Овен 21 март – 20 април

В събота е Задушница. Почитаме починалите близки. Нищо важно и отговорно да не се започва. До вечерта обстановката се нагнетява от нечии капризи и желания, които трудно ще удовлетворите. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Неделният ден е за среща с природата, с красотата наоколо, с възможността дори и в най-неприятните и негативни моменти да се открие нещо наистина прекрасно и удовлетворяващо. Направете си равносметка. Някой ще замине, друг е готов да започне нова дейност от понеделник. Препоръчват се самостоятелни инициативи, а не участия в колективни проекти. 9-и е благоприятен и за сделка с недвижим имот. Може да спечелите от брокерски инициативи, но и да загубите, ако не сте проучили добре пазара. На 10-и се ориентирайте към преосмисляне и преоценка на предложения и покани. Нищо отговорно да не се предприема. В деня преди новолунието тъмнината наоколо се сгъстява, може да пострадате от връзки с хора от рисковия контингент. 11-и е един благодатен и особен ден за вас. Правите преход към нова среда, с нови връзки и възможности. Анализирайте пътя си, откажете се от ненужното. На 12-и ще почувствате още със ставането как трябва да се постъпи в дадена ситуация. В петък правите успешен и печеливш ход и изпреварвате конкуренцията. Комплексите на другите ще работят във ваш интерес. Препоръчват се публични изяви.

 

