Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на пасивност. Ще ви е много трудно да не взимате отношение към възникващите въпрои, но е добре да го направите, ако не искате да си имате неприятности с колеги и близки. По-добре замълчете и оставете другите да се изказват и спорят. Ще ви е много трудно да се държите по този начин, но със сигурност ще си спестите разходи на сили, средства и пари. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. Ще сънувате и сън-предупреждение за проблемите, които ви очакват. Не се намесвайте в отношенията на други двама.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Тежък ден за родените в третата декада, особено ако се опитват да се наложат, да стартират нови дейности и работни проекти и да вземат инициативата около чуждия избор в свои ръце. Пазете се от случайни контакти. Всичко, което става неочаквано и без предупреждение ще ви донесе разходи и болка. Не променяйте точно днес плановете си и не изисквайте от близките и приятелите да го правят. На работното място не прокарвайте и не споделяйте нови идеи. Всичко ще тръгне накриво и без перспектива.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в третата декада ще постигнат отдавна набелязани цели. Бавно и методично се приближавате към благоприятния за вас финал на делови разговори и преговори. Започнатото преди ще се приключи успешно. Отложете старта на нови дейности и инициативи за след 15-и. Този ден изисква преглед на наличностите и щателна подготовка за предстоящите изяви. На 12-13-и няма да ви е лесно, особено ако планирате важни срещи. Стойте зад кадър, нека другите действат и показват какво могат или не им са отдава.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Направете рачешка крачка назад, за да може в следващите дни да направите две напред. Изолирайте се от общия шум. Не позволявайте да ви провокират, да ви вкарват в нови връзки и да ви правят част от различни дейности и инициативи. Останете поне за малко сами и направете обективна оценка на реалностите. Всичко да се прави без бързане, за да се избегне пренапрежението и вероятните нервни сривове. Намерете тихо и спокойно място, съсредоточете се. Ще получите нови възприятия и откровения.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на пасивност. Притаете се в храстите на изчакването и наблюдавайте кой как се справя и какви ги върши. Добре е да приключите с обещаната в миналото работа и дейност. Не се захващайте с нови начинания, а се постарайте да отидете към приключване на връзки, които вече не носят перспектива. До вечерта уредете старите сметки. Родените в третата декада да спазват закона и точно днес да не претендират много. Ден за прочистване от шлаката на физическо и духовно ниво. За утре не планирайте съвместни инициативи.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Концентрирайте се над важните задачи и до вечерта се опитайте да приключите с повечето от тях. Този ден е даден за лична и професионална инвентаризация, за преглед на наличности и възможности, за преоценка на отношенията и за раздели, които повече не могат да се отлагат. В следващите дни ще бъдете подложени на натиск, от страна на хората, чиито интерес засягате в момента. Направете си точна сметка докъде може да стигнете, къде трябва да спрете или да изчакате по-добри времена за промяна.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в третата декада може да получат допуск и билет до важна дестинация и място, към което отдавна се стремят. Този ден ще ви помогне да стигнете до отдавна гонените цели, да предадете в срок чаканите проекти и да изпълните задачи, от които може да се очакват добри приходи и възможност за допълнителни поръчки. Не се разсейвайте и не се обяснявайте излишно с хора, които стоят встрани от преките ви задължения и отговорности. Гонете най-важните цели и до вечерта се опитайте да постигнете поне една.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не бързайте да правите признания, да влизате в конфликти и да се разделяте с емоционалните си партньори. Оставете инвентаризацията на любовните си отношения за друг път. Днес е важно да залегнеш над работата, да си изпълниш договорите, да се постараеш и да направиш впечатление, за да получиш утре изгодни оферти. Родените в третата декада ще бъдат притиснати със срокове, които не бива да се отлагат, ако не искате да ви изтикат от играта. Конкуренцията е безмилостна, но утре ще овладеете положението.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес ще постигнете максималното и може да си получите обещаните пари, протекции, стоки и услуги. Финализирайте работа и дейност, от която ще имат полза работодателите и бизнес партньорите ви. Ако някой се е колебал да ви наеме за постоянно днес ще си даде сметка, че може да разчита на вашите квалифицирани услуги. Движете се уверено и с оптимизъм и не се разсейвайте с дреболии. В следващите два дни ще влезете в остри конкурентни битки, но днес имате шанс да спечелите войната и да постигнете целите си.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за разчистване на сметките и за прочистване от насъбраната шлака на физическо и духовно ниво. Довърште си работата, намерете време за отдих и размисъл. Този ден изисква да поставите поне на едно място точка в отношения и дейности, да си дадете сметка какво е важно или вече няма смисъл и място в живота ви. Не взимайте прибързани решения. Това, което отдавна отлежава в сърцето и ума най-после ще даде готов продукт и ще се оформи като окончателно решение по въпроса. Пазете се от случайни контакти и запознанства.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в третата декада са на финалната права по отношение на важна за тях работа и ангажимент. Силите ви са на изчерпване, но не бива да се отказвате. Вървете бавно, но неотклонно към заветната цел, която ще ви постави и на завет от бурите на живота. Ще се представите добре на конкурси и прослушвания и до няколко дни може да започнете съвсем нова дейност и работен проект. Вложете цялото си старание и си гонете интереса. Не е ден за уточняване на емоционални отношения. Платете данъци и такси, не сърдете Темида.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Контролирайте емоциите. Всичко трябва да се прави бавно, методично, с ум и реалистична преценка за изискванията на живота, работата и личните връзки. Неблагоприятен ден за нови запознанства. Концентрирайте се над преките си ангажименти и не се разпилявайте със странични неща. Някой ще се опита да ви придърпа към неговите ангажименти, да ви направи част от своята програма. Парирайте опитите за манипулиране и въздействие. Всичко, което успеете да завършите ще ви донесе късмет, пари, популярност и слава.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Бавно и полека ще постигнете много. Вероятно е да ви повишат, да намерите нова или допълнителна работа, да обезпечите нуждите си и тези на семейството. Парите ще са повече, може да уредите и наследство. През 2019 ще оберете плодовете на дълъг труд, ще се дипломирате и ще се обърнете към нови хоризонти тук или в чужбина.

Родените днес са малки мъдреци. Ще действат бавно и според вас малко мудно, но никога няма да изпускат от погледа си целта, която гонят дори и подсъзнателно. Ще са много изобретателни, но от изобретенията им може да се ползва друг, ако не ги патентоват.

Заченатите днес ще живеят дълго, ще бъдат мечтатели гонещи почти непостижими цели. В живота си ще срещат невидима защита и покровителство.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

IRON MAIDEN кацнаха на летище „Пловдив”

Както предварително бяха обявили организаторите на Hills of Rock, рок гигантите IRON MAIDEN кацнаха със собствен самолет на летище „Пловдив” едва няколко часа преди концерта си край Гребната база в града на тепетата.

Венета Райкова посвети „Скандал“ на Тишо

"На Тихомир, за подкрепата и вярата в мен" – това гласи посвещението на първата страница на „Скандал“ - петото заглавие в библиографията на тв водещата Венета Райкова. Томчето ще бъде достъпно в книжарниците официално от 10 август.