Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на орела. Край с избора на жертва или на посока и цел. Време е да се спуснете от позициите си и да атакувате по тези на конкуренцията. Ако не нападнете, ще ви нападнат и атакуват или някой „лалугер” ще ви отмъкне плячката. Нужна е голяма концентрация и влагане на сила в най-важните проекти. Всичко предприето ще ви носи пари и предимства. Ден за подписване на нови договори и синхронизиране на съвместна дейност. От утре до 5 септември не е добре да се обвързвате с нови обещания и нов бизнес. Вечерта намалете темпото.

Телец 21 април – 20 май

Изискването на деня е да сте пределно активни, но да не изразходвате напразно енергията си. Концентрирайте се над най-важното и ще постигнете целите си. В този ден няма невъзможни неща или незначителни такива. Проблемът в контактите е, че всеки ще отделя повече време и сили за собствените си проекти, а за тези на другите може и да не се погрижи. Гледайте да си свършите работата сами. Не се сърдете на околните, ако в дадена посока ви изоставят. Наградите, към които се стремите ще дойдат утре.

Близнаци 21 май – 21 юни

Всичко предприето днес ще има успех, ще помага да постигнете отдавна гонена цел и да се радвате на успех сред свои и чужди. С някаква особена лекота са отхвърлят съмненията и се прави крачка, немислима в предните дни. Не се съмнявайте в успеха си и той ще дойде. Не чакайте повече, обадете се на тези, с които искате да стартирате нещо ново в живота си. Дава ви се достатъчно количество енергия за придвижване на всякакви проекти. Действайте, не протакайте, цялото ви бъдеще е сега. Навлизате в период, важен и за любовта.

Рак 22 юни – 21 юли

Труден ден за родените във втората декада. Ще се наложи да прекрачвате преградите, издигнати вътре във вас или поставени от околните на пътя ви. Очаквайте сблъсъци на интереси, позиции и амбиции. Ще ви е трудно, а вечерта може да попаднете в особено рискова и конфликтна ситуация. Бъдете внимателни с техника и транспорт. Пътувайте по-рано през деня или утре следобед. Не вадете зъб, освен ако няма накъде. Вечерта си поръчайте сън-прогноза и утре сутрин може да се събудите с решение на проблема.

Лъв 22 юли – 22 август

Няма нещо, с което да не можете да се справите в този ден. С лекота ще решите и най-трудните проблеми и задачи. Сега е моментът да задвижите важно начинание, преди да помислите за почивка. От утре Меркурий ще тръгне ретроградно, ще се стопират новите амбициозни проекти. Действайте целенасочено и с цялата си лъвска мощ. Не се съмнявайте в успеха. Водете преговори, намерете силно място и се съберете със силни хора. Заедно ще преместите планини. До утре на обед вие определяте приоритетите в своя и чуждия живот.

Дева 23 август – 22 септември

Ако днес се постараете повече, ако задвижите важни задачи и програми, до два дни ще берете плодовете на труда си. Случващото се в момента разпределя не само ролите, но и парчетата от общата торта. Значителен пай ще отмъкнат силните и амбициозните хора, тези, които си гонят интереса и не се съобразяват с околните. Ден на орела. Жертвите са набелязани и програмата е задействана. Направете силен ход лично за себе си, а не в полза на чужди интереси. В този ден няма невъзможни неща или незначителни такива.

Везни 23 септември – 22 октомври

В хороскопа ви се очертава планетен кръст. В този ден е добре да сложите кръст на вечното си колебание и да направите своя печеливш ход. Ще има спънки и нищо няма да ви се дава лесно. Ще трябва да се преборите с нечия агресия и несъгласие, както и с личната си нерешителност. Но уреденото и задействаното в момента ще се окаже крайъгълен камък на бъдещите ви лични и творчески успехи. Вечерта може да нарушите закона и да ви санкционират. Правете всичко при повишен самоконтрол и дисциплина.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До утре на обед имате шанс да направите самостоятелен избор и ход. Ако пропуснете момента, след това друг ще управлява и направлява ситуация, а вие ще останете на опашката или в подчинително положение. Днес преградите по пътя са лесно преодолими или са само в ума ни. Забраните отпадат или никой не се съобразява с тях. В такъв момент е глупаво да стоите със скръстени ръце и да бездействате, когато другите си уреждат живота и любовта. Вечерта си поръчайте сън и утре ще се събудите с някои важни насоки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Силен ден за родените във втората декада. Препоръчва се активност при преследване на важни и второстепенни цели. Не се отказвайте, преди да сте си опитали късмета в посоката, която ви привлича. Всичко, от което сте се страхували и притеснявали, може да се окаже незначително и дребно на фона на постигнатото. Концентрирайте се над най-важната цел, не изпускайте нишката, която ще ви изведе от лабиринта на бедността и безлюбовието. Вземете важно решение и постъпете така, както го усещате за правилно и нужно.

Козирог 22 декември – 20 януари

Тенденцията при вас в момента е да стоите и да гледате как другите печелят или ви отмъкват шансовете и любовта. На пътя ви стои привидно непреодолима преграда. В душата и в ума ви има заложена стопираща програма в резултат на минали опити и грешки. Няма страшно, можете да си позволите още една грешка или пък този път да излезете победители в играта. Само който не играе днес, няма да спечели. Може да преживеете тежки и рискови моменти, но все нещо ще се промени и ще ви помогне да излезете от застоя, в който циклите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на напредък и постижения. Всичко предприето ще носи ползи и облаги. Активизирайте се максимално, гонете си интереса, пътувайте към важни за вас места и хора. Случващото се в този ден ще помогне да вдигнете нивото си и да се изкачите на по-висока степен на лично и професионално развитие. От утре ще загубите инициативата или някой друг ще печели от личната ви активност и действия. Този ден ще ви помогне да се преборите със себе си, със страховете и проблемите, натрупани във времето.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на неочаквано прозрение и озарение за бъдещето. Концентрирайте се само над най-важното за момента, не се разпилявайте, за да не загубите и отдадете много от енергията си за ненужни или вредни цели. Препятствията са лесно преодолими, но е вероятно много хора да тръгнат към една и съща цел и интересите им да се сблъскат. Предстоят конкуренти битки, които ще водите на няколко нива, в това число и в любовта. Не се отказвайте от нещата, които ви привличат. С голяма вероятност може да ги постигнете.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Стабилизирате материалното си положение, стъпвате на нещо сигурно и може да започнете паралелен бизнес. До ноември юридическата ви позиция е стабилна, но в следващите няколко месеца ще се налага да се съобразявате с нововъведения, които може да разклатят положението ви.

Родените днес ще имат всеобхватен поглед върху света и лесно ще обобщават случващото се. Ще гледат от високо, ще имат вярна преценка и ще правят точни удари в подходящия момент. Родените към края на деня ще имат нестандартно мислене, поведение, подход и действие в живота.

Заченатите днес ще се опитват да достигнат непостижимото и да научат всичко. Като Фаетон може да си опарят крилата.

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дидо от D2 се калява във „Фермата“

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Рокът показа как трябва да звучи „Прощално“ на Вапцаров (ВИДЕО)

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Тон мастило се изписа по евтиния пиар на неизвестна поп-фолк певица, която си позволи да пъшка и да се разголва върху стиховете от „Прощално“ на Вапцаров. След седмица шум и повече от месец дистанция от случилото се, днес надали много хора помнят името й. Тя се казваше Антонина. За повечето на казуса е сложена точка. Но не и за няколко човека от рок гилдията.