Снимки

Овен 21 март – 20 април

Символ на деня е жерав излизащ от облак. Време е да се обадите на близки и приятели в чужбина, да осъществите срещи и с чуждестранните си работодатели и с фирмите, с които смятате да работите. Разменят се поздрави и оферти, движи ни желанието да излезем от облака на кризата и да започнем начисто с нови партньори, на ново място и в нова среда. Не е време за недоволство, а за разбор на отношения, връзки и влияния. Сънищата ви намекват за това, с което трябва да приключите, за да имат старанията ви ефект.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Случващото се в този ден ще ви помогне да полетите към далечни цели и да осъществите контакти с важните за бъдещето ви хора. Поне една пречка ще бъде премахната, а с нея ще си отиде и болката от нещо вредно, разболяващо и несподелено. В този ден ще разберете това, което в миналото не сте разбирали или по някакъв начин е оставало скрито. Ден на прошка и опрощение. Навлизаме в период на усвоение на енергия от космоса. Чакайте важни новини и разкрития. Сами може да споделите с някого новите си амбиции.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Труден ден на избор за родените в първата декада. Четири планети от знака на Рибите и Сатурн от Стрелец образуват кармичен кръст с рожденното ви Слънце. Няма да ви е леко. Ще бъдете изправени пред навъзможен личен и професионален избор. Качвате кръвното и адреналина. Ще се наложат промени в добре подредената ви програма и непредвидени срещи, които ще ви ограничат и затруднят. Не е време за недоволство. Не роптайте и не се оплаквайте, а изсърбайте надробената попара. Разделете точно приятелите от враговете.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Навлизащата в Риби Венера вече ви гледа в хармоничен аспект. Ще се отприщят емоционални състояния, които по празниците може да са зациклили и поели в грешна посока. Идват покани и обаждане от чужбина. Може да ви потърси и новата ви стара любов. Приемайте всичко, което се случва без да мрънкате и недоволствате. В момента съдбата ви дава най-доброто в тази комплицирана и объркана ситуация. Ще получите наготово и информация, за която сте били склонни да платите или да направите някакви услуги.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес конкуренцията е заета със себе си, с проблемите и неприятностите, които може би вие сте и създали. Занимавайте се с делничните неща, не надничайте в чуждата поница, обмисляйте на спокойствие плановете за следващите дни. В този ден може да открите истинския смисъл на една своя лична или професионална връзка. Дано не объркате нещата и не вкарате емоция в бизнеса или бизнес в любовта. Ориентирайте се към приключване и инвентаризация на отношенията, които ви дотежават.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

3-4-и може да се окажат едни от най-трудните ви дни за годината. Луна, Марс, Венера и Нептун ви гледат в опозиция от знака на Рибите, а Сатурн от Стрелец допълнително налива масло в огъня на изпепеляващите страсти и непостижимите амбиции. В момент на афект може да провалите връзки градени с години. Точно в този момент не взимайте решения под въздействие на емоции или на съвети от страна на хора, които се опитват да ви ограничат и привлекат на всяка цена в своята орбита. В здравословен план щадете и пазете краката.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Утре Земята ще е най-близо до Слънцето и поради наклона на аклиптиката на полюса измерват почти 10-20 градуса, но само за няколко дни. И във вашия живот днес градусите се покачват, амбициите напират, желанията ви водят далече от дома, а мислите ви срещат с близките, които са някъде далече в чужбина. Ако непрекъснато мислите за някого, непременно му се обадете. Ден на телепатичните контакти и на предчувствията, които може да се окажат верни.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Днес и утре четири планети ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Рибите. Интуицията и въдхновението ви достигнат високи нива. Подсъзнателно ще устите някакъв подтик да се обадите на някого, да направите връзка с хората, които обичате или които могат да ви бъдат с нещо полезни. Доверете се на импулса, не се ограничавайте. Ще се случват събития, които ще синхронизират връзки и отношения и ще сбъдват мечти. Сега е момента за любовна среща и обяснение в любов. Може да направите и бебето.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Днес и утре са два тежки дни съответно за родените във втората и третата декади. Луна, Венера, Марс и Нептун са в аспект на чук и наковалня спрямо Слънцето ви и Сатурн от вашия знак. Това може да доведе до неприятни обяснения и реакции на вашето поведение и държание. Доверете се на сетивата и ако усещате, че някъде сте сгафили, обадете се, извинете се, разведрете обстановката и се опитайте да овладеете ситуацията. Вероятни са травмиращи положения и в здравословен план. Щадете се, търсете начин за помирение и лечение.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

Козирог 22 декемри – 20 януари

Днес може да свершите много добра работа, но и да нарушите закона на места. Дано той само да ви намигне и даде знак, къде бъркате. Момента е благоприятен за стопляне на отношения, за контакти с чужбина, за делови и лични срещи, които ще помогнат да се приключи успешно и за двете страни работа или друг ангажимент. Този ден ще донесе инвентаризация на отношенията, ще ви срещне с любовта, ще ви отведе към планирани и непланирани срещи, след които ще вземете може би точно обратното на сегашното ви решение.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Венера науска вашия знак, но в хороскопа ви остават да действат благотворни сили. Предстои някакво изтрезняване и утрезвяване в отношенията. Ще видите от друг ъгъл връзките си, ще си направите равносметка и ще вземете до дни най-доброто решение. Сетивата ви се пречистват от прекалената емоция и това дава възможност да видите точно как стоят нещата и какво трябва да се предприеме, за да е най-добре за всички засегнати в ситуацията и разбира се лично за вас. В тези дни усвояваме блага енергия от космоса.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес и утре излишно „ритате срещу ръжена”. Четири планети от вашия знак са в аспект на чук и наковалня спрямо Сатурн от Стрелец. Интересите на родители и деца са противопоставени. На работното място колеги ви влизат в личната територия. Някой ви липсва, друг е в чужбина и не може да помогне или сам се нуждае от подкрепа. В такъв момент се чувствате като кукла на конци, но дърпани от различни посоки. Действията ви стават несинхронизирни. Може да допуснете грешки, да увеличите дистанциите и да си докарате болка.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е петица. В живота ви идва промяната. Ориентирани сте към пътувания, смяна на работа и дом, към поглед в различна от досегашната посока. Не отказвайте покани за гостуване и работа в чужбина. Сложете шапката, вземете куфара, вие сте граждани на света.

Родените днес притежават изключителни интуитивни и артистични дарби, които ще са надскочили изискванията на момента и на условиата, в които ще живеят. Ще създадат нови жанрове в музиката и изкуството. Те са новите Битълс, Жан Мишел Жар и Кристо на новата епоха. Ще си изявяват и като ясновидци, ще стават по известни и преуспяващи с годините.

Заченатите днес носят алергия към всичко спъващо прогеса, но едновременно с това и желание да се запази поне нещо от миналото. Ще имат живот на странник и мечтател. Вечно ще търсят идеала, но ще го намират почти само в природата наоколо.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.