Овен
21 март - 20 ап­рил
Всичко предприето в съботния ден ще носи късмет, щастие и предимства. Чудесен ден за лични и обществени инициативи, за купони и тържества, за среща с благодетели и спонсори. Не се ограничавайте сами, животът достатъчно ни е ограничил. В този ден и диетите са противопоказни. Хапнете на воля, няма да напълнеете. Гребете от живота с пълни шепи. В неделя чакайте покани и обаждания от чужбина. Денят се свързва с ноевия ковчег, с възможността да се спасите на по-добро и престижно място и да намерите по-добра работа. На 22-ри важното да се свърши до обед. Следобед може да се очакват провокации и опити да бъдете изместени или ограничени в действия и контакти. На 23-ти сте близо до важен източник на сила и ресурс. До края на работното време сключете нов договор. От обед на Еньовден навлизате в рисков период. Обхващат ви депресивни настроения или давате повод на някого да ви измести от играта. Не взимайте участие в опасни дейности и ритуали. Вечерта се приберете навреме у дома и за 25-и до обед не планирайте нищо важно. За вас продължава една негативна тенденция. Луна и Слънце ви гледат в нехармонични аспекти, а това пречи на добрите отношения с родители и деца. Предприетото в момента ще се осъди или няма да се финансира. Не сърдете тези, от които зависите. На 26-и се вижда светлина в тунела. Ще постигнете максималното, а вечерта ви чака подарък.
Телец
21 април - 20 май
За родените във втората декада съботният ден е изключително натоварващ и обсебващ. Ще се наложи да работите за чужди интереси. Както и да постъпите, усилията ви ще напояват чужди градини и дано всичко това е от полза на семейството и децата. Не теглете кредити, не изневерявайте както на любимите хора, така и на собствения си стил и начин на живот. Една радост носи и мъка. В неделя проблемите ще се повече за родените в третата декада. Обадете се на тези, за които мислите и помогнете, ако имат нужда. На 22-ри направете важна крачка напред, заемете места и позиции, които някой е овакантил, а съдбата е запазила за вас. Пазете си документацията, но е добре да погледнете в чуждата. Препоръчва се разузнаване в противниковия лагер. Внимавайте какво изхвърляте в кошчето за смет. 23-ти е един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Денят се свързва с птицата феникс, с възможността да възобновите спрени дейности и производства, да се възродите от прахта на кризата и да спечелите повече. Всичко предприето до сряда на обед ще носи ползи и предимства. След това до обед на 25-и се въздържайте от нови начинания. Вероятни са неприятни напомняния и интриги, но вечерта ще получите някакво просветление или информация даваща предимства. На 26-и вложете качествени материали и идеи в строежи и бизнес дела.
Близнаци
21 май - 21 юни
За вас се очертава прекрасен уикенд и трудно начало на новата работна седмица. Съботният ден е за радост отреден. Уговорете срещи с любовта и с важни за бъдещето ви спонсори. Чудесен ден за светски и благотворителни изяви. Това е и единственият ден в този месец, в който не се пълнее. Може да си позволите по-изобилна храна. Доставете удоволствие не само на сетивата, но и на душата с приятни срещи и моменти на близост. Покрай забавата ще свършите и много добра работа, ще привлечете качествени съюзници и сътрудници. И като се събудите в понеделник, знайте, че ви чакат дни на тежка работа, задължения и неприятни отговорности, които някой безотговорен ще стовари на плещите ви. Ще се пропукат отношения, които от доста време куцат. Чакайте предателства на различни нива. От 24-ти на обед до 25-и на обед ще имате повече загуби и проблеми, отколкото придобивки. Пазете се от работа в сивата икономика. Може да ви стоварят чужда вина. Не се разписвайте за приемане на чужда стока, пратки и документация. Най-силният ви и пробивен ден в бизнеса е 26-и. Заложете здрави основи и стабилен фундамент на всичко предприето. Ден за първа копка, за начало на строителство и ремонт, за подписване на нови трудови договори и заявка за участие в политически и икономически дейности.
