Овен 21 март – 20 април

Днес и утре са най-добрите дни в този месец за отваряне на заведение и тръговски обект, както и за регистрации на нова фирмена дейност. Доверете се на първото си чувство и усещане от тази сутрин. Размишлявайте, търсете допълнителна информация и не отивайте никъде неподготвени за различни въпрос. Бъдете готови не само за нападение, но и за защита. В този ден се пробуждат зверски апетити, не само по отношение на храната, но и към всичко, което е обект на личните ни страсти, усещания и намерения.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Случващото се днес и утре ще покаже какво трябва да разделите, за да си нямате неприятности със закона. Ще ви притиснат роднини с имотни и наследствени дела. Може да се отиде в крайности по отношение на собствености. Родените в първите дни на зодията ще почувстват по-остро чуждата атака и амбиция. Чувството за притежания и алчността засилват тенденцията към кавги и разправии. Не влизайте в излишни спорове, а се обърнете към вещи лица и адвокати. Добре е в този ден да се разделите с всичко ненужно.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за обмисляне на планове и намерения. Добре е да регистирате фирма и да защитите патент. Подгответе се на всички нива юридически за битките, които предстоят и за амбициите, които преследвате. Луната е във формата на уста в деня след новолунието. Отваряме устата на амбицията и гоним далечни цели. В такъв момент е добре да се окопаеш и застраховаш юридически, за да не се окажеш в следващите дни отстранен, пренебрегнат и ограбен. Ако вече сте постигнали своето проявете щедрост и помогнете на някой друг да се изправи.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ако сте се събудили с някаква идея опитайте да я реализирате. Не се отказвайте от нищо предложено в този ден. Апетитите се изострят, родените в първата декада имат шанс да стабилизират бизнеса си с регистрация на нова фирма или патент. Проучете добре юридическата страна на въпроса, който ви вълнува. Днес и утре може да направите стабилизираща крачка и да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Каквото предприемете утре ще напълни потребителката ви кошница. Действайте.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в първите дни на зодията ще трябва да разделят неделимото с някой, който напира да ги измести от топлото им местенце и от нишата, която заемат в бизнеса и в живота. Бъдете внимателни. Може да се наложи да прехвърлите имоти, собствености, патенти и разрешителни на деца и близки. Не предприемайте нищо съществено, не се лакомете, за да не лапнете прекалено голям залък. Вероятно е да ви поставят ултиматуми и да се опитват да ви извадят от играта. Пътувайте водете преговори на четири очи.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят носи късмет за родените в първите и в последните дни на зодията. Доверете се на усета си за нещата. Ще почувствате с огромна сила кое е добро и кое е лошо за вас като избор, вариант и възможност. Каквото ви се дояде непременно си го доставете. Не пренебрегвайте сигналите на тялото и ума. Денят е много добър за регистрации на фирми и за вадене на резрешителни. Имате шанс да влезете в нова среда, да постигнете максималното в старата и да си осигурите странични доходи. Проверете как стоят нещата.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят дава нова отправна точка, отваря възможност за нови творчески инициативи. Ще извоювате права и предимства, ще ви повишат и може да влезете в групата на шефовете. Планирайте, проучвайте, но важното стартирайте в утрешния ден. Преговаряйте, пътувайте и си уредете срещи на четири очи. Може да се раздели неделимото, да се постигне разбирателство по отношение на регистрации на фирми, патенти и документи за собственост. Никъде на отивайте без подарък, ще ви се върне двойно.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден с огромна възраждаща и стимулираща сила за родените в първите дни на зодията. Сега е момента да регистрирате фирма, да извадите разрешително, да подпишете нов договор и да си осигурите стабилно вложение на сили, средства и таланти. Искайте повече, за да получите достатъчно. Ден на устата, вашата нека е максимално отворена. Пазарете се, не се давайте без бой, поставете условията си, особено ако усещате, че владеете ситуацията. Ще се събудите с откровение за полезното и вредното. Доверете се на интуицията.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за обмисляне на бъдещи планове и намерения, както и за натрупване на сили за тяхното осъществяване. Проведете разговори по финансови и имотни въпроси, уточнете ползването на собствености. Ще откриете начин за уреждане на неща, които отдавна ви тревожат. Време е да се разплатите, да си върнете дълговете и да подсетите длъжниците си. Уредете наеми и такси, подновете фирмена дейност, регистрирайте патент. Този ден дава възможност да си осигурите база за бъдещото развитие. Пътувайте, преговаряйте.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Не избървайте да стартирате неуредени и неподготвени проекти. Днес лакомията е голяма, всеки е отворил уста, иска, претендира и напира да заеме най-добрата позиция и ако може да прецака другия. Сега е момента да си осигурите база за бъдещо развитие. Това включва уреждане на документи, работни визи и разрешителни за ползване на имоти и терени. Направете нужните регистрации, отдайте под наем или преговаряйте за наемане на помещение или офис. Яжте това, което ви се дояде, бъдете с този, който ви е на сърце.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

За родените в първите дни на зодията се очертават сблъсъци на интерси, позиции и мнения. Поне със закона гледайте да не влизате в спорове. Спазвайте правилата и добрия тон в отношенията. Конкуренцията ви ще направи силен ход и може да ви отнеме част от позициите. Постарайте се да подновите стари договори и да излезете от сивата икономика. Ден за пътувания и командировки, които ще ви сблъскат с бъдещи съюзници и сътрудници. Ще трябва много да се постараете, за да спечелите любовта на своя страна. Някой ви бърка в канчето.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Един от най-силните и обезпечаващи бъдещето дни за родените до 1 март. Всичко може да се уреди и постигне. В момента е важно да подновите договори, патенти и разрешителни. Осигурете си база, средства и възможности за това, с което ще се занимавате в бъдеще. Ще се събудите с особено вдъхновение и чувство за полезното и вредното в живота ви. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него до другото новолуние. Ако мислите за някого непремено му се обадете. Съдбата ви дава козове, които на всяка цена трябва да се използват.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Много работа сте свършили, но и много придобивки сте дочакали и ще получите до края на годината. През 2018 г. ви предстои разширение, нова работа, пътувания и устройване в нова среда. Предстои генерална промяна в живота ви.

Родените днес ще възродят и патентоват стари дейности. Ще бъдат известни, ще печелят и ще прославят рода и семейството си, особено ако се родят на обед. Ще бъдат пазени и обгрижвани от висши сили. Ще имат изключително успешен бизнес и ще контролират чуждия.

Днес ще се зачеват продължители на рода, деца пазени и покровителствани от съдбата с много дарби и възможности. Ще бъдат преимуществено момичета.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.