Овен 21 март – 20 април

Станете рано и свършете важното за деня до обед. Родените в третата декада ще имат повече неприятности и проблеми, особено ако не спазват правилата на пътя или ползват неизправна техника и транспорт. Всичко, което сте оставили без нужната грижа и подръжка ще ви донесе рискове и проблеми и ще изисква двойни харчове. Намалете натоварването, не се включвайте в екстремни спортове и състезания. Може да загубите контрол във важен момент и да навредите не само на себе си. Контролирайте и емоциите тази вечер.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Телец 21 април – 20 май

Важното за деня свършете по възможно най-бързия начин. До обед приключете действия и поръчки, за които имате поставени срокове или сте дали лични обещания. Обърнете внимание на здравето си, може да намерите търсените лекарства и специалисти и да назначите лечения. Следобед навлизате в рисков период. Получавате неприятни знаци и съобщения. Не предприемайте рискови пътувания, не оставайте в непознати компании и не се опитвайте да се доказвате на всяка цена.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не губете време, акивизирайте се максимално, пътувайте до обед и побързайте да свършите важното за деня. След това до утре на обед ограничете кантактите и не позволявайте на чуждо тяло да се вмъква в работата, отношенията и в дома ви. Денят има своята светла и тъмна половина. Срещите до обед ще донесат ползи, ще активизират личния ви потнциал, а тези насрочени за следобед ще ви вкарат в проблеми и ядове. Тази вечер не канете гости и не гостувайте, ако може да си го позволите и няма да обидите някого.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

За родените до 1 юли късметът е сигурен, докато родените след 10 юли ще плащат за свои и чужди грешки. Останалите разпределят ролите. Не давайте никому излишни аванси и предимства. Сега е момента да се възползвате от услугите, които сте направили. До обед предстои битка на интереси, а следобед се давате без бой на любовта и оставяте работата друг да я върши. Не поемайте чужда отговорност, но не отблъсквайте чуждата любов. От понеделник ще направите скок в работата и в партньорските връзки. Днес бъдете избирателни.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не си губете времето, активизирайте се максимално и до обед свършете важната работа. Следобед направо си вземете отпуск, не се занимавайте със сериозни дела на работното място и в бизнес инициативите. Навлизате в рисков период, в който ще давате повече отколкото ще получавате. Приятели ще ви стоварват грижите си, близките няма да ви пощадят с изисквания и претенции. Не е изключен здравословен проблем. Намалете натоварването и почивайте повече. Може да намерите точното лекарство и специалист.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Успешен и творчески предиобед особено за родените в третата деката. Предприетото ще донесе късмет и ползи. Ще сключите изгоден договор, ще продадете непродаваемото и ще купите нещо с отстъпка. Сами си пригответе лекарство. Ще се появят точните хора, които ще помогнат да постигнете най-доброто в момента. Следобед навлизаме в период с негативна енергетика. Следете знаците на съдбата. Контролирайте чувствата, не си позволявайте емоционални изблици и разговори на висок тон.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада ще имат повече притеснения и ще влизат в неприятни отношения. Добре е да простите нечия грешка, а не да задълбочавате нещата с разправии и забележки. И без това другият се чувства достатъчно виновен. До утре на обед потърсете старите приятели и дайте възможност на новата връзка да се докаже. Тенденцията е да намерите подход в ситуация, която до момента е изглеждала почти нерезрешима. Планирайте преместване в нова среда и в нов дом. Позволете и на децата да се оправят вече сами.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До обед и при вас нещата вървят по правилата. Уреждате договори и подписвате документи осигуряващи ви повече права, пари и възможности. Подновете забравени или прибързано прекратени връзки. Започнете деня с извинение и с желание за помирение. Контролирайте емоциите, изслушайте нечии обяснения. От обед до утре на обед властват негативни и подривни сили. Провокациите се увеличават, правите грешен избор и си навличате неприятности. Не замръквайте тази вечер на непознато и рисково място.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Сплотете редиците. Имате три дни, в които да постигнете помирение и разбирателство с хората, с които до момента отношенята са били обтегнати по едни или други причини. До обед свършете важната и належаща работа. След това да утре на обед давайте заето за хора, които често ви провокират и стагнират. Този ден ще оформи лагерите в живота ви. Добре е да дадете възможност на всеки, с когото общувате да се защити и изкаже мнението си. Спазвайте диета на тялото и духа. Връзките ви се подлагат на проверка. Простете нечия грешка.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Добре е да привлечете стари и нови партньори. Ще постигнете примирие по важни въпроси, ще се разберете с роднини за имотни и наследствени делби. Действайте съсредоточено и с разбиране, не си позволявайте емоция, която ще ви вкара в рискове и дългове. Движете се в позната среда, контролирайте емоционалните изблици, решете мъдро възникващите спорове. В момента играете определяща роля в живота на околните. Може да дадете повод за събиране или за раздели. Бъдете отговорни в думи и дела.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на лъжливи сигнали за родените в първата декада. Тази вечер останете в позната среда. Новите ви връзки ще донесат само неприятности и ще ви вкарат в допълнителни харчове. И в чувствата не очаквайте възвръщаемост. Може да получите извинения за провалени срещи и несъстоял се купон. Следете знаците, които получавате. Не се правете, че не забелязвате кой ви предава и кой винаги остава до вас. Не правете нов избор от обед до утре на обед. Преместете се, напуснете неприятни места и позиции.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Риби 20 февруари - 20 март

Днес стоите на браздата между миналото и бъдещето. Стягате си багажа с тенденцията да се пренесете в нов дом, на нова работа или при новата връзка и любов. Помислете добре кое от миналото да вземете със себе си. Този ден изисква да си дадем отсрочка и още един шанс в делата и връзките, които не са изчерпани от съдържание. Не бързайте, не взимайте окончателно решене до утре на обед. Днес може да се очакват намеси и неприятни случайности, които да завоалират истинското положение на нещата.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е двойка. Сложете в ред партньорските вързки, оженете се, сключете нов договор, намерете допълнителни терени, на които да развивате общата си дейност. През 2018 г. ще се внедрите в нова пазарна ниша. Може да започнете нова или допълнителна работа, която да донесе ползи и да затвори поризводствения ви цикъл. В момента сте в най-стабилната си юридическа позиция за последните 12 г.

Родените днес до обед ще бъдат галеници на съдбата, ще получават много неща наготово, ще имат силни покровители и винаги ще намират спонсори за проектите си. Родените следобед ще имат същото, но и опасни приятели, които ще ги използват.

До обед е благоприятно за зачатие. След това до утре на обед не доближавайте до партньора, за да не дадете живот на дете с тежка карма, атресия и увреждания.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.