Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден за повизи и рекорди, за поемане на рискове, за старт на нови инициативи и подписване на нови договори. Не се съмнявайте в победата, търсете начин да се внедрите в перспективна среда, да осъществите връзки с подходящите хора и да направите впечатлние пред когото трябва. Нищо няма да се получи, ако се опитвате да лъжете и мамите. Овенът е честен играч. Докажете го и ще постигнете максималното. В този ден има и голяма доза изцеление. Ще успокоите душата си след преживения стрес, ще намерите нужното лекарство.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Ззраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на революционни преустройства в начина ви на живот. Добре е за преместане в нов дом или офис. Ако чувствате някъде притеснение и притискане сега е момента да реагирате, да се дистанцирате и да избягате от там. Ще се наложат болезнени крачки, но така ще бъде добре за всички участници в играта. Проведете кръвопречистващи процедури. И връзките ви се обновяват. Нужен е нов подход в създалата се ситуация, за да не се върнат старите проблеми и недоразумения. Този ден показва доколко сте се променели и сте си взели поуки.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Ззраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Може би това ще бъде най-силният ви ден за месеца. Препоръчва се лична и делова активност. Всичко предприето ще тръгне по правилата, ще донесе ползи и печалби. Уредете срещи с тези, с които искате да работите, да живеете и да предприемете съвместни дела. Ден на братски стиснатите ръце. Да няма фалш и лицемерие. Не лъжете, ще си докарате големи беди на главата. Днес се дава клетва за вярност. Трябва да сте пределно чисти и справедливи. И доколкото позволяват обстоятелствата водете открита игра.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Ззраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес може да направите голяма крачка напред в бизнеса, предпримаческата дейност и живота. Бъдете активни и на работното място. Добре е да се подпишат нови договори и да се премине на по-висока позиция. Ще спечелите конкурс и може да започнете нещо самостоятелно. Ден и на доброволната жертва, на отказа от собственост в името на децата. Не претоварвайте стомаха. Кръвта се пречиства. Може да намерите лечебно място и подходящото за проблемите ви лечение. Препоръчват се физически натоварвания.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Ззраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на битки за увърждаване на лични и професионални позиции. Решете се на крачка, от която до момента сте се притеснявали. Очаквайте актака от страна на конкуренцията, сблъсъци на интереси и позиции. Направете ход, с който да обезоръжите опонента. Ще се сдобиете и с неочаквани съюзници в труден момент. Ден на подадените ръце. Не отхвърляйте възможноста за съюзи. Обединете защити и интереси. Може да се поемат умерени рискови. Денят е благоприятен за покупко-продажби и предприемаческа дейност.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Ззраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за пътувания, преместване в нов дом и в нова среда. Не отказвайте покани, уредете директни срещи без посредници. Може да купите апартамент на зелено и да направите изгодна сделка с полуфабрикати. Всичко, което вземете свършено донякъде и довършите сами ще ви донесе двойни печалби. Този ден носи изцеление в живота ви, дава възможност да намерите нужното лекарство, специалисти и лечебно за вас място. Каквото свършите в момента ще ви издигне на престижни позиции в обществото и в живота.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Ззраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят се свързва с колесницата на победата, с възможноста да направите силен и обезпечаващ бъдещето ви ход. Чакайте повишение, печелите завидни позиции на работното място. Не се отказвйте от предложения и възможност за договаряния. Стиснете си ръцете, подпишете нов договор, направете нужните заверки и плащания. Може да се сдобиете с недвижим имот или да препишете такъв на наследниците си. Който го умее е добре да се движи по ръба на риска. Казано е, че който рискува ще спечели. Сега е ваш ред.