Телец 21 април – 20 май

На 7-и се препоръчва дистанцираност, мисъл за тези, които сте изгубили, и подкрепа за тези, които чувствате близки. 8-9-и ще бъдат най-силните ви дни за периода. В неделя и най-зациклените отношения ще тръгнат като по вода. Ще се отървете с лекота от неприятни въздействия и натиск, ще направите пробив в среда, до която не сте били допускани. Денят е особено благоприятен за отваряне на заведение и търговски обект. Някой посреща първите си клиенти, друг разширява дейността си. В понеделник е добре за закупуване на недвижимост, за участие в брокерски инициативи и сделки с имоти. На 10-и много от вас ще объркат играта с реалността. Може да попаднат в опасни уловки и ситуации, в които ще загубят. И най-доброто предложение може да се обърне срещу вас, да ви вкара в преразход на пари и енергия. Ден на изкушения. Пороците ви вкарват в капани. На 11-и сме оставени на собствен ход. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и трае кратко, но в момента този ден ще трае от 6 ч. 37 мин. До 19 ч. 48 мин. Това е времето, в което добрите и злите сили сключват примирие и не се намесват в личния ни избор. Може да постъпите както ви се харесва и смятате за правилно и няма да бъдете наказани или подкрепени. На 12-и ще се събудите с вярното чувство за истински важните неща и в петък ще ги задействате.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота контролирайте емоциите, успокойте духа, овладейте гнева. Ден за почит към мъртвите. Не е време за амбициозни дела и проекти. Всичко, което отложите за следващите два дни, ще ви изведе на престижни позиции. В неделя и най-обърканите отношения ще тръгнат като по вода. Лесно ще преодолеете разногласия и разстояния, ще се съберете и разберете дори и с враговете. В тези два дни е добре да започнете самостоятелен бизнес, да отворите свой офис или заведение, в което да практикувате, лекувате, разкрасявате или продавате нещо. Понеделнишки ще бъдете подкрепени от случайността с допълнителна инвестиция и неочаквана протекция. На 10-и властват тъмни сили. Играта на подсъзнателните импулси може да ви отведе на неточното място и да ви срещне с хора, вредни за работата и личните отношения. Запазете неутралитет. На 11-и може да си позволите действия, които отговарят на най-съкровените ви мисли, виждания и желания. Ще е трудно да бъдете манипулирани, но и трудно ще поставите другите под контрол. В този ден всеки може да извоюва свободата си или да попадне в любовен плен. На 12-и приоритетите се определят още със ставането. Доверете се на инстинктите и няма да сбъркате. Следобед навлизате в рисков период. Комплексите на миналото ще ви водят към грешен избор и в петъчния ден.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 7-и ни водят спомените и чувствата на признателност. Задушница е. Не е време за амбициозни дела и бизнес отношения. Властват кармични сили. Вечерта навлизате в рисков период. Една неблагоприятна ситуация ще изисква активното ви участие, което може допълнително да влоши нещата. В момента плащате за чуждата свобода и полет в живота с ограниченията, които поемате. И в понеделник правите лични и материални жертви. Някой дава пари за жилището на децата, а друг направо им го преписва. Не ползвайте посредници и не се съгласявайте на съвместен бизнес с непроверени хора. Във вторник злото надделява и печели предимства. В сключените договори ще има губещи за вас клаузи, дори и когато привидно печелите. Каквото отложите за сряда ще мине по правилата, които вие определите и дано правилно сте отчели обстановката. За четвъртък важното да се свърши до обед. Сутринта ще се събудите с вярното чувство и усещане какво трябва да се направи в дадена ситуация. Ще усетите и какви храни са нужни на тялото ви и кой е най-благоприятният за вас партньор. Доверете се на интуитивните си усещания. В петък с лекота ще извоювате победа над хора с комплекси и несигурност в поведението. В този ден печелят не толкова добре подготвените, колкото нахъсаните и амбицираните.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Съботният ден ви носи прозрение за правилния път. Смирете амбицията, търсете друг път там, където ви е отказан достъп. В неделя ще го намерите, ще се радвате на покани и предложения, ще участвате в престижни мероприятия и ще сложите край на едно дълго изчакване. Добре е да се капарира имот, да се направят огледи на места и терени. Тези дни са добри за отваряне на нови офиси и заведения. За родените в първата декада 10-и ще донесе много повече проблеми, неудобства и рискове. Може да попаднете в капани за наивници. Нужна е активна самозащита от агресивната чернота наоколо в деня преди точното новолуние. На 11-и за всичко случващо се ще сте си виновни само вие, както и за придобивките и ползите, които извоювате. На 12-и до обед проблемите ще са повече за родените след 12 август. Щ е се окажете притиснати от съдбата и от нелоялната конкуренция. Лъвът рядко се доверява на предчувствията си, но ако в този ден събуждайки се усетите някакво предупреждение и не се съобразите с него може да очаквате големи неприятности. Към обед облаците се разнасят. С лекота ще надделеете над хората с комплексарско поведение. Ще си проличат истинските лъвове у дома и на работното място. Вечерта си определете среща с този, когото искате да убедите за нещо. В петък съдбата работи за вас, потрудете се и вие.

 

Дева 23 август – 22 септември

7-и е омиротворяващ ден. Съберете се и се разберете семейно. Не започвайте амбициозни дела, не се хвърляйте на нови проекти. Отделете време и за личното си хоби. Ден на откровение. В неделя Венера напуска вашия знак, а това изисква да се сложат в ред любовните дела и в следващите дни да се мисли повече за работата, за отговорностите и парите, а не за чувствата. 8-9-и са най-благоприятните дни в този месец за старт на нов бизнес проект, за реклама на производствата и дейностите, които започвате. Ще извлечете полза от всяка своя идея, ще получите с лекота необходимата подкрепа или финансиране. На 10-и ще се появят изкушаващи фактори и хора, целящи да ви изнудват и привличат към губеща за вас съвместна дейност. Не взимайте отговорни решения и не обещавайте нищо на никого. 11-и е ден за самостоятелни изяви. Въздържайте се от даване на мнение и не приемайте такова. В този ден кой каквото си направи да се сърди или да бъде благодарен само на себе си. На 12-и важното да се свърши по най-бързия начин. Ако се събудите с едно неприятно чувство по даден въпрос, не тръгвайте в тази посока. Ако към нещо изпитате неустоимо привличане, задвижете го и не го изпускайте. В петък както и да постъпите ще ви използват или поставят в рискова ситуация. Комплексите ви лъсват с пълна сила.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