Рак
22 юни - 20 юли
Една благодатна събота и неделя. Облечете новите дрехи, обадете се на евентуални покровители, опитайте да привлечете в личната си орбита качествени партньори и съюзници. Ден за благотворителни и артистични изяви, за модни дефилета и участия в спонсорски проекти. Сега е моментът да направите дарение, да обгрижите някого и да намерите кой да ви съдейства в задвижването на важни идеи и бизнес дела. В неделя кръгозорът се разширява, вече гледате към далечни страни или получавате обаждания от роднини в чужбина. Интуитивно усещате какво се случва с близък, който е далече. В 16 ч. 29 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Рака. В понеделник до обед поговорете с колеги и шефове. Отложеното за следобед предизвиква заяждане и интриги. До вторник на обед внимавайте какво си пожелавате, за да не се чудите после как да се отървете от него. Почти в края на работното време на 23-ти може да сключите изгоден договор, да ви направят предложение, което не е за изпускане, и да спечелите от съвместни сделки. На 24-ти действайте активно до обед. Добре е да си признаете греховете и да простите такива. Благоприятен момент за пътувания и преместване. На 25-и до обед всичко при вас върви наопаки, а ако върви по план, значи този план обслужва нечии интереси. На 26-и се коригирате и вече вървите в правилната посока.
Лъв
22 юли - 22 август
20-21-ви са прекрасни дни за публични и артистични изяви, за среща с любовта, за участия в престижни светски събития и конкурси. Това са може би най-важните и най-успешни за вас дни в посока на дарителство и спонсорство. С един жест на внимание може да привлечете качествени съюзници и бъдещи партньори. Много благоприятни дни за брак, обвързване и годежи. Родените около 1-10 август правят голяма крачка към едно по-добро и подсигурено бъдеще. Не спазвайте диета по отношение на храната и връзките в съботния ден. Вземете от живота всичко, което ви се предлага. На 22-ри ще се събудите с напомняне за задължения, отговорности и поръчки, които сте забравили. Уреденото в първите часове на работното време носи предимства. До вторник на обед вземете решение за пътуване и преместване. Някой вече действа и за учене или работа в чужбина. Пожелайте си нещо на Еньовден до обед.  Благите пожелания ще се сбъднат. Следобед навлизате в рисков период. Не се обвързвайте с нови договори думи и обещания до 25-и на обед. Нещо много примамливо и измамно ще ви се предложи, ще създаде проблем и ще предизвика непредвидени разходи. След това до петъчната вечер може да се справите с изостаналите задачи, да направите важен ход напред към нова работа и нова бизнес позиция. Предстои тежък уикенд.
Дева
23 август - 22 септември
20-и е ден за любов, за представителни срещи и изяви, които ще привлекат погледите към вас, ще ви дадат възможност да се представите в най-добрата си светлина не само на сцената на бизнеса, но и в любовта. Очертава се чудесен уикенд с покани и предложения. Време за годежи и сключване на брак. Съвпадът на Луна, Венера и Юпитер в знака на съседа ви Лъв с голяма вероятност ще докара сватбарите от неговата във вашата градина. В неделя диетите са противопоказни. Нищо излишно няма да ви се залепи. Организирайте си обилно хапване и умерено пийване. Така заредени, в понеделник ще гоните далечни цели, ще се обаждате в чужбина и ще получавате положителни отговори на молби и запитвания. Не си изпускайте шанса. Следобед провокациите ще са на всяка крачка, но вие сте от тези, които ще спечелят, особено от крамолите между други двама, които си организират процеси и взаимни компромати. Със ставането във вторник си пожелайте нещо на глас. Денят сбъдва благите пожелания. До обед може да намерите нужната ви подкрепа и информация, които да ви послужат в колегиалната надпревара. До края на работното време подпишете нов договор. На 24-ти важното да се свърши до обед. Внимавайте в картинката на 25-и до обед. След това дайте пълен напред, водете пробивна и настъпателна политика и ще спечелите.
