахователи. Повод за това е законопроект, който предвижда процент от имуществените полици, да отива във фонд за борба с градушките в цялата страна. Защитата от градушки ще струва на фермерите 13,5 млн. лева, а на застрахователите - 6 млн. лева годишно Това се вижда от разчетите към проекта на закона за превенция от неблагоприятни климатични събития в земеделието.

Животновъди се заканват да изливат мляко на жълтите павета (ОБНОВЕНА)

"Не можем да постигнем консенсус с министъра на земеделието, Румен Порожанов, нито за оставки, нито за компенсации". Това каза Симеон Караколев, съпредседател на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация ( НОКА) пред журналисти заседание на Консултативния съвет по животновъдство, който се проведе днес в земеделското министерство.