На 7-и е Задушница. Всяка мисъл да се насочи към миналото, към помен и спомен за душите, които са ни обичали, но вече ги няма. Направете добро дело. В неделя Венера ще навлезе във вашия знак и ще ви дари с любов, с артистично вдъхновение и желание за обвързване. Чудесен ден за брак и годежи. С лекота се отмиват болки и сълзи. Може да се намери решението на болни въпроси и да се опита отново там, където отношенията са охладнели. Дайте си втори шанс. Понеделнишки стартирайте с нов бизнес, внедрете се в нова пазарна ниша и уредете сделка с недвижим имот. Ден за огледи на терени и брокерски инициативи. Може да намерите своята лична база и терена, на който да се развихрите. Всичко ви се отдава с лекота. Във вторник останете, където сте, не позволявайте да ви въвличат в неприятни положения, не участвайте в рискови финансови операции и не сключвайте сделки. Както и да постъпите ще работите за интересите на друг. В сряда сме оставени на собствен ход. Всеки сам кове съдбата си и предопределя приоритетите. В четвъртък може да сънувате пророчески сън и да се събудите с едно вярно чувство накъде да вървите, къде са важните и лечебни за вас хора и места. В петък пасивността е нежелателна, но преди да предприемете каквото и да било направете необходимите защити. Който тръгва с меч, не бива да забравя щита.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

7-и е ден на равносметка. Не бързайте да се обвързвате и да започвате нови проекти. Всичко стартирано днес много скоро ще се обезсмисли и ще потъне в прахта на забравата. Неделният ден активизира чувства и стремежи, дава полет на фантазията и артистичността, на желанието за нова връзка или стабилизиране на старата. Всеки старт ще е успешен, особено в областта на търговската и предприемаческа дейност. За понеделник се препоръчват огледи и покупки на недвижим имот. Ще купите нещо евтино и ще продадете скъпо. Започнете нова дейност на свой терен. 10-и може да се окаже губещ отвсякъде. Родените в първата декада привличат негативни случайности, може да се излъжат в преценката си и да бъдат излъгани от мошеници. С пълна сила действа нелоялната конкуренция. На 11-и проблемите ще са повече за родените във втората декада. Освободете се от окови и зависимости. Правете това, което смятате за правилно и което съвестта ви нашепва. На 12-и взимайте важните решения интуитивно. Сутринта ще се събудите с едно приятно чувство към нещата, които са полезни за вас, и с едно неприятно и отблъскващо чувство към всичко вредно, неподходящо и разболяващо. Ако се доверите на инстинктите, ще си спестите грижи и неприятности. Фатализмът на този петък, 13-и, се състои в трудното преодоляване на комплексите от детството.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден ви носи тежести и неприятни положения. Родените в третата декада са в рискова позиция, особено ако пренебрегнат духовните изисквания на деня и се ориентират само към работа. Надеждите за печалба ще претърпят поражение. В този ден не се мисли за пари. В неделя ситуацията коренно се променя. Венера вече ви гледа в хармоничен аспект, отношенията в емоционален план се затоплят, чувствата се успокояват, а това ще даде възможност да се съсредоточите и да постигнете по-добри резултати и в бизнеса. Ден за отваряне на заведение, за покупка на жилища и имоти. Подсигурете децата, търсете странични доходи с паралелна дейност. В понеделник сключете нов договор и привлечете нови клиенти с добра инвестиция и реклама. 10-и е опасен и рисков ден. Всичко се прави на тъмно, а така не се знае кой пие и кой ще плаща. Отложете за сряда инициативите, които искате да движите самостоятелно и да не делите печалбата с никого. Символ на деня е ненамесата на всички нива и във всички положения на избор. В четвъртък до обед решавате с лекота важните въпроси, но към обед се появява сянката на миналото, спомените за нещо неприятно в семейните отношения и в детството, което може да провали сегашните ви връзки. 13-и затъмнява женското начало, проблемите с близки жени, майки, тъщи и свекърви се задълбочават.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

