Снимки

Овен 21 март – 20 април

Съботния ден започва с грижа за близките. Участвайте в дарителски инициативи. С напредването на деня колелото ще се завърти, всеки ще си подгони интереса, ще предприеме стъпки, с които цели да се изкачи на върха, да получи удовлетворение или това, което му се полага. Посетете център за рехабилитация и оздравителна козметика. Полезните продукти прекрасно с усвояват в този уикенд. Позволете си малко глезотийки, почувствайте се човек. В неделя ще се появи с нова сила стар проблем, а това е знак, че трябва да го решите по нов начин и вероятно в друга обстановка. На 10-и е добре да свикате семейния и професионален съвет и да обедините интерсите си. Очаквайте атака по незащитените ви позиции в бизнеса и в обществото. Но може би най-проблемният ви и рисков ден е 11-и, когато апетиитте ще са огромни, ще посегнете където не трябва и ще ви ударят през пръстите. Вероятни са проблеми с бъбреците. Група хора ще дайстват срещу вас и ще използват лостовете на закона. Внимавайте с документацията си. 12-и носи омиротворение и така нужната глътка въздух след неприятностите в предните дни. На 13-и всеки старт ще е успешен. Ще получите предложения и покани и може да преподпишете договор. Действайте активно. На 14-и Слънцето е в съвпад с Уран във вашия знак. Може да ви хрумнаг почти гениални идеи. Не бърайте да ги споделяте.

Телец 21 април – 20 май

8-и ви зарежда с любов и сила за внедряване в нова среда. Очаквайте подкрепа и финансиране на проектите ви. Може да ви направят и изгодно предложоение. От 9-и планетата на бизнеса Меркурий ще тръгне рътроградно във вашия знак и ще ни върне към старите задължения, към неуредените и неплатени данъци и такси. До 3-и май не се препоръчва да се стартират нови проекти, а да се уреждат старите задължения. В този интервал може и да преподпишете старите си договори и да ги подновите при по-добри условия. 10-и е ден за преговори и уточняване на позиции. Обединете интересите си с доверени партньори. 11-и ви дава юридически защити и възможност да запазите позициите си. Ще спечелите дело и ще направите силен ход. Това е денят на големите апетити. Предстоят тежки битки и още на 12-и ще го усетите. Денят не е добър за отваряне на нови търговски обекти и старт на нови инициативи. На 13-и не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Прескачат искри, лесно се стига до скандали у дома и на работното място. Претеглете всеки ход и не позволявайте да ви въздейстат. В петък всеки получава по заслуги. Не бива да сервилничиш и да се обиждаш. Не навлизайте в чужда територия и си пазете своята. В любовта нещата ще потръгнат още вечерта. От 15-и Венера ще тръгне в директна посока и ще запали нови страсти.

Близнаци 21 май – 21 юни

До неделя на обед много неща при вас ще вървят наопаки. Насочете вниманието си към подкрепящи и благотворителни каузии. Сами ще получите подкрепа и покровителство в труден момент. Вашата управлявща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока, така че от понеделник наблегнете на проблемите от миналото, които не търпят отлагане. Сложете в ред данъци и такси, прегледайте инвентара, вижте какви покупки, ремонти и разходи предстоят. Постарайте се да привлечете партньорите от миналото, с които добре сте работили до момента. На 10-и проведете събрания и организирайте общи мероприятия, които да стиковат интересите на колектива, в който се изявявате и работите. Ден на тръбача, който свири сбор. Събираме се под знамената на личната ни инициатва и активност, пренареждаме позициите с мисъл за бъдещето. Изискванията на средата се променят, променете се и вие, ако искате да останете актуални. 11-и е ден на конфликти и сблъсъци на интереси. Кой каквото захапе няма да пусне. Не е ден да за преговори. Действа се от позиция на силата. Но законът в момента ви защитава и работи във ваша полза. 12-и изисква всичко да се дели по равно и да не се отива в крайности. На 13-и получавате добри новини и постигате максималното в ситуацията. Ще почерпите за нещо. Следват три тежки дни за вас.

