Овен 21 март – 20 април

 

 

Благоприятен ден за старт на нова търговска дейност. Отворете нов магазин и офис, стартирайте отново стопирана в миналото дейност. Не е време да изчаквате ходовете на околните. Заемете нишата, освободена от конкуренцията. И в любовта се ориентирайте към добре познатото старо, а към новото пристъпвайте внимателно. За утре не планирайте нови запознанства, както и участие в колективни мероприятия. Този ден ще помогне да стопите дистанциите на различни нива. Ще ви е от полза всякакъв тип физическо натоварване.

 

 

 

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

До утре на обед вървите по тънък лед от емоции и страсти. Днес пасивността е противопоказана, но с нищо съществено не бива да се занимавате. Ще срещате опозиция и противопоставяне навсякъде, където отивате с определени претенции или амбиции. Децата няма да слушат, а по-големите ще се опитат да ви поставят под контрол. Не се занимавайте с имотни и наследствени делби. Трудно ще разделите неделимото и в любовта. Вероятни са проблеми в отношенията на всички нива. Изкарайте напрежението във фитнеса.

 

 

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Днес опипвате почвата и търсите слабите места на тези, с които влизате в контакт. Предстоят важни рокади в живота ви. Дипломатичността ще ви напусне, а на нейно място ще се настани твърдата агресия. Показалката, с която до момента сте показвали и давали, съвети ще се обърне и ще се превърне в бухалка. Ще се наложи да играете разпоредителна роля у дома и в отношенията с близки и приятели. В момента във въздуха витае агресия, настройте се и на самозащита. Нужен ви е комплексен подход към всичко и всички.

 

 

 

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Силен и успешен ден, особено за родените във втората декада. Проведете уточняващи разговори, разпределете роли и предимства за ползване с роднини и близки. Прегледайте машините, с които ще работите. Сега е моментът за интензивно физическо и умствено натоварване. До утре на обед ще намерите решението на привидно неразрешим проблем. Вътрешната ви енергия търси поле за изява и непременно ще го намери. И в любовта нямате грешка, задръжките отпадат, казвате и правите това, което отдавна е трябвало да стане.

 

 

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Ден на леопарда. В играта влизат големите хищни котки. Съветът към другите е да не ви дразнят и галят обратно посоката на косъма. Няма да протакате дори и неприятните разговори. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Окопайте се на сигурни позиции. Въоръжете се с щит и меч, помислете както за нападението и защитата, така и за отстъплението, ако се наложи. В любовта това със сигурност ще се случи. В момента нищо не ви се дава даром. Възможно е от нещо да се откажете и да го дадете без бой. Преговорите вървят трудно.

 

 

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

До утре на обед може да реализирате отдавна замислен ход. В момента е добре да се правят предложения, да се стартира нова фирмена дейност, да се отвори магазин, ателие или нов офис. Направете си реклама. Денят изисква действия с твърда ръка и хладен ум. Не планирайте за утре работа в екип, ако не искате да бъдете използвани и употребени. В момента за препоръчване е соловата игра и то със свои средства и капитали. Утре Марс ще напусне вашия знак. Голяма част от силата ви ще се изпари.

 

 

 

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Ден на голямата подготовка преди удара в следващите дни. Марс се готви да навлезе във вашия знак, а това ще ви направи в много по-голяма степен агресивни и непримирими, вместо балансирани и уравновесени. Очаквайте атаки и се пригответе да атакувате места и позиции, към които отдавна се стремите. Не се отказвайте от предопределените битки в живота си. Така или иначе някой ще започне играта или ще предприеме агресивни действия за промяна и нека това бъдете вие. Енергията ви търси поле за изява, дайте й го.

 

 

 

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

До утре на обед вие определяте правилата. Направете така, че и в следващите дни да сте актуални и нещата да зависят от вашите амбиции и намерения. Ако в този ден останете пасивни, ще навредите не само на различни сфери от живота си, но и на здравето си. Напиращият потенциал вътре във вас търси начин да се излее навън. Ако не го канализирате в дадена посока, той ще се вкисне в някой вътрешен орган и ще ви разболее. Ден за активно физическо и умствено натоварване. Вземете своето от живота и от любовта.

 

 

 

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

 

Край с мисленето и планирането. Днес от значение е всяко действие и всяка ваша лична инициатива. Намерете време за всичко, което не търпи отлагане, което може да провали бъдещите ви планове и намерения, ако не се свърши навреме, качествено и в срок. Конкуренцията също се надига. Не се давайте без бой, независимо колко ви е трудно и какво изисква от вас животът, близките и любимите ви хора. Организирайте и защитата си. Който днес седи със скръстени ръце, утре ще работи извънредно и ще диша праха на победителите.

 

 

 

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

 

Този ден изисква повече физически натоварвания, но при вас не бива да се прекалява. От утре Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Везните. Внимавайте с кръста и бъбреците. Не вдигайте тежко. Козирогът е най-умният от земните знаци, докажете го, като организирате и разпределите работата, а не се напъвате да я свършите лично. Днес се уточняват ролите, а утре ще се плаща за заслуги. Стягайте се за нападение и защита. До вечерта нервите ви ще се опънат от непоследователните действия на близък.

 

 

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Днес при вас всичко става по трудния начин, с подканяне и ръчкане с остена на принудата. Трудно ще накарате някой да ви свърши работа или да подкрепи личните ви инициативи. Обхваща ви леност, открит мързел или желание за пасивно изчакване. Губите ценно време в разтъкаване, спорове и отсъствия от местата на личния ви интерес. В този ден давате шанс на конкуренцията да завладее част от пазарната ви ниша. И в любовта не сте там, където трябва да бъдете или е важно за вас. Ще се почувствате предадени.

 

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Не се колебайте, не се крийте зад нечий гръб или под нечия пола. Ако действате активно, ако сте готови и решени на битки, ще извлечете максимални ползи от днешните си действия и творчески инициативи. Денят ви носи и много любов, срещи и случайности, които могат да подредят и насочат живота ви в една нова и благодатна посока. Не оставайте, където сте, дайте воля на напиращата енергия в тялото и в душата ви. Ако днес се спрете и ограничите сами, ще загубите. Енергията ви може да се скапе в някой орган и да ви разболее.

 

 

 

ЧРД

 

 

Личната ви година е петица, която действа стимулиращо и освобождаващо от стари отношения и притеснения. Пътувайте, променете работата, живота и визията си, посетете желани дестинации, свържете се с нови хора и се опитайте да мислите различно. През 2018 г. ви предстои окопаване на завладените в момента позиции.

Родените днес ще бъдат обичани и желани, ще имат дарби, които ще им осигуряват стабилна пазарна ниша. Тези деца притежават необяснима магична сила. На всяка цена им намерете и осигурете за в бъдеще терен и помещение, в които да се развихрят. Запознайте се с майките на другите деца в родилния дом. В бъдеще децата ви ще имат нужда един от друг и взаимно ще се покровителстват.

Днес ще се зачеват предимно момчета, страстни и борбени натури, които няма да се дават без бой и ще променят много неща в живота ни.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.