Везни
23 септември - 22 октомври
Ако сте човек на изкуството или модата, добре е да участвате, да се включите или сами да организирате модни дефилета и артистични представяния в този уикенд. С действията и изявите си в момента ще привлечете спонсори и дарители за личната си кауза и кампания. Съботната вечер дава възможност и на най-нещастната Пепеляшка да намери своя принц, да направи впечатление и да обере овациите на престижни чествания и конкурси. Това е опасен ден и за всеки заклет ерген. В неделя вече може да сте обвързани щастливо или вързани нещастно от обстоятелствата. На 22-ри отговорностите ви връщат на земята. Някой задвижва бизнес с чужбина, друг получава изгодно предложение за сезонна работа. Конкуренцията се засилва. Във вторник някой ще се опита да ви провокира и разбере тайните ви. Постепенно се изпълвате с агресия. На Еньовден Марс навлиза в знака на нехармоничния ви Рак и бърза на среща със Слънцето. Този аспект ще се отрази особено негативно на родените до 1 октомври. Не влизайте в предопределени битки, търсете помирение с роднини и близки. Някой ще започне ремонт, който ще му донесе много нерви и разходи. Най-трудно и тежко ще ви бъде от сряда на обед до четвъртък на обед. Пазете се от провокации и въздействия. Не участвайте в залагания. Каквото загубите до петък, трудно ще си върнете. Не товарете кръста.
Скорпион
23 октомври - 22 ноември
Може би вие ще сте този, който ще организира, ще плаща и съдейства по всички линии на тържествата, носещи късмет и предимства за друг в този уикенд. Искате или не, играете ролята на фон. Изпълвате се с неудовлетворение. Някой тръгва по пътя на изневярата, която ще му донесе повече скърби, отколкото радости. Родените във втората декада да бъдат особено внимателни. Венера, Луна и Юпитер ви гледат в пречупващ аспект от знака на Лъва. С голяма вероятност ще скъсате или ще създадете неравностойни любовни връзки. Старите грешки си казват думата, а и нови трупате. Някой ще натрупа и черни точки в талона. Спазвайте правилата на пътя. Не се изключени хипертонични кризи. Не прекалявайте с яденето и пиенето. 22-ри е дълбоко интуитивен ден. Усещате накъде духа вятърът и опитвате да се коригирате. Обадете се на тези, за които мислите, и се опитайте да оправите нещата. Чакайте предложения от чужбина. В следващите два дни намирате слабото място на някого и това ви дава предимства. На 24-ти до обед подпишете нов договор, след това до 25-и на обед трудно се спазват правилата. Една информация ще се използва както за защита, така и за нападение. На 25-и следобед намирате нов източник на сила, а в петък успявате да се измъкнете от неприятност и грижа, стоварвайки ги на друг. Съботният ден ще ви донесе големи награди и предимства.
Стрелец
23 ноември -  21 декември
20-21-ви са може би дните, които ще ви издигнат на най-високото стъпало в бизнеса и в живота. Препоръчват се публични и творчески изяви. Ще блеснете с лекота на сцената на живота, ще привлечете спонсори и ще осъществите връзка с качествени партньори. Съботната вечер дава възможност за запознанства и разговори, които ще променят живота ви в положителна посока. В неделя действайте активно. Бъдете там, където е личният ви интерес. Обърнете голямо внимание на храната, няма да напълнеете. Сключените договори ще са дълготрайни и творчески. Сега е моментът да се сгодите или ожените. В понеделник грижи и неприятности ви връхлитат и свалят на земята. Получавате новини и информации, които не бива да разгласявате, за да си нямате неприятности. Следобед очаквайте провокации, които ще ви тровят живота до вторник на обед. Внимавайте с документи и пари, не оставяйте нищо важно без надзор. Това са дни, в които конкуренцията ви се активизира, използва честни и нечестни методи, за да ви изтика от яслата. В сряда ще се отворят благоприятни възможности. Пътувайте, изчистете отношенията си с тези, които искате да привлечете. На 25-и до обед лесно се попада в капани, но този път в капана е някой друг. Отвръщате на удара и в петък отново сте на върха. Енергията ви нараства. Увеличете самоконтрола и действайте по план.
Козирог
22 декември - 20 януари
Този уикенд дава шансове на всички нива на личната ви амбиция. Очертават се пътувания и покани. Чакайте предложения от чужбина и възможност да подредите по най-добрия начин не само своя живот, но и този на близките и децата. Поканете и чакайте гости. Не е време за диети. Подредете масата. В живота ви може да се появят отдавна чаканите благодетели и спонсори. Чудесни дни за лично и делово обвързване. В понеделник започвате с важна инициатива. Някой прави своя скок към върха на служебната йерархия, а друг пробива със самостоятелен бизнес. Пожелайте си нещо във вторник и ще го имате може би до вечерта. Утрото на Еньовден сбъдва благите пожелания, но с напредването на деня ще се появят неочаквани проблеми, ще възникнат грижи и недоразумения, които има тенденция да се разрастват и да ви отдалечават от важни за вас хора и мечти. Вечерта е особено рискова за родените около 1 януари. Внимавайте с натоварването, щадете кръста и бъбреците. В интервала 24-26-и в живота ви ще настъпят размествания, ще се наложат раздели, ще има неочаквани обрати и проблеми, разрешението на които ще ви коства много. До обед на 25-и не се обвързвайте с никого, не допускайте намеси и не рискувайте излишно. В събота лошото си отива, един по един проблемите се разрешават.
