Овен 21 март – 20 април

 

Ако не сте наясно с някои технически проблеми на работното място, не се напъвайте да се доказвате. Ще имате проблеми с техника и транспорт. Нещо особено ще се случи и може да ви докара неприятности. Ще си навредите с излишни приказки и обяснения, които може да ви стоварят чужда вина на главата. Избягвайте всячески разправиите. Обличайте се добре, лесно може да се простудите. Не вадете зъб, освен ако няма накъде. Не тръгвайте на път с неизправна кола. До утре на обед рискът ви диша във врата.

 

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -3

 

Телец 21 април – 20 май

 

Не бързайте, дайте път на тези, които напират да се доказват. До обед лесно се пускат слухове и се манипулира общественото мнение. Насрочете си срещи с тези, с които имате проблеми за разрешаване и отношения за изчистване. Ден за признаване на греховете. Пътувайте следобед, уредете си командировка. Покрай служебната ще свършите и личната работа. До утре на обед може да намерите търсеното лекарството или необходимите ви специалисти. Навлизаме в деня на феникса, възраждат се стопирани инициативи.

 

Работа -6

Пари -4

Любов -4

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Където се действа несправедливо ще възникнат проблеми. Тези, които стоят в основата на нещата ще бъдат извадени на светло. До обед не правете изявления, които не сте обмислили и съгласували с колеги и близки. Предприетото следобед ще стопи дистанциите и ще помогне да се намери баланса в отношенията. В организма ни се включват фините енергии. Подходете с извинение и простете. Време е да се изчистят отношенията и да се отиде към помирение. До утре на обед може да сключите стабилизиращи договори.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

До утре на обед газите в мътни води. Отношенията излизат от рамките на добрия тон, ставате разсеяни и непредпазливи. Вероятно е да попаднете в рискови обстоятелства и да си навредите. Движете се с повишено внимание. Концентрирайте се максимално върху това, което вършите. Родените в първата декада ще имат неочаквана подкрепа в труден момент. Ще уредите нова работа и ще подпишете изгодни договори. Слънце и Юпитер ви гледат в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Решавате имотни и наследствени проблеми.

 

 

Работа -4

Пари -6

Любов -5

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Родените около 26 юли може да срещнат основните си опоненти и да бъдат притиснати от закона. Бъдете вимателни, не се изказвайте неподготвени и не се намесвайте в чужди дела. Ще ви провокира желанието да се наложите и изпъкнете, да доминирате в по-широк кръг на лични и обществени интереси. Слънце и Юпитер ви гледат в точна квадратура, а този аспект може да доведе до прекратяване на договорни отношения и юридически проблеми. Предстоят прочистващи връзките ви моменти. Препоръчва се диета.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Грешките на другите ще работят във ваша полза и интерес. Може да рискувате в рамките на нормалното. Сключвате перспективен договор или започвате нещо странично. Не бързайте, насрочете срещите си за следобед. Ще получите повече екстри, отсрочки и възможност да стопите ледовете с тези, с които времето и кризата са ви разделили. Родените във втората декада ще се похвалят с придобивка и решение на юридически спор. Родените в първата декада ще дочакат повишение, покана и предложение от чужбина.

 

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на проблеми в отношенията, особено за родените във втората декада. Очаквайте опити за манипулация и поставяне на ултиматуми. Подгответе се добре за срещите, които предстоят. Ако сте направили нарушение признайте и поискайте извинение. Който тръгне с рогата напред ще се сблъска със стени и ще привлече ответен удар. Обмислете нещата от живота си, мислено изгорете в огън всичко, което ви пречи да живеете добре. Отложете неприятните служебни разговори. Не взимайте страна в спорове. Спазвайте диета.

 

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Проблемите на околните ще ви позволят да извлечете ползи, да придобиете права и екстри. Не говорете, а действайте. Днес е точният съвпад на Юпитер със Слънцето, което се случва във вашия знак веднъж на 12 год. Аспектът ще донесе защити, особено за родените в тези дни, ще помогне да привлечете силни съюзници, да спечелите дело, да регистрирате или подновите фирма и дейност, от която прибързано сте се отказали. Действайте активно, вие сте на ход. Съдбата работи във ваш интерес, помогнете и да ви помогне.

 

Работа-6

Пари -6

Любов -6

Късмет -6

Здраве -6

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Важните разговори и действия отложете за следобед. Денят започва с проблеми у дома и на работното място, с желание от страна на околните да извличат полза от работата и личните ви усилия. Опасно е да се лъже, това не е начина да се отървете от натрапниците. Към края на работното време може да получите изгодни предложения и възможност за сключване на стабилни договори. До утре на обед може да привлечете за обща работа, съюз и живот дори и тези, с които в миналото сте се разделили и прибързано сте си обърнали гръб.

 

Работа -5

Пари -6

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Силен ден, предприетото ще донесе късмет и ползи, ще ви помогне да влезете в престижна среда и група по интереси. Подновете забравени контакти, обадете се на старата любов и на партньорите, с които преди сте работили. До утре на обед се възраждат с лекота стари производства и връзки, в които има още хляб, чувства и лична перспектива. Сега е момента да си простите взаимно, да забравите кавгите и да тръгнете заедно напред. Изслушайте и тези, които ще ви се обаждат с извинения и сами си признайте греховете.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Подбирайте си приказките. Днес може както да привлечете важни хора в живота си, така и да отблъснете някого. Ще има усмивки и сълзи. Родените около 26 януари да бъдат внимателни при подписване на договори. В момента Слънце и Юпитер ви гледат в пречупващ аспект от знака на Скорпиона. Може да загубите дело и да направите грешен юридически ход. Не се отказвайте от майчинство и бащинство, дори и да не сте го планирали. Днес наследствата идват заедно с наследниците. Вземете най-доброто от миналото.

 

Работа -5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Тенденцията е всичко, което си пожелаете до обед да се изпълни. В момента родените около 25-26-февруари са в най-силната си юридическа позиция. Слънце и Юпитер ви гледат в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. С лекота ще уредите имотни и наследствени дела, ще получите права, пълномощия и визи, както и шанс за учене в чужбина. Ще спечелите и дело. По някакъв начин Темида ще работи синфронно с вашите интереси. Действайте, не протакайте преговори, опитайте пак там, където в миналото сте получили откази.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е единица. В момента късметът работи за вас, всичко може да уредите и постигнете. Днес е точният съвпад на Юпитер с вашето Слънце, което се случва веднъж на 12 г и дава възможност да спечелите всяко дело, да подпишете изгодни договори и да имате съдействието на Темида при всеки спор и лична инициатива. Сега е вашето време, бъдете настойчиви и ще успеете. Всичко, което предприемете ще носи късмет и пари.

Родените днес ще бъдат покровителствани от висши сили, ще се радват на протекцията на закона и неговите служители. Добре е да имат юридическо образование. Ще доминират в средата си, ще бъдат и щастие за работодателите си и ще носят късмет на близките. Ако се родят към обед и никога няма да бъдат съкращавани, ще бъдат богати, известни и търсени партньори. Заченатите днес ще имат ярък и пламенен живот с много пътувания и възможности за личен избор. Ще имат дом на няколко места или в две държави поне.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.