Снимки

Овен 21 март – 20 април

Бъдете внимателни в исканията и претенциите. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница, иска повече отколкото може да получи и даде. Вероятни са сблъсъци на интереси и позици. Любовта е изместена от желанието за секс. Влюбените сърца доста сълзи ще пролеят, особено ако разберат за изневери и лъжи. Ще сънувате пророчески сън, който ще ви даде предупреждение за проблемите, които ще дойдат до няколко дни. Приберете се днес навреме и обгрижете най-близките си хора. Една изневяра ще ви спретне компромат.  

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес искате максималното и с голяма вероятност може да го получите. Апетитите са огромни. Внимавайте с пазарлъка, защото всеки се стреми да захапе кокала. Имате възможност да получите това, което не се дава лесно. Ще притиснете конкуренцията и ще намерите начин да постигнете повече от друг път. Днес никой на никого не прави компромиси и нищо не се дели поравно или според заслугите. Вероятни са конфликти на работното място. Ще изпреварите някого и ще направите нарушение, за което може и да не ви санкционират.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Очертава се тежък и рисков ден, особено за родените във втората декада. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Публичните ви  изяви ще минат с неприятности и в разгорещени  спорове. Ще ви настъпят на болното място, ще се наложи да се обяснявате и да губите енергия в празни приказки. Не се надявайте на отстъпки, но и вие няма да отстъпвате от позицията си. В такъв ден е добре да защитаваш справедлива кауза, но без да влизаш в конфликти. Веднага ти пада нивото и рейтинга. Ще се опитат да ви спретнат компромат.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 3

 

Рак 22 юни – 21 юли

Може да изживеете вълнуващи мигове на близост. Но в този ден краткотрайното блаженство ще се заплаща с дълги дни на разочарования и болка. Дайте си сметка каква цена сте готови да заплатите за всичко, което смятате да направите и предприемете днес. Може да попаднете в любовен капан и да се вкарате сами в изнудващи положения. Отнесете се с подозрение към всички екстри, които ще ви се предложат. Бъдете избирателни във връзките и проверявайте всяка информация. Сънищата ви показват откъде ще дойде проблема.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден с натегната и неприятна програма. Очертават се блъсъци на позиции и интереси на работното място. В отношенията прескачат искри. Лесно може да се скарате с някого и после дълго да не си говорите. Не се препоръчват участия в спорове и демонстрации на сила. Няма да се спазват правилата. Може да ви нападнат в гръб. Очертава се опит за компроматна атака. Пазете си гърба. Някой търси слабото ви място и ако го намери ще се възползва. Дистанцирайте се от вредни присъствия. Не влизайте в разправии.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят ще ви донесе доста проблеми, рискове и конфликти на работното място. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не се опитвайте да спорите, може и да пострадате. Нечия агресия търси поле за изява и ако се окажете на неподходящото място в неподходящото време ще си имате неприятности. Няма значение дали сте прави, ответната страна няма да се съобрази с мнението, с позицията и желанията ви. Не е ден за преговори и подписване на нов договор. Не си позволявайте изневери.

Работа - 5

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В този ден няма честна и равностойна игра. Всеки търси слабото място на другия и се опитва да извлече лична изгода от всичко, което се случва. Лош ден за запознанства и любовни срещи, особено на чуждо. Миговете на удоволствие изживени в този ден ще се плащат в бъдеще с лихвите. Не си позволявайте да кривнете в грешната посока. И сънищата ви носят предупредителни сигнали. Ако се скарате с някого после дълго може да не се погледнете и да не си проговорите. Не яжте ябълки-плодът на изкушението.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на огромните апетити. С лекота може да притиснете някого или да вземете по-голямото парче от общата баница. Няма значение кой какво и колко е заслужил. Днес съдбата ви дава възможност да доминирате, да поставяте другите на колене, да действате ултимативно и от позиция на силата. Каквото и да получите няма да е дадено от сърце и душа. С такъв подход и лична политика и в любовта може да имате само секса, но не и взаимно споделените чувства. Днес и съблазнителят може да бъде съблазнен.

Работа - 6

Пари - 6

Любов - 6

Късмет - 5

Здраве - 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Натрупаното във времето назад днес може да се излее навън във вид на конфликти и скандали. Ако от доста време се сдържате или сте били подложени на натиск, днес ще избухнете и може да предприемете действия, които сами не сте очаквали от себе си. Активизира се змеят на страста. Трудно се удържат апетитите и желанието за промени независимо на каква цена. В такъв момент може да нарушите договор, да прекратите връзка и да направите ход, който да ви даде повече свобода и предимства. Сдържайте се, не е ден за разправии.

Работа - 4

Пари - 4

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Очертават се конфликти на работното място, които може и да ви донесат предимство и шанс да елиминирате конкурент. Ще се водят тежки и безкомпромисни битки. Няма да се подбират средствата, скандалите трудно ще се преодоляват. В такъв момент може да се окажете в ролята на арбитър между двама и да извлечете ползи и от двете страни. Проблемът е, че когато двама се карат третият, който се намесва може да бъде бития и ощетения. Трябва да пипате много внимателно и да знаете докъде може да стигнете.

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Днес желанията взимат връх над разума. Не се впускайте в необмислени начинания и неравностойни любовни връзки. Нищо не бива да се прави на всяка цена. Апетитът се изостря, желанията ръководят избора. Бъдете сигурни, че ще ви ударят през ръката, ако посегнете към забранения плод. Спазвайте правилата, не нарушавайте забраните и обещанията си. Не е ден за съвместни инициативи. Във всяка чета ще се намери предател, който да обърка нещата. Важните срещи и разговори отложете за утре. 

Работа - 5

Пари - 5

Любов - 4

Късмет - 4

Здраве - 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Рисков ден, особено за родените във втората декада. Дистанцирайте се от хорския шум, от конфликтите у дома и на работното място. Ако се поддадете на страста и агресията, ще пострадате и ще излезете виновни за чужда вина. Ще се намерят подстрекатели, които ще искат да извадят горещите кестени от огъня с вашата ръка. Не влизайте в ролята на арбитър между двама. Не давайте съвети на децата, особено на чуждите. Точно днес не провеждайте разговори по отношение на имоти и наследства. Внимавайте при пътувания.

Работа - 4

Пари - 5

Любов - 5

Късмет - 4

Здраве - 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е седмица. В момента търсите начин за преход в нова среда, на нова работа и към нови лични отношения. В отлив сте, но прилива наближава. Ще спечелите дело и до октомври ще уредите важен за вас юридически проблем. През 2019 г. ще печелите повече и ще дочакате придобивки.

Родените днес ще искат всичко и ако може на мига. Ще имат завиден апетит, не бива да ги прехранвате. Ще ви „вадят душата”, докато не получат каквото искат. Това са хора на огромната амбиция и дано възможностите им се покриват с нея.

Неблагоприятен ден за зачеване. Любов и омраза ще се бият в душата на тези деца. Ще изживяват пагубни страсти с изневери и любовни страдания. Може да се изпълнят с омраза към света.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.