Снимки

Овен 21 март – 20 април

Днес няма прошка за лаиците, за доверчивите и вечно изчакващите. На всички нива се отварят огромни апетити. Ще се действа безкомпромисно. Към обед тактиката на умилкване ще се смени с открита агресия и натиск. Ще се започне с промени и реформи, които ще оставят малко място на миналите връзки. Нагодете се към изискванията на момента, не правете излишни компромиси и не очаквайте такива. Където се съберат много хора ще припламват искри на агресия. Вечерта се приберете навреме и не планирайте нищо рисково за вторник.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Телец 21 април – 20 май

Няма да се спрете пред нищо, за да имате това, което ви привлича и отдавна искате за себе си. Ще минете като танк на работното място в желанието за повишение и повече екстри. Денят се свързва с насилието и коренната реформа. Сега е момента да промените статуквато и това, което не ви изнася в отношенията и у дома. Хората със слаби нерви и характери няма да издържат на напъна, ще се огънат и ще отстъпят пред проявите на агресия и натиск. Днес искате всичко и ако може веднага. Някой със сигурност ще го получи.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Бъдете особено внимателни. Конкуренцията ви готви отпор и компромат. Ще влезат в играта всички позволени и непозволени средства. Ще ви предложат залъгалка, която да отклони вниманието ви от важното и същественото, което става и което може да бъде причина да загубите позициите си в бизнеса и в обществото. Не приемайте нищо на гола вяра, особено в обедните часове, когато Луната минава през градусите на обсебването. Сега е момента да се направят някои реформи и реорганизации, за да се парират чуждите апетити.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Важното свършете по най-бързия начин. Към обед навлизате в рисков период. Ще срещате агресия навсякъде където опитвате да се внедрите или заемете престижни позиции. Родените в първата декада ще изпитат на гърба си нечие недоволство. Днес чашата на търпението прелива за много хора, но реакцията и подходът на разчистване на сметките ще бъде различен. Един ще се реши на промени, ще замине или изостави намеренията си, а друг ще се бори активно със зъби и нокти за мястото си и за любовта, която му се изплъзва.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

В този ден лесно се освобождава желание за навлизане в нечия територия, поради липса на възможности и други варианти. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции не само на работното място, но и в обществото. Засилва се желанието да се сбиеш, захапеш и нараниш някого, ако друга възможност не ти е останала. Сексуалната енергия в този ден подкопава не само връзките, но и здравето. Родените в първата декада ще извоюват победа, ще се наложат при преговори и обсъждания и ще извлекат максимални ползи.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Дева 23 август - 22 септември

Родените в последните дни на зодията ще бъдат подложени на стрес и изпитания, ще трябва да се борят за мястото си, да отстояват намерения и да защитават амбициозни проекти. Ще опитате да надскочите себе си и да заемете позиции, за които не сте готови или няма да може да задържите. Особено опасно е да спазвате безприкословно нечии инструкции в дейности, от които трети лица ще извлекат ползи. Не е нужно да задържате реформите, но за всичко ново, което предприемате трябва да се вземат предпазни мерки.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Последиците от действията или бездействието ви в този ден дълго ще ви преследват. Може да изпаднете от една класация и да получите откази, които ще ви настроят агресивно към хора, които не са виновни за създалата се ситуация. В яда си навреждате на тези, които ви обичат, а истинските виновници за проблема не смеете да закачите. Вероятно е изнудване, опит да ви наложат избор, който ще ви дистанцира от важните и полезни в живота ви връзки, ще ви направи безчувствени и агресивни. Утре е вероятен проблем с документи.