Рак 22 юни – 21 юли

Съботният ден ви дава предимства, възможност да получите безрезервна подкрепа и да дадате такава. Водете преговори, търсете спонсори, посетете близки нуждаещи се от грижа. От неделя Меркурий се обръща и тръгва ратроградно. Навлизаме в период на проучване и осмисляне на връзките. Някъде предстоят раздели и инвентаризация. Съветът е да се финализрат старите задължения и да се сложи в ред документацията. Платете данъци и такси. 10-и очертава основните сблъсъци на интереси както на работното място, така и у дома. Всеки е добре да изкаже претенциите си и да не отлага за вторник, когато апетитите ще са огромни. Никой няма да пуска кокала и няма да е склонен на компромиси. Каквото загубите на 11-и трудно ще си върнете. Ден и на голямата лакомия, на желанието да вземеш и употребиш всичко, което падне. Не прескачайте в градината на чуждия интерес и чуждата любов. 12-и е омиротворяващ ден. Природата се стреми да запази положението на пълнолунието. И при вас проблемите ще се разрешат, ще получите чаканите покани и плащания. Добре е да се водят преговори и да се преподписват договори. 13-и е може би най-силният ви ден за работа и връзки, от които ще очаквате много в бъдеще. Ден на виното и камбаната. Ще получите новина, за която ще почерпите. На 14-и ще срещате ледни сърца и изтлели души.

Лъв 22 юли – 22 август

Съботният ден покровителства дарителските и спонсорски инициативи. Дайте и ще получите, отделете от времето си за някого и друг ще отдели от своето за вас. Връзките се стабилизират, усеща се на кого и за какво може да се опреш и довериш. Последен ден за старт на нови бизнес инициативи, за отваряне на ново заведение и търговски обект. От неделя Меркурий ще тръгне ретроградно. Ще зациклят новите начинания. Дайте предимство на поетите в миналото ангажименти. Настава време да се върнете назад и да направите рекапитулация на дейноста си. Свикайте на 10-и събрания и водете преговори. Този ден е добър за среща със старите партньори и снабдители. Може да преговаряте за подновяване на договори и заверка на документи с изтекъл срок. Юридическата ви позция е стабилна на 10-11-и. Ще се постигне съгласие по спорни въпроси и може да се приключи имотна сделка. На 11- печелят силните на деня, хора като вас с лъвски интереси и амбиции. Апетитите са огромни, трудно е да се откажеш от една амбиция, дори и да виждаш, че не може да се справиш. 12-и е светъл и чист ден. Крясъците разболяват. С дипломатичост и такт всичко може да постигнете. 13-и носи награди, за които трябва да почерпите. Родените в третата декада ще трябва повече да се постараят. 14-и е денят на кривите огледала. Сблъскваме се с миналото, всеки получава по заслуги.

Дева 23 август – 22 септември

Чудесен съботен ден. Много работа ще се свърши и с много хора ще се разберете за бъдещите си действия. Направете някому желан подарък и чакайте изненада от тези, които ви ценят и обичат. От неделя се връщаме назад към миналото и започваме инвентаризация на връзките. Някой може да сложи край на дейност, която от доста време не върви, а друг ще обере плодовете на труда си и ще разшири позициите си в обществото след 3 май, когато Меркурий ще тръгне отново в директна посока съживявайки бизнеса. Този уикенд разчиства сметките и залага основните репери, по които да се ориентирате в бъдеще. В понеделник всичко може да се уреди и получи с изгода за вас. Ще постигнете съгласие по спорни юридически въпроси и може да разделите бащин имот. 11-и дава предимство на хората, които нямат задръжки и ще минат през трупове, за да постигнат своето. Ден на огромните апетити, на желанието да употребиш и прецакаш другия. Не водете преговори и стойте настрана от хората готови да ви захапят и ощетят по един или друг начин. 12-и е добрият ден за преговори. Тенденцията е всеки да направи компромис и работата да се уреди. 13-и е денят на неконтролируемите емоции. Не си позволявайте алкохолно или друго опиянение, ако трябва да вършите нещо важно. 14-и ще ви донесе предимства и възможност да наложите себе си.

