Снимки
Овен 21 март – 20 април

 

 

Сега е моментът да се активизирате да действате в посока на личния си интерес и да проведете някои здравословни процедури. Всичко, което правите, ще е важно за бъдещето ви. Не се скъпете на усилия средства, пари и материали. Това, което опитате да си спестите, след това ще изисква много повече разходи. Подхождайте със здрава ръка и в партньорските връзки. Днес не може повече да се протака и да се дават уклончиви отговори. Дават се точни оферти и се изискват точни и бързи отговори. Сексуалната ви енергия е на високо ниво.

 

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Родените в третата декада ще постигнат максималното в една трудна ситуация на избор. Преговаряйте по спорни въпроси. Проведете нужните срещи и договаряния, поставете условията си. Денят се свързва с фундамента, с възможността да заложите здрави основи на бъдещата си работа и лична връзка. Направете предложение и чакайте такова. Тенденцията е да се разберете дори и с тези, с които вчера сте имали скандали. Не се опитвайте да задържате статуквото. Съобразете се с промените, които напират и се изискват.

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Може да вземете важно решение и утре да постигнете максималното в новия път. Всичко да се прави здраво, практично и законосъобразно. Сключете нов договор, излезте от сивата икономика и се постарайте всичко при вас да е изрядно. Още утре някой ще се разрови в миналото, но вие ще имате стабилната база, на която да се опрете в настоящето. Каквото си постелеш днес, на това ще легнеш утре. Мислете и действайте в перспектива, не пестете усилия, привлечете качествени съюзници и съветници.

 

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Ден на мечката и на мечешките услуги. Некачествената работа и ремонти ще изискват дооправяне, влагане на повече усилия и материали. Ден с огромна преобразуваща сила. Ще се решите на силен ход, с който ще изпреварите напъните на конкуренцията. Заемете се с неотложните лечения. Може да намерите нужното лекарство и специалист. Влизате успешно в нова среда и получавате нужните ви разрешителни. Благоприятен ден за старт на ремонти и строителни дейности. Някой вече развява знамето на покрива на нова къща.

 

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Родените в третата декада ще имат повече грижи, ще влизат в проблемни отношения и ще качват адреналина. Не е ден за пестене. Раздайте се и в любовта. Сексуалната ви енергия бележи връх, дано има с кого да го изкачите. Един скандал ще приключи с любовна история, може би и на чуждо. Може да намерите място на сила и релакс. Благоприятен ден за първа копка и първа целувка. Проблемите ще дойдат от вероятната компроматна атака. Дайте си сметка какво искате да запазите за бъдещето и с кое е време вече да се разделите.

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Край с изчаквателната политика. Мобилизирайте се максимално. Направете промените, които отдавна замисляте, заложете здрави основи на бъдещите си дейности и лични връзки. Денят се свързва с основата и фундамента. Всичко трябва да се прави здраво, стабилно и с мисъл за ползване в далечна перспектива. По някакъв начин обезпечавате и бъдещето на децата или тази вечер може да ги направите. Денят възражда сексуалната енергия и дава стимул за обвързване. Намирате лечебно място и лечебен за вас човек.

 

 

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

 

Ден, свързан с постамента, с основата, на която ще градите бъдещите си връзки, работа и дейности. Това, което изберете, подпишете и започнете, ще редактира живота ви и до средата на октомври ще донесе благодатни промени и преструктуриране на отношенията. Не е изключено започнатите в момента промени да донесат около 12 октомври възможност за излизане в самостоятелни бизнес отношения и търговски инициативи. Вземете решение за промяна, не стойте повече на изсъхналия клон на вечното очакване.

 

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Не търсете услуги, сами ще се справите по-добре с належащите задачи и промени. Всяка намеса ще влошава нещата както у дома, така и на работното място. Днес третият е не само излишен по всички параграфи, но и опасен за съвместните ви действия и намерения. Време е да определите с кого ще продължите. Сексуалната ви енергия е в разцвета си. Може да огледате имоти и терени, които ще заемете и ще се настаните семейно. Всичко да се прави здраво, с мисъл за бъдещите връзки, дейности и печалби. Добре е за начало на строеж.

 

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Не пропускайте днес да направите качествен скок в работата и бъдещата си дейност. Ден за първа копка, за начало на строителни и ремонтни дейности. Действайте, мислете и работете по базисните неща в живота, по проекти, които може да ви занимават с години, да носят пари и перспективата за успешни и творчески връзки. Сключете нов договор, обезпечете семейството си с ново жилище или ремонтирайте старото. Утре е добре да се приключва, но не и да се започва каквото и да било. Навлизате в труден период.

 

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Днешният ден идва с вдъхновение и неочаквано откровение за вярната посока, мисия и цел в живота. Всичко предприето ще разгръща в бъдеще потенциала си и ще ви донесе максимални придобивки. Чудесно е да направите първа копка на нов семеен или търговски обект. Всичко да се прави здраво и функционално. Не пестете чувства и материали. Вървите към признание, което ще носи късмет и стимул за бъдещето. Родените в третата декада ще постигнат максималното във всяка ситуация. Сексът е на ниво.

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ден на труден избор за родените в третата декада. Другите се окопават, строят, подреждат дома и личните си връзки, а вие се разпилявате в услуги и работа на чуждо. И в любовта поглеждате встрани, изживявате мимолетни чувства, след които може да се почувствате ограбени и ощетени. Съдбата ще ви даде знаци откъде и какво трябва да бягате. Може да се наложи да се върнете от пътя за нещо забравено, а това ще е знак, че не вървите в правилната посока. Укрепвайте здравето си, проведете лечебни процедури и сеанси.

 

 

Риби 20 февруари - 20 март

 

 

Навлизате в период на разрушение на старото и изграждане базата на нещо ново. Всяка реформа, която направите, ще освобождава заключения ви потенциал, ще носи стимул за нова работа и връзка и ще определя нов начин на живот. Един творчески и лечебен ден, в който ще получите неочаквано прозрение след направените признания и задвижените промени. Дори и да не знаете накъде в бъдеще ще вървите, днес е важно да направите първата крачка, да прекрачите прага, да излезете от периода на задържане и зацикляне.

 

 

 

 

ЧРД

 

 

Личната ви година е осмица. Ще постигнете максималното във всяка ситуация. Може да ви предложат нова работа и успешно да се внедрите в нова пазарна ниша. Не отклонявайте предложения за допълнителна дейност и заетост. Може след време те да ви станат основните. 2017 г. ще донесе инвентаризация в живота ви.

Родените днес носят в себе си духа на промените. Ще променят и отношенията в семейството, ще изградят нов дом на ново място. Заложена им е революционна програма. Не ги задържайте и стопирайте. Те ще променят статуквото, ще изхвърлят без да се замислят всичко старо и няма да се обърнат и върнат назад.

Заченатите днес ще притежават някаква огромна сила, но и известна грубост. Ще носят сърце на добряк, който често ще бъде пренебрегван и недооценен, но с времето ще се окаже събирателен център на благите промени.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.