Снимки

Меркурий отново навлиза в ретроградната си фаза. Това движение стартира на 10 април и ще продължи до 3 май, като периодът от 10 април до 15 април се засича и с все още ретроградната Венера. Тоест имаме две бързи ретроградни планети. Продължава времето, което е подходящо повече за

вътрешна работа

отколкото за външно проявление на нещата. Това е време за анализ с ретроспекция преосмисляне и равносметка на всички теми, които ви вълнуват и са важни за вас.

Периодът до 3 май не е никак подходящ за важни преговори, сключване на сделки и подписване на договори. Не започвайте нова работа по това време и не правете по-важни и големи покупки, особено на техника и автомобили. Възможни са грешки, забавяния и загубена поща, а и като цяло средствата за комуникация няма да са особено надеждни през посочения период.

Ако пътувате нанякъде, най-сполучливият вариант ще бъде това да е място, което да ви е познато и където вече сте били. Възможно е също така да срещате и хора от миналото си.

През този период ще се изразявате

по-добре писмено, отколкото устно

Ако работите с документи, проверявайте всичко по няколко пъти.

Шофирайте внимателно. Най-важното за ретроградния период на Меркурий е, че с мислите си, изразени като думи и превърнати в действия създавате реалността, в която живеете. Така че прецизно обмисляйте своите думи и дела.

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вулканът Килауеа бълва скъпоценни камъни

Вулканът Килауеа, който залива с лава Хавай, рани един човек и разруши десетки домове, започна да сипе скъпоценни камъни. Удивителното явление обаче няма да компенсира местните жители, тъй като стойността на минерала оливин не е висока, въпреки че, според преданията, е бил любимият скъпоценен камък на Клеопатра.