Везни 23 септември – 22 октомври

8-и е ден за разширение в една или друга сфера на лични и приятелски връзки. Дава се милостиня, прави се това, за което те помолят. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. 9-и е денят на колелото. Полезните вещества прекрасно се усвояват. Посетете център за разкрасяване, направете си прочистващи и пречистващи процедури. Не започвайте нови инициативи. Вечерта е магична, идват нови сили за преодоляване на препятствията. Намирате и точните думи, с които да привлечете или отблъснете някого, без големи последствия за вас. 10-11-и са силните ви дни за приода. На 10-и е добре за публични изяви и преговори по важни въпроси. Всяка среща ще носи ползи, ще ви насочва към точните хора и местата на сила. Сега е момента да приключите имотни и наследствени делби, да се разберете с родинини за начините за ползване на недвижима собственост. Родените в третата декада ще действат безмилостно на 11-и, когато ще успяват само хората със зъби и нокти. Край с изчаквателната политика. Поставят се условия и ултиматуми, които може да ви разделят окончателно с някого. Ден на прекалявания от всякакъв вид. Страстите трудно се удържат. На 12-и може да сключите примирие, но на 13-и не бива от нищо предложено да се отказвате. 14-и ви поставя пред стената на неразбирането и незачитането.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Който не е милостив в съботния ден сам ще се лиши от милост. Обгрижете и дайте предимства на някой изпаднал в нужда. Браковете сключени в този ден ще са покровителствани от висшата любов. В неделя получавате информация позволяваща да  преосмислите отношенията с някого и да се върнете към забравени проекти. Търсете нови информации по интересуващите ви въпроси. Ден за освобождаване от тежестите на миналото. На 10-и разчистете едно положение, което отдавна не ви дава мира. Спазвайте диета. Посетете приятели, които имат нужда от подкрепа. Меланхолията на пълнолунието ни дави и пречи да се ориентираме в променящите се условия. Във вторник предстоят рокади, а на места и насилствено поставяне на условия. Ще е трудно да се опълчиш на шефовете и на тези от които си си позволил да зависиш. Ако сте на висока позиция внимавайте да не отблъснете или уволните качествени хора от екипа си. Ден на зверските апетити. На 12-и Луната навлиза във вашия знак. Пътувайте, търсете контакти полезни за бъдещето, водете балансирана политика и ще имате ползи. Уреждат се наследствени дела. „Со кротце и со благо” всичко може да постигнете. На 13-и съдбата ще ви даде неочаквани предимства. Ще ви се обадят с покани за рестартиране на дейности. В петък една врата ще се затвори под носа ви, ако прекалено дълго се колебаете.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък уикенд за вас. Не си превишавайте правата, постарайте да помогнете на някого и да подкрепите близките. Започнете на 8-и с прояви на състрадание и до вечерта жестовете ще ви се върнат и нещо неприятно ще ви бъде спестено. В неделя останете където сте, не предприемайте нищо важно за бъдещето. Колелото на съдбата запраща някой надолу, а друг се възкачва. В следващте дни ще имате по-големи предимства и ще подредите картите в партньорския пъзел. Ще ви върнат надвзети суми. До 3 май не е добре да теглите кредити и да започвате нови дела. Планетата на търговската инициатива Меркурий ще върви ретроградно, а в такъв момент трябва да се мисли за финализиране на минали задължения. На 10-и проведете събрание, както и разбор на дейноста и очакванията. Постарайте се да привлечете съюзници проверени във времето. На 11-и лесно се влиза в конфликти. Никой на никого не прави отстъпка и с никого не се събразява. Отложете важните разговори за сряда, когато духовете ще се успокоят и ще може да се преговаря успешно. В четвърък ще извлечете максимални ползи от предприетото в миналото. Идват покани и  награди за усилията и търпението. Преподписвате договор. В петък всеки ще си сърба собствената попара. Очертават се пътувания и възможност да привлечете вниманието с личните си идеи.