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в последните дни на зодията дърпат конците, намират слабото място на околните и постигат максималното. Ден, в който апетита трудно се контролира, но не само този по отношение на храната, а в направления на връзките, работата и любовта. Ще посегнете към забранения плод в едно или в друго отношение. Може да навлезете в забранена територия и да посегнете на чуждото. Трудно се спазват закони, предписания и критерии. На изпити и конкурси ще се действа с подставени лица. Тълпата става неуправляема, но не и за вас.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

Стрелец 23 ноемри – 21 декември

Рисков ден за родените в третата декада и успешен за родените преди 1 декември. Денят има своята светла и тъмна половина. Хубавото е, че от сутринта ще започнат реформи в места и дела, които отдавна се нуждаят от свеж подтик и ново виждане за нещата. Но до вечета ще има и позиции, в които ще се действа с натиск, агресия и подкупи, за да се запази статуквото. Кой както може днес захапва кокала и не го пуска. Ще срещате безкомпромисни хора. Подгответе се едновременно за защита и нападение. Не участвайте в митинги.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Важното свършете по най-бързия начин. Към обед и най-благоприятната за вас ситуация ще излезе от контрол. Може да загубите позиции, да получите неприятни знаци и напомняне и да ви отрежат финансирането на успешни проекти. В живота и на работното ви място се появяват опасни дразнители. Конкуренцията навлиза във върхова фаза. Увеличете защитата, привлечете хора, на които вярвате и не се давайте без бой. Днес и утре натискът върху вас ще е максимален, ще се наложи да правите промени в графика. Изнервяте се.

Р-5

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на големите апетити, на желанието да имаш повече отколкото заслужаваш или може да ти бъде предоставено. Ще ви оказват натиск, а и вие няма да се поколебаете в исканията и изскванията си на работното място и у дома. Градусът на напрежението се вдига, скандалите са неизбежни, но нищо не решават. Денят се свързва и с изгнанието. Някой взима решение за работа извън страната, ако тук вече не вижда перспектива. Връзките ви са подложени на изпитание, бъдете максимално дипломатични.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Луната напуска вашия знак, а с нея си отива и разбирателството. Ще потърсите сметка от тези, които до момента сте приемали такива каквито са. Предстоят неприятни разговори и напомняне за права и задължения. Засилва се тенденцията към скандали и авантюри. Ще погледнете и встрани от семейната пътека, ако се чувствате неразбрани и предадени от любимия. Бъдете внимателни. За всичко сторено и предприето днес ще се плаща във времето напред. Трудно ще контролирате апетита и в храненето. Ден на голямата лакомия.

Р-5

П-4

Л-5

К-4

З-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Ще спечилите дело, ще получите придобивка и ще се разширите в дома, но към края на годината юридическата ви позиция ще стане нестабилна. Края на ноември ще ви постави в неизгодна ситуация, която може да ви накара през 2017 г. да смените работа и да напавите опит да влезете в нова по-перспективна среда.

Родените днес до обед ще бъдат лесно манипулируеми, а родените следобед ще имат хищнически подход и огромни апетити във всичко и за всичко. В живота си ще претърпят няколко провала, след които ще се възраждат много по-силни и уцеляващи. Да се пазят от наркотични вещества и духовна манипулация.

Неблагоприятен ден за зачатие. Може да се родят деца с генетични мутации, но пък някои от тях ще променят света.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.

Владимир Зомбори – актьорът с корени в Австроунгарската империя

Той държи във всяка нова роля да е различен, така че зрителят да запомни по-скоро какъв е героят му, а не как изглежда актьорът зад образа. Но още преди да сте го видели в някое от неговите многобройни превъплъщения, навярно ще бъдете заинтригувани от името му и откъде тръгва чуждоземната нишка в семейната му история, довела го до сцената на Малък градски театър „Зад канала“.

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

Бионсе и Джей Зи: любов по ноти или не съвсем

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

„Всичко е любов“ - това име носи съвместният албум на Бионсе и Джей Зи, който излезе на пазара преди дни. Крилатата фраза обобщава връзката на най-бляскавата двойка в музикалната индустрия, но не съвсем. Кралица Би, както я наричат феновете, и нейният крал срещат не една и две спънки по пътя си. Честите слухове за раздяла обаче те тушират с баналното: „Това, което не те убива, те прави по-силен“.