Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на ненаситността, на големите апетити, на хората, които никога на се доволни, все искат още и още. Смирете се, не бързайте за нищо и за никъде. Личната ви работоспособност ще бъде яхната и употребена. Днес и сексуалната енергия подкопава здравето, а за връзките да не говорим. Тези, които успеят да овладеят негативните импулси ще извлекат ползи, ще бъдат предпочетени за работа и обградени с внимание. Там, където ножът е опрял до кокала ще започнат реформи и промени. Новият път ще се прокарва с насилие.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден свързан с коренната реформа, с възможноста да се измъкнете от рамки и ограничения, които задържат личния ви потенциал. В такъв момент децата се изплазват от конктрол, колегите и близките са неуправляеми. Трудно е да се организират нещата. Наоколо е мътилка в отношенията, а в мътна вода рибата лесно се лови. Ще извлечете ползи от чуждите конфликти и проблеми, може да заемете овакантена позиция и да ви предложат нещо изгодно. В момента е по-добре да се приключва, а утре да се започва.

 

Работа -5

Пари -5

Лъв -4

Късмет -5

Здраве -5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Изискването на деня е да не се поддавате на провокации. От една накриво казана дума може да пламнат конфликти. Ден на последната капка, която ще прелее чашата на търпението. Предстоят остри сблъсъци на интереси и позиции. Никой няма да отстъпва, дипломатичният подход е забравен. Ще бъдете подложени на натиск от хора, които искат да спечелят на всяка цена и няма да се спрат пред нищо. Скандалите трудно ще се избегнат. Не наливайте масло в огъня на страстите. Нуждаем се повече от укротител, отколкото от помирител.

 

Работа -5

Пари -5

Любов-5

Късмет -4

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Ден свързан с насилието, с желанието да се разруши старото и да се промени статуквото. Сега е момента да се помете всичко, което вреди, пречи на прогреса, на личната ни свобода и възможност за печалби. На всички нива натискът ще се увеличи, претенциите ще разбунят духовете и от една малка искра може да пламнат пожари. Неблагоприятно за оперативни намеси особено в областа на гълото и щитовидната жлеза. Днес трудно преглъщаме обидите, трудно прощаваме и отказваме да се разберем дори за най-дребното.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Всичко ще става по трудния начин, ще ви качва кръвното и вдига адреналина. Ще искате повече отколкото магат да ви дадат и предложат. Ще влезете в тежки битки за защита на права и територии на влияние. Не започвайте нищо ново. Тенденцията е нещата да тръгнат накриво и да се наложат корекции във времето. Приключете това, което сте обещали. Контролирайте лъвските си апетити. Ще срещате хора, които няма да ви отстъпват по апетит, амбиции и желания. Днес и сексът разболява и вреди. Всеки си прави сметки.

 

Работа -4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Дева 23 август - 22 септември

 

Днес ще реализирате печалби в момент когато другите водят битки и са заети с компроматна игра. Ще приключите с успех нещо, което сте обещали и ще си получите наградата. Вероятни са колегиални издънки, които ще определят вашата кандидатура като най-стабилната в момента. Някой ще напусне, а друг ще излезе принудително от голямата игра и ще даде възможност да се внедрите в престижна пазарна ниша. Стойте далече от провокациите на тълпата. Не се включвайте в необмислени инициативи и ще извлечете максимални ползи.

 

Работа -5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес всеки се бори за кокала. И най-дребните въпроси ще се решават с натиск, без отстъпки и дипломатичен подход. Не очаквайте да ви направят реверанс, да се съобразят с исканията и претенциите ви. На работното място се оказваме много на клона. Вероятно е преразпределяне на постове и заплати, което никак няма да се хареса на някого. Стойте далече от колективните изяви. Не се знае кой и с какви мотиви може да яхне унентусиазмът на тълпата. В такъв момент лесно се взима и решение за заминаване в чужбина.

 

Работа-5

Пари-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Скопион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на опасни предизвикателства в основата на които стоят парите и по-точно неравностойното им разпределение. Като се добавят изневерите и неприятностите в любовта, не е изключено да действате първосигнално, да предизвикате скандали и да направите ход, след който няма да има връщане назад. Очертават се проблеми с щитовидната жлеза, а точно там е чакрата свързана с прошката. Трудно ще простите и забравите, ще наливате масло в огъня на страстите, но това няма да реши въпроса. Увеличете самоконтрола.