За вас се очертава една приятна събота. Ще се радвате на близост и разбиране, ще получите вдъхновение и подкрепа по различни канали. Поменете душите, които вече не са до вас. Навлизате в период на любовни недоразумения и проблеми в чувствата. От неделя Венера ще ви гледа в нехармоничен аспект от знака на Везните. Направете нужното, за да не дистанцирате тези, които обичате. Всичко предприето ще донесе ползи, но повече в бизнес план и в посока на големите амбиции и печалби. Да не се секат дървета и подаряват цветя. 8-9-и активизират проблемите с бъбреците и кръста. Не се занимавайте с тежка физическа работа. На 10-и са вероятни изнудвания, неприятни ситуации, в които ще се оказвате длъжници там, откъдето сте очаквали да вземете пари или да получите облаги. И най-благоприятната за вас ситуация може да се изкриви. Не водете преговори, не взимайте отговорни решения. На 11-и може да направите това, което от доста време искате, но ситуацията не е позволявала. Ден, в който в живота ни ще има по-малко натиск и желание за намеса в избора на другия. На 12-и е добре за диагностики на отношения и лечения. Това, което ви изглежда вредно, наистина ще се окаже такова, а полезното наистина ще ви донесе ползи. В петък ще претърпят поражение тези, които вярват във фатализма на връзките от миналото.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ориентирайте се към релакс и по-духовни занимания в съботния ден. Каквото отложите за неделя ще донесе радост за душата и удоволствие за сетивата. На 8-и правите ход напред както в личните връзки, така и в деловите отношения. Венера вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Везните. Може да направите и предложение за брак или да дочакате такова. Движете се в приповдигнато настроение и животът ви ще се подобри. В този ден може да намерите лечебно за вас място или човека, когото сте търсили. Може да започнете и самостоятелен бизнес от понеделник и да погледнете света с по-големи надежди. 8-9-и ви дават сламката, за която може да се хванете и да излезете от кризата. Нищо не е случайно и без значение. Родените в първата декада да бъдат особено внимателни на 10-и. В деня преди точното новолуния в нехармоничния ви знак на Скорпиона зарибяванията вървят с пълна сила. Очаквайте опити за въздействие и оказване на влияние. Не давайте думи и обещания, не се свързвайте с хора на риска и внимавайте с алкохола. На 11-и кой каквото прави за себе си го прави. В този ден силите, които управляват света, сключват примирие и ни оставят на собствен ход. Не се намесвайте в чуждия живот и не позволявайте намеси в своя. В петък губят хората с комплекси, а това ще помогне да елиминирате конкурент.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежка събота за родените в третата декада. Вървите към преразход на сили и чувства. Избягвайте скандалите. Ден за помен на душите на близките, които сме загубили. Нищо друго не е от значение. Забравете поне за момент суетата на света. В неделя се събуждате с надежда и с едно ведро чувство, че всичко ще се реши и промени в благоприятна посока. Освободете личния си потенциал, вложете средства, сили и пари в нова бизнес инициатива. 8-9-и са дни за организиране на изложби и конкурси, за отваряне на нови търговски обекти, за среща с потенциални инвеститори и партньори. Всичко ще тръгне като по вода или по ноти. Случайността ще се погрижи да срещнете когото трябва. На 10-и всяко зло ще е за добро. Това не значи активно да предизвиквате злото. Може да извлечете ползи от чуждите загуби. Ловите риба в мътна вода и дано нещо не се обърка. На 11-и ще реализирате успешно няколко варианта. Пробивате път в морето на конкуренцията и намирате изход от трудна ситуация. В този ден на откровение висшите сили гледат отстрани, оставяйки ни сами да се справяме и оправяме в силните и в слабите моменти. На 12-и до обед постигнете максималното, ако се доверите на предчувствията си. Следобед навлизате в рисков период. Този петък, 13-и, наистина ще ви донесе фатални привличания и семейни грижи.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.