Работа-5

Пари-5

Любов-

Късмет-5

Ззраве-5

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Денят изисква да сте пределно чисти и справедливи. Не лъжете и не заблуждавайте. Такова поведение ще ви донесе проблеми, ще ви вкара в преразход на сили и ресурси. Забравете лъжата, подайте ръка, сключете честен договор и изпълнете обещанията си. Ако някъде се чувствате неудовлетворени и пренебрегнати днес може да си тръгнете. Моментът е благоприятен за преместване в ново желище. На прага сте на болезнени раздели в любовта или в бизнеса. Дано нямате връзка по месторабота, за да не загубите и двете.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Ззраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес може да повторите опита от миналото, който не е успял и ви е накарал да увесите нос. Този път може да ви се получи и да успеете. Ден за победа, за отлепване от дъното, от недоимъка и безлюбовието. Може да намерите изгодна работа и нова връзка, а може да се върнете към старите на бял кон и вече обвързани с престижен договор или брак. Преговаряйте с партньори по новите поръчки и начинания. Днес се дава клетва за вярност, постъпва си принципно и честно. Всичко друго отново може да донесе провал.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Ззраве-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ето денят, в който може да се поемат умерени рискове, да се нарави опит за летене в несвойствена и непозната среда. Вземете предпазни мерки и рискувайте в рамките на разумното. Може де спечелите повече отколкото се надявате и да привлечете силни партньори. Добре е за сключване на нови договори, за преговори и големи поръчки, за ремонти и преустройства в дома и офиса. В този ден има едно неукротимо желание за движение напред и нагоре към хоризонта, който до момента е бил непостижим. Действайте.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Ззраве-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес и утре Лната е във вашия знак. Предстоят промени и реорганизации в работата и в начина ви на живот. Пътувайте, посетете бъдещи и настоящи партньори и съдружници. Водете честна и открита игра и се споразумейте за новите договори, новата дейност и бизнес, които може да започнете. Ден на братски стиснатите ръце. Стремежът е да си кристално чист в това, което правиш и казваш. Завоалираните действия и лъжите ще се върнат като бумеранг и ще провалят цялото начинание. Денят е добър за покопко-продажби и инвестиции.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Ззраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Предприетото днес ще обезпечи бъдещето ви и това на децата. Добре е за прехвърляне на имоти, за вложения в недвижимост, за преместване на ново място и преговори по покупки на машини и техника. Препоръчват се групови инициативи. Това, което не може да си позволите или да свършите сами ще стане с подкрепата на семейството или на екипа, с който работите. Дава се клетва за вярност и в любовта. Сега е момента да се плува срещу течението и да се поемат нужните рискове. Действайте с мисъл и перспектива за бъдещето.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Ззраве-5

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Тя определя една нова посока на избор, която може да изберете след едно пътуване или гостуване. Не отклонявайте предложения за работа, учене или гостуване в чужбина. Всяка възможност за път и промяна трябва максимално да се използва. През 2018 г. ви предстои усядане и разширение на новозавладените в момента позиции.

Родените днес се предопределени да побеждават. Ще пътуват много, ще печелят конкурси в страната и в чужбина, ще бъдат известни и с престижна професия. От вас се изисква да им дадете нужната база, тласък и начална скорост. Нататък те сами ще се справят, а после ще ви обгрижват и ще ви носят на ръце. Това са деца на честната игра и политика.

Заченатите днес ще имат поетична и възвишена душа с един вечен стремеж към рицарство. Ще възродят позабравени отношения и ценности, ще бъдат търпеливи и трудолюбиви.  

 
 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Почивни дни с/без деца

Лятото е вече тук и е време да оставаме у дома все по-рядко и да се насочим към различните кътчета на страната ни. Може да се порадвате на цветни изживявания в нашите предложения за уикенда за малки и порастнали.

Фенка предложи брак на Павел

Най-смелото предложение, което рапърът Павел от дуото Павел и Венци Венц, е получавал някога от фенка било за брак. Момичето дори паднало на колене, но се наложило изпълнителят на „Само по татуси“ джентълменски да отклони въпроса на младата почитателка.