Водолей
21 януари - 19 февруари
Този уикенд размества пластове и съдби, поставя ви в непривични и трудни положения,    в които ще се изисква да направите тежък избор в личните и професионалните отношения. Може да получите покана от чужбина, да ви отправят предложение, което ще ви раздели с близки и приятели или с голямата ви любов. Изисква се да се откажете от едно за сметка на друго. Както и да постъпите, няма да може да задържите всичко и всички при вас. В момента може да вдигнете нивото в професионален план, обвързвайки се с благодетели, които ще имат големи изисквания към вас, свободното ви време и отношенията с околните. Не може, а и не бива да ви се дава съвет. Всеки сам трябва да реши за себе си, за да не обвинява после другите за избора си. Не бързайте да се хвалите. От понеделник на обед до вторник на обед конкуренцията ви може да направи ход, с който да ви измести от изгодна и благоприятна за вас позиция. 23-ти е ден на кармични срещи, на възможност за стопяване на ледовете и шанс за успешни преговори. На 24-ти важното да се свърши до обед. След това до 25-и на обед изкушенията пред вас ще са големи, не се знае какво губите, когато печелите. Не се ловете на бас. Лесно се попада под чуждо влияние. Спазвайте максимата „душа душа да не подвежда, дух духа да не заробва”. 26-и носи късмет, стабилни договори и личен успех. Чака ви тежък уикенд.
Риби
20 февруари - 20 март
Прекрасен уикенд за вас. В живота ви се появява благоприятната възможност, оглеждайте се. Организирайте си галаобеди и вечери. Поканете тези, на които разчитате в живота, които обичате и за които мислите непрекъснато. Срещите ви ще са животопроменящи. Вървите към запознанства и срещи с нова любов. А ако вече сте я срещнали,  направете й предложение, сключете брак, съберете роднини и приятели и празнувайте. Не се ограничавайте в храната, няма да напълнеете. Сега е моментът да се подсигурите и защитите, да привлечете благодетели и подкрепа за предстоящите си начинания. Началото на деловата седмица няма да е леко. Доверете се на интуицията. Обадете се на хората, за които мислите. Навлизате в период на провокации и противопоставяне на работното място. Пазете документи и пари, не предоставяйте материали и факти, за които отговаряте лично. Каквото си пожелаете, ще се сбъдне. Не вредете с думи и помисли. Важното за 23-ти свършете следобед. На Еньовден до обед имате повече шансове да уредите спорен въпрос. Следобед е вероятно да направите компромис, за който ще съжалявате. На 26-и се провижда светлина в тунела. За вас се очертава прекрасен и обезпечен уикенд, в който ще ви бъде дадено отказваното преди. Колелото на съдбата се завърта, вървите към върха.
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.

Владимир Зомбори – актьорът с корени в Австроунгарската империя

Той държи във всяка нова роля да е различен, така че зрителят да запомни по-скоро какъв е героят му, а не как изглежда актьорът зад образа. Но още преди да сте го видели в някое от неговите многобройни превъплъщения, навярно ще бъдете заинтригувани от името му и откъде тръгва чуждоземната нишка в семейната му история, довела го до сцената на Малък градски театър „Зад канала“.

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

Бионсе и Джей Зи: любов по ноти или не съвсем

10 години брак, 3 деца и множество изневери бележат връзката на звездната двойка

„Всичко е любов“ - това име носи съвместният албум на Бионсе и Джей Зи, който излезе на пазара преди дни. Крилатата фраза обобщава връзката на най-бляскавата двойка в музикалната индустрия, но не съвсем. Кралица Би, както я наричат феновете, и нейният крал срещат не една и две спънки по пътя си. Честите слухове за раздяла обаче те тушират с баналното: „Това, което не те убива, те прави по-силен“.