Козирог 22 декември – 20 януари

До неделя на обед плувате в свои води, вършите добра работа и получавате подкрепа от няколко места. Съботният ден започва с благотворителна инициатива насочена към вас. Дайте повече от себе си и ще получите достатъчно. Влизаме си един на друг в положението. Не отказайте предложения. В неделя вратите се затварят, Меркурий тръгва ратроградно и ни връща към старите задължения. Време е за преоценка на плюсовете и минусите от една съвместна дейност. 10-11 ще ви донесат проблеми и откази, ще поставят на карта отношенията ви с някого, ще ви изнервят с невъзможност да свършите каквото трябва или сте обещали. На 10-и ще успее само колективната инициатива. Нищо не може да постигнете сами. Приобщете се към определен екип. На 11-и очаквайте атака от няколко места. Вероятни са и здравословни проблеми. Крясъците разболяват, отношенията излизат от рамките на добрия тон. Ще бъдете ударени и от закона, ако не спазвате правилата. Отложеното за 12-и ще промени ситуацията във ваша полза и интерес. Ще получите свежи сили за предстоящите битки. 13-и ви дава нови пълномощия и затвърдява старите. Добре е за преподписване на трудови договори. Не отклонявайте покани, търсете начин да се свържете с тези, с които сте работили в миналото. На 14-и маските падат, изяснявате си проблема.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота до обед се дава милостиня и се парвитова, за което те молят. Даваме всичко от себе си и за успеха на близките, за щастието и комфорта им. Предприетото в неделя ще потъне в прахта назабравата. Не мислете за пари, Цветница Освобождаваме се от една тежест, която ни е пречила в миналато. Лесно се усвояват полезни мисли и продукти. Ще намерите свързващото звено в инициативите, които подготвяте. Понеделнишки ви тръгва на съвместна дейност. Силите се групират добре е да се работи в екип и да се отстояват колективни интереси. Родените във втората декада ще извървят мъчителен път към една победа, която в миналото им е донесла само разочарования. На 11-и вие определяте правилата или бягате от там, където никой не се съобразява с вас. Ден на големите претенции, които за някой ще останат и без покритие. Но за родените в третата декада ползи ще има, както и допълнителни екстри. На 12-13-и намалете темпото, отдайте дължимото на тези, които са вървели до вас и са ви подкрепяли. Може да ви настъпят неприятно на работното място и да се опитат да ви изтикат от завладените позиции. 13-и ще е тежък ден, в който конкуренцията ще пирува, а вие ще гледате отстрани. Ще плащате за чужди удоволствия и ще поправяте чужди грешки. На 14-и се усещате и сменяте посоката. Пътувайте за празниците.

Риби 20 февруари – 20 март

На Лазаровден направете едно благо дело и обгрижете някой изпаднал в нужда. Връщаме жестове на внимание и обич. Покровителства ни висшата любов. На Цветница не е за работа, още повече за планиране на нови начинания в сделки. Радвайте се с празника на близки и любими с имена на цветя. Нека е цветно в душите ни, нека сметките и бизнеса останат поне за момент встрани. В понеделник се огледайте, привлечете съмишленици, намерете своята среда и своята група по интереси и обединете усилията си. Този ден изисква синхронизиране на действията и общ поглед в ситуацията, която по еденично не може да контролираме. Да му мисли този, който остане сам, извън групата и семейството. 11-и носи краткотрайни удоволствия, след които следват дълги дни на болка и разочарование. Нищо да не се предприема с голяма амбиция и страст. Скандалите са лош знак. Не позволявайте да ви изкушават. Не яжте ябълки. 12-13-и ще ви донесат възможности и сила за постигане на нещо, към което отдавна се стремите. Ще уредите имотен и наследствен проблем. Близките ви ще са склоннни на всякакви компромиси. На 12-и ще се радвате на хармонични отношения и разбиране. 13-и и благословен за вас четвъртък, чакайте добри новини. На 14-и може да попаднете в студена и неприятна среда. Останете си у дома, сред близки и приятели.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.