 

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден за пост и въздържание. Стойте настрана от позиции и отношения, които може да предизвикат скандали и прояви на насилие. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и не позволявайте да ви провокират. Неблагоприятен ден за оперативни намеси в областа на гърлото. Отнасяйте се много внимателно и към връзките си. Вероятно е трети лица да опитат да се намесват в отношенията ви с партньори. Ориентирайте се към приключване на това, което сте обещали. Отгложете старта на дейности важни за бъдещето ви за утре.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ще свършите добра работа и ще си получите наградите. Отстрани кучетата ще си лаят, но вашият керван ще си върви. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Вървете в пътя, който сте определили и не променяйте плановете си заради случайно срещнати хора. Ще спечелите от нечия разправия. Ще ви станат ясни отношения и позиции, на които не сте обръщали внимание. Направете нужните корекции и сложете всеки на мястото му. Печелите тежка конкурентна битка. Бъдете внимателни, днес не се спазват правилата.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Днес сте в ролята на жабата, която вдигнала крак като видяла, че подковават коня. Трудно ще ви се отвори парашута не само на работното място, но и в любовта. Ден на хищниците, на хората с агресивно мислене и безапелационен манталитет. Не се опитвайте да водите в играта, днес тя не се играе по правилата. Ще се окажете неподготвени за изискванията на момента. Може да ви прецакат с договори. Не започвайте нищо важно, не теглете кредити и не давайте заеми. Проведете укрепващи и оздравителни процедури.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес нещата може да се променят по особено революционен начин. Слага се край на едно дипломатично изчакване. Ще ви предложат неприемливи условия и ще ви наложат ултиматуми. Ако сте на висок пост постарайте се да държите здраво юздите на екипа. Тенденцията е към реформи и реорганизации, независимо дали го искате или не. Ако яхнете гребена на вълната и колективната инициатива ще извлечете максимални облаги, ще овладете постове и позиции, които не се дават всеки ден. Сънищата се тълкуват наобратно.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е седмица. В отлив сте, разделяте се с миналото и сте на прага на неясно бъдеще. Предстои внедряване в нова среда, където с месеци ще се доказвате. 2017г. ще ви донесе заслужени награди и придобивки, но през ноември юридическата ви позиция ще бъде нестабилна.

Родените днес са локомници. Ще искат много и ако може от всичко. Няма да се задоволяват с определените им дажби в живота и с проциона в любовта. Научете ги да контролират апетитите си.

Заченатите днес ще бъдат подвластни на генетични мутации. Красотата не тези хора ще преминава в уродство или уродството в красота. Другите няма да ги разбират. Ще бъдат приемани на за това, което са в действителност. Може да постигнат богатство и слава, но често ще играят роли.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Радина и Деян даряват зимните дрешки на сина си

Звездното семейство на Радина Кърджилова и Деян Донков ще дари дрешките на малкия им син Христо за благотворителност. Това съобщи актрисата в своя видео блог, като отбеляза, че тоалетите са набелязани, след ежегодното пролетно почистване на гардероба.

Лиса Джерард пя в София за премиерата на BooCheeMish

Носителката на „Златен глобус“ за музика Лиса Джерард се присъедини към „Мистерията на българските гласове“ за родната предпремиера на новия албум на хора BooCheeMish, която се проведе вчера в клуб “Терминал 1“. Дискът съдържа 12 нови произведения, написани специално за формацията. Това е и първият студиен запис на хорът от почти 20 години насам и ще бъде достъпен на CD, SACD, книжка с два CD, включващи и бонус тракове, плоча и бокс сет. На световния пазар албумът ще се появи утре.

Поли Генова пътува във времето с „Казано честно“

Поли Генова се върна няколко десетилетия назад във времето, за да изпее пред фенове шлагери като „Казано честно“ на Васил Найденов и „Без радио не мога“ на Лили Иванова. Изпълненията й бяха част от първия концерт-спектакъл на джаз формацията BG Vintage, който се проведе в сряда вечерта.